Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1030-cutler-jay-bears-chicago--20111030,0,5334446.story?page=1Insider infok Jayről...nem hiába bízik Sanziban,vele meg Hanievel lóg nonstop😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Icipicin múlt csak.bye week...fck uanferneene szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayer
Két hét múlva találkozunk.
több mint 13 éve
Here we go again😀Nem is vagyunk jók.BazzaniMost már csak az a kérdés,hogy mit értesz firkálni alatt?Érdekes gondolatmenet. 😀.
Cumizni a Ford Fielden? 😀Bazzani
Most, hogy ilyen jó lett a Lions még édesebb odabökni egy-két baráti megjegyzést az orrotok alá. 😀tüsi91
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Nem is vagyunk jók.Érdekes gondolatmenet. 😀.Bazzani egy külön faj 😀. Nélküle unalmas lenne firkálni a Lionst. 😀tüsi91Most már csak az a kérdés,hogy mit értesz firkálni alatt?
Most, hogy ilyen jó lett a Lions még édesebb odabökni egy-két baráti megjegyzést az orrotok alá. 😀tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Érdekes gondolatmenet. 😀.Bazzani egy külön faj 😀. Nélküle unalmas lenne firkálni a Lionst. 😀tüsi91Most már csak az a kérdés,hogy mit értesz firkálni alatt?
Most, hogy ilyen jó lett a Lions még édesebb odabökni egy-két baráti megjegyzést az orrotok alá. 😀
több mint 13 éve
Bazzani egy külön faj 😀. Nélküle unalmas lenne firkálni a Lionst. 😀tüsi91Most már csak az a kérdés,hogy mit értesz firkálni alatt?
Cumizni a Ford Fielden? 😀
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Bazzani egy külön faj 😀. Nélküle unalmas lenne firkálni a Lionst. 😀
több mint 13 éve
kutya23c
223
Szerintem, Bazzani látens Bears fan, és ez az egész Detroit őrület, nála csak megjátszás 😊nagyon gyors vagy Bazzani, te figyelsz minket... 😛 😂ne szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayerHa meg nyerünk akkor dupla szopó?Bazzani
Persze hogy dupla szopó mert 2 győzelemmel előttünk lesztek a mostani 1 helyett.davemayer
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Áh, a medve esetleg lehetne valami totemállat, a lényege az lenne, hogy nekem, mint Égi Küldöttnek minél több 18 és 35 év közötti, dögös nővel kell "áldozatot" bemutatnom. A férfitagoknak marad a pénzadományok gyűjtése. De részletekbe most nem mennék bele, van ez a tervem, majd kialakul.Mi lenne az egyház neve? Imádkozó Medvék?Csodállak titeket. 😀 😉BazzaniEzek szerint ha végre megvalósítom régi álmomat, és egyházat alapítok, egy tagja legalább lenne.
Közben olyan érdekfeszítő cikkekkel bombáznak minket, mint az ismerd meg az igazi kátlert. Nem olvastam bele, gondolom jó tanácsokkal látnak el, hogyan különböztessük meg az igazit a kínai gyártmánytól.
Michael Vickfüligjimmy
Símán beállok. Én kortyolgatnám egyedül boldogan a misebort egy Bears vereség után.
Az igazi Cutler,gyönyörű film lehetne belőle.Bazzani
Michael Vick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mi lenne az egyház neve? Imádkozó Medvék?Csodállak titeket. 😀 😉BazzaniEzek szerint ha végre megvalósítom régi álmomat, és egyházat alapítok, egy tagja legalább lenne.
Közben olyan érdekfeszítő cikkekkel bombáznak minket, mint az ismerd meg az igazi kátlert. Nem olvastam bele, gondolom jó tanácsokkal látnak el, hogyan különböztessük meg az igazit a kínai gyártmánytól.
Michael Vickfüligjimmy
Símán beállok. Én kortyolgatnám egyedül boldogan a misebort egy Bears vereség után.
Az igazi Cutler,gyönyörű film lehetne belőle.
több mint 13 éve
Csodállak titeket. 😀 😉BazzaniEzek szerint ha végre megvalósítom régi álmomat, és egyházat alapítok, egy tagja legalább lenne.
Michael Vick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
én is titeket hogy milyen temetői a hangulat nálatok 5-2nél 😛Igen. Csak a Bears topiknak élek.Ha meg nyerünk akkor dupla szopó?Bazzaninagyon gyors vagy Bazzani, te figyelsz minket... 😛 😂
Persze hogy dupla szopó mert 2 győzelemmel előttünk lesztek a mostani 1 helyett.davemayer
Csodállak titeket. 😀 😉Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Igen. Csak a Bears topiknak élek.nagyon gyors vagy Bazzani, te figyelsz minket... 😛 😂ne szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayerHa meg nyerünk akkor dupla szopó?Bazzani
Csodállak titeket. 😀 😉
több mint 13 éve
nagyon gyors vagy Bazzani, te figyelsz minket... 😛 😂Ha meg nyerünk akkor dupla szopó?Bazzanibye week...fck uanferneene szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayer
Persze hogy dupla szopó mert 2 győzelemmel előttünk lesztek a mostani 1 helyett.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
papírforma 😀Ha meg nyerünk akkor dupla szopó?Bazzanibye week...fck uanferneene szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayer
Amúgy zsinórban ez a 3 hét, amikor nem kapunk ki. Nagy szériában a csapat.
több mint 13 éve
Ha meg nyerünk akkor dupla szopó?bye week...fck uanferneene szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayer
több mint 13 éve
bye week...fck uanferneene szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Fene egye meg, hosszú hétvége, semmi dolgom, pont nincs meccs. Persze jövő héten kedd hajnal, azt se tudom élőben nézni.Kellett nekünk a csikágói playbook. 😀
Chris Harris Oroszlán lett 😀 Két TD-t kaptunk róla (többek között, azért csapatjáték), legalább a szerződésének a hátralevő részét kifizetik hálából. Ha kétmillát keresne, vagy nem lejáró szerződése van, már nem kellett volna a kutyának se. Berriannek is bejött az élet a Vikingeknél, úgy hallom. Munka nélkül keresett annyi milliót, amit én forintban se fogok, céget váltani tudni kell.
Michael Vickfüligjimmy
Amúgy cserének jött.
több mint 13 éve
Fene egye meg, hosszú hétvége, semmi dolgom, pont nincs meccs. Persze jövő héten kedd hajnal, azt se tudom élőben nézni. Chris Harris Oroszlán lett 😀 Két TD-t kaptunk róla (többek között, azért csapatjáték), legalább a szerződésének a hátralevő részét kifizetik hálából. Ha kétmillát keresne, vagy nem lejáró szerződése van, már nem kellett volna a kutyának se. Berriannek is bejött az élet a Vikingeknél, úgy hallom. Munka nélkül keresett annyi milliót, amit én forintban se fogok, céget váltani tudni kell.
Michael Vick
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Melehov
119
...Tényleg, nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni, vagy megnézni utólag a Vikings meccsünket, mert annak csak az összefoglalóját láttam, élőben nem... 😕norris21Kalózöbölről le lehet tölteni, jól seedelt, gyorsan lent van. Én is pont azt a meccset nem láttam még, most hétvégén végre pótolom, bye weeken is győzelem! 😊 :cool:
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Sztem a Lions elleni vereség is botrányos volt, főleg a defense részéről, nomeg a pass protection is tré volt, az elejtők meghozták a formájukat. Nagyon egyszerű egyébként a helyzet, nem nézed a Sporttv-t, ha Bears meccs van. Nálam is ez a helyzet idéntől. Packerst is neten néztem, a Lions meccsről meg elaludtam... (igaz az ismétlés TVs volt), de a szándék megvolt.
Cutlernek pedig olyan nagyon rossz meccsét még nem láttam, mikor a fal normális pass protectiont nyújtott (tán tavalyi Skins meccs kivétel). Persze volt, úgy, hogy gyengén játszott, mert ez még a nagy TBnél is megesik. Csak amikor ütik-verik, s semmi segítséget nem kap, azokból lesznek a tragikus meccsei. lsd. Frisco.
több mint 13 éve
Sziasztok! Jó régen nem írtam, azt hiszem még a Lions meccs előtt utoljára. Nem tudom most milyen a hangulat a topikban, de én bizakodó vagyok. Már a Lions meccsen is teljesen más összhatása volt a mutatott játékunknak, leszámítva természetesen a sok false startot és büntetést. Kikaptunk, de biztatóbb volt számomra az a vereség, mint a Carolina elleni győzelem. Azóta meg van ugye két magabiztos win, na jó, a Tampa ellen a végén volt egy kis izgulnivaló, de ennyi belefér. Tényleg, nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni, vagy megnézni utólag a Vikings meccsünket, mert annak csak az összefoglalóját láttam, élőben nem... 😕Most szünet ugye, de aztán MNF ismét a Philly ellen, ha győzünk, én azt mondom végig csatában leszünk a playoffért, de nem szeretem a sporttv-és meccseinket, mert idén eddig 2/2 vereség, ha adták, illetve kissé unalmas módon Richiék folyton Cutler kiegyensúlyozatlanságáról hablatyolnak, holott szerintem ez marha nagy hülyeség, ő kiegyensúlyozottan mellbe dobálja az elkapóit, aztán ha azok elkapják nyerünk (mert Forte meg szezánciósan fut), ha nem, nem...
Na mindegy, GO BEARS!
több mint 13 éve
Jabara Williams LB jött a Ramstől. Rookie a Stephen F. Austin State egyetemről.tüsi91Kellett valaki ST-be úgy hogy Conte kezdő lett, meg sztem bökte a csőrüket hogy csak 5 LB van.
több mint 13 éve
Melehov
119
Tényleg ez volt az a play. Rosszul emlékeztem, nekem úgy rémlett, hogy valahol az 1 yard környékéről indult, de hát nem. 😊 Ettől függetlenül ez brutális futás volt.... :cool:...emlékszem még arra a meccsére amikor cowboyosként egy hasonló helyzetben legalább 3 ember akarta endzoneban levinni és mégis kihoztaMelehovez volt az a leghosszabb 2 yardos futás:
http://www.youtube.com/watch?v=L19qwz7ryZ8vandeminek
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka