Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Most kénytelenek vagyunk a Lions drukkereket kihívni egy műveltségi vetélkedőre, és/vagy egy utcai bunyóra, hogy bizonyítsuk felsőbbrendűségünket.Ki a Vikings irányítója?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ha valaki unatkozna kezdésig: http://www.youtube.com/watch?v=NS8OHJBn5aYazt hiszem ha valami hasonló lesz akkor tesóm fel fog ébredni a másik szobában 😉
80-as hálaadás meccs, a semmiből hoztuk vissza, aztán hosszabbításban kapásból vissza is hordtuk a kickoffot TD-re 😀 Valami ilyesminek most is örülnék, Hesterrel minden lehetséges 😀Delete
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ha valaki unatkozna kezdésig: http://www.youtube.com/watch?v=NS8OHJBn5aY80-as hálaadás meccs, a semmiből hoztuk vissza, aztán hosszabbításban kapásból vissza is hordtuk a kickoffot TD-re 😀 Valami ilyesminek most is örülnék, Hesterrel minden lehetséges 😀
több mint 13 éve
né' mán egy lájönszös beszél itt a csere irányítóról 😛Tippverseny!Szerintem Hanie xDDDDDMacPhisto
Ki kap több sacket?
Cutler?
Stafford?
Nem ez lesz álmaik éjszakája az tuti! 😀ParadSEC
na nem eszem ma már több spenótot ígérem 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Tippverseny!Szerintem Hanie xDDDDD
Ki kap több sacket?
Cutler?
Stafford?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Tippverseny!"vérszagra gyűl az éji vad" 😉 😂
Ki kap több sacket?
Cutler?
Stafford?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Tippverseny!Ki kap több sacket?
Cutler?
Stafford?
Nem ez lesz álmaik éjszakája az tuti! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Nem tudom hogy reménykedjek-e vagy sem, de továbbra is úgy érzem hogy a mai meccs döntő a szezont illetően- ha számszerűen a PO-ról nem is (2-3 visszahozható), de a csapat csoportban elfoglalt helyéről mindenképpen(0-2).Ha nyerünk azzal szerintem túlteljesítjük azt ami mai állás szerint ebben a keretben benne van egy ilyen sikerre éhes és szisztematikusan összerakott csapat ellen.
Ha kikapunk bebizonyosodik (legalábbis nálam) hogy:
1. az offseason-ben mutatott scout-munka és ez az igazolási politika semmit sem ér ebben a csoportban, máshol lehet hogy elég lenne de ez pont olyan mint a felvételi: ha az átlag nagyon jó és te csak jó vagy lehet hogy nem vesznek fel annak ellenére hogy a tavalyi pontok alapján simán felvennének... Ez az amire nem figyelt vsz a Bearsél senki idén, hogy mások lesznek a követelmények 😐
2. Sajnos vannak olyan csapatrészek amik nem hozzák a tavalyi formát, ez lehet a TC hiánya vagy szimpla formahanyatlás, ez ebben a sportban benne van, nem lehet azt várni hogy mindig egy adott rész vegye vállára az egész csapatot.
Jó lenne pár pozitív dolgot látni, nem hittem volna szezon előtt hogy pont a nyitó meccs lesz a legjobb emlék eddig...
Ha nem nyerünk sem itt sem jövő héten a Vikes ellen a PO elúszott, ha itt kikapunk és nyerünk a Vikes ellen vsz ugyanúgy elúszott szóval nincs mese, verni kell a Lionst ha postseasont akarunk idén 😀
Istenem, 4-2vel (és 2-1el a csoportban) állni Wembley előtt- azt hiszem ez ütne, visszahozná az álmokat 😉
A vicc az hogy kikapni a Saints és a GB ellen vállalható lenne de ha a PO lebeg a szemük előtt ezt hozni kell!
Én személy szerint csak egy esetleges nagy blackout-ban bízok, a siettetett Stafford dob 4 picket amiből csinálunk 21 pontot, akkor meglehet az OT 😊
Ja és LEGYEN JÓ PLAYCALLING AZ ISTEN ÁLDJON MEG!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Fő műsoridős meccs. Ennek ott megvannak az előnyei, itt csak hátránya, hogy ilyen lehetetlen időpontban játszik a csapat. (Jövő hét SNF csak jelzem). Ugyan csak bele-bele pillogattam a Lions meccsekbe, de nem vagyok túl derűlátó. Persze, a Vikings és a Cowboys is megmutatta, hogy bőven lehet verni őket, illetve egy darabig. Nagy mentális erő kétszer -20 vagy feletti hátrányból nyerni, még akkor is ha kellett a már említett 2 csapat nagy mértékű bal*aszkodása a meccsek második félideiben. OL sebezhető, Stafford jó, Megatron zseni, Pettigrew megint jó, a defense kulcspillanatokban labdákat szerez.Nálunk mi a helyzet. A pass protection nem túl fényes, a run support pedig 1 meccsre összeállt (egy gyenge DL ellen), meg 3 meccsen volt gyenge/katasztrófa. Nem hinném, hogy tendencia lenne belőle, mindenesetre ha Forteban benne van most mindig egy nagy futás. Cutler sincs élete formájában, bár ehhez kellő segítséget nyújtanak az elejtők. Megpróbálok kiemelni pozitív gondolatokat. RW visszatér Detroitba, hátha megszórja magát. Jóval több WR screent, slantet kellene játszani, ezekben jók vagyunk. Amúgy nem várok semmi különöset. Szokásos szenvedés, 2-3 jól kivitelezett drive 17-24 pont környéke.
Ami elég lehet sokmindenre, vagy kitörölhetjük vele a valaminket, ha a defense ugyanazt a szánalmas játékot hozza, mint a legutóbbi hetekben. Chris Harris visszatér, ez giga jó hír, Vödör nem kezd, ez megduplázza az örömöt. Csak ettől a passrush még nem javult semmit. Elképesztően nudli teljesítményt nyújt a DL. Boldog-boldogtalan szétfut minket (LB sor is gyengus performance). A 4 man rush abszte hatástalan, mintha a 2 évvel ezelőtti Goon-Harris-Adams-Brown négyes vergődne. A Panthers ellen a végén már sztem ezért is blitzeltünk annyit, mert így legalább odaértünk és Newtont zavarba hoztuk. Ha itt nem tudunk jelentőset fejlődni nagyon simán kifogunk kapni, ha igen akkor parázs kis meccsnek nézünk elébe.
több mint 13 éve
Max Komar tweetje alapján holnap leigazoljuk, gyanús hogy csak PS-be. Igazából fogalmam sincs ki ez vagy mit várjunk tőle... Nagyon félek hogy Bennett sérülése komolyabb és azért hozzák...DeleteHát az a borda bizony megrepedt, az meg tudtommal minimum négy, de inkább hat hét, szóval valszeg az Eagles ellen láthatjuk leghamarabb. És ez "csak" repedés, de ezzel szerintem edzeni se tud, úgy fáj levegővételkor, hogy összekekszeled magad, nekem bal oldalon kettő repedt, hát nem éreztem jól magam egy hónapig. Ha törött, akkor hajjaj. De egy büdös szó nem sok, annyit se mondanak róla, az ember csak találgat.
Matthew Stafford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Az a baj h a passrush nálunk 1ső meccsen még létezett,azóta awol...szóval ha nem szedik össze magukat akkor Staffnek lesz ideje...Megatront meg annyit láttam tegnap este az Acura reklámban h már az is elég volt belőle nem még ma ráadás...Harris visszatér, ha minden igaz. Három meccsen nem játszott, így sikerült szerintem plusz kétmillióval megcsapnia jövő évi szerződését. Ha elengedik, akkor nagy hülyék. Carimi és sajna Bennett sem játszik, nélküle csak Knox az egyetlen megbízható elkapó. Megnéztem a Lions-Cowboys összefoglalóját, Staffordnak volt 5 másodperce, hogy a közelébe nem ért védő, felkúrta a vonal mellé, Megatron lehúzta két, néha három ember között. Pffff. Ahogy kinéz eddig a pass rush.....Jó,hogy csak az összefoglalót láttad.
Matthew Staffordfüligjimmy
Néha Ware hamarabb ért oda Matt-hez mint a labda.
Mondjuk ha van ideje,akkor tényleg veszedelmes.
Megatron meg nem ember.Bazzani
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Max Komar tweetje alapján holnap leigazoljuk, gyanús hogy csak PS-be. Igazából fogalmam sincs ki ez vagy mit várjunk tőle... Nagyon félek hogy Bennett sérülése komolyabb és azért hozzák...
több mint 13 éve
Amennyi betli volt ebben a fordulóban kezdek hinni egy kedd hajnali meglepetés W-ben 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
focus jimmy, focus!!! 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Most kezdek streamkeresés közben ráébredni, azért hívják hétfő esti rangadónak, mert hétfő este rendezik. Ebben a szezonban eddig gyalázatosabban teljesítek, mint a védelem.Valóban van összefüggés. 😀
több mint 13 éve
Most kezdek streamkeresés közben ráébredni, azért hívják hétfő esti rangadónak, mert hétfő este rendezik. Ebben a szezonban eddig gyalázatosabban teljesítek, mint a védelem. Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Harris visszatér, ha minden igaz. Három meccsen nem játszott, így sikerült szerintem plusz kétmillióval megcsapnia jövő évi szerződését. Ha elengedik, akkor nagy hülyék. Carimi és sajna Bennett sem játszik, nélküle csak Knox az egyetlen megbízható elkapó. Megnéztem a Lions-Cowboys összefoglalóját, Staffordnak volt 5 másodperce, hogy a közelébe nem ért védő, felkúrta a vonal mellé, Megatron lehúzta két, néha három ember között. Pffff. Ahogy kinéz eddig a pass rush.....Jó,hogy csak az összefoglalót láttad.
Néha Ware hamarabb ért oda Matt-hez mint a labda.
Mondjuk ha van ideje,akkor tényleg veszedelmes.
Megatron meg nem ember.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Harris visszatér, ha minden igaz. Három meccsen nem játszott, így sikerült szerintem plusz kétmillióval megcsapnia jövő évi szerződését. Ha elengedik, akkor nagy hülyék. Carimi és sajna Bennett sem játszik, nélküle csak Knox az egyetlen megbízható elkapó. Megnéztem a Lions-Cowboys összefoglalóját, Staffordnak volt 5 másodperce, hogy a közelébe nem ért védő, felkúrta a vonal mellé, Megatron lehúzta két, néha három ember között. Pffff. Ahogy kinéz eddig a pass rush.....Nekem erről kicsit más a véleményem... Mert ő se segíti Cutlert kellőképp ha szarba van. Meg ugye tavaly is nem egy olyan passzból lett INT, aminél töketlen volt.
több mint 13 éve
Harris visszatér, ha minden igaz. Három meccsen nem játszott, így sikerült szerintem plusz kétmillióval megcsapnia jövő évi szerződését. Ha elengedik, akkor nagy hülyék. Carimi és sajna Bennett sem játszik, nélküle csak Knox az egyetlen megbízható elkapó. Megnéztem a Lions-Cowboys összefoglalóját, Staffordnak volt 5 másodperce, hogy a közelébe nem ért védő, felkúrta a vonal mellé, Megatron lehúzta két, néha három ember között. Pffff. Ahogy kinéz eddig a pass rush.....Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Gabez
84
annyira nem láttam az adott pillanatban veszélyesnek, késöbb már másként láttam, még most is fájdogál, de eb csont beforr.
több mint 13 éve
Gabez azért egy röntgent érdemes lett volna csinálni róla...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabez
84
Vélemények a Lions elleni meccsről? jó lenne megkarmolni őket egy kicsit, de sajnos nem sok esélyt érzek rá, szerintem behúzzák, de mint tudjuk voltak már nagyobb csodák is, az biztos, hogy jobban felkészülnek belőlük meccsre, mint Panthersből, habár ezt is ki tudja? legfeljebb Lowie. Szóval inkább két esélyesre hagyom a meccset. A sérülések amúgy soha nem jönnek jókor, csak Urlacher ne sérüljön le, mert akkor összeomlunk, mint a kártyavár.Tavaly nekem is eltört a kezem, rosszul léptem, elestem és ennyi elég is volt. Az érdekes, hogy nem mentem orvoshoz vele, pedig szépen megdagadt, a mai világban nem lehet csak úgy TP-re menni az embernek, dolgoznom kellett. Szóval kihúztam vele valahogy, lehet vele dolgozni, stb, meg megtanulhat az ember enni másik kézzel, stb, de ettől fügetlenül még rohadtul fájt és két hét fájdalomcsillapítóval sem sokkal kevésbé. Az hogy valaki pályára lép így, az elött le a kalappal, nagyon hero fickó.
több mint 13 éve
Ez van, ritka ostoba FS/SS kombot tudunk kirakni,Wright & Vödör legjobbak...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Vödör kapott egy 20ezres büntetést egy sisak a sisaknak ütközés miatt. A play során amúgy bírók nem dobtak estre flaget.