Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát színvonal az tényleg nem nagyon verte a plafont, de egy hétfő esti meccs után (amit ugye hétfő este játszanak), vasárnap esti, aztán átrepülni egy óceánt, én azon csodálkoztam, hogy élesen érkezett a csapat a meccsbe. Aztán megvolt a masszív előny, megvolt a momentum, a Tampa fél kezdője kiesett, így sikerült izgalmassá tenni a végét. Én a támadófaltól nem vagyok elájulva, jól húznak, ezen kívűl igazából semmi nem megy. Remélem Louis fog padozni, Spencer jó vétel volt, nem egy bulldózer ő se, de nagyon megbízható. Amúgy azért kéne lobbizni, hogy a pofándobás a labdával dupla yardot érjen, mert az megy, az elkapás továbbra is döcögős. Ennyi droppot, bazzeg, ami egy kicsit neccesebb, az meg eleve esélytelen. Most a Philly ellen ismét hétfő esti meccs (affene, de népszerű a banda), van ideje Martznak kitalálni, hogy pontosan mit is akar.Michael vick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Második félidőben gyakorlatilag empty backfield volt a Tampánál végig. Ha nem ér oda a 4 man rush, akkor előbb-utóbb lesz szabad célpont. A második TDnél Harris későn váltott ki, az első meg missmatch volt, ráadásul short fieldet kapott ugye a Bucs.260 yard passzolt yard simán vállalható, ha 51 kísérletet elindítanak. Legtöbbször így is csak az LB sor elé dobált Freeman, amiből ugyan van 8-9 yard, de az óra pörög, s ez a mi malmunkra hajtja a vizet. Tavaly is sok ilyen meccs volt. Kapott passzolt yardokban, ha jól emlékszem 21. voltunk, éppen ezek miatt.
több mint 13 éve
Azért az aggaszt hogy ahhoz képest hogy mindenki tudta h a Bucs nem fog futni mert már nem volt éppkézláb Rb a sorban Freeman a második félidőben úgy vágott át rajtunk mint kés a vajon.Jó most lehet mondani hogy dobott 4Intet,de visszahozta őket simán és meg is nyerhették vna akár.És ez nem először van...persze Tampa 2 meg minden de akkor is,ez idén nagyon jellemző néha.Rodgerstől ok de ettől tartalékos a Bucstól nem.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
kutya23c
223
Jó meccs volt bár a második félidőt inkább kihagytam volna. A Def brillírozott, az "öregek" rutinosan olvastak és meg is lett az eredménye(Int hegyek). A Pass Rush is működött pakoltak rendesen a srácok.Mint azt már korábban is írtam az Offensünk eredményessége 80%-ban Forte-nak köszönhető! A redzoneban viszont amit az Off művelt az a szánalmas kategória volt és tényleg olyan volt mint egy számítógépes játék amibe plussz coin-t dobtak, elbasztad 3-szor és jön a kérdés continue? yes or no
Mi nyomtunk egy yes-t újabb 3 kísérlet,de azt mintha dumb és dumber hívta volna hát hihetetlen.
Amúgy a safety is a szar playhívás miatt volt szerintem, jobb lett volna valami rövid passzos móka 5 ki, vagy slant na de mindegy. Nyertünk ez a lényeg- a Lions meg nem ez is lényeg😊-Remélem ez a tendencia folytatódik.
Egyébként szerintem meccsről meccsre javul a játék,ami azért pozitív dolog.
Csak az a sok dropp...
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
...emlékszem még arra a meccsére amikor cowboyosként egy hasonló helyzetben legalább 3 ember akarta endzoneban levinni és mégis kihoztaMelehovez volt az a leghosszabb 2 yardos futás:
http://www.youtube.com/watch?v=L19qwz7ryZ8
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Melehov
119
Ha a kihagyott mezőnygól bement volna, a végjáték is sokkal simább lett volna, a második INT adta meg a momentumot először a meccsen a Tampának, anélkül sima győzelem, de hát ez nem így alakult. Az O-line jól játszott, 1 sacket engedtünk, természetesen Webbről, rookie Clayborn simán megverte. Végre olyan szinten volt a fal, hogy komolyabb playeket is lehetett játszani, nem nagyon emlékszem az idényben olyan meccsre, ahol Cutler rollout passzokat dobhatott, de lehet, hogy volt már ilyen, csak rosszul emlékszem, cáfoljatok meg, ha Ti emlékeztek ilyenre. Még Denveres idejéből, talán az utolsó ottani idényében volt egy olyan statisztikája, ami alapja az ilyen rollout és talán még bootleg passzokat 90% fölötti pontossággal dobta, ezen a meccsen talán volt kettő is, 2/2. Ezt többet kéne erőltetni, de nem tudom, hogy ez mennyire képezi a részét egy Martz-féle playbooknak, meg természetesen ehhez folyamatos jó teljesítmény kell az O-faltól.
Cutler sztem jól játszott, 1. INT-t nem feltételenül az ő nyakába varrnám, bár kicsit magas volt, Barbernek el kellett volna kapnia, tipikus Cutler-féle fölpattanós INT. A másodiknál viszont nem tudom, hogy Cutler mi a faszt gondolt.... Miért kell legalább minden 2-3. meccsen egy ilyet csinálni? Inkább hagyjuk is, ettől függetlenül a teljesítményével nem volt semmi bajom, jól mozgott zseben belül, zseben kívül.
Forte kibaszott jó, nem nagyon lehet rá mit mondani, a Safety nem hinném, hogy rajta múlt, az O-falat akkor nagyon lenyomták, középre ment volna a futás, de a visszatolt falemberbe beleütközött Forte, jobbra ment kifelé, és három tampás már legyűrte. Azt azért kiemelném, hogy valamelyik falemberünk sikertelenül blokkolta meg Ronde Barbert(!), ebből lett a gond. Egyébként nem tudom, miért nem Mariont hozták be, emlékszem még arra a meccsére amikor cowboyosként egy hasonló helyzetben legalább 3 ember akarta endzoneban levinni és mégis kihozta.(ezt a mecsset anno még sporttv adta)
A D végre megint nagyon jól játszott, turnoverek, ahogy az kell, sztem nem játszott senki sem gyengén, Winslow-Conte matchup most Winslow javára dőlt el, ez most így alakult, pár év múlva újra meglátjuk, Conte sztem összeségében jól játszott. Pass rush jó volt, Peppers állat, bejátszotta mindkét oldalt simán. Urlacher, Briggs INT, igazi rutinos megoldások voltak, Conte agresszív volt, Moore lezárta a meccset.
A playcalling az kibaszott gáz volt annál az ominózus redzone jelenetnél, kb. a Madden játék kreatívabb lett volna, a büntetés adott újabb lehetőséget a semmi megismétlésére. (Egyébként az mi volt? Történt egyáltalán valami ott, vagy csak ajándékba kaptuk, mert én nem láttam semmit a visszajátszás alapján, vagy csak Talib beszólt vmit?) A O-line akkor csődölt be igazából másodjára, ismét Barber volt a playmaker, egyedül törte át a falat és sackelt, még jó hogy nem adták meg, annyira cink volt. Az mégis mi volt már....?
Összeségében sztem jól játszottunk, D hozta a szintet, O, O-line jó volt leszámítva redzone rémálmot és a safetyt, playcalling rendben, volt screen (INT :/ ), rollout, király futás, spec team jó volt. Lehet, hogy a Tampa túlértékelt, a lényeg, hogy megvertük őket, játszunk így az Eagles ellen is és akkor nem lesz gond. 4-3, bye week!
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
Ha éles kritikát ír az ember, akkor a régi barátságra való tekintettel azért ugye még szerettek, remélem... Sok vizet mostanság amúgy sem zavarok 😀Mr Zimmer,
Remélem mindenki jól érezte magát, bulizott egy nagyot, megnézte, amit lehet, és pár jó pofa sört legurított. Nálunk ugye most szünet van, mi Beckyvel ilyenkor 1-1 hétre átjövünk.
Szerintem, és ezzel senki örömét nem szeretném elrontani, ez a meccs kiemelkedett a "londoni meccsek" közül is, mert különösen wimbledoni hangulata volt.
2 kiemelkedően fáradt és dekoncentrált- nem különsebben jó- gárda, mérközése volt- mindenki döntsön maga a színvonalról. Mindezt egy olyan közönség előtt sikerült, amely minimum felének fogalma nincs, hogy milyen egy nfl meccs, mikor kell üvölteni, mit jelent a home field advantage. Sikerült elhozni hazai pályára azt a Tampát, amely az Egybesültben sem népszerű, hát gratulálok.
Egyre kevesebb az európai nfl meccseken a néző. Tavaly jópár 1000 emberrel több volt kiváncsi a szintén acélos Broncos 49 ers párosra. Persze a gazdasági krízis is oka ennek, de a Tampa nem hozta át az amerikaiakat. Kevesen voltak a Bucs szurkolók. A 2. Félidőig alig volt hangulat... , kb akkora hangorkán volt, mint egy wimbledoni döntőn, a dekoncentráltságot jellemzi, hogy így is regeteg line szabálytalanság volt...
Ez így kicseszés az " otthon játszó csapattal".
Elnézést, akinek ez volt az első, remélem jó buli volt és bejött London, de ha egyszer úgy alakul, vágjatok bele a nagy utazásba...
Üdv
HHelmut Zimmer
itt szerintem nyugodtan zavarjatok vizet, nem a pats steelers eagles topik vagyunk ahol annyira hemzsegnek a kommentek😊
Tampa választásban ahogy Goodell is mondta nagy szerepet játszott a Glazer family tulajdonosi státusza,ugye ők a tulajai a Man Unitednek,azt a meccset is élőben nézték,sok örömük nem volt benne,mondjuk ebben sem😊
Nézőszámban pedig szerintem azok hiányozhattak akik nem helyiek vagy usából jöttek,hanem másik országokból utaztak volna,de az előre tervezést a lockout eléggé befolyásolta,nálam is ez volt...bár én is azzal nyugtatom magam amit írtál,hogy azért ez a Soldieren az igazi...így frozee az első számú irigylésre méltó még mindig,opening day at home...priceless.
több mint 13 éve
Ha éles kritikát ír az ember, akkor a régi barátságra való tekintettel azért ugye még szerettek, remélem... Sok vizet mostanság amúgy sem zavarok 😀 Remélem mindenki jól érezte magát, bulizott egy nagyot, megnézte, amit lehet, és pár jó pofa sört legurított. Nálunk ugye most szünet van, mi Beckyvel ilyenkor 1-1 hétre átjövünk.
Szerintem, és ezzel senki örömét nem szeretném elrontani, ez a meccs kiemelkedett a "londoni meccsek" közül is, mert különösen wimbledoni hangulata volt.
2 kiemelkedően fáradt és dekoncentrált- nem különsebben jó- gárda, mérközése volt- mindenki döntsön maga a színvonalról. Mindezt egy olyan közönség előtt sikerült, amely minimum felének fogalma nincs, hogy milyen egy nfl meccs, mikor kell üvölteni, mit jelent a home field advantage. Sikerült elhozni hazai pályára azt a Tampát, amely az Egybesültben sem népszerű, hát gratulálok.
Egyre kevesebb az európai nfl meccseken a néző. Tavaly jópár 1000 emberrel több volt kiváncsi a szintén acélos Broncos 49 ers párosra. Persze a gazdasági krízis is oka ennek, de a Tampa nem hozta át az amerikaiakat. Kevesen voltak a Bucs szurkolók. A 2. Félidőig alig volt hangulat... , kb akkora hangorkán volt, mint egy wimbledoni döntőn, a dekoncentráltságot jellemzi, hogy így is regeteg line szabálytalanság volt...
Ez így kicseszés az " otthon játszó csapattal".
Elnézést, akinek ez volt az első, remélem jó buli volt és bejött London, de ha egyszer úgy alakul, vágjatok bele a nagy utazásba...
Üdv
H
több mint 13 éve
Gabez
84
4:3, a csoport harmadik helyére elég egyelőre, de mindenképpen pozitívba került a mérlegünk és ez bíztató. Tudom, hogy sok meccs van még elöttünk és vannak kifejezetten húzósak is köztük, de a remény jó dolog, szóval csak így tovább és legyen a cél, hogy letaszítsuk a Lions-ot, aki ráadásul kikapott megint. Én mondjuk az ellenük vívott visszavágot várom nagyon, remélem letépdessük az oroszlánkörmeiket. Ja, és London boys-ok, ki az ágyból most már, várjuk a beszámolótokat, üdv itthon 😊
több mint 13 éve
Ez igazi Bear Ball volt. Erős védelem, erős futójáték, megbízható ST teljesítmény. A szokásos inkonzisztens támadójáték. Csak időnként pillantottam bele a meccsbe, akkor vagy nulla yardos futás, vagy egy Cutler pofon érkezett. Red zone-ban sacket engedni az nagyon gyík. Az a gond, hogy No6. nem akarja eladni a labdát, megvédeni nem nagyon tudják, szóval inkább dob egy rigót. A második INT elképesztő homály volt. Amúgy az előny birtokában semmi extra kockázat, pörgették az órát, rossz mezőnypozíciót adtak át, ez anno SB-t ért. Visszatér Carimi és Bennett, túl sokat nem várok tőlük ennyi kihagyás után. Chris Harris is ugatott új szerződés miatt, most megint elküldék gyufáért (hopp, Conte szar pick volt 3. körben?). Most egy hét extra pihi, 3-1 a South ellen, a Tampát személy szerint túlértékeltnek tartom egy kicsit (ki hova értékeli persze), de jó csapat, nekik ismerős volt a környezet, szóval masszív ez a győzelem. A Lions vagy a Saints elleni idegenbelit lehet sajnálni, az a kettő hajszálakon múlott, de nem felénk pattant a labda, lesz még ilyen. Michael Vick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most őszintén, azt hogy tudta elejteni RW. Forte az első negyedben 100 y felett futott, ha jól emlékszem. A TE felé alig ment passzo az is drop vagy int. Hatalmas élmény volt, 76e ember.
Yuppi
több mint 13 éve
tüsi91 Örülök a magam módján. Ha behúzzuk 21-5el sokkal jobb lett volna 😀. A vége nem hiányzott 😀.Nah igen ezt a technikát nem fogom megtanulni😀
igen, ez a végjáték kimaradhatott volna
az elején jól megnyertük, a végén meg majdnem elveszitettük
de elnézem nekik😊 mert a lions is out😊))
próbálok örülni aminek lehet
ez amolyan női túlélési technika😊)))frozee
Tüsivel értek egyet, ennek simának kellett vna lennie,az a redzone 6ból semmi kegyetlen volt,Martzet seggberúgnám ezért,nem is értem hogy gondolta.Tight Endek nem léteznek újabban.Forte tlg isten,ha nem fizetik meg Angelo is kap.
Pozitivum a futójáték,és javult az O-line,nah meg Brianék is összekapták magukat...többet akarom Sanzenbachert látni😊
több mint 13 éve
tüsi91 Örülök a magam módján. Ha behúzzuk 21-5el sokkal jobb lett volna 😀. A vége nem hiányzott 😀.igen, ez a végjáték kimaradhatott volna
az elején jól megnyertük, a végén meg majdnem elveszitettük
de elnézem nekik😊 mert a lions is out😊))
próbálok örülni aminek lehet
ez amolyan női túlélési technika😊)))
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Örülök a magam módján. Ha behúzzuk 21-5el sokkal jobb lett volna 😀. A vége nem hiányzott 😀.Hát még akkor, hogy örülnék, ha megvernénk a Phillyt. Tavaly úgy is olyan szimpatikusan viselték el a vereséget.
több mint 13 éve
Egy tök sima győzelemből lett egy idegtépő végjáték. A második félidei offense teljesítmény hagy maga mögött kívánnivalót, redzone 0/6. Éljen. Cutler rossz volt ne szépítsük, Forte Isten, a fal türhető munkát végzett, van egy pár blokkolási séma, amihez fogalmatlanok, de rendben volt. RW TD, hippi-hurrá.bezony Lions kikapott😊
A defense engedett 16 pontot. Rendben van. 280 yardot. Ez is. 51 passzkísérletet indítottak el, marha sok, a 4. negyedben rendesen dobált freeman. A passrush rendben van, Peppers óriásit játszott az utolsó két játéknál. 4 INT. Ezt nem kell magyarázni. 4-3. 2 hét múlva nyerni kellene az 4. csoportellenfél ellen.
Lions kikapott, jóság van.tüsi91
ez is számit
próbálj kicsit örülni😊
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Egy tök sima győzelemből lett egy idegtépő végjáték. A második félidei offense teljesítmény hagy maga mögött kívánnivalót, redzone 0/6. Éljen. Cutler rossz volt ne szépítsük, Forte Isten, a fal türhető munkát végzett, van egy pár blokkolási séma, amihez fogalmatlanok, de rendben volt. RW TD, hippi-hurrá.A defense engedett 16 pontot. Rendben van. 280 yardot. Ez is. 51 passzkísérletet indítottak el, marha sok, a 4. negyedben rendesen dobált freeman. A passrush rendben van, Peppers óriásit játszott az utolsó két játéknál. 4 INT. Ezt nem kell magyarázni. 4-3. 2 hét múlva nyerni kellene az 4. csoportellenfél ellen.
Lions kikapott, jóság van.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Akit szeretek az kikapott a hévégén. Minden szarul sült el. Még szerencse nem vagyok babonás, meg ilyesmi. Nyerni kellene azt jóság van. Rohadt kíváncsi leszek a D# mit domborítanak ma. Állítólag Harris visszatér(sírta magát) a kezdőbe Conte párjaként. 7 meccs 6 különböző safety duó. Lassan bekell vetni Waterst is, hogy nem szakadjon meg a tendncia. 😂 😂 😂
több mint 13 éve
kutya23c
223
Átadom neki szívélyes üdvözleted, valamint szakmai kritikád a poénjáraWyattÜdvözlöm, de a poén szar volt.
Na szóval ma volt a fan rally a Trafalgar Squeren (bejáratnál kétszer megmotoztak a biztonság kedvéért...)DeleteKöszönet a képekért meg beszámolóért, alig várom a folytatás és még jobban irigyellek titeket, akik kint lehettek.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Na szóval ma volt a fan rally a Trafalgar Squeren (bejáratnál kétszer megmotoztak a biztonság kedvéért...), ki lehetett próbálni milyen long snapper, kicker vagy QB lennél, kint volt a nagy macink is, volt persze Tampás hajó is, kalózokkal. Aláírt mezek, labdák, sisakok is voltak kiállítva (asszem ezekre licitálni lehetett?), Butkus és Sayers által aláírt sisakok, meg persze a 85-ös bajnoki gyűrű képviselte a Bearst.A színpadon mindig ment folyamatosan valami, volt pár zenekar is, fogalmam sincs kik voltak. Egy idő után megjelentek a Tampa Bay játékosai a színpadon, elkezdtek labdákat dobálni, sikerült elkapni egyet 😀 Jöttek aztán a Bucs cheerleaderek mindenki nagy örömére 😀 Nekünk a dobosaink voltak jelen, majd utánuk megjöttek a játékosaink Lovieval, ott volt még Virginia és Gerge McCaskey is. Nagyon sok Bears fan volt, ahogy észrevettem volt amcsi is szép számmal. Loviet is szerintem először lehetett látni igazán mosolyogni 😀 George McCaskey beszédét pár Pay Forte bekiabálás tarkította 😀 Angelot nem merték idehozni, szétszedte volna a tömeg 😛 Knox hatalmas tapsot kapott... A két kabala is többször "összecsapott" a színpadon. Goodell is tiszteletét tette (nem kapott booooot 😀), ott volt vele Dan Rooney is. 85-ös Bearsből Otis Wilson, Richard Dent és még egy harmadik fél akit sajnos nem ismertem fel is megjelent. Dentel sikerült aláíratni a Bearses labdámat 😀
Most így hirtelen ezt dobtam össze, majd meccs után/hétfőn lesz több is.
Pár kép még:
http://img40.imageshack.us/img40/9868/imgp0111i.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/4290/imgp0108k.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/3959/imgp0107d.jpg
http://img685.imageshack.us/img685/6853/imgp0131h.jpg
http://img835.imageshack.us/img835/2807/imgp0105t.jpg
több mint 13 éve
én csak reggel érkezem de viszek fényképezőt
több mint 13 éve
Írok nemsoká egy élménybeszámolót a mai napról + pár képet is feltöltök, csak kajálok valahol.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Átadom neki szívélyes üdvözleted, valamint szakmai kritikád a poénjára
több mint 13 éve
kutya23c
223
Hátha valakit érdekel 😊Urlacher a Bears Kovács Sanyija????Gratulálok ennek f*szfejnek-a Sanyi most ráadásul asszem pont OFF-falba van. Ezek az újságírók igazi verebek.
http://www.nemzetisport.hu/nfl/ujra-hodit-londonban-a-tojasfoci-a-krikettet-mar-lenyultak-2099900?Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hátha valakit érdekel 😊http://www.nemzetisport.hu/nfl/ujra-hodit-londonban-a-tojasfoci-a-krikettet-mar-lenyultak-2099900?