NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Drake-nél lement a roló... 😀 http://espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4671184/podcast-bears-drake-rants-at-reporters
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
NFL Network adó benne van a live kínálatában, így értelemszerűen az jobban megéri.Az a baj h tavaly sem állt készen,nálunk mégis kezdő volt jobb híján😊40 dolcsi fél évre kuponnal. Amúgy 50.DeleteAsszem 52 dollár volt, ami végül tízezerpárszáz forintot jelentett. A paypallal seperc átutalhatod, és tényleg nagyon jó a minősége.
Amúgy olvastátok, Martz mit mondott KnoxrólNagyon ritkán hallani őszinte beszédet, ez is egy nagyon finoman megfogalmazott nyilatkozat, de ott volt a lényeg: nem áll készen, hogy kezdő elkapó legyen.füligjimmy
Én most Nfl networkot néztem,az 5usd/hó,50 az éves...vmi kellene,elegem volt a free streamekből...anfernee
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nyilván ez logikus. Meg menni is fog efelől nincs kérdésem.Marcus Harrisont miért nem vágtuk ki??? Erre vki mondjon vmit. 😀tüsi91Szerintem nincs értelme ilyen gyorsan kirakni, adjuk meg az egy hónapot, és ha fostos, akkor a final cutnál döcög ő is a többivel...annyit megér, h pár hétig még az edzéseken legyen...Bear
Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy Okoye és Gholston mit tud produkálni nálunk.
Hestert most papíron kinevezték starter WR-nek, KR-nek és PR-nek. Nem fog ebből jó dolog kisülni... :/
több mint 13 éve
Marcus Harrisont miért nem vágtuk ki??? Erre vki mondjon vmit. 😀tüsi91Szerintem nincs értelme ilyen gyorsan kirakni, adjuk meg az egy hónapot, és ha fostos, akkor a final cutnál döcög ő is a többivel...annyit megér, h pár hétig még az edzéseken legyen...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Most olvastam, hogy Spencer annyira nem vált be. 😐
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hát baszki nekem is megkéne váltanom a bérletem erre a live.tv-re. Nehogy már állandóan tele spoilerezzétek az eredménykövetőt. 😀. 10000 HUF meg félévért lazán jó összeg. Máskérdés, hogy az 1Mbites netem nemépp a legjobb, de max nem nézném HQba. Hmmm jólvan. Megbeszélem anyámékkal 😀. No de, hogy ne offoljak. Alig várom a vasárnap hajnali meccset, attól függetlenül, hogy a meccs jórészében a cseréket látom majd. Knox 2 éve is kezdő volt, tavaly is. Nem rossz játékos, de amit sokan sokszor mondtunk róla, hogy rengeteg INTben benne van. Ne menjünk messzire pl. a Konf. döntőn is.
Marcus Harrisont miért nem vágtuk ki??? Erre vki mondjon vmit. 😀
több mint 13 éve
Addig nincs ha végig bírja mindenki a szezont,ahogy írták is többen,ami azért necces...thx a kódért Delete!Az LB sorral nincs gond szerintem a secondary gázabb, de maga Def szerintem nem lesz rossz.http://live247.tv/
Jimmy egy linket tudnál dobni? nekem live tv-s cuccról?mekorra sávszélesség az ajánlott, hogy akadás mentesen fusson???kutya23c
Néztem 2 mbites neten is akadásmentesen HD-ben...
Ha regisztráltok, használjátok ezt a kódot, mert úgy 20%-al olcsóbb: NFL4MEDelete
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Az LB sorral nincs gond szerintem a secondary gázabb, de maga Def szerintem nem lesz rossz.http://live247.tv/
Jimmy egy linket tudnál dobni? nekem live tv-s cuccról?mekorra sávszélesség az ajánlott, hogy akadás mentesen fusson???kutya23c
Néztem 2 mbites neten is akadásmentesen HD-ben...
Ha regisztráltok, használjátok ezt a kódot, mert úgy 20%-al olcsóbb: NFL4ME
több mint 13 éve
kutya23c
223
Az LB sorral nincs gond szerintem a secondary gázabb, de maga Def szerintem nem lesz rossz.Jimmy egy linket tudnál dobni? nekem live tv-s cuccról?mekorra sávszélesség az ajánlott, hogy akadás mentesen fusson???
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Az a baj h tavaly sem állt készen,nálunk mégis kezdő volt jobb híján😊Asszem 52 dollár volt, ami végül tízezerpárszáz forintot jelentett. A paypallal seperc átutalhatod, és tényleg nagyon jó a minősége.Wrightot ajnározzák nonstop,bár training campben mindig ez megy...40 dolcsi fél évre kuponnal. Amúgy 50.Delete
Mennyi volt az előfizu jimmy?anfernee
Amúgy olvastátok, Martz mit mondott KnoxrólNagyon ritkán hallani őszinte beszédet, ez is egy nagyon finoman megfogalmazott nyilatkozat, de ott volt a lényeg: nem áll készen, hogy kezdő elkapó legyen.füligjimmy
Én most Nfl networkot néztem,az 5usd/hó,50 az éves...vmi kellene,elegem volt a free streamekből...
több mint 13 éve
Asszem 52 dollár volt, ami végül tízezerpárszáz forintot jelentett. A paypallal seperc átutalhatod, és tényleg nagyon jó a minősége.Wrightot ajnározzák nonstop,bár training campben mindig ez megy...40 dolcsi fél évre kuponnal. Amúgy 50.Delete
Amúgy olvastátok, Martz mit mondott KnoxrólNagyon ritkán hallani őszinte beszédet, ez is egy nagyon finoman megfogalmazott nyilatkozat, de ott volt a lényeg: nem áll készen, hogy kezdő elkapó legyen.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
40 dolcsi fél évre kuponnal. Amúgy 50.A depht-tel kapcsolatban: cserének jó játékos nem jön. Csacsogtak Tatopuról.... aha, majd jön játszani ST-be, meg meccsenként 10 snapre. Vagy esetleg SLB, ami azért teljesen más poszt. Safety posztra szinte esélytelen volt szabadügynök, idén Manning 20 millióért írt alá. Ha Wright nem megoldás, akkor derüljön ki most. MLB és FS poszton vékony a depht, ettől nyugodtan nyerhetünk Superbowlt.Wrightot ajnározzák nonstop,bár training campben mindig ez megy...
Off: előfizettem fél évre erre a live.tv megoldásra.... hát nagyon fasza.füligjimmy
több mint 13 éve
A depht-tel kapcsolatban: cserének jó játékos nem jön. Csacsogtak Tatopuról.... aha, majd jön játszani ST-be, meg meccsenként 10 snapre. Vagy esetleg SLB, ami azért teljesen más poszt. Safety posztra szinte esélytelen volt szabadügynök, idén Manning 20 millióért írt alá. Ha Wright nem megoldás, akkor derüljön ki most. MLB és FS poszton vékony a depht, ettől nyugodtan nyerhetünk Superbowlt.Wrightot ajnározzák nonstop,bár training campben mindig ez megy...
Off: előfizettem fél évre erre a live.tv megoldásra.... hát nagyon fasza.füligjimmy
Mennyi volt az előfizu jimmy?
több mint 13 éve
A depht-tel kapcsolatban: cserének jó játékos nem jön. Csacsogtak Tatopuról.... aha, majd jön játszani ST-be, meg meccsenként 10 snapre. Vagy esetleg SLB, ami azért teljesen más poszt. Safety posztra szinte esélytelen volt szabadügynök, idén Manning 20 millióért írt alá. Ha Wright nem megoldás, akkor derüljön ki most. MLB és FS poszton vékony a depht, ettől nyugodtan nyerhetünk Superbowlt. Off: előfizettem fél évre erre a live.tv megoldásra.... hát nagyon fasza.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
A kezdő 3assal nincs gond. SLB poszt évek óta tömködve van, amíg Urlacher és Briggs játszik addig nincs is vele gond. Roach nem túl okos, de jó atléta, rendben lesz. Briggs kiesése annyira tán még nem lenne gond. Iwuh tavaly mikor játszott helyette megkockáztatom még jobb is volt. Igaz hosszútávon gyanús, hogy megsínylenénk. Urlacher féle vezér kiesése, meg az összes csapatnál pótolhatatlan. Mint láttuk 09ben, amikor is nem egy meccsen alázták a defenset. Bár akkor (minden tiszteletem az övüké) Ogunlaye és Alex Brown DE páros... Fénykoruktól messze lévő...Lb depth iszonyat...nem akarok sírni itt előre,de akkor is,nálunk a defense az csak a d-line-t jelenti,ezt nem tudom megszokni...anferneeHát ha Lach vagy Briggs kiesik, akkor nekünk reszeltek, az fix...bár az újonc gyerekre kíváncsi vagyok...jókat hallani róla, és ő gyakorolt az első csapattal amíg Roach nem jött...a legnagyobb gond az Urlacher mögötti "űr"...DeCicco.... 😂 Te jó ég...lehet, h vmikor lesz belőle vmi, de az nem most van....Bear
Sztem a DL elit egység, az LB sor is, amíg, mint említettem az öregek egészségesek. Futás ellen idén is TOP 5. Secondary necces. CB posztra sokan vagyunk, csak a minőség nem az igazi. A safety poszt nálam sokkal problémásabb. Chris Harris OK, Wright fene tudja: nem nézem ki belőle, hogy sérülés nélkül végig tolná a szezont. Mögötte Steltz és Conte. Na ez a gond.
Hester kezdő WR??? Na neee.
több mint 13 éve
Lb depth iszonyat...nem akarok sírni itt előre,de akkor is,nálunk a defense az csak a d-line-t jelenti,ezt nem tudom megszokni...anferneeHát ha Lach vagy Briggs kiesik, akkor nekünk reszeltek, az fix...bár az újonc gyerekre kíváncsi vagyok...jókat hallani róla, és ő gyakorolt az első csapattal amíg Roach nem jött...a legnagyobb gond az Urlacher mögötti "űr"...DeCicco.... 😂 Te jó ég...lehet, h vmikor lesz belőle vmi, de az nem most van....
No.1. Bears
több mint 13 éve
Reméltem, hogy miután visszajövök a pöffeszkedésből, Tice (Angelo) felvidít majd....ez az Oline azonban egyre kegyetlenebb....a legjobb, hogy "mindenki rettentően sokat fejlődött"....na erre rendkívül kíváncsi leszek...CWill ezt a "fejlődést" 2008 óta halogatja....attól DuciMaci-táncot lejtenék, ha Garza 2006-os szintjének csak a felét hozná....Louis-ra nem is mondok semmit....Webb....hagyjuk...Tüsivel tökéletesen egyetértek: szegény Carimi....
Azért azt se mondja senki, hogy Omi rosszabb akár Louisnál, CWillnél, vagy Webbnél....LT-ként fényévekkel jobban mocorgott, mint Webb RT-ként....
No.1. Bears
több mint 13 éve
Lb depth iszonyat...nem akarok sírni itt előre,de akkor is,nálunk a defense az csak a d-line-t jelenti,ezt nem tudom megszokni...
több mint 13 éve
😀Megvan a depth chart:Mondjuk lehetne pontosítani, tekintve, hogy csak 3 van nálatok 😀Wyatt
http://chicagobears.com/team/depthchart.asp
Adams lesérült, valszeg kihagy pár hetet.Delete
Anthony "Duci Maci" Adams, a kezdő nose tackle. Az előszezonban így Harrison megmutathatja, hogy nemcsak zabálni tud, és talán októberre nem egy kocsma kidobóembere lesz.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Van több is? 😛 Egy sokadik WR/TE sérülését, aki úgyse marad rosteren nem írnám be.Megvan a depth chart:Mondjuk lehetne pontosítani, tekintve, hogy csak 3 van nálatok 😀Wyatt
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-dt-adams-nursing-injury-in-walking-boot-20110810,0,2034329.story
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Megvan a depth chart:Mondjuk lehetne pontosítani, tekintve, hogy csak 3 van nálatok 😀
több mint 13 éve
Megvan a depth chart:http://chicagobears.com/team/depthchart.asp
Adams lesérült, valszeg kihagy pár hetet.
több mint 13 éve
nem
több mint 13 éve
kutya23c
223
Srácok a preseason meccseket nem közvetíti a sport 1-2 ???
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Hát állítólag egészségügyi kérdések is felmerültek... és annyit amennyit ő kérhetett, sokkalta a jelen helyzetben Angelo. Kivárásra játszanak, csak nem tudom, nem-e lett volna jobb bevállalni a rizikót. Azért Hayden-nel sokkal előrébb lennénk, mint egy egészséges Bowmannal...Cikk Hayden mai látogatásához:No, nem jön. Valszeg túl sokat kért. Vagy egy hosszútávút, amit nem akartak neki megadni.füligjimmy
http://espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4671117/source-hayden-visits-bears-monday
Megkérdezték Jenningset, h mi a véleménye a volt csapattársának ideigazolásáról:
Tim Jennings on what possible arrival of Kelvin Hayden would mean to him and Bowman: 'I think that means one of us would have to leave.'soma80
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-taking-a-pass-on-freeagent-cb-hayden-20110809,0,25767.story