NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Olin Kreutz is in great shape and can absolutely still play at a high level in NFL, according to Roberto Garza. JD

Garza nagyon nem akar az első csapattal játszani.... ahelyett, h üzengetnének és nyilatkozgatnak, talán csendbe kéne maradni és odatenni magát a pályán....
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A kedvencem a Kreutz vs. Cutler témában, mikor a 49ers ellen Jay 5 picket dobott. Mindenki azzal volt elfoglalva (köztük magic Oli, aki szerint Cutler egyedül vesztette el a meccset), arról senki sem beszélt, hogy jó néhány snapet Jay a földről szedett össze köztük az utolsót is. Azután a meccs után szólt be Kreutz Jaynek. Persze a válasz is ütős volt. 😛
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bears sign C Chris Spencer (2 years): TBA Grade
Contract details aren't known, but I'm not a big fan of this signing. The Bears made this move because they were unwilling to give Olin Kreutz $500,000 more than he asked for. Sure, Kreutz is old, but continuity is paramount this year because of the shortened offseason. Chris Spencer isn't a bad center, but as Seahawk fans can attest, Spencer cannot stay healthy.

walterfootball

Kreutz az isten.Bazzani
😀

Utánanéztem, az elmúlt 5 évben 7 meccset hagyott ki. Volt egy törött ujja, amiatt centerből átrakták guardnak. Csak dögösen hangzik, hogy Kreutz 10 szezonban minden meccset végigjátszott. Közben meg az a kifogás, hogy azért játszott szarul, mert volt egy rakás sérülése. Mindig túlértékeltnek tartottam, akkora vezért volt,hogy Fred Miller állkapcsát eltörte, amikor azt mondta neki, hogy menjen a picsába, látott ő már különb centert is nála. Akit csak lehetett, terrorizált, Grossman, meg Orton meg se mert szólalni, hány szar snapet adott fel, ezt is külön gyakoroltatta Tice vele, mert kezdett gyanússá válni, hogy Cutler se tudja megfogni azt a laszit, pedig neki akkora tenyere van, mint egy utánfutó. Két éve ki kellett volna rúgni, tisztességes edzőket hozni, újrakezdeni az egészet. Most megy a kapkodás.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Értem, a vezetőség a hülye a félmiska miatt. Angeloék odadobtak egy ajánlatot, majd arra rátéve ajánlották a 4milliósat szombati határidővel. Persze Kreutz is annyira, de annyira maradni akart... Komolyan úgy gondolja, h máshol megkapná akár csak a 4milliót. Nagyon el van tévedve ő istensége. Előttem nagyon elásta magát. Legyen már vki tisztában a korával, előző évi teljesítményével és helyével a ligában....

Nem is értem ezt a felhajtást Kreutz körül. Oké, vezér volt az öltözőben, de azért még most is ott van Briggs és Urlacher. Ha ők nem tudnak rendet csinálni, akkor menjen mindenki amerre akar... Ennyi erről a műbalhéról a véleményem.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Bears sign C Chris Spencer (2 years): TBA Grade
Contract details aren't known, but I'm not a big fan of this signing. The Bears made this move because they were unwilling to give Olin Kreutz $500,000 more than he asked for. Sure, Kreutz is old, but continuity is paramount this year because of the shortened offseason. Chris Spencer isn't a bad center, but as Seahawk fans can attest, Spencer cannot stay healthy.

walterfootball

Kreutz az isten.

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Semmi temetői hangulat nincs szerintem, pusztán kicsit érdekesnek tartom hogy nem tömködik be a most meglévő lyukakat akkor később amikor a jelenleg megoldott posztokra is kell igazolni akkor mit fognak tenni? pont azt kéne megelőzni hogy temetői legyen később a hangulat... nem értem ezt a managementet de ez az én bajom úgy tűnik, remélem az eredmény őket fogja igazolni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jó ez a temetői hangulat. Lassan szólok aláírás topikba, hogy egy 0-16-os, esetleg 1-15-ös NFC legrosszabb csapata siget dobjanak már össze. 😀
tüsi91
Azt nehéz nekem megemészteni, hogy egy domináns falemberre vagyunk attól, hogy ez a keret valami nagyot alkosson. Szerintem domináns csapat lesz a Bears az NFC-ben a következő 6-8 évben, ha a támadófal bal oldalát rendbe tudja tenni, minden évnek komoly esélyesként fogunk nekivágni. Peppers pótlása lesz majd nagyon nehéz, Urlacheré könnyebb.

Egyelőre Carimi két edzés minden tapasztalatával van felvértezve, CWill... olyan, amilyen. Némi előrelépést várok tőlük, de igazad van, a részemről én ezt lezártam, ezzel főzünk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jó ez a temetői hangulat. Lassan szólok aláírás topikba, hogy egy 0-16-os, esetleg 1-15-ös NFC legrosszabb csapata siget dobjanak már össze. 😀

Támadófal szar. Kiveséztük 6*10^23 hszben. Ez van. Azon kívül futó poszton jók vagyunk, WR posztra hoztak egy olyan embert, aki az adott offenzív koordinátor irányítása alatt remek volt (nem mellékes szempont). Egyben tartották a defenset, hoztak a falba volt 1. körös játékosokat, akik itt magukra találhatnak.

Safety poszt az nálam is vékony viszont. Oda egy ember elférne még depthnek, sőt akár kezdőnek is.

Amúgy én realista ember lévén a szezonra tippelek egy 9-7et (esetleg 10-6) harcban a WC helyekért.
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
A GB "csak" a drafton erősödött, és néhány emberét újraigazolta, szal ott "csak" a SB-győztes csapat maradt... 😀
Vikes valóban nem törte magát össze, de a Lions brutál...Bear
Meg azért tavaly a Pékersznél volt a legtöbb sérülés,ha idén megússzák berakhatunk ebbe a mondatba még pár "csak"ot😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A GB "csak" a drafton erősödött, és néhány emberét újraigazolta, szal ott "csak" a SB-győztes csapat maradt... 😀
Vikes valóban nem törte magát össze, de a Lions brutál...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
. A piacon jelenleg még ott van Langston Walker, Gaither (mi a fene lehet ezzel a csávóval??), Locklear, Waters, Dockery, akár Davis. füligjimmy
Gaither ha jól tom Oaklandben nem ment át a fizikai felmérőn

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Egyetértünk, tényleg nem lehet egy év alatt a teljes csapatot rendbe rakni, nekem csak az volt a minimális elvárásom hogy egy posztot legalább az OL-ban oldjunk meg egy NFL-szinten is kipróbált, megfelelő játékossal + ha lehet ugyanez a safety-knél is. Nem tudom nálam tavalyról ez maradt meg leginkább, ha 2 ilyet sikerült volna (sajnos neveket nem tudok mondani mert nem értek annyira hozzá) én már elégedett lennék a piac alakulásával. A többiek egyértelműen erősödtek (talán a Vikes nem annyira) mi meg érdemben nem. Kiváncsi vagyok mi lesz így, nagy feladat lesz vsz az edzőknek újra a tavalyi szezon második felében látott szintre felhozni a csapatot - már az elejétől, mert idén nem húzzuk be 5-1el a csoportot az fix és akkor már nem fér bele 2 olyan hazai meccs mint volt a SEA és a WAS ellen...

Ja és jól érzem hogy a vezetőség megint 4 évig ebből a PO-ból akar élni? nem fog menni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Köszi Bear! Ebből a keretből nekem az jön le hogy egy centivel nem vagyunk előrébb mint tavaly :odavemayer
S is komoly gond lehet, ha az üveglábú a második meccsen kidől...akkor jön az újonc, vagy a szöszmösz?

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Williamsről azért mondjuk el, hogy soha nem kezdett, és fejezett be egy szezont ugyanazon a poszton. Azért így nem lehet felépíteni egy játékost se.füligjimmy
Tudod, h nekem a barátom, ezért annyit elmondanék, h RT-ben, és LT-ben olyan bűn rossz volt, h sikítva vették ki onnan...(egy meccse volt épkézláb, amikor levette J. Allent 2009-ben)
Amikor esélyt sem látnak arra, h rendben lesz, azért az már rég rossz....főleg úgy, h Webbnél igen... 😀

No.1. Bears
több mint 13 éve
Szerintem a támadófalon kívűl azért rendben van a csapat. A secondary fiatal (ha anyira nem is kiváló), urlacher addig játszik, amíg bír, a védőfal nagyon mély. Fiatal elkapók, fiatal irányító, fiatal RB. A védelemben két pótolhatatlan játékos van, aki harmincon felüli, a támadóknál egy sincs. Támadófal szar. Tavaly szezon közepén is sejtettük, hogy idén is az lesz, ekkora trágyahalmot nem lehet egy év alatt ellapátolni. A piacon jelenleg még ott van Langston Walker, Gaither (mi a fene lehet ezzel a csávóval??), Locklear, Waters, Dockery, akár Davis. De ha úgy vágunk neki a szezonnak, hogy Carimi-CWill-Spencer-Garza-Webb, hát egye fene. Jó lenne, ha 16 héten keresztül ők is lépnének pályára, nem kellene öt variációt kipróbálni. Azért ez is hatalams szerepet játszott. Williamsről azért mondjuk el, hogy soha nem kezdett, és fejezett be egy szezont ugyanazon a poszton. Azért így nem lehet felépíteni egy játékost se. Természetesen továbbra is férfiasan panaszkodni fogok emiatt, de nem lehet minden posztra két egyforma képességű játékost igazolni, ez nem foci, ez sisakos foci.

Joshua Moore idén a kezdő posztért versenyben lesz, halljátok szavam.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Köszi Bear! Ebből a keretből nekem az jön le hogy egy centivel nem vagyunk előrébb mint tavaly :o

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ahogy a helyzet áll, tippelek egyet az 53-asra, mivel erősen kétlem, h jön még vki....

QB: Jay, Hanie, Enderle
RB: Forte, Barber, Bell (szerintem Chester cut, Unga PS)
TE: K. Davis, Spaeth, legjobb UDFA--(Andre Smith)
WR: Hester, RW, Knox, Bennett, Hurd, Szenci (vagy az összehordott UDFA-k közül vki más, esetleg Fantuz, de legnagyobb esélye szerintem neki van)
Oline(ezeket leírni is szörnyű): Spencer, Garza, CWill, Webb, Carimi, Omiyale, Louis, EWill

DT: Adams, Paea, Big Toe, Okoye, Melton
DE: Izzy, Peppers, Wootton, Gholston
LB: Brian, Briggs, Roach, Thomas, Iwuh, legjobb UDFA
CB: J. Moore, DJ, Bowman, Graham, Peanut, Jennings
S: Harris, Conte, Steltz, Wright
LS: Mannelly, P: Podlesh, K: Gould

Ez eddig 51 ember, hozzájuk jöhet még a maradék 2 helyre R. Jones UDFA CB, egy Olinemen, M. Harrison (uram bocsá' Tank Tyler), ha mégis 4 RB-nk lesz, akkor Chester (bár ez valószínűtlen), Unga, vagy vmelyik másik FB (úgy, hogy TE-ből is 3 van), esetleg egy UDFA S...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Nekem a legnagyobb bajom az hogy nem látok egy olyan koncepciót ami alapján lehetne tudni hogy hogy lesz az évek alatt rendbe téve a csapat (azon belül is az OL a legégetőbb főleg azért amit Bear is írt az előbb). Már azzal is elégedett lennék ha azt látnám hogy az egyik részét a problémának rendesen megoldják és nem kell vele (elvileg) foglalkozni évekig de semmi ilyen jellegű előrelépést nem látok. Ami problémákat érintettünk tavaly, azt érintjük most is és ha így haladunk jövőre jön ugyanez a lemez. Ha draftból nem megy meg FA-ról sem akkor honnan lesz megerősítve NORMÁLISAN a csapat? a tavalyi teljesítmény nem lesz elég idén ebben a csoportban ezt csak a vak nem látja vsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nekem igazából az a bajom, h összetöretik Cutlert...."a fiatal falemberek csak úgy fejlődnek, ha a pályán vannak"
Ez valóban szentigaz, csak mire kifejlődnek, tolószékes lesz a franchiseQB...
Én abban reménykedtem, h 1 évet kap, mögötte pedig padoztatnak egy fiatal C-t, utána meg bedobjuk a mélybe...de egy 29 éves istenharagjával mit akarnak? Oké, az tény, h nem is igazán volt más színvonal a piacon, de ez megint nem megoldás, megint nem hosszútáv...bár tán ők sem gondolják...2 éves szerződés...sokat rimánkodjunk, hogy vagy Linnenkohl, vagy Brignone pöpec legyen, mert akik most C-re pályáznak, nem azok...Bear
Nah igen,addigra lesz falunk mire Jay 35 lesz és tolókocsiból nézi a meccseket...de legalább nincs Qb kérdés😀

több mint 13 éve
Nekem igazából az a bajom, h összetöretik Cutlert...."a fiatal falemberek csak úgy fejlődnek, ha a pályán vannak"
Ez valóban szentigaz, csak mire kifejlődnek, tolószékes lesz a franchiseQB...
Én abban reménykedtem, h 1 évet kap, mögötte pedig padoztatnak egy fiatal C-t, utána meg bedobjuk a mélybe...de egy 29 éves istenharagjával mit akarnak? Oké, az tény, h nem is igazán volt más színvonal a piacon, de ez megint nem megoldás, megint nem hosszútáv...bár tán ők sem gondolják...2 éves szerződés...sokat rimánkodjunk, hogy vagy Linnenkohl, vagy Brignone pöpec legyen, mert akik most C-re pályáznak, nem azok...
Nyilván nem idénre gondoltam C-ügyben, hanem jövőre....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Ebben a Kreutz dologban Jimmy teljesen egyetértrek...veszteni valónk nincs,azért kirakni 4millát hogy a többi szerencsétlen Kreutz szoknyája mögé bújhassanak miután Cutlert lemészárolták...úgy sír a sajtó mintha nem egy 34 éves kiöregedő centerről hanem vmi 25 év körüli franchise player lenne...azt megértem h hiányozni fog a tapasztalata,meg az öltözőböl,de úgyis max 1-2évig játszott vna még...ha meg tlg annyira hiányozni fog amit nem hinnék,akkor legalább jővőre muszáj lesz investálni a falba...

több mint 13 éve
A Louis, CWill, Garza hármashoz képest fényévekkel jár előrébb....azért láttuk tavaly az atlantai falat, azt is, hogyan blokkolnak futásnál, és azt is, hogy védik Ryant...onnan mindenki upgrade ide...

Tényleg nem marad más, csak a bizakodás...de elég szomorú, hogy személy szerint előbb tenném be a nebraskai UDFA Henry-t G-be, mint bármelyik jelenlegi "veteránt"....mondjuk azért az is merész, hogy 1 hónapnyi kocogás után egy újonctól várjuk a megváltást...sokat elmond a falról...(és tegyük hozzá, hogy sajnos a közelébe sem ér az elődjének a srác, gondolok itt Joe Thomasra...legalábbis collegeon nem tette, reméljük, itt majd megmutatja....)

No.1. Bears
több mint 13 éve
Jimmy, itt idézik Angelot:

http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-gm-dont-tell-me-about-our-problems-give-me-solutions-20110731,0,3581055.story

Elég fura....aszongya: give me names....Blalock....csak elbasztad....1 heted volt rá, h 2010-ben az egyik legjobban játszó, fiatal G-t idehozd...

Iwuhnak örülök, a spec team csak erősödik vele, és beugrónak is rendben van, láthattuk tavaly....sikerült eltalálni.... 😀

Jammal Brownról nem hallottam....csak Bushrodról....az meg jó, h nem sikerült.... 😀

Kreutz nyilatkozik, rendkívül szimpatikus, nekem azért hiányozni fog....lassan Urlacher is követi majd....

http://blogs.suntimes.com/bears/2011/07 … for_t.htmlBear
A 30 éves Kreutz hiányozni fog. A tavalyi már nem.

Blalocktól én nem voltam annyira lenyűgözve, de ehhez ki kellene "videóznom", amit nem teszek. 6 év 38 millió, hátazért..... nem tudjuk, milyen lesz a hatása az új cap-szabályoknak. Bár Colonnak majdnem ilyesmit ajánlottak, én óvatos lennék, őszintén megmondom. Így is a két legfontosabb helyen változik a fal. Az elrontott draftoknak az árát a szabadügynök-piacon kell(ene) megfizetni, remélhetőleg Carimi megbízható LT lesz.

Angelo helyében kedvesebb lennék a sajtóhoz, én megtehetem, hogy különösebb következmény nélkül lefitymálom őket. Ő is megteheti, de ha érezteti velük, hogy annyit érnek, amennyit, akkor ott rúgnak bele, ahol tudnak.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jimmy, itt idézik Angelot:

http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-gm-dont-tell-me-about-our-problems-give-me-solutions-20110731,0,3581055.story

Elég fura....aszongya: give me names....Blalock....csak elbasztad....1 heted volt rá, h 2010-ben az egyik legjobban játszó, fiatal G-t idehozd...

Iwuhnak örülök, a spec team csak erősödik vele, és beugrónak is rendben van, láthattuk tavaly....sikerült eltalálni.... 😀

Jammal Brownról nem hallottam....csak Bushrodról....az meg jó, h nem sikerült.... 😀

Kreutz nyilatkozik, rendkívül szimpatikus, nekem azért hiányozni fog....lassan Urlacher is követi majd....

http://blogs.suntimes.com/bears/2011/07 … for_t.html

No.1. Bears
több mint 13 éve
Angelo believes the only way to allow his young OL to improve is to play them.

Brad Biggs: From the sounds of things, Jerry Angelo & Bears are not in market for any more offensive linemen.

Angelo takaroggy. Világ vicce lenne ha nem vágnánk ki ezt az idiótát. Mehetne utána a fél banda is. Ennyi inkompetens barmot egy helyen.Delete
Hagyjuk már a fenébe ezeket az újságírókat, meg a röhejes spekuláláskat. Az a nyáladzás, amit most rendeznek Kreutz miatt.... asszongyák, hogy vissza kellett volna igazolni, hogy stabilizáljuk a liga legrosszabb támadófalát, aminek ő volt a vezére. Ezt így leírják, bazmeg. És egyiknek se tűnik fel, ez mekkora röhej. Mi a legrosszabb dolog, ami történhet? Marad a liga legrosszabb támadófala? Azt nem írják le, hogy Kreutz mindig idézhető volt, az ügynöke is időnként csöpögtetett információkat, cserébe szépeket írnak róla. Mert ezeknek van egy sajtóigazolványuk, oszt ennyi erővel állhatnék ott én is. Mert a munkájukat így végzik, az tuti. Valamelyik hülye feltette twitterre, ami ugye most menő, hogy nem is ajánlottak 4 milliót (Kreutz ügynöke lehet a forrás, össze is pisálták magukat). Erre mindegyik rácuppant, hogy igaz, mert nem is lehet összeveszni szaros félmillión. Kiáll Angelo egy órával később, igen, 4 milla volt az ajánlat, félmillión bukott a biznisz. Olsen kérte, hogy tavaly cseréljék. Erről úgy nem hallottunk semmit. Felröppent a pletyka, Olsen tagadott, Angelo nem mondott semmit. Erről se tudtunk semmit, amíg most le nem nyilatkozták. Komolyan mondom, ezeknek a kenyérpusztítóknak egy kurva petákot nem fizetnék, három egyetemista elvégezné diákmunkában, kell nekik egy diktafon, egy sajtóigazolvány, meg egy olyan kütyü, amivel az ESPN-t idézhetik a twitteren. Annak picsáért nem járnak utána, hogy mennyi pénz elkölthető még, jövőre mekkora kiadásokkal kell számolni, és Forte szerződése hol tart, mire számíthat? Ja, aézrt dolgozni kellene, meg tisztességesen értelmezni az új CBA-t, mert ha Lombardi, vagy Schefter nem magyarázza meg, hogy Roy Williams miért igazolható cut után, azt se tudják. Waterst szívesen láttam volna egy új center, és egy újonc között, de van egy olyan érzésem, hogy Forte emelése még belefér, és szép csendben elfogyott a zseton. Egymillió itt, kétmillió amott, volt, nincs.

Ja, amúgy piacon voltak Colonért, és Jammal Brownért (ezen meglepődtem), szóval lehet, hogy még érkezik valaki. Saját pontatlan számításaim szerint olyan 10-15 millió körül lehet költeni.

- Abe Simpson