Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
WWW! ennél jobb kedvre már csak az deríthetne, ha a Lions fejét is lenyomnánk a víz alá 😊 Egyébként jól látom, hogy Cutler sokkal inkább koncentráltan játszik, mnint tavaly? Mindenesetre reményt keltően fejlődünk.
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Azért amikor a 2. negyed végén Sanzenbacher nem tudta elkapni Cutler passzát, hát anyáztam rendesen.Kap egy halálpontos passzt és képtelen megfogni, lehet túl gyorsan vagy túl erősen jött szegénynek...ráadásul a következő passzból lett a Forte fumble.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Köszönjük szépen 😊 akárhogyan akárki által egy eagles verés mindig jó kedvre derít 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Mumus csapat😀

"Yes, Michael Vick may scare the daylight out of the Giants ... and the Redskins and the Cowboys and the 49ers and the Saints. But the Chicago Bears have the one thing Vick hasn't yet solved: defensive speed. The Bears have faced Vick four times as a starter and beaten him four times, twice as a Falcon, twice as an Eagle. Wherever the games are played, Vick has less time when he plays the Bears, surely less space and absolutely no success."

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Detroit az, írd csak át Staffordra :cool:

ha tényleg így van jimmy ahogy írtad a comebackeket (én sem emlékszem semmi másra) akkor jogos volt a felháborodásom 24-17-nél 😉

ejjj de jó a kedvem te jó ég!davemayer
Na bazzeg, már ráhelyeztem a rontást, remélem még nem késő korrigálni.

Én is alig várom, hogy megnézzem a meccset, lehet, hogy tévében az ismétlést. Nekem ugyan egy 38 cintis Akai tévém van letéve valamelyik zugba (persze kábletévére elő vagyok fizetve, eszemet dícséri), de két üveg Amstel talán segít, hogy jó minőségűnek lássam. Macáknál bejön.

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Jól látom, meccset nyert a csapat a 4. negyedben? Mióta Cutler itt van, volt egy OT siker a Vikings ellen, aztán szerintem annyi. Amúgy ha megvan az előny arra ráülünk, aztán lecsorog a meccs, de hátrányból fordítanásra nem emlékszek. Nem egy fourth quarter hero JC, ezért se tartják túl sokra (és ebben van igazság). Szegény szakértők, pedig egyöntetűen milyen szépen megszakértették. A Lions elleni győzelem nagyon kell, de előbb a Chargers.

Philip Riversfüligjimmy
Ismerve a mi utolsó negyedbeli teljesítményeinket ebben semmi meglepő sincs.
Megérdemelt volt a Bears győzelem.Vmiért megremegünk ellenetek.Remélem jövőre elkerülünk titeket már. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Jól látom, meccset nyert a csapat a 4. negyedben? Mióta Cutler itt van, volt egy OT siker a Vikings ellen, aztán szerintem annyi. Amúgy ha megvan az előny arra ráülünk, aztán lecsorog a meccs, de hátrányból fordítanásra nem emlékszek. Nem egy fourth quarter hero JC, ezért se tartják túl sokra (és ebben van igazság). Szegény szakértők, pedig egyöntetűen milyen szépen megszakértették. A Lions elleni győzelem nagyon kell, de előbb a Chargers.

Philip Riversfüligjimmy
Detroit az, írd csak át Staffordra :cool:

ha tényleg így van jimmy ahogy írtad a comebackeket (én sem emlékszem semmi másra) akkor jogos volt a felháborodásom 24-17-nél 😉

ejjj de jó a kedvem te jó ég!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Babin zászlója vicc volt. Berúgjuk helyette az FGt. Persze akkor nyílván más meccs van. Asoé viszont simán adható, contact volt, a labdára vissza sem fordult. Bár igaz, ami igaz mi is bírózunk sokszor, ha kikapunk.

Vasárnap must win game.tüsi91
Ide is beírom 😊 megérdemeltétek nem kérdés még egyszer (utoljára 😛 ) gratuladande
csak olyan jó olvasni.

Amúgy third down 7/14. Ilyen jó adatunk se sokszor van. 😀 Redzone 4/3 TD. Ilyen se. Elit offense kérem tisztelettel.tüsi91
Ez nem más mint a mi védelmünk szokásos formája hiába van ami örök 😉
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gratulálok, Cutler és az O-falatok zseniális volt (meg kicsit a bírók besegítettek de nem rajtuk múlt) ha vmi csoda történik a PO-ban találkozunk.dande
Babin zászlója vicc volt. Berúgjuk helyette az FGt. Persze akkor nyílván más meccs van. Asoé viszont simán adható, contact volt, a labdára vissza sem fordult. Bár igaz, ami igaz mi is bírózunk sokszor, ha kikapunk.

Ide is beírom 😊 megérdemeltétek nem kérdés még egyszer (utoljára 😛 ) gratuladande
csak olyan jó olvasni.

Amúgy third down 7/14. Ilyen jó adatunk se sokszor van. 😀 Redzone 4/3 TD. Ilyen se. Elit offense kérem tisztelettel.
több mint 13 éve
Hát ez a meccs óriási meglepetés volt számomra. Elképesztő. GRAHAM. Így nagy betűvel. Annyira kellett az a labdaszerzés hogy nehéz szavakba önteni. Fortéra haragudtam nagyon, de tényleg ha ennyire labdabiztos marad amúgy nem vethetünk semmit a szemére, most hál' istennek belefért ez is. Az OL teljesítménye fenomenális volt (pár playtől eltekintve) - nem gondoltam volna hogy ezt le fogom írni idén... 😀
A védelem karcolt, Briggs tacke-je Vicken újra elhitette velem hogy meg tud újulni. A második félidő elejét leszámítva teljesen meg volt fogva a Philly, kicsit reméltem hogy a tét megbéníthatja őket( must win volt nekik), ez nagyon érezhető volt rajtuk.
Cutler az utóbbi időben nagyon biztosan játszik, az OL teljesítménye talán megnyugtatta, jó ezt látni.

Nagy győzelem, erőt kell hogy adjon a hétvégi SZUPERDERBIRE!!!

(munka, milyen munka?! végig a bowl.hu-t fogom olvasni 😂 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Mi az isten van az O fallal? ezek tudnak játszani??
Cutler és Bennett zseniális, mint egy falat kenyér annyira kellett a visszatérése..
Innentől nincs megállás!!!!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csodálatosan kezdődik a mai nap, éreztem hogy győzni fogunk! Ha valaki látta írjon már egy kis összefoglalót a meccsről!kutya23c
Gratulálok, Cutler és az O-falatok zseniális volt (meg kicsit a bírók besegítettek de nem rajtuk múlt) ha vmi csoda történik a PO-ban találkozunk.dande

Ide is beírom 😊 megérdemeltétek nem kérdés még egyszer (utoljára 😛 ) gratula
több mint 13 éve
Csodálatosan kezdődik a mai nap, éreztem hogy győzni fogunk! Ha valaki látta írjon már egy kis összefoglalót a meccsről!kutya23c

Vasárnap must win game.
több mint 13 éve
Gratulálok, Cutler és az O-falatok zseniális volt (meg kicsit a bírók besegítettek de nem rajtuk múlt) ha vmi csoda történik a PO-ban találkozunk.
több mint 13 éve
kutya23c 223
Csodálatosan kezdődik a mai nap, éreztem hogy győzni fogunk! Ha valaki látta írjon már egy kis összefoglalót a meccsről!

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Marha érdekes, hogy Bennett minden labdát el tud kapni, míg egyéb WReinkről ez nem mondható el. Nem hiába vártuk a visszatérését. hestert nem tudom minek erőltetjük WRbe. Cutler a második negyed végét leszámítva elit szinten játszott. Ha Forte újabb 347 érintésig kibirja fumbli nélkül üsse kő. Összehozott most is 150 scrimmage yardot. Louis dögöljek meg jó RT. Na jó ez barokkos túlzás, de amiylen katasztrófa guardban, annyival jobb tackleben. A fal jobb oldala úgy kompletten jobb.

A defense meg elég vegyes. 1. félidő nagyszerű, 2. annyira nem, de 17 kapott pont teljesen jó. A DL megoldotta azt, mint tavaly, de az LB sor is jobb volt, bár elég sok misstacklet csináltak azért. A secondary előtt le a kalappal. Wrightnak grat az elsőért. Reméljük nem kell újabb 20 meccset várni a következőre.

Jah, ha idén nem megy Graham a ProBowlra nincs igazság.
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/33828/sunday-conversation-brian-urlacher

rövid riport Briannel...we can beat anybody😊

több mint 13 éve
nagyon várom már a meccset, megpróbálok majd legalább 11-től kettőig aludni egy kicsit hogy ne legyek olyan készen holnap munka közben...

Nem tudom de valamiért úgy érzem hogy nem fogunk akkora verést kapni tőlük mint a Cowboys (ami előrelépés a múlt hét hétfőjéhez képest mert akkor azt mondtam látva a SNF hogy kb ez lesz a mostani MNF is 😀 ).

Két dolog kell feltétlenül: Vicknek futnia kéne (inkább ne..!) az eredmény után + a ST-nek és a Dnek 120% kell és akkor partiban lehetünk vagy még úgy ha a turnover 5-1 nekünk és abból a 5ből 3szor pontokat is szerzünk...

Első Bears meccs London óta, de szép is lenne villantani valamit... Főleg mert ha eltekintünk attól hogy hogy állunk és álmodozunk a PO-ról láthatjuk hogy a Lions mögött is elcsíphető a másik WC hely is akár. Na már most ezért lenne nagyon fontos hogy most üssük a Philly-t. Én ebből a szempontból úgy voltam vele hogy a Philly hátrányból is behúzza a csoportot és a Giants ellen kell drukkolni de mivel tegnap nyertek Bostonban( :mad: minden Patsesnek) így erre a variációra csak akkor marad reális esélyünk ha most verjük a Sasokat (+ a Falcons, Saints csoportot nem is mondom inkább szóval kicsi a sansz erre tudom, de ha múlt héten lett volna vége az alapszakasznak akkor biza mindkét WC-os az NFC Northból lett volna.)

Azt mondom nézze mindenki a szája íze szerint a mérkőzést (117 colos Led-tv és ESPN America- hell yeah :cool: ) és legyen az eredmény az amit ő szeretne - persze ha Bears drukker vagy 😉 Mert ha netán Sas akkor gondolj arra hogy ha jól emlékszem tavaly a közös meccsünk előtt lett bevezetve Jimmy által a woodoo és láthatja mindenki hogy vaccpáörből a páör ebből ered 😂davemayer
Tavalyi de szép is volt,Jay 2. Td-jénél hívtam telefonon eagles topikból Greengo haverom...3.nál már valamiért nem vette fel😀

több mint 13 éve
nagyon várom már a meccset, megpróbálok majd legalább 11-től kettőig aludni egy kicsit hogy ne legyek olyan készen holnap munka közben...

Nem tudom de valamiért úgy érzem hogy nem fogunk akkora verést kapni tőlük mint a Cowboys (ami előrelépés a múlt hét hétfőjéhez képest mert akkor azt mondtam látva a SNF hogy kb ez lesz a mostani MNF is 😀 ).

Két dolog kell feltétlenül: Vicknek futnia kéne (inkább ne..!) az eredmény után + a ST-nek és a Dnek 120% kell és akkor partiban lehetünk vagy még úgy ha a turnover 5-1 nekünk és abból a 5ből 3szor pontokat is szerzünk...

Első Bears meccs London óta, de szép is lenne villantani valamit... Főleg mert ha eltekintünk attól hogy hogy állunk és álmodozunk a PO-ról láthatjuk hogy a Lions mögött is elcsíphető a másik WC hely is akár. Na már most ezért lenne nagyon fontos hogy most üssük a Philly-t. Én ebből a szempontból úgy voltam vele hogy a Philly hátrányból is behúzza a csoportot és a Giants ellen kell drukkolni de mivel tegnap nyertek Bostonban( :mad: minden Patsesnek) így erre a variációra csak akkor marad reális esélyünk ha most verjük a Sasokat (+ a Falcons, Saints csoportot nem is mondom inkább szóval kicsi a sansz erre tudom, de ha múlt héten lett volna vége az alapszakasznak akkor biza mindkét WC-os az NFC Northból lett volna.)

Azt mondom nézze mindenki a szája íze szerint a mérkőzést (117 colos Led-tv és ESPN America- hell yeah :cool: ) és legyen az eredmény az amit ő szeretne - persze ha Bears drukker vagy 😉 Mert ha netán Sas akkor gondolj arra hogy ha jól emlékszem tavaly a közös meccsünk előtt lett bevezetve Jimmy által a woodoo és láthatja mindenki hogy vaccpáörből a páör ebből ered 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Sziasztok! Sajnos én könnyen lehet, hogy se tv-n, se online nem tudom majd nézni a meccset, legalábbis élőben. 😕 Na mindegy, ha majd a kislányom éjjel felébreszt, akkor talán igen.....

A tavalyi meccs jó volt, megfogtuk Vicket, szép győzelem volt. Lehet, hogy idén nem jókor találkozunk velük, de fordítsuk meg és ők sem jókor futnak össze velünk. Mert Angliából visszatérve, kipihenten úgy harapunk, mint a rossebb 😊

Nagyon kellene a győzelem, (ugye az Atlanta leszorított minket a WC helyről) de talán zakó esetén sincs
minden veszve.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Elsődleges lépés, hogy a futást öljük meg. Legutóbbi 2 alkalommal sikerült, bár ehhez kellett az is, hogy mindkét meccsen mi legyünk előnyben az elejétől. Vicket minél többször kell arra késztetni, hogyha kimozog a zsebből, azt lehtőleg a jobb keze felé tudja csak megtenni, amiben Peppersnek lesz óriási feladata. Átellenes oldalról nem annyira hatékony. A 2 safety elég mélyen fog játszani, nem túl látványos szerepkört kap a secondary. Tavaly az LB sor elég gyengén játszott a Philly ellen, meglátjuk ma mi lesz. A nagyobb gondnak azt érzem, hogy Cutlernek ma nem lesz 4TDs meccse, s ez nem amiatt van, mert ő rossz lenne. Egyszerűen ha megnézzük a matchupokat, amik a passz játékot megalapozzák látható, hogy eléggé a Philly felé billen a mérleg. Aso vs. RW (Knox), Samuel vs. Hester, Philly passrush vs. Bears pass prot. Utóbbi fordulhat, de ahhoz mindig benn kell hagyni 1, de inkább 2 embert blokkolni. Bennettet remélem sokat látjuk, a számok közt azért verhető a Eagles, az LB soruk rossz. Fortenak ha hasonlóan jó napja lesz bőven van keresnivalónk. Szoros meccs lesz, jó lenne ha az ST villanna ismét. 21-27 pont körül kapni fogunk, meglátjuk mire lesz elég.
több mint 13 éve
Nyerni kell a meccseket, és ottlenni a rájátszásban, akkor majd jön a riszpekt. De amíg két negyed között is így ingadozik a telesítmény, addig ezen nem kell csodálkozni. Én se nézem már tévében a meccseket, de azért fasza volt pár évvel ezelőtt, ha Bears meccset adtak. Nagy előnye a magyar közvetítéseknek, hogy nincs reklám. Mondjuk akkor esemeseket olvasnak, amik azért elég furák időnként. De ez a hihetetlen mennyiségű reklámidő (és az tényleg mindig hibátlan minőségű).... tegnap három meccs között "kapcsolgattam", volt idő, amikor mindhárom csatorna "reklámozott"..... az ember ne kapjon agyvérzést. Amcsiba az emberek vagy zabálnak, vagy kocsit vezetnek. Néha bemennek valami Vasedényboltba, hogy vegyenek egy szőnyeget, vagy egy fúrógépet, de ez ritkább.

Michael Vick

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Félre ne értsd, abszte nem érdekel, hogy nem kedvelnek minket, de legalább őrületes hülyeségeket ne mondjanak (mint pl tavaly POban, a Seattle elleni sima W után Oli: "A Seahawks nem udta érvényesíteni a papírformát."), és fejeznék be az állandó Cutler fikát. Más csapatok meccsein még hagyján elviselem.
Meg pl. Ricsinél még mindig évek óta félelmetes Bears defense van. Aztán volt zsinórban 3 év (2007-2009) mikor max közepes volt a defense, tavaly megint elit. Idén meg ölég vegyes a kép.tüsi91
Jaja,nagyon félek a mai Conte-Wright kettőstől...meg úgy eleve a D-től,lesz e vmi passrush,mert ha nem Brianék idén nem hoznak olyan top formát h anélkül bármit is meg tudnának nagyon oldani...de meglátjuk,lepjenek meg😊

több mint 13 éve
Félre ne értsd, abszte nem érdekel, hogy nem kedvelnek minket, de legalább őrületes hülyeségeket ne mondjanak (mint pl tavaly POban, a Seattle elleni sima W után Oli: "A Seahawks nem udta érvényesíteni a papírformát."), és fejeznék be az állandó Cutler fikát. Más csapatok meccsein még hagyján elviselem.
Meg pl. Ricsinél még mindig évek óta félelmetes Bears defense van. Aztán volt zsinórban 3 év (2007-2009) mikor max közepes volt a defense, tavaly megint elit. Idén meg ölég vegyes a kép.