Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Martz-ról annyit hogy akivel beszéltem a meccsről a héten vagy műsort láttam mindenhol azt mondták hogy ha valamivel igazán el tudja kapni a Bears a No-t az a screen-passzok mert ha azt jól csinálják és eleget simán nyeli őket a NO Def-n és lent lehet tartani Breest + pontokat lehet feltenni a táblára. Ehhez képest 30-13nál láttam az első olyan hívást ami screenre volt hívva (és nem Cutler siettetése miatt kellett eldobnia amerre éppen nézett)- akkor viszont hívott egymás után 3at és haladtunk belőle egy csomó yardot... Nekünk ezt kéne erőltetni(értsd passzok legalább 50-60%-a sztem):itt nincs nagy esély arra hogy szétverjék a QB-t mivel viszonylag gyorsan szabadulhat a labdától+ nekem a falcons elleni meccs kicsit bizonyította hogy a receivereink is alkalmasak lehetnek erre.

Ha azt vesszük alapul hogy egy offense-nek a mozgatórugója a QB, mi pont azt veretjük a legjobban... Ha olyan szar az OL hogy nincs 1.5 mp-e (!) Cutlernek hogy megforduljon mert ott vannak rajta 3an (megtörtént tegnap...) + nincs rendes futáshoz blokkolás, nekem a screen maradt és ha az megy kisebb lesz a pressure, lehet futni, majd ha totál meg vannak zavarodva jöhet pár 20+ yardos passz - és ha ez nem jön be, na akkor kell vagy a QB-t vagy a WR-eket szidni. Nem értem, ez a Falcons ellen olyan jól fel volt építve. Tudom hogy a NO jobb passrushba de ha nincs OL-od ami megállítsa olyan playeket kell kreálnod hogy a labda már rég ne arra legyen amerre azok vannak. Vagy nem?!

Ja és mekkora amatőrnek kell lenned ahhoz hogy egy ilyen OL-al úgy hogy az előző 3 playből 2 sack lett nekimenj egy 4&24nek 13-30nál???? és a köcsög ESPN amikor megvolt a várható újabb sack bevágta egyből martzot majd egyből utána Tice-t, hát majdnem az unokatesóm 400e-s tévéje bánta... Végig csak szidtam a playcallingot de itt azt mondtam hogy ez már dilettantizmus. Remélek egy olyan feltámadást mint tavaly a bye week után ezen a téren de hogy őszinte legyek lehet hogy fájó lesz ez a szezon emiatt. Az elején vagyunk, bizakodjunk, 1-1 döntetlen az állás 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
The Chicago Sun Times reports that Bears RT Gabe Carimi has a dislocated right knee and is expected to miss four weeks.

Coach Lovie Smith's Monday update was a "sprain," but that's what coaches always call knee injuries before tests are taken. Dislocated knees are rare, and it's unclear if Carimi will need surgery. Regardless, it's a major blow to a Bears offensive line that has made no strides in pass protection since last year. Carimi gave up a sack in Week 1, but was Chicago's best all-around lineman in Week 2.

Frankó..
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
Tüsi 91 : Vasárnap itthon bekellene darálni a Packerst azt jóság van.

Ámen! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Lovie Smith: Earl Bennett has a bruised chest. Gabe Carimi has a knee sprain. Major Wright should be OK.

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Igazából jó kérdés. A zsebvonalát már elhagyta, mondjuk nagyon látványosan dobta ki. Ez az új szabály meg valóban érdekes. Teljesen mindegy lett volna, mert a defenseben nem volt annyi, hogy kibekkeltek volna az 1 yardon minimum 3 kísérletet. Erre rátérve, nagyon simán tették arrébb középen a DL embereit... Teljesen súlytalanok voltak. + misstackle hegyek.

Az mondjuk teljesen no comment, hogy 6 db 3 & out drive-t sikerült produkálni, valamint a fumble egy drive kezdeténél. Mint már írtam szerintem Martz vastagon benne volt ebben a vereségben, attól függetlenül, hogy az elkapók kritikán alul szerepeltek. S a tight endekről ugyanez elmondható.

A sérültekről van vmi új infó???
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
A TD drive-unknál aki látta mondja meg hogy miért ítéltek int. groundingot ? Cutler kint volt már az oldalvonalnál... + automatikus visszanézés van minden pontszerzésnél akkor hogy a vérbe nem fújták vissza a Saints egyik TD-jét? nem sokat számított volna de akkor is. A meccs szar volt de nem kell belőle messzemenő következtetéseket levonni. Senki sem írta még, én megteszem: párhuzamot érzek a tavalyi Giants-meccsel, ti nem? Remélem javulnak az 1 hét alatt(...), ha nem erősítették meg az OL-t vagy tudnak valamit vagy mehetnek a börtönbe gondatlanságból elkövetett hivatali veszélyeztetés
(van ilyen? 😀 ) miatt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Ez szar. O-line nincs, QB gyenge, WR-ek gyengék.
Cutler egyszer futott, szerintem 3-szor 4-szer ugyan így megtehette volna ezt a távot, barátságosan...
Védelem is szar, Urlacher gyenge volt, de rá egy szavunk nem lehet, mert játszott, pedig kemény hét volt a háta mögött..

GB-ellen (is) édeskevés..kovi470
És akkor mi lett vna ha Cutler fut még 3-4szer?😀 kurvanagy semmi.Kb már minden snapnél összerezzent "barátságosan"...de az a 30 yard biztos segített vna rajtunk,ha nem vágnád ő nem RB...anfernee
Szerintem kovi arra gondolt amire én is, hogy sokszor mikor szét nyilt a zseb és oldalról dölt be az egész, Jay kimozgott ügyesen előre,de megállt passzolni, holott 5-10 yard-ot simán felvehetett volna futásból-ami esetenként first down-azt, hogy mi lett volna nem tudhatjuk, azt se hogy ez segített volna-e, mondjuk az incomplete passzoknál többet ért volna az biztos. Az meg hogy félt szerintem erős túlzás mert sok olyan passzba is beleállt amiről tudta, hogy elengedés után kurva nagyot fog kapni.
Egyébként Cutler nem olyan rossz csak szarul ment neki a hosszú passz meg a WR-ek is kurva sokat bénáztak. A Forte középső 5 be, 5 ki routjait, meg a huszadik alkalom után jó hogy nem szopja be egy védelem. A legnagyobb baj a fal, az hogy nincs passznál nem sokat tart, illetve hogy futásnál nem nagyon blokkol.kutya23c
Én ezt értettem elsőre is,hogy lehetett vna összehozni még vagy 3 first downt...de ha ezt komolyan gondoljátok h számított volna bármit is...nah azt nem.Jay nem volt jó elején sem ez egyértelmű,de nem rajta ment el ez a meccs,meg Fortén kivül a 11emberből nem tudnék bárkit mondani aki bármit is letett az asztalra.
Nincs miről beszélni,tudtuk mire számíthatunk,és egyszerűen motiválatlanul és szarul játszottunk.Visszakaptuk az Atlanta meccset,csak itt azért már volt képünk a Saintsről a GB meccsről.Nem döl össze a világ,sok meccs van még.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
kutya23c 223
Cutler egyszer futott, szerintem 3-szor 4-szer ugyan így megtehette volna ezt a távot, barátságosan...
Védelem is szar, Urlacher gyenge volt, de rá egy szavunk nem lehet, mert játszott, pedig kemény hét volt a háta mögött..

És akkor mi lett vna ha Cutler fut még 3-4szer?😀 kurvanagy semmi.Kb már minden snapnél összerezzent "barátságosan"...de az a 30 yard biztos segített vna rajtunk,ha nem vágnád ő nem RB...anfernee
Szerintem kovi arra gondolt amire én is, hogy sokszor mikor szét nyilt a zseb és oldalról dölt be az egész, Jay kimozgott ügyesen előre,de megállt passzolni, holott 5-10 yard-ot simán felvehetett volna futásból-ami esetenként first down-azt, hogy mi lett volna nem tudhatjuk, azt se hogy ez segített volna-e, mondjuk az incomplete passzoknál többet ért volna az biztos. Az meg hogy félt szerintem erős túlzás mert sok olyan passzba is beleállt amiről tudta, hogy elengedés után kurva nagyot fog kapni.
Egyébként Cutler nem olyan rossz csak szarul ment neki a hosszú passz meg a WR-ek is kurva sokat bénáztak. A Forte középső 5 be, 5 ki routjait, meg a huszadik alkalom után jó hogy nem szopja be egy védelem. A legnagyobb baj a fal, az hogy nincs passznál nem sokat tart, illetve hogy futásnál nem nagyon blokkol.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve

És akkor mi lett vna ha Cutler fut még 3-4szer?😀 kurvanagy semmi.Kb már minden snapnél összerezzent "barátságosan"...de az a 30 yard biztos segített vna rajtunk,ha nem vágnád ő nem RB...

több mint 13 éve
Szerintem nem kell ennyire tragikusan venni a dolgokat. Idegenben egy gyenge játékkal elszenvedtünk egy előzetesen elfogadható vereséget. Mondom 3. negyed közepéig volt bőven esélyünk a győzelemre még így is.

A GB meccs meg mindig más. Amióta Big Love megérkezett a Packers offense szinte mindig szenved ellenünk. Talán egy 37-3as vereség a kivétel még 2008ból. Cserébe mi is megvagyunk lőve a Packers def. ellen. Kivéve Hanie 😀. Csak Raji ne legyen ott. Viccet félretéve ez az 1-1 abszte jó. A falconst parádés játékkal ütöttük, most kikaptunk. Hétvégén éles, szoros meccs lesz, remélem tudjuk húzni.
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343

GB-ellen (is) édeskevés..

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
kutya23c 223
Na hát ez a tegnapi meccs ez kritikán aluli volt. Az O-line-t egy szóval tudnám jelemmezni=SZAR.
Cutler fele olyan mobilis lenne és bevállalósabb azért egy-két helyzetnél futhatott volna, helyette passzolt, szarul.
Az elkapóink hát... Hestert imádom,de szerintem DB-nek jobb lenne ahhoz elég gyors, az új szabály miatt sokat nem kellett visszahordania😕
Forte-nak fizessünk mert kb az egyetlen ember volt aki valamilyen szinten hozta a formáját. Carimit sajnáltam, mert Ő még a bíztató volt, de a csere után mrá azon az oldalon is átjáró ház volt.
Nem csodálom hogy Jay ki volt akadva, nekem is tele lenne a tököm ha folyamatosan rotakapának használna az ellenfél.

A Def.-re röviden annyit, hogy ami működött eddig az most se ment, annál a 3. és 12-es hosszú playnél meg egyszerűen a vicc kategóriát mutatta a védelem.Pedig 3.down-ba elég jók voltunk eddig.

A Greenbaytől ha kikapunk hazai pályán-elég sanszos- az elég demoralizáló lesz....

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Amilyen simán nyertünk a Falcons ellen, annyira simán kikaptunk tegnap. Ennél csak jobb jöhet. Gyakorlatilag mindenki szar volt. Szinte csak Forte dícsérhető. Ő viszont nagyon.

Cutler nagyon pontatlan volt, őt is alulmúlták a WR-ek. Knox és Hester papíron az első 2 receiver összesen 3 elkapás. Dobott feléjük Jay 13at. Elszakadni nem tudtak, bravúr nem volt. Bennett hamar kiesett, Sanzi meg azért még kevés. Davist simán levédekezték. A Saints D sokat javult a GB ellenihez képest, de jócskán "hozzáadtunk" mi is a teljesítményhez. Az OL az első 3 negyedben nem volt annyira rossz, futójáték segítése szokásos 0. Remélem Carimi sérülése nem súlyos.... A végén totális szétesésvolt, nem is értem miért Jayt erőltették. 13-30nál nyugodtan jöhetett volna Hanie. Martz meg vastagon benne volt, nagyon rosszul építette fel szvsz a meccset, az oké,hogy a végén passzoloni kellett, de az elején is nagyon pass heavy volt az offense... Mindegy.

A védelem pedig közelében sem volt a tudásának. Próbáltuk lassítani a Saintset, az rendben is volt, de semmi pluszt nem adtak bele. Urlachernél a rosszabbik véglet jött ki, nagyon gyenge volt, a DL abszolút súlytalannak bizonyult, innentől meg halott az egész. 3 és 12re ilyen játékot beszívni. Hiányzott Chris Harris.
Összességében kilehet kapni NO-ban, nincs is vele gond, szezon előtt aláírtam volna az 1-1et. Attól függetlenül én poziítv leszek és azt mondom, hogy ilyen rossz játékkal is 13-16-ig reális esélyünk volt a győzelemre. A fumble és az utána Meachem TD döntött. A Falcons megcsapta a Phillyt... Bumm neki. Jó nagy körbeverések lesznek még itt.

Vasárnap itthon bekellene darálni a Packerst azt jóság van.
több mint 13 éve
Azért ha Cutler életben lesz a Detroit meccs után is akkor tuti ő a legkeményebb játékos az NFL-ben 😀Delete
Kurvára nem olyan erős a Lions DLine,mint az várható volt.
Jelenleg az OLine-unk elnyomná őket.Bazzani
A miénk viszont tuti nem...

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Azért ha Cutler életben lesz a Detroit meccs után is akkor tuti ő a legkeményebb játékos az NFL-ben 😀Delete
Kurvára nem olyan erős a Lions DLine,mint az várható volt.
Jelenleg az OLine-unk elnyomná őket.

több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Azért ha Cutler életben lesz a Detroit meccs után is akkor tuti ő a legkeményebb játékos az NFL-ben 😀

több mint 13 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
A helyünkre kerültünk ez után a meccs után azt hiszem... OL mint olyan, mintha nem is lett volna. Eléggé elkeserítő volt a meccs, főleg a második félidő.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Köszi szaba tlg nagy,és köszi prime time te paraszt bling bling forma😊anfernee
Olyan szintű beszélgetés, mint amikor Martin Lawrence öltözik be egyszerre három kövér néger nőnek, aztán veszekszik saját magával. Sanders ami kevés esze volt, nagy részét annak is eldrogozta, ami egy dolog, csak játsza a kurva műveltet, egy összetett mondat nehezen megy neki. Most ott van vele a régi szippantós cimborája, Irwin, aki a cuccról sokkal később jött le, meg is látszik rajta. És akkor kishazánkban röhögünk Détárin? Egy videót se nézek végig, amiben Sanders van, ezt is lenyomtam egy perc után.füligjimmy
Nem akarok nagy titkot mondani, de ebben nincs Irvin. Amúgy meg Sanders lehet h nem nyelvész, de azért sok dologba nem tudok belekötni, amit elmond.szaba
Nézd, ha semmi érdemlegeset nem mond, abba tényleg nem nagyon lehet belekötni. Olyan bölcsességeket én is tudok rikoltozni, hogy a Jets nagyon jó csapat...... és megismétli, hogy a Jets nagyon jó csapat. Mivel mindent minimum kétszer mond el egymás után, nehogy az emberek lemaradjanak a mondanivalója sava-borsáról. Az én véleményemnek semmi köze nincs az ún. boszorkányüldözéshez, ami elég "gyalog galopposra" sikeredett amúgy is. Rengeteg színvonaltalan műsor van az NFL Networkon, az ESPN-en aztán pláne. De ezen nem fogunk összeveszni.

Drew Brees

Chris Harris hiányzik? Elég meglepő, egy szó se volt róla, hogy edzésen valami gondja lenne, bár lehet elmulasztottam. Ha Vödör beválik (hö), akkor Harris-szel szemben Ánhelónak van egy hatalmas előnye. annak rohadtul örülök, hogy Louis nem játszik, a nagynéném már vett magának sisakot, meg netről rendelt cipőt, szóval ki fog ez alakulni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Sziasztok,

Hester TD ja megvolt, egészen közelről láttam😊
Igértem beszámolót a meccsről.
Most éppen munkát imitálok 😊 de amint lesz időm, megteszem.
Nagyon állat volt! Nagyon!frozee
Örülünk, hogy jól alakultak a dolgok élőben is! 😀
Várjuk a "tudósítást"! 😀 No és a képeket!

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears will be without SS Chris Harris, RG Lance Louis and RB Marion Barber Sunday at #Saints

WR Roy Williams (groin) questionable after limited practice today. Chance for Johnny Knox here.

DE Corey Wootton questionable after full week of practice. We'll see. He competes with Nick Reed.

Major Wright and Brandon Meriweather at safety.

Barberre pedig már számítottam... Reednek volt pár biztató megmozdulása, igazából úgy is a Peppers-Melton-Urlacher a lényeg a front sevenből... ha ők tudnak dominálni, akkor lehet esélyünk. Harris helyett Vödör, hát meglátjuk mire megy.
több mint 13 éve
Olyan szintű beszélgetés, mint amikor Martin Lawrence öltözik be egyszerre három kövér néger nőnek, aztán veszekszik saját magával. Sanders ami kevés esze volt, nagy részét annak is eldrogozta, ami egy dolog, csak játsza a kurva műveltet, egy összetett mondat nehezen megy neki. Most ott van vele a régi szippantós cimborája, Irwin, aki a cuccról sokkal később jött le, meg is látszik rajta. És akkor kishazánkban röhögünk Détárin? Egy videót se nézek végig, amiben Sanders van, ezt is lenyomtam egy perc után.füligjimmy
Nem akarok nagy titkot mondani, de ebben nincs Irvin. Amúgy meg Sanders lehet h nem nyelvész, de azért sok dologba nem tudok belekötni, amit elmond.szaba
Abba lehetett amit NFC championship game alatt és után mondott,mocskosul paraszt volt,nagy része van abban a boszorkányüldözésben ami Cutlerrel ment...és azért itt is van egy megnyilvánulása amiből látszik h színjáték...én nagyon rühellem,de ez személyes ellentét,majd lejátszuk😊

több mint 13 éve
kutya23c 223
"Three days after the death of his mother, Brian Urlacher returned to Halas Hall Thursday and was back on the practice field in advance of Sunday’s game in New Orleans.

"It was good to get him back today," said coach Lovie Smith. "Sometimes when you're going through tough times like he is right now, you want to get back with your support group, which is here with his teammates. So it was good to get him back, see his face and show some support that way. Football is pretty important to him. I know he's excited about playing the game this Sunday."

Tehát játszik Brian. Le a kalappal előtte, nekem eddig is egy példakép volt. Remélem még ellenálhatatlanabb lesz mint eddig.

Go BEARS

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
http://www.nfl.com/videos/chicago-bears/09000d5d822400db/No-Huddle-Believe-in-Cutler

Nagyon nagy vidi 😀szaba
Nem akarok nagy titkot mondani, de ebben nincs Irvin. Amúgy meg Sanders lehet h nem nyelvész, de azért sok dologba nem tudok belekötni, amit elmond.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
http://www.nfl.com/videos/chicago-bears/09000d5d822400db/No-Huddle-Believe-in-Cutler

Nagyon nagy vidi 😀szaba
Olyan szintű beszélgetés, mint amikor Martin Lawrence öltözik be egyszerre három kövér néger nőnek, aztán veszekszik saját magával. Sanders ami kevés esze volt, nagy részét annak is eldrogozta, ami egy dolog, csak játsza a kurva műveltet, egy összetett mondat nehezen megy neki. Most ott van vele a régi szippantós cimborája, Irwin, aki a cuccról sokkal később jött le, meg is látszik rajta. És akkor kishazánkban röhögünk Détárin? Egy videót se nézek végig, amiben Sanders van, ezt is lenyomtam egy perc után.

Drew Brees

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve

Nagyon nagy vidi 😀szaba
Köszi szaba tlg nagy,és köszi prime time te paraszt bling bling forma😊