Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Azért az adrenalin nagyban tudja csökkenteni a fájdalmakat, nyugalmi állapotban sokkal szarabb egy durva sérülést követően 😊
több mint 13 éve
Egy hős vagy és nem kisebbítem az érdemed, de azért egy off fal a meccs 80-90 % ában kézzel tol,.tart meg 100xkg-os Def falakat szóval szerintem neki azért biztos feltűnt hogy valami nem fasza.kutya23cazért feltűnt, hogy nem mozog 😛
és nem azért írtam, hogy hős vagyok, csak érdekességként. és tényleg nagyon nagy szopás.
OFF vége
több mint 13 éve
kutya23c
223
Egy hős vagy és nem kisebbítem az érdemed, de azért egy off fal a meccs 80-90 % ában kézzel tol,.tart meg 100xkg-os Def falakat szóval szerintem neki azért biztos feltűnt hogy valami nem fasza."Spencer was replaced by Lance Louis after sustaining what coach Lovie Smith described as a "small fracture in his hand" late in the first quarter. But the seventh-year pro returned to play the entire second half."Anno 2 meccset toltam egy hétvége alatt törött kézzel. WRként😀Szobi22
Azért az nagy respect, hogy törött kézzel végigtolta a meccset Chris.-mondjuk kívácsi lennék milyen fájdalom csillapítót kapott-biztos nem aspirint.
Jobbulást neki.kutya23c
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
jó hát nem mindenki olyan kőszikla, mint Te 😀 😀 😀"Spencer was replaced by Lance Louis after sustaining what coach Lovie Smith described as a "small fracture in his hand" late in the first quarter. But the seventh-year pro returned to play the entire second half."Anno 2 meccset toltam egy hétvége alatt törött kézzel. WRként😀Szobi22
Azért az nagy respect, hogy törött kézzel végigtolta a meccset Chris.-mondjuk kívácsi lennék milyen fájdalom csillapítót kapott-biztos nem aspirint.
Jobbulást neki.kutya23c
Állítolag Tino workout-n van ma a csapatnál. Nyílván az ő elküldése miatt vagyunk ennyire gyászosak. Nem túl könnyű lenyelni azt, hogy a védelem ritka szar.
- 5,1 yard/ futás
- 124 yard/meccs
- elmúlt 3 meccsen 3 sack
- Panthes ellen 10(!!!!!!!!!!!!!) 20+ yardos játék. Végül is az alapkoncepció, hogy kerüljük a big playeket. Ehhez képest minden meccsen volt legalább 1. Én nem tudom, hogy Harris hiánya mennyit számít - mondjuk Vödör valami katasztrófa, ennyi erővel simán játszhatna Conte is, vagy Venable - de vele is majdnem ilyen rosszak lennénk. Bezzeg Chicagoban már jönnek azzal, hogy Manninget nem kellett volna elengedni. A DL-t futásnál eltakarítják, passrush nudli. Misstackle hegyek. Elképesztő visszaesés van gyerekek. Marhára jól jönne most egy bye week.
több mint 13 éve
"Spencer was replaced by Lance Louis after sustaining what coach Lovie Smith described as a "small fracture in his hand" late in the first quarter. But the seventh-year pro returned to play the entire second half."Anno 2 meccset toltam egy hétvége alatt törött kézzel. WRként😀
Jobbulást neki.kutya23c
több mint 13 éve
"Spencer was replaced by Lance Louis after sustaining what coach Lovie Smith described as a "small fracture in his hand" late in the first quarter. But the seventh-year pro returned to play the entire second half."Egy kis törést kézben vagy ujjban meg sem érzel néha...nem nagy cucc általában
Jobbulást neki.kutya23c
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
kutya23c
223
"Spencer was replaced by Lance Louis after sustaining what coach Lovie Smith described as a "small fracture in his hand" late in the first quarter. But the seventh-year pro returned to play the entire second half."Azért az nagy respect, hogy törött kézzel végigtolta a meccset Chris.-mondjuk kívácsi lennék milyen fájdalom csillapítót kapott-biztos nem aspirint.
Jobbulást neki.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
kutya23c
223
http://gif.mocksession.com/2011/10/marion-barber-flip/JJ😊 Barber a mohamedán.
több mint 13 éve
http://gif.mocksession.com/2011/10/marion-barber-flip/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Megmondom őszintén én 10 évet öregedtem ezalatt a meccs alatt 😐 Beigazolódott amit vártam, a Panthers ezt a meccset simán megnyerhette volna, simán szétdobált minket Newton, mégis a legdurvább a második félidei első drivejuk volt ahol 3-4 futásból feljöttek a mi RZ-ig. Összességében a D szar volt, a O teljesítmény gyenge de a playcalling végre sokkal jobb, a ST nyerte meg végül a meccset.
Ha 0-3 után bármikor átvette volna a vezetést a Panthers komoly bajban lett volna a csapat...
Már kikértem a szabit a MNF-ra jövő héten, vsz dönt a szezonunkról ez a meccs, bár ha vmi csoda folytán behúzzuk ezt még mindig van lemaradás szóval...
Azért az elmúlt 2 hét után nem hittem volna hogy Forte carrier high-t fut majd ezen a meccsen 😀
Adódik a kérdés, MI A F.. VOLT AZ ELŐZŐ 2 MECCS ilyen szempontból?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kutya23c
223
Foci nyelven szólva csúnyajátékkal,de nyerünk.Szerencse, hogy a liga legjobb ST-je a mienk, meg hogy Hester amilyen szar WR, annyira jó returner.
Az O-lineba kellemesen csalódtam, szerintem egész jók voltak és az hogy megtanultak cutolni és ezt a futásblokknál használni hát komolyan mondom meghatódtam.
A védelem önmagához képest rettenetesen gyenge volt, nem sok nyomást raktak Camre, csak a vége felé, a Secondery meg látszik, hogy elit elkapókkal szart sem tud kezdeni-Smith, Shockey, Olsen-gyakorlatilag csak azt nem kapták el amit nem akartak.
Viszont van egy kulcs emberünk és Ő Forte!!!Nem kell erőltetni itt a passzokat, fusson Forte, a fal meg ha tovább gyakorolja a futás blokkolást akkor még jobb lehet és simán termelhetjük vele a yardokat. Tudomásoul kell venni a Bears mindig is futós csapat volt és baromság a "Spread Offenst" erőltetni!
Hát ennyi. A lényeg: W, jövőhéten kemény lesz,de majd meglátjuk.
több mint 13 éve
A Lájönsz az esélyes...hova jut a világ...😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Ez egy must win volt! Hesternek gratula, a védelem és a támadók is közepesek voltak, ma ez elég volt, jövő héten tuti kevés lesz. Most lesz nyolc napjuk kitalálni valamit Megatronék ellen, egy fix, nem szabad nagyon vezetni ellenük... 😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
A jövő 7en elválhat a csapat útja, ha kikapunk, akkor szerintem fix, hogy nem lesz play off. Kicsit jobb streamet és szerver kapcsolódást kívánok magamnak! 😊Én már előfizettem.
Benneth mikor térhet vissza?norris21
Bennett remélem visszatér, de törött bordával nem fog. Legurítottam két jaffát meccs köben, ilyenkor mindig nagyon keménynek érzem megam, de ilyen meccs, pontosabban három ilyen meccs után Hester, Williams, meg Davis ujjait Teréz anya is visító röhögéssel vagdosná le.
Jó a Panthers támadófal, de ennyire nem jó. 0 sack, kétezer futott yardot engedett a védelem. Persze volt egy pick-six, gratulálok. 27 pont alatt nem bírják tartani az ellenfeleket. Gyönyörű, mondhatom.
Matthew Stafford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
A jövő 7en elválhat a csapat útja, ha kikapunk, akkor szerintem fix, hogy nem lesz play off. Kicsit jobb streamet és szerver kapcsolódást kívánok magamnak! 😊Benneth mikor térhet vissza?
több mint 13 éve
A párduc front seven az utcáról lett összekapkodva. Hangyányi segítség. De a baj, hogy amíg minden elkapó keze közül kicsúszik a labda, addig szart se ér az egész. A 4. negyedeben volt 2 passz, ami Hester és Davis elkaphatott volna. Nem fogják beírni dropnak, pedig egy valamirevaló játékos elkapta volna. Az egész idei szezon, mintha 2007 lenne újra. Az a kurva nagy röhej, hogy három éve mentegetjük ezt a szerencsétlen Cutlert, de tényleg be kellene tenni ide akárkit, aztán varázsoljon. Van hat olyan játékos, aki egyszerűen a posztján nem üti meg az NFL szintjét. Nagyon rosszul játszott a csaapt, de sikerült begyűrni, ez erőt adhat, ki lehet kerülni a huámvölgyből. A Lions kezdhet 4-0-val, de nézem a meccseiket, feldobálják Johnsonnak, aztán annyi (höh, ugye, Zek bómen?), meg hát kellemesek az ellenfeleik, van kabaré rendesen. Nem mintha a mackóink nem tudnának egy Hofi szilveszteri kiadást előrántani a mellényzsebből.Jövő héten akkor Garza-Spencer-Louis jobboldallal vágunk neki a meccsnek? Nem mondom, hogy Omi után zokogok. Remélem Bennett visszatér, ő legalább el tudja kapni a labdát, ami nem nagy hátrány egy elkapónál. Most fogadok, hogy CJ 200 yard 2 TD.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Az a helyzet, hogy rohadt messze vagyunk egy PO csapat szintjétől. A defense, akiktől azt vártuk idén, hogy vigye a hátán a csapatot, hozza az offenset jó mezőnypozíciókba, játszon jól, na ebből semmi sincs. A Falcons ellen pazarul játszottak, azóta 0. Ma a 4. negyedben jók voltak, leszámítva a garbage time drivet. Kevés, TD ide vagy oda.Az OL run protectionje ma kellemes meglepetés. Jól játszottak. Forte tényleg úgy játszik, mint a #34es anno. Az elkapóktól cutler abszte semmi segítséget nem kap. Ő se dobál jól, de szánalom amit művelnek.
Az ST viszont a legjobb a ligában. Azt hiszem ezen nincs vita.
Kár, hogy nem most jön a bye week.
Frozee! Dehogy üldöztelek el. 😛 . Sőt invitáltalak a topikba, ahol a többiek is voltak. Nehogy már önmagában írogasson a Bear hölgy. 😛 😀
több mint 13 éve
Totál fölösleges erőltetni a passzot amíg Bennett és Carimi nem tér vissza. Bár azt nemtom csak futással mire mennénk a Lions ellen...ST elképesztő, a D viszont borzalom... Pass rush csak a meccs végén volt, a secondary gyak. nem létezik, nagyon hiányzik Chris Harris, Vödör szart se ér.
több mint 13 éve
Tüsi elüldözött 😊))))De itt is el kell mondjam, ez egy kiizzadott győzelem, nem javaslok mára egy örömteli lerészegedést a Mackóknak😊
Főleg hogy én itt, ők ott 😊
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Na végre megint egy szép nap😊)))))))))))))))Van eredménykövető topik is 😉. Nézz be.
Go Bears!frozee
A defense nagyon ótvar.
több mint 13 éve
Végre sikreült a meccset vagy hat részletben megnézni, egy hét késéssel, hát mit mondjak. Az ember ránéz a lőlapra, gondolja, hogy nem volt egy fáklyásmenet, de minden szinten szinte minden pocsék volt. Mérgezett volt a Gatorade, vagy a Packers drukkerek is megtanultak vuduzni, de az elkapók nem tudnak elkapni, a futók futni, a védők védeni, a lovaglók lovagolni...... ez is meglehetett volna, de egyszerűen ennyi hibát jó csapat ellen elkövetni nem lehet. Ilyenkor egy bírói hiba is duplán fáj, egy elejtett labda megöli a momentumot, egy elrontott szerelés mindig a legrosszabbkor jön. Csank János örökbecsűjét idézve: pekkünk vót.Cam Newton
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bears S Chris Harris had a setback with his hamstring Wednesday, according to source. Expected to be sidelined a few more weeks.Nem lenne ez akkora gáz, ha lenne pass rush. De nincs. Nem hiszem el, mennyire nokedli teljesítményt nyújtott a DL a legutóbbi két meccsen. Ez az egyik. A másik, hogy 2 meccsen gyakorlatilag négy hiba került ilyen-olyan formában 28 pontba. Sok.
Na bmeg...Delete
Cam Newton
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hát ha az alapból hiányposztokon lévő néhány értékelhető játékos is megsérül akkor nem tudom mi lesz ezzel a szezonnal de nem sok az tuti... Nekem nagyon rossz előérzetem van a Panthers elleni meccs előtt, kicsit olyan hogy ezen a meccsen csak a Bears bukhat és ez rá nyomhatja a bélyegét a játékra. Márpedig egy felszabadult Newton könnyedén szétdobálhat minket és akkor újra futhatunk az eredmény után ami finoman szólva sem fekszik a csapatnak. A legfontosabb az lenne (ami tavaly is volt ilyenkor...) hogy meg kellene találni végre (újra...) az összhangot a playek között, az egyensúlyt a játékban + jó helyzetekben húzni néhány váratlan playt. Amit Martz tavaly összekapart ment a levesbe, mintha nem is lett volna- legalábbis ő biztosan elfelejtette mivel sikerült tavaly javulni a bye után. Kiváncsi lennék mivel magyarázza azt hogy ez a probléma újra előjött úgy hogy elméletileg ami az offense-ben változás volt az ő döntése volt, az ő rendszerét segíti...
Valahogy nyerjünk aztán induljunk el felfelé...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Bears S Chris Harris had a setback with his hamstring Wednesday, according to source. Expected to be sidelined a few more weeks.Hát ez nem jó, nagyon nem. Futás ellen fontos láncszem, passz ellen nem kevésbé, Steltz - Meriweather kombó pedig nem éppen a legbiztosabb páros. Remljük csak elővigyázatosságból nem edzett és hétvégén jó lesz neki. Bár inkább pihenjen , minthogy rásérüljön. Idén kaptunk 6 passzolt TDt 3 meccsen, nem tudom pontosan tavaly mennyit kaptunk az alapszakaszban, de a közelében járunk már. Bár az NFC talán 2 legjobb csapatával játszottunk legutóbb, de 57 pont az sok. Remélem felpiszkálták a defenset. Newton (nem láttam még teljes meccsen), de várakozáson felüli, igaz ilyen stílusú védelemmel még nem találkozott, mint a mienk. Nagyon pontosan kell dobálnia a zónákba, az meg talán még nem az erőssége. Tavaly Vicket relatív jól megoldottuk (bár ott a DL irgalmatlan jó volt), szerintem ő vele se lesz gond. Mindegyik meccsen 100+ yardot futottak ellenünk, hát ehhez sem szoktunk hozzá tavaly.
Na bmeg...Delete
Az offense terén meg futtatni kell a labdát, bármennyire is nem megy. Mert röhej, hogy Forte összvissz 19 carryt kapott 2 meccs alatt, ennyit egy meccsen is kell. Tavaly a Panthers ellen csodával határos módon életre kelt a futójáték. Idén nem várom ezt (tavaly se vártam igaz), de legalább egy 3,5 körüli átlagot összekapirgálhatnánk 20+ futásból. Nem sok olyan meccset nyertünk, mikor Cutlernek 40+ kellett passzolnia...
Louis úgy néz ki egészséges és harcra kész. Nem, mintha Spencer megváltotta volna a világot, de remélem nem teszik vissza. Elég, hogy CWill kezdő...