NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
[

A képen én vagyok, és igen, csaj létemre Bears drukker vagyok, I love this game😊))frozee
Kezeit csókolom, és mélységes hódolatom 😀füligjimmy
Jimmy... Te gazember még az előző tartásdíjjal is lógsz 😀
több mint 13 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
[

A képen én vagyok, és igen, csaj létemre Bears drukker vagyok, I love this game😊))frozee
Kezeit csókolom, és mélységes hódolatom 😀füligjimmy
😊))
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Igen, így neki is egyszerűbb... nem kell visszaolvasni meg videót nézni 😊

Más: amúgy mi változott az OL-ben, hogy most csak talán ha 1 sack jött?Collapo
😂 😂 😂

Nem volt fent Merriman Kyle Will és Dareus 😂 😂 😂 (mióta várok erre a mondatra)Helmut Zimmer
Örülök hogy segíthettem 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

Más: amúgy mi változott az OL-ben, hogy most csak talán ha 1 sack jött?Collapo
😂 😂 😂

Nem volt fent Merriman Kyle Will és Dareus 😂 😂 😂 (mióta várok erre a mondatra)
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."

Más: amúgy mi változott az OL-ben, hogy most csak talán ha 1 sack jött?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hoppá. 😀. Így egy kicsit félreérthető az irigykedésem. 😂 😂 😂

Nem, nem volt félreérthető😊

Én is külön jó szórakozást kívánok. Minden amfoci drukker hölgy megsüvegelendő, de a csaj Bears fanok az IGAZIAK😊

Nagyon köszönöm, és igen, a Bears fan csajok az igaziak😊

Ui:Milyen képről beszéltek????

profilkép😊
több mint 13 éve
kutya23c 223
http://www.chicagobears.com/photos/index.asp?SECTION_ID=439

A képgyűjtőknek a hétfői meccsről már felrakták a képeket!

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Irigy vagyok, mint a fene. No majd egyszer én is kijutok, bár sok légi katasztrófát néztem Nationalon, szal a repüléstől parázok. (hihetetlen milyen apróságoktól lezuhan egy gép 😀).
Ha nem vagyok paraszt akkor a képeidet feldobhatnád majd valamilyen tárhelyre, hogy tudjam csorgatni a nyálam 😀.tüsi91
Haverom az Államokba repülés előtt egy éjszaka alatt végignézte a Légi katasztrófák összest. 😀 Na akkor aztán minden pici apróságon összerezzent pedig repült már eleget. :]salander
Ilyen hibát nem követek el😊
Repülés elötti éjszaka...hmmmm...alszom...inkább😊
több mint 13 éve
kutya23c 223
Asszem mondhatom, hogy "cseppet" mindannyian irigyek vagyunk Rád... 😀
Én mindenesetre drukkolok, hogy tökéletes élmény legyen....ha lenne hozzá kedved írhatnál majd beszámolót, és ha csinálsz képeket, szerintem mindenki örömmel nézegetné... 😀

Annak pedig örülünk, ha kicsit segít a szófosásunk.... 😀

/Te vagy a bájos leányzó képen, vagy esetleg rokon? Nem hinném, h eddig találkoztunk a fórumon hölgy Bears-drukkerrel.../Bear
Hoppá. 😀. Így egy kicsit félreérthető az irigykedésem. 😂 😂 😂tüsi91
Én is külön jó szórakozást kívánok. Minden amfoci drukker hölgy megsüvegelendő, de a csaj Bears fanok az IGAZIAK😊

Ui:Milyen képről beszéltek????

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
[

Kezeit csókolom, és mélységes hódolatom 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Amúgy meg csatlakozom tüsihez és jó magyar szokás szerint irigykedem :mad:
😀

Ha tehetném jeleznék nektek a meccsről, amúgy hiányozni fogtok.
Itthon úgy nézem a meccseket hogy közben folyamatosan olvaslak Titeket és megvilágosodom😊frozee
Én mindenesetre drukkolok, hogy tökéletes élmény legyen....ha lenne hozzá kedved írhatnál majd beszámolót, és ha csinálsz képeket, szerintem mindenki örömmel nézegetné... 😀

/Te vagy a bájos leányzó képen, vagy esetleg rokon? Nem hinném, h eddig találkoztunk a fórumon hölgy Bears-drukkerrel.../Bear
Hoppá. 😀. Így egy kicsit félreérthető az irigykedésem. 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Irigy vagyok, mint a fene. No majd egyszer én is kijutok, bár sok légi katasztrófát néztem Nationalon, szal a repüléstől parázok. (hihetetlen milyen apróságoktól lezuhan egy gép 😀).
Ha nem vagyok paraszt akkor a képeidet feldobhatnád majd valamilyen tárhelyre, hogy tudjam csorgatni a nyálam 😀.tüsi91
Szia,

igyekszem jó képeket csinálni és megosztom veletek, természetesen😊
Annyit olvaslak Titeket hogy haverok vagytok😊)))

Én hálistennek nem parázok a repüléstől, imádom.
Tavaly amszterdamból 8 óra volt chicago, most parizson keresztül 9 lesz...
De bírom, én elvagyok, és amúgy is a cél lebeg a szemem elött😊
Megyek a Bears meccsre 😊
Chicagóban ilyenkor kicsit megáll az élet, mindenhol valami Bears motívumot látni...
Persze van Bears-es szerelésem, mégsem mehetek oda valami sima T-shirt-ben😊)))))))

Az hogy pont szeptember 11-én van a meccs, számít, biztos lesz valami megemlékezés, de majd elmesélem.
több mint 13 éve
😀

Itthon úgy nézem a meccseket hogy közben folyamatosan olvaslak Titeket és megvilágosodom😊frozee

Szivesen írok beszámolót, de nem leszek túl szakszerű, ezt igérhetem.
Inkább élményszintű leírást tudok produkálni 😊
Képeket is persze, ezer milliót😊

A képen én vagyok, és igen, csaj létemre Bears drukker vagyok, I love this game😊))
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Fácking Dzsámárkusz

http://www.youtube.com/watch?v=I90AMhWpK_w&feature=youtu.befüligjimmy
Mekkora.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Fácking Dzsámárkusz

http://www.youtube.com/watch?v=I90AMhWpK_w&feature=youtu.be

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Haverom az Államokba repülés előtt egy éjszaka alatt végignézte a Légi katasztrófák összest. 😀 Na akkor aztán minden pici apróságon összerezzent pedig repült már eleget. :]
több mint 13 éve
Ha nem vagyok paraszt akkor a képeidet feldobhatnád majd valamilyen tárhelyre, hogy tudjam csorgatni a nyálam 😀.
több mint 13 éve
😀

/Te vagy a bájos leányzó képen, vagy esetleg rokon? Nem hinném, h eddig találkoztunk a fórumon hölgy Bears-drukkerrel.../

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
😀

Itthon úgy nézem a meccseket hogy közben folyamatosan olvaslak Titeket és megvilágosodom😊
több mint 13 éve
Frozee innen is küldöm jókívánságomat, hogy nyerjünk a Falcons ellen és jól teljenek a chicagoi napok. Meg egy jó nagy lóf@aszt a se**edbe, hogy te ott leszel én meg a net előtt gubbasztok. 😂

Köszi a jókívánságokat😊
Hidd el, nem arcoskodom, rohadás boldog vagyok hogy látom Őket élőben.
több mint 13 éve
Hú basszus :o Jobb lehet mint Londonba menni 😊

Nem tudom.
Remélem😊
Tavaly ősszel amikor 2,5 hete tartózkodtam Chicagóban lemaradtam Bears meccsről.
Most 5 napra és csak a meccs miatt megyek😊
Ennyi jár a Bearsnek😊
több mint 13 éve
Néhány dolog a tegnapi meccsről:

Az Oline-nal kezdeném: össze sem lehet hasonlítani a mostani teljesítményt a Buffalo-meccsel....kifejezetten rendben volt a fal, néhány apróbb hiba persze volt, de pl. a sack Cutleré, nem a falé...Webb sem dolgozott rosszul, bár még mindig lomha egy kicsit, viszont Carimi megint meggyőző volt...mindkét T csinált büntiket, de asszem jó úton haladunk...most a futásblokkolás nem ment igazán....(olyan nagyon nem keverte a Giants Dline a kártyákat, alapcsomagot használtak...)
A legjobban tán C.Willt verték a DT-k....
Cutler és a WR-ek felváltva tötyögtek, hol Jay dobott erőset/magasat, hol drop(Roy élen járt a töketlenkedésben)....Hester és Bennett volt a legjobb innen...tetszett a Hester blokk, asszem Forte futásánál...
RB: Forte gyak. csak megmutatta magát, Chester meg szintén nem csinált az égvilágon semmit...

Dben:
Kulcsplayeket szoptunk be, nagyjából ez a magyarázat arra, h miért is kapott 10 pontot a 1. def....
Wright nem volt a helyzet magaslatán...misstackle, Jacobs, TD....
CB-ben Jennings egész jól mozgott, asszem a battle Bímennel eldőlt....def törzsgárda túl nagy pörgés nélkül játszott, semmi extra, Julius passzióból szopatta a Giants falát...Iwuh felemás volt, ha muszáj, akkor játszon, de jobb lenne itt az öreg Briggs...
A TD-nél Meltont és Toet erősen odébbrakták, szal nem leszek szomorú, ha Adams visszajön...Melton azért veszélyes volt, de Toe nem volt Adams szint NT-ben...Peppersen kívül nem jött igazi nyomás a DL-től...

Ami még gázabb, hogy a csere Dline mintha a pályán sem lett volna...ritka gyenge volt itt mindenki...Carr azt csinált, amit akart...Okoyét és Paeát nem is vettem észre, hogy a pályán vannak...Harrisont észrevettem, hozta ami várható tőle: semmit....
A legnagyobb gond, h a DE-k - élen Gholstonnal - teljesen súlytalanok...nem lepődnék meg, ha a final cut után kukáznánk vkit ide....Woottonnak gyorsan mielőbbi teljes gyógyulást...

ST: tán még sosem ment ilyen rosszul...pont egy harmatos Giants spec ellen, de nem hinném, h különösebben aggódnunk kéne, ők szerintem rendben lesznek a kezdésre...(tömérdek Giants-pont szárad a lelkükön)
DeCicco simán átengedte Jonest, ebből lett a blokkolt punt...egyébként ez a Lanning nem rossz gyerek, remélem, h vhol máshol kap majd lehetőséget...

Red zone offense egyenlő a nullával, csak Bellnek sikerált megoldania a dolgot a 3. NY def ellen...
Rövidyardosok dettó mint az előbb...

Hogy vmi jót is mondjak: Barber továbbra is nagyon meggyőző, ha nem omlott be teljesen a fal, akkor ő elment...jól kapott el, pofásan blokkol, ha egészséges tud maradni, akkor nagy steal volt a FA-piacról...
A másik pozitívum az UDFA Szenci....nagyon jól futja a route-okat, biztos a keze, szal a srácban nem kevés potenciál van...
A legnagyobb meglepi és pozitív csalódás nekem Steltz volt...annyira jól látott a pályán...gyorsabban reagál, megcsinálja a tackle-t, tudja, hova kell figyelni, és oda is ér....nem is ismertem rá...már a Bills ellen is feltűnt, de most nem lehetett nem észrevenni....ha Wright betlizik, szerintem könnyen a kezdőben találhatja magát, ha ezt így folytatja...

No.1. Bears
több mint 13 éve
kutya23c 223
A kezdő defense mennyit játszott? Tehát Peppers, Urlacher, Chris Harris? 😀

Frozee innen is küldöm jókívánságomat, hogy nyerjünk a Falcons ellen és jól teljenek a chicagoi napok. Meg egy jó nagy lóf@aszt a se**edbe, hogy te ott leszel én meg a net előtt gubbasztok. 😂tüsi91
Peppers, Urlacher csak az első negyedben, Chris Harris asszem félideig.Delete
Az első negyedben nem is volt rossz a def. én úgy hallottam-cáfoljatok ha nem így volt.

😀

több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)

Frozee innen is küldöm jókívánságomat, hogy nyerjünk a Falcons ellen és jól teljenek a chicagoi napok. Meg egy jó nagy lóf@aszt a se**edbe, hogy te ott leszel én meg a net előtt gubbasztok. 😂tüsi91
Peppers, Urlacher csak az első negyedben, Chris Harris asszem félideig.

több mint 13 éve

Frozee innen is küldöm jókívánságomat, hogy nyerjünk a Falcons ellen és jól teljenek a chicagoi napok. Meg egy jó nagy lóf@aszt a se**edbe, hogy te ott leszel én meg a net előtt gubbasztok. 😂