Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
kutya23c
223
Tofifi is Cut."The Bears on Tuesday waived fullback Will Ta’ufo’ou.
The 5-11, 247-pounder originally joined the team in 2009 as an undrafted free agent out of California and spent his entire rookie season on the practice squad.
Ta’ufo’ou has played in preseason games for the Bears each of the past three years, but he has never been on the 53-man roster.
With Ta’ufo’ou’s departure, rookie tight end Kyle Adams will be listed atop the depth chart at fullback, a position he played in training camp and the preseason."
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Szevasztok!Fantasy liga miatt kérdezem, Barber mikor lesz 100%-os és mi van a sérülésével?? Valamint ha felépül akkor a futások hány %-át kaphatja kb Forte mögött??
több mint 13 éve
Vikings 5éves szerződéshosszabbításban egyezett meg Greenway-jel. Na, ha ezt meghallja Briggs... 5év 40millió...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Még a DL posztot nyugodtan vedd ide... Bazuin, Harrison, Gilbert :/ . Csak az elmúlt pár év "untermése" az első 3 körből...
több mint 13 éve
Az látszik, h se O-line, se CB, se WR draftjaink nem váltak be a legjobban... Jerry+Lovie sajnos draft terén elég sok kidobott picket hozott összejaja 😀. Csak éppen ő a 27. középső-hátsó körös corner, akit hozunk. Mert szinte minden évben hozunk. 😀. Bowman... :rolleyes: , Graham spec. team ász. DJ nickel. Akkor tényleg hozzunk 1. körben. Csodát nem vártam tőle, de bmeg, ennyire pazulni a pickeket...The Chicago Bears cut ties with yet another draft pick: Cornerback Joshua Moore, a fifth-round selection in the 2010 NFL draft, was waived Monday morning.5.körös CB-től, aki össz-vissz 3x-szor lépett pályára, csodát ne várjunk. Majd jövőre hozunk egy jobb CB-t vagy nem! 😊soma80
The Bears needed to make a cut after adding Pro Bowl safety Brandon Meriweather to the 53-man roster Sunday.
Hány corner pick kell nekünk, hogy legalább 1 jó legyen???tüsi91
Ha lesz időm csinálok egy kis draft összefoglalót az elmúlt 7-8 évről. Azért ennyi mellét lőni a 3-4-5. körökben klasszis teljesítmény. Jerry a király :rolleyes: .tüsi91
több mint 13 éve
Én pl sokkal többet vártam tőle.jaja 😀. Csak éppen ő a 27. középső-hátsó körös corner, akit hozunk. Mert szinte minden évben hozunk. 😀. Bowman... :rolleyes: , Graham spec. team ász. DJ nickel. Akkor tényleg hozzunk 1. körben. Csodát nem vártam tőle, de bmeg, ennyire pazulni a pickeket...tüsi91The Chicago Bears cut ties with yet another draft pick: Cornerback Joshua Moore, a fifth-round selection in the 2010 NFL draft, was waived Monday morning.5.körös CB-től, aki össz-vissz 3x-szor lépett pályára, csodát ne várjunk. Majd jövőre hozunk egy jobb CB-t vagy nem! 😊soma80
The Bears needed to make a cut after adding Pro Bowl safety Brandon Meriweather to the 53-man roster Sunday.
Anno még Steelersben szó volt róla, hogy jó lenne nekünk.....(abban a körben)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
jaja 😀. Csak éppen ő a 27. középső-hátsó körös corner, akit hozunk. Mert szinte minden évben hozunk. 😀. Bowman... :rolleyes: , Graham spec. team ász. DJ nickel. Akkor tényleg hozzunk 1. körben. Csodát nem vártam tőle, de bmeg, ennyire pazulni a pickeket...The Chicago Bears cut ties with yet another draft pick: Cornerback Joshua Moore, a fifth-round selection in the 2010 NFL draft, was waived Monday morning.5.körös CB-től, aki össz-vissz 3x-szor lépett pályára, csodát ne várjunk. Majd jövőre hozunk egy jobb CB-t vagy nem! 😊soma80
Ha lesz időm csinálok egy kis draft összefoglalót az elmúlt 7-8 évről. Azért ennyi mellét lőni a 3-4-5. körökben klasszis teljesítmény. Jerry a király :rolleyes: .
több mint 13 éve
The Chicago Bears cut ties with yet another draft pick: Cornerback Joshua Moore, a fifth-round selection in the 2010 NFL draft, was waived Monday morning.5.körös CB-től, aki össz-vissz 3x-szor lépett pályára, csodát ne várjunk. Majd jövőre hozunk egy jobb CB-t vagy nem! 😊
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
The Chicago Bears cut ties with yet another draft pick: Cornerback Joshua Moore, a fifth-round selection in the 2010 NFL draft, was waived Monday morning.The Bears needed to make a cut after adding Pro Bowl safety Brandon Meriweather to the 53-man roster Sunday.
Hány corner pick kell nekünk, hogy legalább 1 jó legyen???
több mint 13 éve
Sok az UDFA emberke a rosteren.O falban a Bears draftok ilyesztőek Carimin kívül 😛
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Egy kis összegzés a rosterre került emberkékről, hogy kit mikor draftolt, melyik csapat.Cutler 2006 1/11 Broncos
Hanie 2008 UDFA
Enderle 2011 5/29 Bears
Forte 2008 2/13 Bears
Barber 2005 4/8 Cowboys
Bell 2009 UDFA
Ta'ufo'ou 2009 UDFA
Davis 2008 5/23 Bears
Spaeth 2007 3/13 Steelers
Ky. Adams 2011 UDFA
RW 2004 1/7 Lions
Hester 2006 2/25 Bears
Knox 2009 5/4 Bears
Bennett 2008 3/7 Bears
Hurd 2006 UDFA
Sanzi 2011 UDFA
Webb 2010 7/11 Bears
CWill 2008 1/14 Bears
Garza 2001 4/4 Falcons
Louis 2009 7/37 Bears
Carimi 2011 1/29 Bears
Omiyale 2005 5/27 Falcons
Spencer 2005 1/26 Seahawks
EWill 2009 UDFA
Peppers 2002 1/2 Panthers
A. Adams 2003 2/25 49ers
Toeaina 2007 6/13 Bengals
Izzy 2003 UDFA * CFL draft 2/17
Melton 2009 4/5 Bears
Paea 2011 2/21 Bears
Okoye 2007 1/10 Texans
Wootton 2010 4/11 Bears
Reed 2009 7/38 Seahawks
Addison 2011 UDFA
Urlacher 2000 1/9 Bears
Briggs 2003 3/4 Bears
Roach 2007 UDFA
Iwuh 2006 UDFA
Decicco 2011 UDFA
Thomas 2011 6/30 Bears *IR
Tillman 2003 2/3 Bears
Jennings 2006 2/30 Colts
Bowman 2008 5/7 Bears
Graham 2007 5/31 Bears
DJ Moore 2009 4/19 Bears
J. Moore 2010 5/10 Bears
Harris 2005 6/7 Bears
Wright 2010 3/11 Bears
Stetz 2008 4/21 Bears
Conte 2011 3/29 Bears
Vödör 2007 1/24 Pats
Venable 2011 UDFA *vélhetően PS lesz
Gould 2005 UDFA
Podlesh 2007 4/2 Jaguars
Mannelly 1998 6/36 Bears
több mint 13 éve
Tulajdonképpen mi történt T Harris egykori DT királlyal??? Megunta, vagy hordoz valami sérülést, vagy elég a zsá, és már szarik rá???Vmelyik tuskó Redskins G széttörte a lábát néhány évvel ezelőtt....azóta csak árnyéka önmagának....és sajnos az is marad...sima HOF lehetett volna....de ez van....
28 éves a csávó öszze vissza...Helmut Zimmer
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Tulajdonképpen mi történt T Harris egykori DT királlyal??? Megunta, vagy hordoz valami sérülést, vagy elég a zsá, és már szarik rá???28 éves a csávó öszze vissza...
több mint 13 éve
Levi Horn PS tag lett
több mint 13 éve
+1!!!Rosszabbak nem lettünk vele az biztos, sőt. A safety-k elég jó teljesítményt nyújtottak a preseson meccseken, főleg Steltz tűnt ki, persze le is sérült rögtön, meg Conte is maródi azt hiszem. Venable is ezért fért sztem rosterre.Jah, de ettól függetlenül ő nem egy cover2 safety. Persze Pro Bowl részvétel az nála is befigyel, ami jelzi az egész hacacárénak a színvonalát.
Harris alap kezdő, mellé azonban szabad a vásár. Ismét egy volt első körös.
PS brigádot mire kell összeállítani?tüsi91
Amin meglepődtem, hogy J.T. Thomas miért került IR-re? Szokásos kamu húzódás, így nem kerül waiverre. De főleg a Briggs szituációt figyelembe véve szerintem elfért volna. Remélem nem fordul meg senki fejében, hogy új szerződést adnak annak a pénzéhes hímringyónak, meg a stricijének, mert az egy igen csúszós lejtő.
Matt Ryan, aka Matty Icefüligjimmy
több mint 13 éve
Bears have signed WR Kris Adams to the practice squad.Dez Clark is IR-re került.
több mint 13 éve
1 hét emberek, 168 óra...!én is remélem h "Vödör" (ezt átvesszük?! 😛 ) beválik, rontani nem fog a secordary-n az tuti és ez mindent elmond
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Kevés lesz Vödörnek az 1 év szerintem hogy tanulja pBookot! 😛 Remélem nálatok bevállik!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Rosszabbak nem lettünk vele az biztos, sőt. A safety-k elég jó teljesítményt nyújtottak a preseson meccseken, főleg Steltz tűnt ki, persze le is sérült rögtön, meg Conte is maródi azt hiszem. Venable is ezért fért sztem rosterre.Jah, de ettól függetlenül ő nem egy cover2 safety. Persze Pro Bowl részvétel az nála is befigyel, ami jelzi az egész hacacárénak a színvonalát.
Harris alap kezdő, mellé azonban szabad a vásár. Ismét egy volt első körös.
PS brigádot mire kell összeállítani?tüsi91
Amin meglepődtem, hogy J.T. Thomas miért került IR-re? Szokásos kamu húzódás, így nem kerül waiverre. De főleg a Briggs szituációt figyelembe véve szerintem elfért volna. Remélem nem fordul meg senki fejében, hogy új szerződést adnak annak a pénzéhes hímringyónak, meg a stricijének, mert az egy igen csúszós lejtő.
Matt Ryan, aka Matty Ice
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Rosszabbak nem lettünk vele az biztos, sőt. A safety-k elég jó teljesítményt nyújtottak a preseson meccseken, főleg Steltz tűnt ki, persze le is sérült rögtön, meg Conte is maródi azt hiszem. Venable is ezért fért sztem rosterre.Harris alap kezdő, mellé azonban szabad a vásár. Ismét egy volt első körös.
PS brigádot mire kell összeállítani?
több mint 13 éve
triangle
1 283
mindenesetre jobb, ha a CB-itek vigyáznak, mert néha akaratlanul is saját emberre vadászik 😀 (ugyebár mi sem az eszéért szerettük)
több mint 13 éve
Bears have agreed to terms with S Brandon Meriweather on a one-year contract.Nem tudom, h mit szóljak hozzá. Tény, h vékonyak voltunk S fronton, de majd a hozzáértők megmondják, h örüljek-e neki vagy nem?
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Tofifi nyerte a preseason harcot az FB helyért. Örülök neki, mert 2 éve küzd mindig érte, most megkapja a lehetőséget. Esküszöm megtanulom leírni a nevét. Ta'ufo'ou. Marad Tofifi. 😂 10 DL ember... Sztem innen lesz vki kivágva ha jön valaki az LB sorba.
5 UDFA maradt a keretben. Nem szokott ennyi.