Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
füligjimmy = Bill Clinton 😂

Amúgy meg mindenki mond olyat amit később az élet megcáfol, az a gáz ha vki szembesít is vele 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Erre gondolsz??? "Én nem látom ilyen szörnyűnek az OL-t. Williams semmit nem tudott kezdeni az emberével, de mindenki a helyén volt, a futásnál már sokkal jobban blokkoltak. Hívtak kb. 10-15 különböző játékot, éles meccsen elő nem fordu, hogy 1 az egyben így otthagynak egy falembert ha nem megy neki, a többiekkel nem volt gond. Kramer is álandóan hajtogatta, még inkonzisztens mindenki, kicsit rozsdásak, Wiliamset jópárszor megverték, voltak dropplt passzok is, de a falban nem váltották el magukat, a belső hármas egészen jó, Omi sokkal jobb T, mint G, az elkapók normáisan megfutják a route-okat. Viszont szerintem a védelem maximum közepesen rossz lesz idén, és még optimista vagyok." Ez a régi nfl.hu uccsó hsze amit te írtál. 😀
Illetve a 27. hsz a topikban: " A fal most jobb volt, miattuk edig se idegeskedtem túlzottan"

😀tüsi91
Meh, nem mindenki rendelkezik a jövőbelátás áldott-átkozott képességével. Amúgy x év alatt megtanulhattam volna, hogy támadókról jót nem mondok, csak magamat égetem vele. El se hiszem így utólag, hogy ilyeneket írtam. Valami masszív töményet fogyaszthattam előtte.füligjimmy
monnyálle!
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Erre gondolsz??? "Én nem látom ilyen szörnyűnek az OL-t. Williams semmit nem tudott kezdeni az emberével, de mindenki a helyén volt, a futásnál már sokkal jobban blokkoltak. Hívtak kb. 10-15 különböző játékot, éles meccsen elő nem fordu, hogy 1 az egyben így otthagynak egy falembert ha nem megy neki, a többiekkel nem volt gond. Kramer is álandóan hajtogatta, még inkonzisztens mindenki, kicsit rozsdásak, Wiliamset jópárszor megverték, voltak dropplt passzok is, de a falban nem váltották el magukat, a belső hármas egészen jó, Omi sokkal jobb T, mint G, az elkapók normáisan megfutják a route-okat. Viszont szerintem a védelem maximum közepesen rossz lesz idén, és még optimista vagyok." Ez a régi nfl.hu uccsó hsze amit te írtál. 😀
Illetve a 27. hsz a topikban: " A fal most jobb volt, miattuk edig se idegeskedtem túlzottan"

😀tüsi91
Meh, nem mindenki rendelkezik a jövőbelátás áldott-átkozott képességével. Amúgy x év alatt megtanulhattam volna, hogy támadókról jót nem mondok, csak magamat égetem vele. El se hiszem így utólag, hogy ilyeneket írtam. Valami masszív töményet fogyaszthattam előtte.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tavalyi preseasonban is jó volt az OL. Aki nem hisz nekem olvasson vissza. Nem lesz nehéz, mert elég a topik elejét végignyálazni. Briggs meg most mi az anyámat veri a hepajt? Tavaly olyan közepes volt, még véletlenül sem jó. 30 éves. Imádom meg minden, de ne durculjon már. Amúgy megint lusta voltam felkelni....tüsi91
Tavaly előszezonban elég fika volt az OL. Azért emlékszem rá, mert a Raiders elleni meccs után még védtem, hogy a szezonban ez sokkal jobb lesz. Hehehe.......füligjimmy

😀
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tavalyi preseasonban is jó volt az OL. Aki nem hisz nekem olvasson vissza. Nem lesz nehéz, mert elég a topik elejét végignyálazni. Briggs meg most mi az anyámat veri a hepajt? Tavaly olyan közepes volt, még véletlenül sem jó. 30 éves. Imádom meg minden, de ne durculjon már. Amúgy megint lusta voltam felkelni....tüsi91
Tavaly előszezonban elég fika volt az OL. Azért emlékszem rá, mert a Raiders elleni meccs után még védtem, hogy a szezonban ez sokkal jobb lesz. Hehehe.......

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c 223
Jó azt én sem gondolom, hogy az O-line elbírna mondjuk a Lions D-line-al vagy a Packers blitzeivel, de a nagyon szarból a gyenge közepes felé haladás is haladás.

Briggs nevetséges és ez a hozáállása nekem a játékát is kérdésessé teszi-mi fogja motiválni?
Forténak meg adják már oda amit kér hát könyörgöm!!!
Bowman szerintem már csak a vizes fiú poszton tud nagyot alkotni: bubis? bubimentes?jégkocka?

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tavalyi preseasonban is jó volt az OL. Aki nem hisz nekem olvasson vissza. Nem lesz nehéz, mert elég a topik elejét végignyálazni. Briggs meg most mi az anyámat veri a hepajt? Tavaly olyan közepes volt, még véletlenül sem jó. 30 éves. Imádom meg minden, de ne durculjon már. Amúgy megint lusta voltam felkelni....
több mint 13 éve
Azért várjuk ki, hogy mi van akkor, ha tengernyit blitzelnek ellenük...és van egy olyan gyanúm, h a 3-4 ellen nehezebben fognak boldogulni, mint 4-3 ellen....
Bowman kegyetlen gyenge volt...
Okoye végre újra feltűnt....vele jó fogást csináltunk szerintem....
A DE-ink viszont gyengusok...
Bennett király volt...Bear
Jah, én is kíváncsi leszek, a zone blitzek ellen mit fognak kezdeni. Tavaly is minimum egy tucatot szoptak blokkolatlanul, ami azért vastagon edzőkérdés. Persze Tice majd előhúzza a ceruzáját a füle mellől. Haine pedig beárazza saját magát. Nagyjából világos, miért nem kínálta meg egy csapat se szerződéssel.

Briggs meg húzzon a picsába. Rosenhaus ügyfelet nem is igazolnék, nem is tartanék a csapatnál.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Briggs has made it clear he will demand a trade if he doesn't get a new deal before the season ends.

Majd jövőre eltradeljük ha nem tetszik neki amit kap. Jobb lenne azért ha maradna.Delete
Valóban jobb lenne, de az, h megint csinálja a parádét, eléggé idegesítő...
A falra visszatérve: Louis sajna megint halvány lett a végefelé...Klug akkor ütötte, amikor akarta, pedig sokkal kisebb...a runblocking egész faszán ment...mindenfelé....Bell pedig továbbra is meggyőzött arról, h Chester nem kell, illetve akkor nem, ha Barber rendben lesz...
Forté szerződése pedig haladhatna, jó lenne nem smucigoskodni megint....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Briggs has made it clear he will demand a trade if he doesn't get a new deal before the season ends.

Majd jövőre eltradeljük ha nem tetszik neki amit kap. Jobb lenne azért ha maradna.

több mint 13 éve
Azért én (annak ellenére h sokak szerint tavaly haloványabb volt) nem örülnék ha elmenne, főleg így közvetlenül a regular előtt. Nagyon nem tenne jót a csapatnak a hiánya vsz.

Ja szóval jövőre. Akkor gyűrűvel mehet amerre lát :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hát komolyan mondom, elég idegesítő...főleg úgy, hogy Forténak tényleg kell emelés....
Most talán kapnánk Briggsért vmi komoly picket...Lofa meg jönne weakside-ra... 😊 Nem is rossz ötlet.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0828-briggs-bears-titans-chicago--20110828,0,327233.story

Briggs bevágta a durcit, és több pénzt szeretne keresni idén... 3év van még a szerződéséből 30éves... Ha nem kap új szerződést, több pénzt, akkor tradet akar... Szánalmas...
több mint 13 éve
Azért várjuk ki, hogy mi van akkor, ha tengernyit blitzelnek ellenük...és van egy olyan gyanúm, h a 3-4 ellen nehezebben fognak boldogulni, mint 4-3 ellen....
Bowman kegyetlen gyenge volt...
Okoye végre újra feltűnt....vele jó fogást csináltunk szerintem....
A DE-ink viszont gyengusok...
Bennett király volt...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Nem akarom elkiabálni,de egész jó volt az off fal a mostani meccsen. Szerintetek?kutya23c
gondolkodtam hogy beírjam-e ide, de egyetértek veled. Talán valami elindult, remélem ez nem csak a preseasonnek szól...

nagyon várom már hogy 2 héttel öregebb legyek 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kutya23c 223
Nem akarom elkiabálni,de egész jó volt az off fal a mostani meccsen. Szerintetek?

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
kutya23c 223
http://www.youtube.com/watch?v=oIt73rt3v6g&feature=related

Aki még nem látta hallotta!Nekem ez szól már csengőhangként is 😀

több mint 13 éve
Csak aztán nehogy belépj a NAMBLA-ba is jimmy!anfernee
Ahhoz, hogy büszke tagja legyek a Nagy Amerikai Marlon Brandok Lehetnénk Alaptíványnak, híznom kell még vagy harminc kilót. Lehet, hogy már csak huszonkilencet. Majd visszaszámlálok.

Bowman, de jó, hogy felépült. Hiányzott.....

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Szerintem helyes, h nem erőltetjük őket...Adams és Briggs nem rókák, jobb megvárni, amíg normálisan helyrejönnek...fölösleges kockázat lenne pályára küldeni őket...
Bowman pedig már vesztett Jennings ellen (már csak nagy gáz esetén lesz csere)....sokan reméltük, hogy a kicsi nyer...

No.1. Bears
több mint 13 éve
kutya23c 223
"Bears coach Lovie Smith said Wednesday that linebacker Lance Briggs and defensive tackle Anthony Adams will sit out Saturday’s game at Tennessee and may also miss the preseason finale against the Browns.
Briggs started the preseason opener versus the Bills, but did not play against the Giants Monday night due to a bruised knee. Adams has missed both preseason games with a calf injury.
“We’re going to take our time with them and make sure that they’re ready to go before we put them back out there,” Smith said. “We know what they can do.”
On the flip side, cornerback Zackary Bowman returned to practice Wednesday after missing the Giants game with a concussion he sustained against the Bills."

Remélem felépülnek. Bowmanre meg nagyon kíváncsi vagyok...
Azt olvastam hogy az előszezon harmadik meccsén már hagyomány hogy a 3. negyedben a kezdők vannak fennt és úgy készülnek a meccsre mint a szezonba, gameplan meg minden szóval GO BEARS!

több mint 13 éve
Micsoda lavina...sosem érdeklődöm többet....soha.... 😀 😀
Újra nagy szeretettel üdvözlünk, Frozee...kijár, fórumtörténelmünk 1. "HölgyMackó"ja, ha szabad ezt a kifejezést használnom.... 😀
Jimmy, rajtad tartjuk a szemünket... 😂 😉

Cariminél azért is reménykedem, mert néhány hét edzés után tolta ezt a teljesítményt a Bills és a Giants ellen...oké, preseason, és nyilván lesznek fos meccsei, de eddig biztató....látva a többieket, főleg biztató...

No.1. Bears
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Megkésve ugyan, de úriember módjára méltóképpen köszöntök egy hölgyet, erre itt gyerekeskedtek....... korunk legnagyobb gondolkodóját, Eric Cartmant idézve: "Érettebb spanok kellenek, Clyde béka!füligjimmy
Csak aztán nehogy belépj a NAMBLA-ba is jimmy!

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Megkésve ugyan, de úriember módjára méltóképpen köszöntök egy hölgyet, erre itt gyerekeskedtek....... korunk legnagyobb gondolkodóját, Eric Cartmant idézve: "Érettebb spanok kellenek, Clyde béka!"

No, megnéztem a meccs első félidejét, végre használtam valamire ezt a tízezres oldalt. Jobb érzés volt nézni ezt a verés, mint a Bills elleni győzelmet. Újabb klasszikus idézve, Cutler nem súgta minden Giants védő fülébe, hogy a pisztolyod nyomja a csípőmet. Alap four man rusht fogtak általában, de azért ez is előrelépés. Carimi Tuck ellen elég jó volt. Garzát, mint centert nem tudom értékelni. Webb olyan, amilyen, CW dettó. De messze Louis volt a legrosszabb. Legaláb kétszer csúnyán megverték egy az egyben, egy elképesztően nyilvánvaló blitzet teljesen blokkolatlanul elengedett, futás ellen pedig abszolút súlytalan, persze elvileg azért tartják, mert akkor jobb, csak szólok. Erőből idén semmit se fog a fal megoldani. A védelem pocsék volt (a negyed végétől azért Pepp, Lach csücsült, Briggs, Adams be se öltözött), az ST szintén (DeCiccolina mekkorát hibázott), ők a következő meccsre összekapják magukat. Iwuh jól játszott, Jennings szintén, ez jó hír.füligjimmy
füligjimmy,

ne vedd magadra😊 nálam nem tudnak eláztatni😊))
több mint 13 éve
Megkésve ugyan, de úriember módjára méltóképpen köszöntök egy hölgyet, erre itt gyerekeskedtek....... korunk legnagyobb gondolkodóját, Eric Cartmant idézve: "Érettebb spanok kellenek, Clyde béka!"

No, megnéztem a meccs első félidejét, végre használtam valamire ezt a tízezres oldalt. Jobb érzés volt nézni ezt a verés, mint a Bills elleni győzelmet. Újabb klasszikus idézve, Cutler nem súgta minden Giants védő fülébe, hogy a pisztolyod nyomja a csípőmet. Alap four man rusht fogtak általában, de azért ez is előrelépés. Carimi Tuck ellen elég jó volt. Garzát, mint centert nem tudom értékelni. Webb olyan, amilyen, CW dettó. De messze Louis volt a legrosszabb. Legaláb kétszer csúnyán megverték egy az egyben, egy elképesztően nyilvánvaló blitzet teljesen blokkolatlanul elengedett, futás ellen pedig abszolút súlytalan, persze elvileg azért tartják, mert akkor jobb, csak szólok. Erőből idén semmit se fog a fal megoldani. A védelem pocsék volt (a negyed végétől azért Pepp, Lach csücsült, Briggs, Adams be se öltözött), az ST szintén (DeCiccolina mekkorát hibázott), ők a következő meccsre összekapják magukat. Iwuh jól játszott, Jennings szintén, ez jó hír.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
[

A képen én vagyok, és igen, csaj létemre Bears drukker vagyok, I love this game😊))frozee
Kezeit csókolom, és mélységes hódolatom 😀füligjimmy
😀 😀 😀