Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
MARHA 😀 😀 😀 😀AntmanBüszkén vállalom 😀 😀 😀 😀
Különben is az első 3 képen még CBt játszott. 😂 😂 😂tüsi91Sokoldalú a fickó... jó szimata van a játékhoz 😛 😂
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
6 kísérlet, 3 drop... de a yard after catch alacsony és vajon bírja-e az ütközést.... 😂CollapoDe egyértelműen látható a fejlődés. 😂. Különben is az első 3 képen még CBt játszott. 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Antman
401
6 kísérlet, 3 drop... de a yard after catch alacsony és vajon bírja-e az ütközést.... 😂CollapoMARHA 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
6 kísérlet, 3 drop... de a yard after catch alacsony és vajon bírja-e az ütközést.... 😂
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Viccek topikba találtam. Szerintem egy próbát megérne. 😂 😂 😂 Hesternél már most jobb. 😀
több mint 13 éve
Legyen Millen a GMetek és meglesz a WR az első körben 😀MacPhistoA következő 5-10 évben. 😀
több mint 13 éve
Hehe, mondjuk jó ez a temetői hangulat, attól függetlenül, ha 4-1el állnánk akkor is igaz lenen, hogy öregszik a def. és a fal ótvar. Megnéztem az első félidőt. Am köszi Anfernee, hogy szóltál. 😀. Cutler parádésan jó volt, egyértelműen legjobb meccse volt a szezonban. Középre futásban teljesen súlytalanok voltunk (mint általában), Suh bárkit beszopatott 1-1ben, ellenben ahogy tavaly is szélre egész hatékonyak vagyunk. Gondolom nem így szánta Ricsi, de én marhára jót röhögtem azon, mikor egy könnyed elkapásnál a vonal mellett, az elejtett (TD??) passz után azt mondta, hogy "Hester ezt is eltudta kapni". 😀. Nem érzi mennyire rátapintott a lényegre. 😂 😂 😂. Sanzi rendben van, ő is droppolgat azért becsülettel a szezonban, de egy UDFA emberkétől végül is még bele is férne.Legyen Millen a GMetek és meglesz a WR az első körben 😀
Stafford az első félidőben 2 darab szinte tuti labdánál dobta túl Youngot, vmint Burlesont. Vártam Harris visszatértét, benne is volt az első TDben, Vödör lesz nekem a defense Knoxa. Eltakaríthatnák a kezdő közeléből. Amúgy tré mindenki. Peaet nyugodtan lehetne játszatni, mert így is átfutnak rajtunk. Sokat nem vesztenénk. Gilberttel épp ezt játszották 2 éve.
Bár marha korai és nyerhetünk zsinórban 11 meccset 😀, de írok egy need listát (nem sorrendben): WR, LT, G, G, DE, LB, S, CB.tüsi91
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Briggs is, hogy verte/veri magát az új kontraktusért, aztán gyak minden meccsen benne van egy TDben. 😊. Jah igen, amúgy lenne pár link kérésem.
- Szerződésekről hol lehet normális linket találni, elfelejtettem az oldal nevét ahol nézegettem. Googlebe se találtam meg, de kék hátterű volt 😀.
Vmint ilyen penalty statot, stb. 😀
több mint 13 éve
kutya23c
223
Hehe, mondjuk jó ez a temetői hangulat, attól függetlenül, ha 4-1el állnánk akkor is igaz lenen, hogy öregszik a def. és a fal ótvar. Megnéztem az első félidőt. Am köszi Anfernee, hogy szóltál. 😀. Cutler parádésan jó volt, egyértelműen legjobb meccse volt a szezonban. Középre futásban teljesen súlytalanok voltunk (mint általában), Suh bárkit beszopatott 1-1ben, ellenben ahogy tavaly is szélre egész hatékonyak vagyunk. Gondolom nem így szánta Ricsi, de én marhára jót röhögtem azon, mikor egy könnyed elkapásnál a vonal mellett, az elejtett (TD??) passz után azt mondta, hogy "Hester ezt is eltudta kapni". 😀. Nem érzi mennyire rátapintott a lényegre. 😂 😂 😂. Sanzi rendben van, ő is droppolgat azért becsülettel a szezonban, de egy UDFA emberkétől végül is még bele is férne.A futott TD-t meg Briggs nyalta be és teljesen egyetértek veled tüsi a fenti posztokra kellenének az újak!
Stafford az első félidőben 2 darab szinte tuti labdánál dobta túl Youngot, vmint Burlesont. Vártam Harris visszatértét, benne is volt az első TDben, Vödör lesz nekem a defense Knoxa. Eltakaríthatnák a kezdő közeléből. Amúgy tré mindenki. Peaet nyugodtan lehetne játszatni, mert így is átfutnak rajtunk. Sokat nem vesztenénk. Gilberttel épp ezt játszották 2 éve.
Bár marha korai és nyerhetünk zsinórban 11 meccset 😀, de írok egy need listát (nem sorrendben): WR, LT, G, G, DE, LB, S, CB.tüsi91
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hehe, mondjuk jó ez a temetői hangulat, attól függetlenül, ha 4-1el állnánk akkor is igaz lenen, hogy öregszik a def. és a fal ótvar. Megnéztem az első félidőt. Am köszi Anfernee, hogy szóltál. 😀. Cutler parádésan jó volt, egyértelműen legjobb meccse volt a szezonban. Középre futásban teljesen súlytalanok voltunk (mint általában), Suh bárkit beszopatott 1-1ben, ellenben ahogy tavaly is szélre egész hatékonyak vagyunk. Gondolom nem így szánta Ricsi, de én marhára jót röhögtem azon, mikor egy könnyed elkapásnál a vonal mellett, az elejtett (TD??) passz után azt mondta, hogy "Hester ezt is eltudta kapni". 😀. Nem érzi mennyire rátapintott a lényegre. 😂 😂 😂. Sanzi rendben van, ő is droppolgat azért becsülettel a szezonban, de egy UDFA emberkétől végül is még bele is férne.Stafford az első félidőben 2 darab szinte tuti labdánál dobta túl Youngot, vmint Burlesont. Vártam Harris visszatértét, benne is volt az első TDben, Vödör lesz nekem a defense Knoxa. Eltakaríthatnák a kezdő közeléből. Amúgy tré mindenki. Peaet nyugodtan lehetne játszatni, mert így is átfutnak rajtunk. Sokat nem vesztenénk. Gilberttel épp ezt játszották 2 éve.
Bár marha korai és nyerhetünk zsinórban 11 meccset 😀, de írok egy need listát (nem sorrendben): WR, LT, G, G, DE, LB, S, CB.
több mint 13 éve
Cutlernek nem ugyanez volt a sérülése a NFC döntőn? Mert ha igen ez 3-4 hét tuti lesz.Ugyanez a sérülése volt Jaynek is,de nagyon függ attól milyen súlyos, azt írják rá h 6 hét is lehet,de Peppers nem hagy ki egy hetet sem,vszinü csak vmi minimális beszakadás.
Kizárt, hogy eltradeljék Fortet. Legombolja majd a nagy lét és jólvan. Legalábbis normális helyeken így szokás.
Carimi elvileg LT, csak ugye nekünk van egy zseniális Webbünk. Ebbe a falba 3 helyen elférne bőven új játékos. Nyáron szabad volt Blalock, Dahl nem kellettek. Waters 34, de nálunk még most is akkora upgrade lett volna, mint Megatron lenne Hester helyett. Ő se kellett. Nem is lenne baj, ha Angelo jól draftolna, de előbb utóbb megjön az eredménye annak, hogy az elmúlt pár évben szar draftokat könyvelhetünk el.
A defense öregszik: Peppers 32, Izzy 31, Briggs 31, Urlacher 33, Tillman 30 (?), Harris 29. Amúgy van vkinek vmi normlis válasza, hogy hogyan estünk vissza ennyire.
Tribunen a cikk címe elárul mindent az offense terén: It's a problem when undrafted rookie is top receiver.
S persze a legutóbbi meccsek után a keserűség beszél az emberből, ha 4-1 állnánk akkor nyílván máshogy látná az ember, de... A Packersnek hosszútávon van jövője, a Lionsnak úgy néz ki dettó. S nekünk?tüsi91
Az meg tlg vicc h Sanzi nem csak számokban hanem mezőnyben is a legépkézlábabb elkapónk.
Csúnya idők jönnek tlg,mindent leírtál...A Lions és Packers nem fog szétesni vszinü még jó pár évig,sőt...mi meg kezdhetjük a rebuildinget,új stábbal...remélem Fortével.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
ja, néztem én is, durvaLáttam az 1es villamoson kb 20 perce egy hardcore Bears-fant: Bears pulcsi, cipő. innen valaki?Szobi22pulóverem nekem is van de cipő...davemayer
több mint 13 éve
Láttam az 1es villamoson kb 20 perce egy hardcore Bears-fant: Bears pulcsi, cipő. innen valaki?Szobi22pulóverem nekem is van de cipő...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Láttam az 1es villamoson kb 20 perce egy hardcore Bears-fant: Bears pulcsi, cipő. innen valaki?
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Cutlernek nem ugyanez volt a sérülése a NFC döntőn? Mert ha igen ez 3-4 hét tuti lesz.Kizárt, hogy eltradeljék Fortet. Legombolja majd a nagy lét és jólvan. Legalábbis normális helyeken így szokás.
Carimi elvileg LT, csak ugye nekünk van egy zseniális Webbünk. Ebbe a falba 3 helyen elférne bőven új játékos. Nyáron szabad volt Blalock, Dahl nem kellettek. Waters 34, de nálunk még most is akkora upgrade lett volna, mint Megatron lenne Hester helyett. Ő se kellett. Nem is lenne baj, ha Angelo jól draftolna, de előbb utóbb megjön az eredménye annak, hogy az elmúlt pár évben szar draftokat könyvelhetünk el.
A defense öregszik: Peppers 32, Izzy 31, Briggs 31, Urlacher 33, Tillman 30 (?), Harris 29. Amúgy van vkinek vmi normlis válasza, hogy hogyan estünk vissza ennyire.
Tribunen a cikk címe elárul mindent az offense terén: It's a problem when undrafted rookie is top receiver.
S persze a legutóbbi meccsek után a keserűség beszél az emberből, ha 4-1 állnánk akkor nyílván máshogy látná az ember, de... A Packersnek hosszútávon van jövője, a Lionsnak úgy néz ki dettó. S nekünk?
több mint 13 éve
Julius Peppers sprained the MCL in his left knee vs. the Lions, according to a league source. Peppers has not been ruled out vs. Vikings.Kiderült hogy Angelo ajánlata Fortenak 6 millió évente, 13-14 millió garantálttal volt szezonkezdés előtt. Öröm olyat olvasni hogy kap majd egy franchise taget, aztán eltradeljük... :mad:
több mint 13 éve
Wooton és Paeaeaea még azért nem lépett pályára idén DLben,nem várom hogy megváltsák a világot,de azért legalább rotáció lesz,nem fáradnak el annyira...idén középen draftolunk,hacsak nem trade-elünk felcsak nem nálunk 😛 draft...az nálunk nem opció 😂davemayernem lesz ekkora merítési lehetőség a két fal megerősítésére mint idén volt a FA piacon szerintem egy jó ideig, persze h nem kellett senki...davemayerViszont ha jól olvastam akkor nagyon erős lesz a draft OL emberekben.Bazzani
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
csak nem nálunk 😛 draft...az nálunk nem opció 😂davemayerCarimi jó húzás volt.
Kell egy LT a túloldalra és máris nyugodtabb lehet Cutler.
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Több helyen olvastam hogy Brandon Marshallt nem szívesen látják sokáig Miamiban, és néhol azt is olvastam, hogy a Bears-hez kerülhet..Nem mondom hogy nem örülnék 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
csak nem nálunk 😛 draft...az nálunk nem opció 😂Viszont ha jól olvastam akkor nagyon erős lesz a draft OL emberekben.BazzaniEgyszerű játék ez.nem lesz ekkora merítési lehetőség a két fal megerősítésére mint idén volt a FA piacon szerintem egy jó ideig, persze h nem kellett senki...davemayer
Amíg nincsenek falak addig nincs semmi.
Nálunk sem jöttek erre rá évekig,meg is lett az eredménye.
Ez az OLine-nak csúfolt valami ami nálatok van ez a vicc kategória.
De én a DLine-otoktól sem vagyok elájulva.
Nehéz lesz így. lehet tippelgetni,de sztem 8-8as mérlegnél nem lesztek jobbak. Ez elsősorban a vezetőség hibája,akik nem látják,hogy hol a baj fő forrása.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Viszont ha jól olvastam akkor nagyon erős lesz a draft OL emberekben.Egyszerű játék ez.nem lesz ekkora merítési lehetőség a két fal megerősítésére mint idén volt a FA piacon szerintem egy jó ideig, persze h nem kellett senki...davemayer
Nehéz lesz így. lehet tippelgetni,de sztem 8-8as mérlegnél nem lesztek jobbak. Ez elsősorban a vezetőség hibája,akik nem látják,hogy hol a baj fő forrása.Bazzani
több mint 13 éve
Egyszerű játék ez.nem lesz ekkora merítési lehetőség a két fal megerősítésére mint idén volt a FA piacon szerintem egy jó ideig, persze h nem kellett senki...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Egyszerű játék ez.Amíg nincsenek falak addig nincs semmi.
Nehéz lesz így. lehet tippelgetni,de sztem 8-8as mérlegnél nem lesztek jobbak. Ez elsősorban a vezetőség hibája,akik nem látják,hogy hol a baj fő forrása.
több mint 13 éve
Gabez
84
Én meg annyit mondok még erre az egészre, mert erről még nem esett szó, hogy amit Ricsiék beszéltek a mecs alatt az tök úgy van és ebből indul ki minden. Nevezetesen, hogy nem korrektek anyagi téren és így nehéz jó állományt felépíteni. Amíg ezen nincsen változás, addig ne várjunk sokkal többet a pályán. Persze lehetnek hősök, mint most Cutler volt, vagy Urli eddig, de egyedül ők sem tudnak mecscet nyerni, és lám, ha egy elkapó csak rongyos háromszáz ezret keres akkor ennyi tellik tőle.
több mint 13 éve
ha AP ilyen lesz mint most én is látok esélyt a győzelmetekreWk Date GameAzért ha ilyen O-fallal ami nektek van még talán egy győzelmet is eltudok képzelni a Soldieren. Kár hogy McNabb majd megakadályozza 😊Toca
6 Oct 16 MIN @ CHI W
davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal