Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Harrist nem kellene elengedni. Volt egy rossz meccse a Lions ellen, 3 meccsen meg sérült volt. Meriweather vicc, Wright és Conte meg fiatalok. Harris abszte kezdő szint. S persze idény végén lejár a szerződése, ettől függetlenül 5-6. körért felesleges lenne elengedni.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Amikor Hester elkapta a TD passzt, már tudtam, hogy nyerünk. Nagyképűen hangzik, de amikor Jay első passzai (2. volt), így bejönnek, akkor bárkit lebombáz azon a napon. Elég ócska ez a Vikings LB sor és secondary. Általában 6an, sokszor 7en védtük a passzt és Cutler így is talált magának rendszeresen célpontot, holott leginkább 4 man rush jött. Tehát 6-7 embernek nem sikerült megfognia 3-4 embert. 5 sack a defensetől, több, mint az elmúlt 4 meccsen. Tipikus tavalyi meccs volt a deftől. Futás kiiktatva, passzra kényszeríted az ellenfelet, engeded a yardokat, de hosszú támadásokra kényszeríted az ellenfelet, elkerülöd a nagy playeket. Működött a 4 man rush (bár ez a Vikings OL gyatra, + még 2 fontos láncszem ki is esett), a rendszer alapja.
Arra válaszoljon vki, hogy Paea eddig miért nem játszott? Urlacher még mindig kevés szvsz, Briggs is. A 2 safety kevés dolgát jól megcsinálta.
Az ST karaj, de ez nem újdonság.
Vasárnapi meccsen nagyon sok mindenre választ kapunk.
szerk.: 5. körnél nem hiszem, hogy többet kapnánk. Azért felettébb érdekes, hogy ily hirtelen Harris "átadó listára" kérte magát. Gondolom ennek előjele volt, hogy nem játszott. Kíváncsi lennék rá mi a valódi ok.
Jah és pay the Man kedves Jerry. 😀
több mint 13 éve
Bears S Chris Harris will formally request trade today.Bakker. Sajnos őt el is fogjuk tradelni. Mit kaphatunk érte vajon?
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Meg közel 30 pontos előnynél már a D figyelme is lankad azért... 😊 Hester egy idióta, de Cutler, Forté és a védelem is ott volt, grat
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Le a kalappal Martz előtt...sosem gondoltam volna, hogy ki tud lépni saját árnyékából és extra embereket is hagy benn blokkolni..... minden tisztelet Cutleré (nem hittem hogy ilyet fogok írni 😊 ) mert profin hozta a meccset és tudott hinni abban az O-falban ami érkezése óta vegyes felállásban de hagyja megöletni...Természetesen lehetne a Red Zone Offense-t és a végén "McNAbb mentes" Vikes támadása elleni hatástalan védekezést és egy két egyéb dolgot szidni de kár....összességében ez egy olyan meccs volt amit élmény volt végignézni Bears szurkolóként....
több mint 13 éve
Gabez
84
szép a hétfő, még a nap is melegen sütöget 😊
több mint 13 éve
Újra harapott a D#... és végre kicsit jobban ment az O#... legalábbis az összefoglaló és a statokTényleg így volt de a Vikes O-lineból ha jól emlékszem a C meg LT egyből kiesett,nálunk tlg jól játszott mind 3 csapatrész de azért ez nem tudom hogy ment volna egy jobb csapat ellen.Jó gameplan volt, jól végrehajtva,ahogy kell...2 redzone possesiont még el is basztunk,(Spaeth meg Sanzi) ezen kívül sok negatívumot nem tudnék mondani, Allen egyszer villant,fumble egyből...nem értettem ekkora különbségnél miért kellett még Peppersnek fent lennie...
alapján... kíváncsian várom, hogy aki látta, mit mond... grat!Collapo
Spec team...Hester no comment...ezt nem lehet megszokni...Podlesh jó volt,Gold good as gold,Hurd meg bevitt egy akkora tackle-t returnnél h csak néztem.
Def....Paea első megmozdulása safety,Peppers basszus egyszer úgy sackelte McNabbet h csak úgy ellökte két kézzel,kegyetlen...egyszerű volt,no futás,passzból nyeltük a yardokat de a stoppok megvoltak,Ponder meglepően jól kezdett ellenünk.
Off...teljesen átgondolták mit hogy merre,Jay nagyon jó volt megint,védelmet is kapott,elkapók is jók voltak,Forté szokásos,Barber td nél o-line meg akkora lyukat nyitott h egy kamion befért volna...fejreesés most elmaradt.
Mindent egybevéve így elsőre ezek jöttek le, tlg jók voltak a srácok,de nagy ellenállás nem volt,AP td-re Hester egyből válaszolt,és ott vége is volt.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Jaj de boldog vagyok, végre😊)))
több mint 13 éve
Újra harapott a D#... és végre kicsit jobban ment az O#... legalábbis az összefoglaló és a statok alapján... kíváncsian várom, hogy aki látta, mit mond... grat!
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
kutya23c
223
Végre jól indul a hetem!!!Ez egy nagyon Must Win volt és érezték is a srácok, hogy be kell húzni!😊
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Basszus, hogy pont ezt nem láttam... Mondom nem kelek fel azért korábban, h egy szenvedős meccset lássak. Erre megnyitva ma az ESPN oldalát ezt látom?? Leszedem majd délután hazaérve a meccset, mert ezt látnom kell...
Többet vártam a Vikings-től, vagy tőlünk kevesebbet? Aki látta, az majd írjon pár szót előzetesen...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Majd jövő héten eldől lehetnek-e még idei PO álmaink. Nem volt egy súlycsoportban a 2 csapat. Sima W.
több mint 13 éve
meg kell mondani a srácoknak hogy KIKAPOTT A LIONS és vért kell velük itatni! muszáj nyerni, muszáj!!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kutya23c
223
Ezt a mai meccset kötelező hozni(akárhogy is)!!!!
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Álljunk be 8an a boxba azt csapjuk le AP-t. McNabb már nem a régi, ha ő meccset nyer így a Vikingsnek megemelem a kalapom. Mondjuk sokat segítene a helyzeten, ha a DL legalább futás ellen jól játszana. Kettő együtt nagyon reménytelennek tűnik. Egyébként van olyan érzésem ma nagyon odateszik magukat és jól játszik majd a defense. Offense terén más a helyzet. Jó a Minny DL, de ez nem oszt nem szoroz, mert ellenünk bárki jó. 2 meccsen zsinórban 100 yard felett futottunk, ma is várom, hogy Forte a környékén legyen. Szélre jól megy, az open fielden elég jól mozognak az OL emberkék. Omit kivették, Louis lesz az RT (sztem ott határozottan jobb, mint guardként). A Vikes secondary sem acélos, sőt Winfield lehet játszik (meg Harvin se tuti, nem bánnám), Cutler meg ált. jó ellenük, szóval ebben bízok.
Alacsony színvonalú meccsen nyerünk.
több mint 13 éve
Melehov
119
Én nagyon félek a mai meccstől, elég rossz előérzetem van. Szerencsére ez semmit sem jelent és nem is nekem kell este játszanom. Ha a D nem vetkőzi le az "őszi fáradtságot" és nem fog felpörögni, akkor Peterson mészárolhat. Bears drukkerként is imádom a játékát és brutalitását, csak nem ellenünk.
Nem láttam egy Vikes meccset sem idén, csak az összefoglalókat, de az látszik, h nem tudtak meccseket simán befejezni, ez azért elég jó jel.
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
az első nem QB akit woodoo-zol jimmy 😉 ha Adrian olvassa a fórumot (márpedig tutira szokta ) most biztos keveredik benne a meghatottság és a félelem 😛 nekem holnap hajnali fél 2től este 9ig teljes hírzárlat mert csak akkor fogom megnézni, jó szurkolást mindenkinek, nem akarok negatív mérleggel repülőre szállni, nem érdekel hogyan vagy milyen játékkal de verni kell a vikingeket :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na, ismét embertelen időpontban lesz a meccs, ezt se tudom megnézni. Ha buknak a mackók, emiatt lesz. Eddig is sejtettem, ha én lefekszem aludni, az egész világon eluralkodik a káosz, de még nem bizonyosodtam meg róla. A cserékre kíváncsi leszek, Lloyd nem véletlenül nem csinált semmit Denveren kívűl, Marshallra kíváncsi leszek, hajrá a rájátszásért. Mivel a 35 éves Brett Favre óta a legnagyobb nemezis, ezért kivételesenAdrian Peterson
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Tribunen a cikk címe elárul mindent az offense terén: It's a problem when undrafted rookie is top receiver.tüsi91Azért van más csapat is, ahol így van, és nem feltétlen jár nagyon szarul ezzel 😊
több mint 13 éve
Michael C. Wright: I know it's weird, but hearing Bears plan to bring in some OL during the bye week.Bye weeken bazzeg. Nem most. Mondjuk kapásból offseason alatt kellett volna. Angelo...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Delete!Pár hszel korábban már megtaláltuk az ideális WRt a csapat számára. 😀. Lloyd volt itt ugye 08(?)ban, játszott tán 5 meccset és megsérült. Amiken játszott emlékeim szerint jó volt, meg egy punt block return TDje is volt a Panthers ellen. Nekünk nem kellett, máshol ligaelit elkapó lett. Nem lep meg... (éljen ron turner). Az legalább jó, hogy próbálnak kombózni a védelemben. Vödör nem kezd ez felvillanyozza a napom, remélem nem is játszik sokat. Harrist vártam, hogy visszatérjen, visszatért jó szar volt, ki is csapták a kezdőből. Conte és Wright sem fog rosszabbul játszani, legalább gyűjtik a tapasztalatot (főleg előbbi). Igazából tökmindegy ki játszik, mert úgy kompletten a front seven egy nagy 0. Hamarosan eljön BOWliMAN time is. 😀
Toeiana nincs, Peppers sem lesz valószínüleg. Peae-ra kíváncsi lennék, Wootton meg elvileg probable, de törött karral nem tudom mire menne.
szerk.: Louis lesz az RT, Spencer az RG, Omi pad.
Peppers meg doubtful. Melton játszik DE-t. S akkor valószínüleg Okoye kezd Melton helyett Adamsel.
Vödör kapott 20k büntit, Peanut meg 7.5-t.
több mint 13 éve
Brandon Lloyd trade blockon van, le kéne rá csapni.Amúgy miután Cutler médián át is finoman jelzett Martznak hogy szeretne életben maradni, az öreg megígérte hogy gyorsabb passzok lesznek. Meglátjuk...
Conte és Wright lesznek a kezdő safetyk... Ennyire fasza a helyzet a secondaryben...
több mint 13 éve
Antman
401
Mostmár csak remélni tudom hogy nem Rózsaházi az ügynöke!! 😀Az,meg fizikálisan is rendben van,szem-mancs koordinációval sem lesz gond...anferneeMARHA 😀 😀 😀 😀AntmanBüszkén vállalom 😀 😀 😀 😀
Különben is az első 3 képen még CBt játszott. 😂 😂 😂tüsi91Sokoldalú a fickó... jó szimata van a játékhoz 😛 😂Collapo
több mint 13 éve
Az,meg fizikálisan is rendben van,szem-mancs koordinációval sem lesz gond...MARHA 😀 😀 😀 😀AntmanBüszkén vállalom 😀 😀 😀 😀
Különben is az első 3 képen még CBt játszott. 😂 😂 😂tüsi91Sokoldalú a fickó... jó szimata van a játékhoz 😛 😂Collapo
"Do or Do not. There is no try."