Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
#Bears inactives: Enderle, Barber, Ed. Williams, Hurd, Paea, Addison, Wootton#Falcons inactives: CB Darin Walls, RB Antone Smith, LB Spencer Adkins, G Mike Johnson, DT Corey Peters, DE Cliff Matthews
Matt Toeaina will start for #Bears at NT over Anthony Adams
Na, hát eljött a gameday. Most már jó lenne, ha a szoros meccsből, amiket mostanában a Falcons ellen játszunk, mi kerülnénk ki győztesen! Minden a két falunkon fog múlni. Futás illetve Cutler megvédése az egyik oldalon és Ryan nyomás alá helyezése, különben szétkaphatja simán a secondaryt. Turnover csatát is jó lenne megnyerni...
Hazai pálya mellettünk szól....
több mint 13 éve
Hát akkor eljött végre! GOOO BEAAAAAARS!
több mint 13 éve
nem leszek gépközelben meccs közben úgyhogy előre is jó meccset mindenkinek és remélem sok szép dolgot látunkBEARS!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Okoye/Melton/Adams az új G (Andrew Jackson, Fresno State?) ellen füligjimmyGarrett Reynolds a kezdő RG
több mint 13 éve
Ahogy a Jövőlátó is mondá, a szellemek nekem is megsúgták: ezt a meccset valaki meg fogja nyerni. Kutya, nem húzhatok hasznot a tehetségemből. A néma csodálatotok, és néhány mackó győzelem a jutalmam. Meg ugye próbálok macákat befűzni, de nagyon gyér eredménnyel .
Pepper vs Sam Baker, Okoye/Melton/Adams az új center, meg G (Andrew Jackson, Fresno State?) ellen, ha ezeket domináljuk, akkor a többi csak púder. Szerintem fél nyolc körül fogok lehuppanni a gép elé, addig talán lemegy a himnusz, a megemlékezés, a koszorúzás, és az összes többi, remélhetőleg addig a "ringrozsda" is lekerül a mackókról, mert lassacskán legendába illően lassan kezdjük a meccseket. Addig is
Matt Ryan
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Na itt van a várva várt nap.Offense terén akkor van esélyünk, ha nem 2,5ös átlaggal imitáljuk a futást. A fal közepe mindenesetre gyenge. Főleg a 2 guard. Webb vs. Abraham, valamint Carimi vs. Edwards. Utóbbival sztem nem lesz gond. Ha Martz elemében lesz, és jó döntéseket hoz, feltudunk tenni annyi pontot, ami elég lehet, ha a def. és az ST hozza az elvárható szintet. Sok yardot fogunk kapni, de remélem, hogy kevés pontot. Semmi extrát nem fogunk játszani, alap cover 2, meglátjuk mire lesz elég.
Hester meg csinál egy return TD-t. Legalábbis ezt érzem.
valaki nyer 3 ponton belüli különbséggel
több mint 13 éve
... A Falcons D-nek Ti melyik részét látjátok a leggyengébbnek?MelehovHát nem rossz ez a Falcons D, szerintem elég jól végzik a dolgukat, de úgy érzem, h a faluk közepe fogható (bár azzal, h Peters kiesett, és várhatóan Jerry kezd, nem lettek gyengébbek szerintem)...ha mondjuk nem Louis-nak és CWillnek kellene dominálni, akkor nem lennék túl ideges...de így erősen kérdéses, hogy mi lesz...inkább úgy fogalmaznám meg, h van esélyünk középen megtartani őket, főleg azért, mert egy igazi nagydarab DT-jük sincs...Walker nem tudom, h mennyit játszik majd, de ő van 300 font felett egyedül, az 5. DT-jük, Powell kivételével....
Komoly súlybeli fölényünk van középen, és ha futásról van szó, akkor a fal szélén még jelentősebb a dominancia....
Az LB-soruk rendben van, épp ezért nagyon jó blokkok szükségesek majd a TE/FB-ktől....
Én látok rá reális esélyt, hogy futással verhető a Falcons, csak a lényeg, hogy ne kísérletezzünk össze-vissza bolond passzokkal, mert most felesleges...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Ááá, már értem 😊Pontosan így értettem. Ha Edwards is megeszi reggelire, az biza kellemetlen, mert nála vannak masszívabb arcok is. Jó a futá ellen, még némi pass rush is jön az oldaláról (főleg, ha a Wiliemszek tolják az embert középen), de mitől jobb, mint például Idonje, azt nem láttam. Persze első meccs, néhány hiba belefér, de elsőkörös T-knek nincs olyan irgalmatlanul nagy fejlődési görbéjefüligjimmyVan egy John Abraham. Nálunk meg egy pro bowler J'Marcus LTbe. Ez annyit tesz, hogy a TE és az RB állandóan oda fog besegíteni. Carimi sokszor fog magára maradni.tüsi91Jared Allen azért más kategória 😊 Nem azt mondtam, hogy nem lesz szétszívatva a falatok, csak azt, hogy nem Ray Edwards a legdurvább arc, akihez mérni kellWyatt
több mint 13 éve
kutya23c
223
Ne gúnyoljátok az ismeretlent, különben titeket is megbabázlak........Ez de cuki, árulnod kéne Őket Jimmy!
a valóságban ezek sokkal félelmetesebbek. Amúgy van ilyen Hello Kittysben is, csak az drágább, igaz, nagyon profi cucc.füligjimmy
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Ne gúnyoljátok az ismeretlent, különben titeket is megbabázlak........még hasonlít is Metti Ájszra😊
a valóságban ezek sokkal félelmetesebbek. Amúgy van ilyen Hello Kittysben is, csak az drágább, igaz, nagyon profi cucc.füligjimmy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Melehov
119
Szerintem több oka is van, hogy komolyabban fussunk a Falcons ellen....(uígy kell majd a Saints és a Packs ellen)Egyetértek veled, nagyon sokat volt fent a Packers O, persze a Saints D is, és ennek a hatása nagyon látszott is. A Startks run TD ezt teljesen igazolta, középre ment, misstacklek hada, a blokkok is jól jöttek ki. És ami nagyon fontos volt, h a play előtt Vilma iszonyat rosszul áthívta a D-t sztem, ahogy én láttam, a LB-ket áthívta blitzelésről coverbe, erre jött a TD. Sztem ő is már nagyon kivolt addigra, utána vigasztalták is a társak.
Egyfelől szerintem harmatosabbak a futás ellen....főleg középen....másfelől nem szabad az offensüket a pályára engedni....ha tudjuk darálni a D-t 6-7 percen keresztül/drive, akkor a végére lefáradhatnak cseppet...csak tartsuk velük a lépést...szal nem szeretném látni ezeket a kísérletezős előrebasszuk a homályba labdákat, aztán meg 3&out....Bear
Sztem hasonlóval, jó shiftekkel mi is meg tudnánk ezt csinálni, de ahogy Te is írtad, ehhez kreatív playhívás, meg türelem kell.
Persze ez a Saints meccsre vonatkozik, kár, h mi nem egy héttel a többiek után kezdünk, akkor már lenne vmi fogalmunk a Falcons formájáról is... A Falcons D-nek Ti melyik részét látjátok a leggyengébbnek?
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
Ne gúnyoljátok az ismeretlent, különben titeket is megbabázlak........a valóságban ezek sokkal félelmetesebbek. Amúgy van ilyen Hello Kittysben is, csak az drágább, igaz, nagyon profi cucc.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
woodoo - és tavaly egész jól be is jött 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Rosszul csinálod, ezt csak a meccs előtti héten lehet 😀Húha, akkor idén lesz Philip Rivers is.Mi ez a Matt Ryan-es szigno?szabaJimmy mindig megátkozza az aktuális ellenfél irányítóját. 😀Bazzani
Jay Cutler.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 549
Húha, akkor idén lesz Philip Rivers is.Mi ez a Matt Ryan-es szigno?szabaJimmy mindig megátkozza az aktuális ellenfél irányítóját. 😀Bazzani
Jay Cutler.
több mint 13 éve
Mi ez a Matt Ryan-es szigno?szabaJimmy mindig megátkozza az aktuális ellenfél irányítóját. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 549
Mi ez a Matt Ryan-es szigno?
több mint 13 éve
Pontosan így értettem. Ha Edwards is megeszi reggelire, az biza kellemetlen, mert nála vannak masszívabb arcok is. Jó a futá ellen, még némi pass rush is jön az oldaláról (főleg, ha a Wiliemszek tolják az embert középen), de mitől jobb, mint például Idonje, azt nem láttam. Persze első meccs, néhány hiba belefér, de elsőkörös T-knek nincs olyan irgalmatlanul nagy fejlődési görbéje.Jared Allen azért más kategória 😊 Nem azt mondtam, hogy nem lesz szétszívatva a falatok, csak azt, hogy nem Ray Edwards a legdurvább arc, akihez mérni kellWyattNem feltétlen, nem felejtsük el, hogy nincs már a túloldalán egy Jared AllenWyattVan egy John Abraham. Nálunk meg egy pro bowler J'Marcus LTbe. Ez annyit tesz, hogy a TE és az RB állandóan oda fog besegíteni. Carimi sokszor fog magára maradni.tüsi91
Wotton valszeg nem játszik, Barber biztosan nem játszik, Bell a 2. számú futó, aki természetesen lenyilatkozta a szokásos kliséket. Peppers egészséges, ez a lényeg, ki kell használni, hogy a támadófaluk bal oldala sebezhető. Döcögős indulásra számítok, két gyors 3&out, de a D helytáll, az O kezd összerázódni, hazai pályán szűken a Mackók nyernek. Vagy nem. A támadófalunk még rosszabb, mint tavaly, a D teljesen leeresztve játszik, és hazai pályánkon a Falcons nyer. Ezek a tippjeim.
Ma foci, aztán egyetemi foci, aztán valami buli, aztán holnap zúg és zeng a csatakiáltásom: MACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Matt Ryan
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Jared Allen azért más kategória 😊 Nem azt mondtam, hogy nem lesz szétszívatva a falatok, csak azt, hogy nem Ray Edwards a legdurvább arc, akihez mérni kellVan egy John Abraham. Nálunk meg egy pro bowler J'Marcus LTbe. Ez annyit tesz, hogy a TE és az RB állandóan oda fog besegíteni. Carimi sokszor fog magára maradni.tüsi91Carimit Ray Edwards egyből beárazza. Wilkommen in der national fussball liga, Neuling.füligjimmyNem feltétlen, nem felejtsük el, hogy nincs már a túloldalán egy Jared AllenWyatt
több mint 13 éve
Szerintem több oka is van, hogy komolyabban fussunk a Falcons ellen....(uígy kell majd a Saints és a Packs ellen)Egyfelől szerintem harmatosabbak a futás ellen....főleg középen....másfelől nem szabad az offensüket a pályára engedni....ha tudjuk darálni a D-t 6-7 percen keresztül/drive, akkor a végére lefáradhatnak cseppet...csak tartsuk velük a lépést...szal nem szeretném látni ezeket a kísérletezős előrebasszuk a homályba labdákat, aztán meg 3&out....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Van egy John Abraham. Nálunk meg egy pro bowler J'Marcus LTbe. Ez annyit tesz, hogy a TE és az RB állandóan oda fog besegíteni. Carimi sokszor fog magára maradni.Carimit Ray Edwards egyből beárazza. Wilkommen in der national fussball liga, Neuling.füligjimmyNem feltétlen, nem felejtsük el, hogy nincs már a túloldalán egy Jared AllenWyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Carimit Ray Edwards egyből beárazza. Wilkommen in der national fussball liga, Neuling.füligjimmyNem feltétlen, nem felejtsük el, hogy nincs már a túloldalán egy Jared Allen
több mint 13 éve
:Na, a vámosok, és a keleti népek tudják, hogy a kínaiak egy az egyben másoltak/másolnak. Az adibas, neki, puna, ruhák azok hamisítatlan román termékek.
Jimmy: az amerikai cégre gondolsz vagy a kínai másolatra? 😂 😉. Amúgy reebok.tüsi91
a draftértékeléshez annyit, ha DJ, Melton, Knox, Forte, Bennett ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, neadjisten rátesz egy lapáttal, akkor azért minimum egy osztályzattal az a két draft jobb. Ha draftolna minden évben 2-3 playmakert, akkor letojom, hogy most a negyedik, vagy az első körben érkezett. Carimit Ray Edwards egyből beárazza. Wilkommen in der national fussball liga, Neuling.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
😀. Jó nem bírom megjegyezni, hogyan van ez a 3as kombináció. Paea a helyes, de szerintem még páran elrontjuk néhányszor.Unga már nincs rosteren.
szerk.: megnéztem Briggs vasárnapi kompozícióját. Hát nekem sem nyerte el a tetszésem. Az meg, hogy szívből jön-e különösebben nem érdekel. Tegye oda magát, játsszon úgy, ahogy fénykorában tudott.
Jimmy: az amerikai cégre gondolsz vagy a kínai másolatra? 😂 😉. Amúgy reebok.
több mint 13 éve
2.kör Stephen Peae DTtüsi91😀 😂 ha direkt volt, ha nem 😀
Unga még a rosteren van nem? legalábbis ezt találtam róla:
http://blogs.suntimes.com/bears/2011/08/bears_receive_roster_exemption.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal