Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem lehetne, hogy nem állsz bele a szoldzsör nagytotálba?! 😂 köszi a képeket
amikor még én éltem ott(már nem a stadionban, hanem nem messze), akkor éppen renoválták, soha nem is láttam készen!
De nagyon jó város ez..... 😊
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
akartam mondani h még kéééépet pls😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
kutya23c
223
Király(lány) vagy Frozee köszi a beszámolót, a képek állatok😊One City One TEAM, Blue & Orange forever! Go BEARS
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Itt ültem😊
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
köszi a beszámolót frozee, mi csak Londonig jutunk el de remélem az is valami hasonló lesz (bár engem az egyenruhás csávók nem hoznak lázba 😀 )Volt eddig is nekik nem?
A szezon nyitómeccsén láttam hogy a Packers-nek már vannak cheerleaderei, nekünk még mindig nincs?davemayer
Amúgy nem kell ide. Volt már, az öregasszony beszüntette, amég él pedig biztos nem lesz újra. Valszeg utánna se.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A szezon nyitómeccsén láttam hogy a Packers-nek már vannak cheerleaderei, nekünk még mindig nincs?davemayerNyugi, pár hét és pom pon helyett hólapátot kapnak a munkavégzéshez...
több mint 13 éve
köszi a beszámolót frozee, mi csak Londonig jutunk el de remélem az is valami hasonló lesz (bár engem az egyenruhás csávók nem hoznak lázba 😀 )A szezon nyitómeccsén láttam hogy a Packers-nek már vannak cheerleaderei, nekünk még mindig nincs?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Köszi a beszámolót! Jöhetnek a képek is 😉 Narancssárga mezben leszünk a Packers ellen. Jó ómen lehet, asszem még csak egyszer kaptunk ki benne 😛
több mint 13 éve
Király beszámoló!THX !Gondolom főleg a mackónépnek szántad,de azért jó az ilyet olvasni. 😊 Képet mondjuk úgy is tudsz,hogy http://imageshack.us/ (ide töltsd fel) és itt meg .
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ja, Hester TD ja, nagyon is megvolt.Többször minden szögből visszajátszották, és tuti meg volt.
Nagy hurrogás volt...
több mint 13 éve
nem tudok képet csatolni😕
több mint 13 éve
Sziasztok,a Saints elleni meccsre bármit írok, lehurrogtok, talán még igazatok is van, de utálom😊
Cutler kb boxzsák volt, és hát mindig mondom, kedvelem, de 50 %-os, hol megy neki hol nem.
Pontosítva, ha nyomás nehezdik rá, hol bír vele hol nem.
Jó lenne ha idén javítana ezen.
És hát ott van Urli, akinek tudjuk jól érzelmi problémái voltak és azt is tudjuk ez számít.
Azt hittem nem is lép pályára. és hiányozni fog, de így utólag minden tisztelet az Ővé, talán jobb lett volna.
Na ha békén hagytatok, elmondom mi volt a nyitó meccsen😊
A legfontosabb, ez a meccs életben hát sokkal királyabb volt mint gondoltam.
Nő vagyok, tehát bármilyen érzelmeim lehetnek😊
Végig vigyorogtam, mintha állandó orgazmusom lenne😊))
Már az országba lépéskor érezni lehetett mit jelent a Bears...
Tavaly se engedtek be keresztkérdések nélkül, szóval idén készültem.
2 pasival mentem, Ők elöször jártak ott.
Aki vizummal jön annak 2 papirt kell kitölteni belépés elött, aki ESTA val annak egyet.
Hát az egyikük vizummal jött😊
De a kutya nem mondta el neki mit kell kitölteni, csak úgy mentünk a vámos elé....
De Én készültem.
Első kérdés: mi az utazás célja????
Én mondtam: A Bears nyitó meccsre jöttünk...........
Miiiiiii??????????? Ilyen messziről?????? És van jegyünk?????? Mutassam,,,,,,,,wow
Szóval, utána minden volt😊))))
Istenek voltunk, papirt kitöltötték helyettünk, végigi mosolygás😊))))))))))))))
Aki Bears fan, ilyen távolról,annak mindent!
Na így indultunk.
Tudni kell, én imádom Chicagót, az egész várost, az embereket, a feelinget😊
Oké, vissza a meccsre😊
Reggel 9 kor elindultunk gyalogosan a Soldier Fieldsbe, mert útközben van egy látványosság amit a fiúk meg akartak nézni.
Természetesen előző nap beszerezték a felszerelést.
Nekem már tavalyról volt (hát aki Bears-es😊)))
Elég szembetűnő volt hogy hová megyünk, mindenki integetett, beszólt😊 hogy go bears, da bears....stb
Autókból kiabáltak ki hogy hajrá😊
Aztán ahogy közeledtünk tök sokan lettünk, már akkor fülig ért a szám.
Egy ilyen meccs ott komoly esemény, családi program.
Próbálnál nálunk családdal kimenni egy fradi meccsre....ááááá, hagyjuk a különbséget, majd késöbb mondok példát.
Az úton végig rendörök MP5-ösökkel, én imádtam, a fiúk ezen röhögtek végig😊 de nem érthetik, egyenruhás pasiiiiiiii😊))))
Oké,vissza meccsre.
Végig üditőket osztogattak mert elég meleg volt.
Azt a stadionig meg kellett inni vagy kidobtad.
Beengedés viszonylag simán megy, táskát átvizsgálnak, fémdetektor....és már bent is voltunk.
Hát ha értitek ha nem, én halál boldog voltam!
Végre bent a Bears otthonában😊
Azonnal berontottam a pályára, és fotóóóóóóóóó, alig voltak még bent, nagyon korán mentünk, de muszáj volt, nem tudtam a meccs napján bármi mást csinálni, és ott is annyi minden volt😊
Ja és lehetett vásárolni😊)))))))))))))))))))))))
Ami a honlapjukon is fent van na azt mind megveheted egy NFL boltban, de azon kivül volt egy csomó árus, de olyanok vannak a városban is, én az NFL boltot akartam😊)))
Na ott sorba kellett állni de amerikában minden gyorsan megy, tudják mi vár rájuk és felkészülnek, szóval kb 5-6 percet vártunk.
Hiába volt tavalyról szerelésem, kellettek ujjak😊
És egy eredeti 54-es mez😊))))))))
Na azt imádom!
Amúgy ne aggódjatok, én voltam a legdögösebb😊)) jól képviseltem országunkat, a chicagói csajok nem játszottak😊)))
(semmilyen megjegyzés ne érkezzen erre😊)))
Jó a kaja is,igazi junkfood😊))
Egy ilyen eseményen nem fogok mást enni, hanem ami ott szokás 😊
tehát jumbo hot dog, valami kolbásszal káposztával......a pasik halál vigyorogtak rajtam, hogy már el pasisodom😊)
Nagyon jó helyünk volt, 440es szektor, 20. sor
Kicsit aggódtam , hogy messze lesz, de nem, tök jól láttunk.
Urli állandóan alattam tanyázott😊
És hát a meccs szeptember 11 én volt, gondoltuk lesz valami, de igazán megható és rövid volt.
Felvételről Robert de Niro beszélt, volt hatalmas zászló, azt láttam máshol is.
A himnuszt nagyon szépen énekelték.
Aztán jöttek a csapatok.
Elöször a másikok😊
Ott enyhe bööööööö, aztán a mieink, elöször a többség aztán a jobbak egyesével, név szerint szólítva a nagy mackó alól, utoljára Urli😊 ja és tüzijáték😊
Felvettem😊
Na innentől már ti is láttátok, taroltunk.
Szerintem azért mert iszonyúan szurkoltam és igazam lehet mert a Saints ellen nem voltam ott hogy személyes megjelenésemmel erősítsem Őket😊)
Ja és hát náluk nem számít kinek szurkolsz, jól megférnek egymással.
Volt 1 ! Packers-ös, teljes menet cuccban, de csak nevetve húzták…..mi jobban csináljuk, meg ilyenek, semmi atrocitás))
Összefoglalva, csodás élmény volt, mindent megért. Felemelő volt látni milyen nacionalisták, az összes szék italtartójában kis nemzeti zászló, haza is hoztam. Belépéskor kaptunk még Bears-es sálat ajándékba.
A fight song minden hazai pont után igazán állat, már egészen jól megy😊
Állva és mindenki énekli, ezt is felvettem.
A kivetítő világos nappal, tökéletes.
Az emberek cukik, akik mellettünk ültek bemutatkoztak és jó szurkolást kívántak.
Mindenki kedélyes.
A meccs után is fegyelmezetten távoznak.
Hiába árulnak alkoholt, ha sokat iszol kivezetnek, jól is teszik.
Ott senki nem húz ujjat a rendörökkel, rendfenntartókkal.
Nagy biztonság és jókedv😊
Hazafelé bárkivel találkoztunk aki nem volt a meccsen, megkérdezték mi lett a vége😊
Fantasztikus élmény volt.
több mint 13 éve
Mindannyian tudjuk, hogy azért kapott ki a csapat, mert rajtam kívűl álló okok miatt nem tudtam a meccs alatt vuduzni. Remélem a Packers ellen ráérek. Jó volt a Saints, de két kurva nagy hiba kellett, hogy így elhúzzanak, plusz hazai pálya, Cutler nem érezte a zsebet, mindent túldobált, mert nincs hozzászokva a dómhoz (ami elég gáz, mert nem egy újoncról beszélünk), támadófal szar volt, védelem inkonzisztens. A játékhívások szerintem rendben voltak, az elkapók jól tervezett route-okat futottak, Cutlernek elég szar napja volt. Screeneket akkor érdemes hívni, ha masszívan blitzelnek, a Saints ezt a szívességet a meccs elején nem is tette meg, és ahhoz azért faszán kell időzíteni, összeszokottság nélkül nem megy. A második félidőben meg túltöltötték a baloldalat, aztán a jobboldalt, és úgy elverték Cutlert, mint a szomszédom a feleségét szokta. Ráadásul hány fontos játékos hiányzott? A végére össze is kavarodtam a számolásban. Senki nem nyer 16 meccset zsinórban (jó, harmincévente), 4-5-6 zakó a legjobb csapatoknak is becsúszik, nem kell bekekszelni.Aaron Rodgers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson