NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Cikk Hayden mai látogatásához:No, nem jön. Valszeg túl sokat kért. Vagy egy hosszútávút, amit nem akartak neki megadni.
http://espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4671117/source-hayden-visits-bears-monday
Megkérdezték Jenningset, h mi a véleménye a volt csapattársának ideigazolásáról:
Tim Jennings on what possible arrival of Kelvin Hayden would mean to him and Bowman: 'I think that means one of us would have to leave.'soma80
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Cikk Hayden mai látogatásához:http://espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4671117/source-hayden-visits-bears-monday
Megkérdezték Jenningset, h mi a véleménye a volt csapattársának ideigazolásáról:
Tim Jennings on what possible arrival of Kelvin Hayden would mean to him and Bowman: 'I think that means one of us would have to leave.'
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Louisnak volt honnan fejlődni, ha egyeltalán sikerült. Már lehet fele olyan "jó" játékos, mint Metcalf volt. Óóóó a jó Terrence, micsoda upgrade lenne. 😛.Hayden sem egy Champ Bailey, dehogy Jenningsnél jobb ez nem vitás.
több mint 13 éve
Filed to ESPNChicago.com: Source: free agent CB Kelvin Hayden to visit Bears on MondayKellene nagyon, ment Tillmann mellett senki nincs nagyon...
Előszezon első meccsén így kezdünk O-line-t illetően:
LT J'Marcus Webb, LG Chris Williams, C Roberto Garza, RG Lance Louis, and RT Carimi
Webb csak nem tágít az LT poszttól... Spencernek még playbook-ot kell tanulmányoznia, gondolom...Louis tavaly egy hónap után kikerült, de Tice szerint nagyon sokat fejlődött azóta... No komment...
több mint 13 éve
Már tavaly is szinte csak puntokat hordott vissza, elsőszámú KR Manning, mögötte Knox volt. Az új kickoff szabály miatt amúgy is felesleges szerintem őt odatenni, ágyúval lőni verébre esete lenne. Különben sem volt igazán hatékony, amikor KR/PR, mellette még elkapóként is helyt kellett állnia.Ő lesz az elsőszámú kickoff returner, szóval nem hiszem, hogy lassult volna.füligjimmyHester akkor csak PR lesz? Vagy már tavaly is csak a puntokat hordta vissza? :/MarioAna
A híradások alapján CW-t aki szembejön, az össze-vissza szopatja. Big Toe, Melton, Adams, tökmindegy. A drilleknél azért a védők mindig jobban néznek ki, de ennyire azért nem. Louis, és Carimi lényegesen pofásabb. Remélem K-Will, és Dareus kegyetlenül lepofozza.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Ő lesz az elsőszámú kickoff returner, szóval nem hiszem, hogy lassult volna.füligjimmyHester akkor csak PR lesz? Vagy már tavaly is csak a puntokat hordta vissza? :/
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
jó nem kell parázni,hamar lesz csere ez alapján a nyilatkozat alapján😀“I’ve got, I think right now, the five best guys on the field and we’re going to stay that way until something proves me I’m wrong,”Tice
ez a something asszem az első preseason meccs lesz...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
kutya23c
223
OK, nem egy jó játékosállomány, no dehogy annak az alja a kezdő 5ös...tüsi91Sajnos ez a szomorú Chicagoi valóság😕
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nagyon karaj. Asszondja Webb annyira jó volt RT-be, hogy rögtön átvitték vak oldalra. Tice biztos utálja Cutlert, sokat gondolkodhatott, hogyan likvidálhatná. S lőn világosság. Webb LT, így Jay sokszor váratlanul lesz bezúzva. CWill a 08as bust. Garza, aki sosem volt jó, most új pozícióban lesz nem jó. Louis. Na róla nem tudok a jó ízlés határán belül nyilatkozni. Szegény Carimi... Nem értem, cél minél szarabb falat összehozni? OK, nem egy jó játékosállomány, no dehogy annak az alja a kezdő 5ös...
több mint 13 éve
Webb - CWill - Garza - Louis - Carimi ???? Hát ez ultrafosul hangzik.Tüsi ezt is megmondta, ez lesz a kezdő a Bills ellen. Ha az előszezonban jól muzsikálnak, akkor a Falcons ellen is. Spencer egy nyomorult snapet nem kapott az első csapattal. Tice-ot mindannyian, én legalábbis, túlértékeltük. Imádkozzunk, hogy CW vagy Louis lesérüljön. Webbet már hagyják ott a picsába, Carimi jó lesz, Garza meg az egyetlen átlagosnak mondható guard.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Egy kis Forte még: "I've considered not playing in the preseason games. But just to make that a fact, and say 'I'm not going to,' I haven't gotten there yet," Forte said on Saturday. (idén ugye 600k-t keresett volna) http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0807-bears-forte-chicago--20110807,0,2405064.story
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Forténak is majd szétrobbannak a bicepszei, állítólag idén nyáros sokat futott hegyre fel, aztán gondolom le, aztán megint fel......füligjimmyJa hogy kézenállva tolta emberünk, vagy súlyzózva 😀 Bár előbbinél inkább tricepsz lenne, szal maradok a második megoldásnál. Nem rossz 😀
több mint 13 éve
Ő lesz az elsőszámú kickoff returner, szóval nem hiszem, hogy lassult volna. Ha az ellenőrök elétesznek egy műanyag csészét, hogy töltse tele véres vizelettel, akkor az problémás lehet. Forténak is majd szétrobbannak a bicepszei, állítólag idén nyáros sokat futott hegyre fel, aztán gondolom le, aztán megint fel......Csak nehogy ettől annyira belassuljon, hogy az egyetlen igazi értékét elveszítse 😀WyattAkkor majd blokkoló WR lesz 😀 😀 😀 😀kutya23c
Érdekesebb, hogy állítólag kapásból elvesztette a kezdőpozíciót. Ha ez igaz, akkor következőt várom idén. Mivel általában három elkapó van a pályán (X, Y, Z), de szinte állandóan változik a felállás, és a personal is:
X: itt Roy Williams lesz az elsőszámú. Itt fog még Knox feltűnni, tavaly itt volt ugye kezdő
Z: Hester. Ha minden marad, akkor Knox és Bennett.
Y: itt várom a legnagyobb rotálást. Itt elsődlegesen Bennett, de 1 back formációknál egy tight end.
Ezt persze lehet variálni százféleképpen, Martz meg is teszi. Remélem senkit nem terhelnek azzal, hogy akár csak két posztot is teljesen megtanuljanak, nevetségesen komplex a playbook. Főleg igaz ez Hesterre, aki nem túl briliáns, valamint RW-re, aki egy hete érkezett.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c
223
Csak nehogy ettől annyira belassuljon, hogy az egyetlen igazi értékét elveszítse 😀WyattAkkor majd blokkoló WR lesz 😀 😀 😀 😀
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Csak nehogy ettől annyira belassuljon, hogy az egyetlen igazi értékét elveszítse 😀
több mint 13 éve
kutya23c
223
"Johnny Knox is bigger and stronger after spending more time in the weight room during the offseason.“My first two years I didn’t lift as much as I should have,” the third-year receiver said Saturday at training camp. “I was just basically trying to take care of my body. But in this league you’ve got to lift and eat right and that’s basically what I was doing on my time off.”Knox said that his weight dipped to 178 pounds late last season and that he now weighs 188. Fellow receiver Earl Bennett has noticed the difference."
Jön szuper Johnny!!!! 😀
több mint 13 éve
nagyon kemény az az alkesz törzsi tánc amit leadott Adams,meghatáró élmény a további életemre nézve...Former #Bears center Olin Kreutz signing a contract with #SaintsHagyjuk már a p****ba, három éve átkozzuk, olyan sz@rul játszott. Most Evans, és Nicks lesz mellette. Lehet rinyálni a csikágói újságíróknak az úgynevezett ultimátum miatt, de ha valaki visszapöcköl 3,5 milliót, aztán azt mondják, itt van 4 millió, viszed, vagy húzol a pitébe, mert a múltadért fizetünk, a jelened egy kalap szart se ér, jövőd meg nincs, akkor nem megsértődni kell. Egy az egyben senkit nem tud megtartani, sweepeknél teljesen használhatatlan (nem tudom, a Saints mennyire használja), annyira veterán, hogy például a Packers az elmúlt két évben szerteszét szopatott minket a blitzeivel. Ja, van nála lídersip. Simán kinéz neki egy irgalmatlan nagy égés is, valszeg egy átlagosan tré teljesítményt fog nyújtani, a két ligaelit G ezt elfedi majd. Amúgy teljesen megértem, nincs versenyhelyzet, gyűrűre bőven van esélye.
Olin Kreutz could have had more $ from two other teams; chose Saints because it was a good fit. They need a starting center.
Saints will pay Kreutz considerably less in base than Bears would have, but Kreutz will have a chance at making a lot of it up in bonuses.
Kevesebbért írt alá, mint amit a Bears kínált, de bónuszok formájában jobban járhat... nekem akkor sem szimpatikus, h tulajdonképpen félmillión borította ki a bilit...soma80
Ettől fontosabb hír, hogy Duci Maci visszatért, és az első edzésen előtört belőle a funky. Aki nem látta, pótolja. 😀füligjimmy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Former #Bears center Olin Kreutz signing a contract with #SaintsHagyjuk már a p****ba, három éve átkozzuk, olyan sz@rul játszott. Most Evans, és Nicks lesz mellette. Lehet rinyálni a csikágói újságíróknak az úgynevezett ultimátum miatt, de ha valaki visszapöcköl 3,5 milliót, aztán azt mondják, itt van 4 millió, viszed, vagy húzol a pitébe, mert a múltadért fizetünk, a jelened egy kalap szart se ér, jövőd meg nincs, akkor nem megsértődni kell. Egy az egyben senkit nem tud megtartani, sweepeknél teljesen használhatatlan (nem tudom, a Saints mennyire használja), annyira veterán, hogy például a Packers az elmúlt két évben szerteszét szopatott minket a blitzeivel. Ja, van nála lídersip. Simán kinéz neki egy irgalmatlan nagy égés is, valszeg egy átlagosan tré teljesítményt fog nyújtani, a két ligaelit G ezt elfedi majd. Amúgy teljesen megértem, nincs versenyhelyzet, gyűrűre bőven van esélye.
Olin Kreutz could have had more $ from two other teams; chose Saints because it was a good fit. They need a starting center.
Saints will pay Kreutz considerably less in base than Bears would have, but Kreutz will have a chance at making a lot of it up in bonuses.
Kevesebbért írt alá, mint amit a Bears kínált, de bónuszok formájában jobban járhat... nekem akkor sem szimpatikus, h tulajdonképpen félmillión borította ki a bilit...soma80
Ettől fontosabb hír, hogy Duci Maci visszatért, és az első edzésen előtört belőle a funky. Aki nem látta, pótolja. 😀
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Former #Bears center Olin Kreutz signing a contract with #SaintsOlin Kreutz could have had more $ from two other teams; chose Saints because it was a good fit. They need a starting center.
Kevesebbért írt alá, mint amit a Bears kínált, de bónuszok formájában jobban járhat... nekem akkor sem szimpatikus, h tulajdonképpen félmillión borította ki a bilit...
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8205a52c/Osi-soft-Shady-McCoy-thinks-sohe is soft!Helmut ZimmerForte+Barber+Chester>Best+LeShoureDe az én apukám sokkal erősebb. Nah......
Talán így még igaz isAntman
Osi maholnap 30 éves lesz. Legszebb férfikorban van ő is, akárcsak én. De azért a pályán már nem mai csirke. Ha a Giants kérné Izzyt (amin meglepődnék), akkor oké. De én egy 2. kört se adnék, ráadásul a fizetési igényeiből is le kellene adnia.füligjimmy
😊
több mint 13 éve
Nálunk sem két futó lesz. 😉Forte+Barber>Best+LeShoureForte+Barber+Chester>Best+LeShoure
Egyelőre,de nem vagyok benne biztos,hogy szezon végén is ezt mondjuk majd.
Nagyon falfüggő a dolog.Bazzani
Chester amúgy megéli az 53as rostert? Mert ha igen akkor teljesen felesleges volt Barber.
több mint 13 éve
Valahogy nekem úgy tűnik, hogy az OL kb olyan mostohakölök, mint a sec a védelembenBearHa az Ol is olyan mostohakölyök lenne, akkor nem itt tartanánk. Az elmúlt 6 évre homályosan visszaemlékezve tuti mindig jött a 2-5 körökben egy DB. Ez még kiegészítve néhány szabadügynökkel. Oké, nem feccöltek bele soha olyan irgalmatlan nagy lóvét, de folyamatosan próbálnak javítani rajta. Valaki szar, mehet isten hírével, vagy marad a padon. Támadófalnál???? És most olvasom, hogy nem is érdeklődnek Waters iránt (34 évesen is lenyomja Williamset félkézzel), és Martz ugyan szeretne még egy falmebert, de csak cserének, a biztonság kedvéért. Ha ez igaz, én eléggé csalódott vagyok. Ha odamennének angelohoz, hogy te, igazold már le nekem ezt, vagy ha nem jön össze, akkor emezt, biztos megteszi. De Tice annyira bízik magában, hogy az lassan röhejes. Majd ő kiedzi Louisból a szart is. Emlékszik még rá mindenki, mint TE érkezett a 7. körben.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Kiiiiiiiiiiiiiiii???????????? Az apukám, vagy Osi??? Mert a fater kőkemény. Osi meg nem véletlenül nem kap akkora szerepet Fewellnél, mint szeretne. Szituációs pass rusher (mondjuk annak nagyon patent), nem 3rd down DE, ebben teljesen egyetéertünk.he is soft!Helmut ZimmerForte+Barber+Chester>Best+LeShoureDe az én apukám sokkal erősebb. Nah......
Osi maholnap 30 éves lesz. Legszebb férfikorban van ő is, akárcsak én. De azért a pályán már nem mai csirke. Ha a Giants kérné Izzyt (amin meglepődnék), akkor oké. De én egy 2. kört se adnék, ráadásul a fizetési igényeiből is le kellene adnia.füligjimmy
Fater > Osi
Amúgy én már nagyon várom, hogy Dockeryt leigazolják, el sem hiszem, hogy Tice elégedett ezekkel a nímandokkal. :/
- Abe Simpson
több mint 13 éve
he is soft!De az én apukám sokkal erősebb. Nah......Forte+Barber>Best+LeShoureForte+Barber+Chester>Best+LeShoure
Egyelőre,de nem vagyok benne biztos,hogy szezon végén is ezt mondjuk majd.
Nagyon falfüggő a dolog.Bazzani