Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Wk Date GameAzért ha ilyen O-fallal ami nektek van még talán egy győzelmet is eltudok képzelni a Soldieren. Kár hogy McNabb majd megakadályozza 😊
6 Oct 16 MIN @ CHI W
davemayer
több mint 13 éve
Azért az nagyon érdekelne, milyen alapon kapnánk ki a Broncostól...Tebow Time! 😀
Inkább. 11-5.MacPhisto
A 11-5 azért sztem sok, de persze ha tartjátok a formát és nem lesz sérülés az is benne van a pakliban
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Wk Date GameAzért az nagyon érdekelne, milyen alapon kapnánk ki a Broncostól...
6 Oct 16 MIN @ CHI W
7 Oct 23 CHI @ TB W
8 Bye
9 Nov 07 CHI @ PHI L
10 Nov 13 DET @ CHI W
11 Nov 20 SD @ CHI L
12 Nov 27 CHI @ OAK W
13 Dec 04 KC @ CHI W
14 Dec 11 CHI @ DEN W
15 Dec 18 SEA @ CHI W
16 Dec 25 CHI @ GB L
17 Jan 01 CHI @ MIN W
Ez a további sorsolás, a legjobb eshetőséget is figyelembe véve 10-6 a lehetséges, mellé egy 3-3as csoportmérleggel
Ez a Lions:
6 Oct 16 SF @ DET W
7 Oct 23 ATL @ DET L
8 Oct 30 DET @ DEN L
9 Bye
10 Nov 13 DET @ CHI L
11 Nov 20 CAR @ DET W
12 Nov 24 GB @ DET L
13 Dec 04 DET @ NO L
14 Dec 11 MIN @ DET W
15 Dec 18 DET @ OAK W
16 Dec 24 SD @ DET L
17 Jan 01 DET @ GB L
9-7 és 3-3-as csoportmérleg.
Na most ebből mi csak bukhatunk ők meg csak jobbak lehetnek szóval ha szorosan is megelőznek minket + a GB-nek oda-vissza kell ütni őket ami pl egy kiélezett helyzetben az utolsó fordulóban már nem biztos ha a GB már PO-os... elkúrtuk.davemayer
6 Oct 16 SF @ DET L
7 Oct 23 ATL @ DET L
8 Oct 30 DET @ DEN W
9 Bye
10 Nov 13 DET @ CHI W
11 Nov 20 CAR @ DET W
12 Nov 24 GB @ DET W
13 Dec 04 DET @ NO L
14 Dec 11 MIN @ DET W
15 Dec 18 DET @ OAK L
16 Dec 24 SD @ DET W
17 Jan 01 DET @ GB L
Inkább. 11-5.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Wk Date Game 6 Oct 16 MIN @ CHI W
7 Oct 23 CHI @ TB W
8 Bye
9 Nov 07 CHI @ PHI L
10 Nov 13 DET @ CHI W
11 Nov 20 SD @ CHI L
12 Nov 27 CHI @ OAK W
13 Dec 04 KC @ CHI W
14 Dec 11 CHI @ DEN W
15 Dec 18 SEA @ CHI W
16 Dec 25 CHI @ GB L
17 Jan 01 CHI @ MIN W
Ez a további sorsolás, a legjobb eshetőséget is figyelembe véve 10-6 a lehetséges, mellé egy 3-3as csoportmérleggel
Ez a Lions:
6 Oct 16 SF @ DET W
7 Oct 23 ATL @ DET L
8 Oct 30 DET @ DEN L
9 Bye
10 Nov 13 DET @ CHI L
11 Nov 20 CAR @ DET W
12 Nov 24 GB @ DET L
13 Dec 04 DET @ NO L
14 Dec 11 MIN @ DET W
15 Dec 18 DET @ OAK W
16 Dec 24 SD @ DET L
17 Jan 01 DET @ GB L
9-7 és 3-3-as csoportmérleg.
Na most ebből mi csak bukhatunk ők meg csak jobbak lehetnek szóval ha szorosan is megelőznek minket + a GB-nek oda-vissza kell ütni őket ami pl egy kiélezett helyzetben az utolsó fordulóban már nem biztos ha a GB már PO-os... elkúrtuk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kutya23c
223
"Roster moves: The Bears on Tuesday elevated safety Anthony Walters from the practice squad to the active roster and released undrafted rookie safety Winston Venable.The team made other practice squad moves, signing receiver Max Komar and defensive end Jake Laptad and terminating the contracts of receiver Kris Adams and running back Armando Allen.
Walters has spent the first five weeks of the season on the Bears practice squad after signing with the team as an undrafted rookie free agent out of Delaware.
Komar appeared in eight games with the Arizona Cardinals last season, catching 12 passes for 117 yards. The 5-11, 202-pounder entered the NFL in 2010 as an undrafted free agent from Idaho, where he caught passes from Bears rookie third-string quarterback Nathan Enderle."
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Először is a k**** anyját az órának, hogy nem csörgött. 4:41kor ébredtem meg nebyomtam a TVt 10-14 Cutler passz középre tökéletesen, Forte drop. Anyáztam egyet, kibicegtem inni vizet, jövök vissza, Ricsi üvölt jahvid Best micsoda TD. Ennyin múlik mi first downunk helyett TD ott. Láttam az uccsó 21 percet, amit a fal művelt az botrány. Sikerült enniy idő alatt felhúzni magam. Itt van egy a franchise életében sohasem látott tehetséges irányító és képtelenek vagyunk megvédeni, s emellé még itt van 5 liga szinten nem túl jó elkapó. Vicc.Úristen Tüsi az első negyedet meg ne nézd😀 bármi mást,valovilágot,rex felügyelőt,teletubbiest csak azt ne,iszonyat,headshot tlg.
Mint írtam nem láttam az első félidei defense-t, de a másodikban vicc amit műveltek. Ismét szétfutottak minket, ráadásul olyan csapat, amely eddig nem volt túl erős ebben a műfajban. Urlacher és Briggs kritikán aluli, Vödört helyett játszana Conte, ő legalább újonc és talán lehet belőle vmi.
Ez ilyen év lesz. Sajna azt kell mondjam kár Olsenért, és még tán Manningért is. Legalább nem kell december környékén izgulni. S persze akiktől kikaptunk mind jó csapat volt, de a mutatott játék elkeserítő. Holnap végig szenvedem az ismétlést.tüsi91
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Jay tlg no comment,kegyetlen Grudenék is hogy fényezték,nem ok nélkül.Urlacher...nekem is félistenség de nem tudom eldönteni h fejben nincs ott a meccseken (ami persze teljesen érthető lenne),vagy pedig sajnos lassan ez lesz...első meccs óta nincs képben,rossz nézni mikor beadják tévén,búskomorság,semmi tűz.
Lehet pont a legjobb meccsünket láttad élőben...lucky😊
Akkor és most főleg azt gondolom, igen, lucky voltam.......ahogy Ők is
több mint 13 éve
kutya23c
223
Csatlakozom a siratók táborához. Teljesen le vagyok taglózva.Az hogy szar az OFF-már megszoktam-bár Cutler tényleg mindent meg tett, már már ember feletti, hogy milyen helyzetekből próbált dobni.- De a DEF az MEG MI a F**Z-t csinált????
Imádom Urli-t de rossz volt nézni ezt az enervált lassú társaságot. Komolyan mondom néha mintha slowmo-ba mozogtak volna a detroithoz képest. Rettenetesen csalódott vagyok.
Az elkapókról nem is mondok semmit. Olsen lehet nem tudott blokkolni,de a kurva labdát azért elbírta kapni.
Jelenleg egy kisebb csoda kéne ennek a csapatnak-meg egy edző váltás is lassan.
Bocs ha dühös voltam, de ez a meccs felért egy tökönrugással.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Először is a k**** anyját az órának, hogy nem csörgött. 4:41kor ébredtem meg nebyomtam a TVt 10-14 Cutler passz középre tökéletesen, Forte drop. Anyáztam egyet, kibicegtem inni vizet, jövök vissza, Ricsi üvölt jahvid Best micsoda TD. Ennyin múlik mi first downunk helyett TD ott. Láttam az uccsó 21 percet, amit a fal művelt az botrány. Sikerült enniy idő alatt felhúzni magam. Itt van egy a franchise életében sohasem látott tehetséges irányító és képtelenek vagyunk megvédeni, s emellé még itt van 5 liga szinten nem túl jó elkapó. Vicc.Mint írtam nem láttam az első félidei defense-t, de a másodikban vicc amit műveltek. Ismét szétfutottak minket, ráadásul olyan csapat, amely eddig nem volt túl erős ebben a műfajban. Urlacher és Briggs kritikán aluli, Vödört helyett játszana Conte, ő legalább újonc és talán lehet belőle vmi.
Ez ilyen év lesz. Sajna azt kell mondjam kár Olsenért, és még tán Manningért is. Legalább nem kell december környékén izgulni. S persze akiktől kikaptunk mind jó csapat volt, de a mutatott játék elkeserítő. Holnap végig szenvedem az ismétlést.
több mint 13 éve
kösziFélálomban még láttam annyit, hogy Peppers lement valami sérüléssel. Van valami komolyabb baja vagy vissza tudott térni (remélem igen)?GergőbácsiVisszament,térdével volt valami,fogalmuk nincs mi,de vigyorgott már mikor öltözőbe ment akkor isanfernee
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Ma néztem meg a meccset.Jay tlg no comment,kegyetlen Grudenék is hogy fényezték,nem ok nélkül.
Hát mit mondjak?
Elöször ideges voltam, aztán jött a női szomorúság.....nekem lehet.
Viszont Cutlerrel kapcsolatban megkövetem magam, a nap fénypontja Ő volt, le a kalappal elötte!
Urli a kedvenc, szóval Őt nem bántanám, azért az ember lánya legyen hűséges.....
A Bears ennél sokkal többre képes, szivszorongató amit csinálnak.
És nem birom hallgatni hogy majd jövőre.....könyörgöm, most kezdődött a szezon, most voltam a nyitómeccsen.....
Ok, egy nő ne anyázzon, inkább csöndbe vagyok..frozee
Urlacher...nekem is félistenség de nem tudom eldönteni h fejben nincs ott a meccseken (ami persze teljesen érthető lenne),vagy pedig sajnos lassan ez lesz...első meccs óta nincs képben,rossz nézni mikor beadják tévén,búskomorság,semmi tűz.
Lehet pont a legjobb meccsünket láttad élőben...lucky😊
több mint 13 éve
Félálomban még láttam annyit, hogy Peppers lement valami sérüléssel. Van valami komolyabb baja vagy vissza tudott térni (remélem igen)?GergőbácsiVisszament,térdével volt valami,fogalmuk nincs mi,de vigyorgott már mikor öltözőbe ment akkor is
több mint 13 éve
Ma néztem meg a meccset.Hát mit mondjak?
Elöször ideges voltam, aztán jött a női szomorúság.....nekem lehet.
Viszont Cutlerrel kapcsolatban megkövetem magam, a nap fénypontja Ő volt, le a kalappal elötte!
Urli a kedvenc, szóval Őt nem bántanám, azért az ember lánya legyen hűséges.....
A Bears ennél sokkal többre képes, szivszorongató amit csinálnak.
És nem birom hallgatni hogy majd jövőre.....könyörgöm, most kezdődött a szezon, most voltam a nyitómeccsen.....
Ok, egy nő ne anyázzon, inkább csöndbe vagyok..
több mint 13 éve
Félálomban még láttam annyit, hogy Peppers lement valami sérüléssel. Van valami komolyabb baja vagy vissza tudott térni (remélem igen)?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Minőségi elkapók nélkül még Peyton Manning se tudott volna nyerni ezzel a támadó szekcióval...Pedig Cutler most megmutatta, hogy anno miért igazolta le a Bears. Itt még Randy Moss is komoly ugrás lenne.aztec
Az elkapó szekció is olyan amilyen,de az h egy meccsen kb egyszer sem tudsz normálisan beleállni egy dobásba,szerencsétlen Cutler ha nem lenne ennyire mobilis...ez az O-Line szégyen,nemhiába sokadik körös pick volt Webb Omi meg Louis is,annyit sem érnek.Tice meg azt hitte majd ő megoldja...tessék.Martzot sajnálom kicsit,lehet csak mert Turner után jött és hozzá képest egy zseni, de Lovie tlg takarodhat év végén az egész stábbal együtt Marinénivel meg az összes bukott ex hc-vel együtt,kivéve ahogy írtátok Toub...
több mint 13 éve
Jensen szerint Carimi vasárnap se játszik... Szeretném Londonban Cutlert látni játszani, nem pedig Haniet 😛
több mint 13 éve
aztec
1 360
Minőségi elkapók nélkül még Peyton Manning se tudott volna nyerni ezzel a támadó szekcióval...Pedig Cutler most megmutatta, hogy anno miért igazolta le a Bears. Itt még Randy Moss is komoly ugrás lenne.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Mennyivel jobb volt már a fal jobb oldala az E. Williams-Louis felállással. Louis egész tűrhető RT-ben, az meg hihetetlen hogy Williams nem kezdő. Kapásból J'Marcus "False Start" Webbet el kéne tüntetni a picsába pálya közeléből, Omigeciyalet meg kirúgni a fenébe, nem hiszem el hogy egy utolsó szar FA nem tudna ennél jobban teljesíteni. Jelenleg egy Carimi-E.Williams-Garza-Spencer-Louis ötös megmenthetné Jay életét.Martz előtt most le a kalappal, egész jó playeket hívott. A csodálatos elkapóink megint megmutatták mire képesek, Hester és Forte ha elkapja azokat a passzokat megváltozott volna az állás...
Mi a franc történt a védelemmel az első hét óta? Pass rush kb. az első félidőben volt, aztán semmi. Harris is de jó hogy visszatért... Be is szoptuk miatta a Megatron TD-t... Vödör kezdő... Vicc. Az lesz még a szép ha Peppers kihagy meccseket a sérülés miatt...
Angelonak MENNIE KELL, és viheti nyugodtan magával Loviet meg a bandáját. Dave Toub meg teljesen megérdemelné hogy főedző legyen. Remélem bekövetkezik.
több mint 13 éve
Cutlernek volt egy nagy passza Forte felé kb 10-15 yardos,aki az egész meccsen talán a legjobb volt, a dobás tisztán elkapható volt ilyen szinten, szó szerint a kezébe dobta, ment volna tovább a támadás, helyette punt.aztecsajnos kapásból 4 ilyet tudok mondani, volt Hesternek 2, Sachsenanhaltnak is 1 meg Fortenak is 1 + még amire nem emlékszem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Aki azt gondolta hogy mi normális trade nélkül ebből a játékosállományból fenn tudjuk tartani a PO-szintet annak muszáj megnéznie ezt a meccset - a staff meg takarodjon, még ha pozitív mérleget is csinálnak akkor is, ilyen koncepciótlanul felépített rostert keveset látni, az idei offseasonben (ahogy sejteni lehetett) sok mindent elkúrtak vagy nem tettek a fejlődésért. Ez van akkor ha elrobog melletted a csoport, nagyon remélem hogy ez a szezon a tényleg megy a levesbe és jövőre kezdjük újra, bár gyorsan sok jó játékos igazolására ekkora esélyünk nem lesz még egy mint idén volt, köszönjük te noob...Nincs 1 NFL elkapó, nincs 1 normális falember + a védelem is elhagyja magát - lehet más az eredmény?
Cutler legjobb meccse volt eddig, vsz kifogástalan teljesítményt nyújtott, meg kéne tanulnia vmi trükkös playben elkapnia a saját passzát.
Már csak azt kéne vkinek elmagyaráznia hogy miért van olyan homály playcalling néha hogy az agyam eldobom, azt hittem Smith& Martz konzervatív edzők és ezért ilyen a playbook de rájöttem hogy csak hülyék.
Meccs után eszembe jutott hogy a magyar szurkoló sokszor olyan hogy minden jó/ minden rossz, a végleteknek él, de itt most tényleg minden rossz... Elképesztő hátraarc tavalyhoz képest úgy hogy a többiek fejlődni tudtak - ezt nem előre észrevenni nem NFL-szint szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
aztec
1 360
Cutlernek volt egy nagy passza Forte felé kb 10-15 yardos,aki az egész meccsen talán a legjobb volt, a dobás tisztán elkapható volt ilyen szinten, szó szerint a kezébe dobta, ment volna tovább a támadás, helyette punt.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Legalább nem kell sokat feltradelni Blackmonért.A múltkori JIm szerint részben Jim beszélget a Jóistennel és a végén megkérdezi tőle, hogy: - de most komolyan, mi kéne ahhoz, hogy még ebben az évszázadban megnyerjük a bajnokságot?Azt a Cubsra mondja...
Isten csak mosolyog - még nekem sincsen ekkora hatalmam.....Gabez
több mint 13 éve
Gabez
84
na, körülbelül ez a realitás, nincs mit szépíteni rajta. Mit kéne tenni szerintetek azért, hogy komolyan vegyék a csapatépítést? ez a draft semmire sem volt jó, Cutler meg hiába akar, nem tud és ráadásul még ami összejön neki, azt se kapja el senki. És ami a legbosszantóbb, hogy Lowie még mindig nem ébredt fel az álmaiból, meg se nézem, mert már előre látom a kommentjeit magam elött. ÖÖÖÖ.....ÖÖÖÖ, de hogy valamit tenni kéne, mert ez így nem visz sehova az smafu. A múltkori JIm szerint részben Jim beszélget a Jóistennel és a végén megkérdezi tőle, hogy: - de most komolyan, mi kéne ahhoz, hogy még ebben az évszázadban megnyerjük a bajnokságot?
Isten csak mosolyog - még nekem sincsen ekkora hatalmam.....
több mint 13 éve
Ki a Vikings irányítója?füligjimmyA helyes válasz: who cares? 😊
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Most kénytelenek vagyunk a Lions drukkereket kihívni egy műveltségi vetélkedőre, és/vagy egy utcai bunyóra, hogy bizonyítsuk felsőbbrendűségünket.Donovant nincs értelme sztem voodoozni Jimmy,AP a Vikings irányítója😊
Ki a Vikings irányítója?füligjimmy
Tegnapi szuperprodukció no comment...ilyen első negyedet...Cutler előtt le a kalappal,olyanokat dobott menekülés közben h nem hittem el,a kommentátorok sem,1 dobása nem volt amibe bele tudott állni kb.
Tice....Omiyale,Webb...iszonyat.Nem Nfl szint.semennyire.semmiben.sírni tudnék.Kellen Davis 3 false start az első negyedben...jah és úgy benézett néha blokkolást...Olsen persze szar volt,ő legalább jó...Az egész O-line se kép se hang,kuka így ahogy van,idén nem lesz feltámadás.
Ez olyan égés volt h hihetetlen,megérte fent maradni és 3óra alvás után bejönni dolgozni...priceless.Tice elmehet tlg a picsába.