NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Roy Williams, Okoye, Marion Barber, milyen jó kis nevek voltak ezek valaha!

Valaha...Go Vikings!
McNabb is nagyon jó név volt...valaha😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Barber még mindig első osztályú blokkoló és Taylor tavalyi produkciójára még mindig képes szerintem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Próbálkozni, próbálkoznak ez nem vitás. Bár Barber nem értem mi a francnak kellett ide. Forte-Taylor-Barber. Martznak lehetnek elkéozelései. Kreutzot megkínáltuk egy 1 éves 4 millás szerződéssel. Visszadobta. Akkor lehet gondolkodni ki lesz a center. Garza? CWill is nyilatkozta, amit ugye már linkeltetek is. Vagy Edwin Williams, esetleg Linnenkohl. Érdekes. Mindenesetre ha Garza lesz a center és RG- be Lance Louist teszik be vérengzés lesz. Több értelemben is. 😀

Okoye meg simán jó lehet. Kíváncsi vagyok mikor jelentik be a Harrison cutot. Nem hiszem, hogy sokat kell várni rá. Graham zsír, hogy marad. All-pro gunner és defben is bevethető. Bowmannél jobb 😀.

Na akkor a DL hogy is nézhet ki.
DE: Peppers, Izzy, Wootton, ??? (Gholston vagy vki más)
DT: Adams, Peae, Okoye, Toeiana, Melton
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Roy W. , Hurd , Barber 😊 viszitek a Dallas offenset 😀

több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 526 — Bowl Winner
Roy Williams, Okoye, Marion Barber, milyen jó kis nevek voltak ezek valaha!

Valaha...

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Most hogy Okoye-től megvált a Houston illetve Haydentől a Colts, talán meg lehetne próbálni őket becserkészni, mivel így hogy Harrison megint nem edzésképes és hát egy rookietől azért csodát nem várok még, így Okoye nem lenne jó hozzánk? Hayden meg oké, h sérült volt sokat, de amilyen vékony a hátsó alakzatunk és közte egy Bowmann-nel....

Meglátjuk, h kik jönnek még. Persze az O-fal is még elbírna egy-két érkezőt...soma80
Okoye a miénk Marion Barberrel együtt...jó hozzánk😊

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Most hogy Okoye-től megvált a Houston illetve Haydentől a Colts, talán meg lehetne próbálni őket becserkészni, mivel így hogy Harrison megint nem edzésképes és hát egy rookietől azért csodát nem várok még, így Okoye nem lenne jó hozzánk? Hayden meg oké, h sérült volt sokat, de amilyen vékony a hátsó alakzatunk és közte egy Bowmann-nel....

Meglátjuk, h kik jönnek még. Persze az O-fal is még elbírna egy-két érkezőt...
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
C. Williams azt nyilatkozta, hogy régen már játszott C-t, és bármit megtesz, amit a csapat kér tőle....

Vajon eddig azt kértük, h bambán bámulja a füvet a snap után, és csak akkor ébredjen fel a hullamerevségből, amikor már a 2 méteres, 150 kilós DT elsettenkedik mellette észrevétlenül, és belegyűri Cutlert a pálya alatti régi csatornarendszerbe?! Lehet, mert ezt tökéletesen teljesítette....Bear
Eh, nyilatkoznak, amit kell. Graham maradásának örülök, nemcsak az ST miatt, ő sérülés esetén azért be tud ugrani, és csak kicsit lenne rossz. Harrison megint túlsulyosan jelentkezett, nem edzett. Nem tudom, miért tűrik meg, mást rég kirúgtak volna. Herminátort waiwerrel került. Webb az RT (meh), Carimi LT. Roy edzés után sajtótájékoztatót tart, a fizuja állítólag 1 év / 2 millió. Év üzlete lehet.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
C. Williams azt nyilatkozta, hogy régen már játszott C-t, és bármit megtesz, amit a csapat kér tőle....

Vajon eddig azt kértük, h bambán bámulja a füvet a snap után, és csak akkor ébredjen fel a hullamerevségből, amikor már a 2 méteres, 150 kilós DT elsettenkedik mellette észrevétlenül, és belegyűri Cutlert a pálya alatti régi csatornarendszerbe?! Lehet, mert ezt tökéletesen teljesítette....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Graham 1 évre marad...(Jensen)
Ez is rendben....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
C, vagy LB? Hogy melyik poszton rántunk egy kiváló bustot? 😀
Majd jön Okwo2 és el van intézve (Bazuinnál bejött a career ending inj., ott van mire fogni)...az a gond, h ha sok a pick, Angie bekötött szemmel rápöttyint a táblára, és őt húzzuk...

Akkor le is húzhatjuk a rolót, ha a részükről befejezték, és nem jön már senki a falba (Kreutzon kívül)...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Nem arról van szó, h akkora király volt, h külön figyelmet kapott...csak várható volt, h passzt kap...most meg kizárt, h a TE felé menjen 1-nél több passz...úgyhogy ha nem lesz kereszthalál az Eagles sec-ben, úgy egy az egyben mennek majd a WR-ek ellen, a többiek lehúzódnak a boxba és szívhatjuk...én ettől tartok...
Az még tényleg álom, h a csapat nagyobbik része nem Jay megmentésével van elfoglalva... 😀 Na erre kéne végre okosságot kiötleni....

No.1. Bears
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az igaz, de ahogy Te is mondtad, állandóan lógtak rajta...most nem lesz kin lógni...Bear
Óóóó, ne már. Az, hogy nem tudot a büdös életbe elszakadni egy LB-től se, az nem jelenti, hogy különösen odafigyeltek rá. Ez a duma megy x+1 éve, hogy Olsent milyen nehéz fogni, meg Hestert milyen nehéz, mert ha egyszer megindul, meg Forte mennyi figyelmet igényel..... ha én lépnék a pályára, valaki engem is fogna... persze én a visításommal a megzavarnám, hogy ide ne dobd, ide ne dobd 😀 Nagy meccseken, kiélezett szituban soha nem lépett elő. Ha Fortenek nem kell annyi besegíteni pass protban, többször tudunk felállni 3 elkapóval, már nem jártunk rosszul, hogy Spaeth veszi át Olsen helyét. Csak gondoljatok bele egy olyan varázslatos teljesítménybe, ahol csak hét embernek kell védenie Cutler seggét öt védő ellen..... ó, álmodik a királylány. Félreértés ne essék, nem jobb a csapat Olsen nélkül. De lett volna idén egy 2. számú TE, aki lát meccsenként 10 snappet. Most kaptunk érte egy 3. kört, ennyit ért, nem taposták le a csapatok egymás sarkát érte, inkább ez a szomorú. Sok sikert neki a Párducoknál, jövő áprilisban meg dörzsölgetjük a tenyerünket az extra 3. kör miatt, hogy akkor most center, vagy linebacker.

Amúgy én remélem, hogy nincs befejezve a csapat részéről az átigazolási szezon, mert akkor kitör belőlem a nyírségi Hulk. Addig nyugodt vagyok, én örülök Williamsnek, örülök annak, hogy végre nincs több Olsen dráma, örülök az újraigazolásoknak is. Most valamiért jobb a közérzetem, ilyenkor szoktam ráejteni egy zongorát a kislábujjamra, vagy valami hasonló marhaság történik :/

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Na ja, nem egy élmény az egész, de úgy nagyjából rendben lehetünk az O-line kivételével...
WR-nél számítottunk rá, h komoly pénzért nem igazolunk, bár azt hiszem, mindenki remélte, h nem így lesz...
CB mostohagyerek, erről már volt szó...itt azonban tényleg viszonylag kis összegért komoly upgrade-et lehet fakítani Jenningshez és B-hez képest...(de mindig le kell írnom, h J-vel elégedettek lehettünk tavaly)
SLB-t pedig leszarják....pedig elfért volna ide is olyan ember, aki ha kell minőségi cseréje Urlachernek....Roach jó munkásember, de azért ezt ne várjuk tőle...
Olsent én is sajnálom (főleg, h az ár nem igazán nyerő)...nem tom, h mit kezdünk majd olyan csapatokkal, mint az Eagles, úgy, h nincs TE-játék...ez mondjuk legyen Martz dolga...Bear
Nah pont ez az,Eagles és társaival sztem semmit nem kezdünk majd de ki tudja...fél csapat epic failekkel és undrafted free agentekkel lesz tele,érdekes lesz...ezzel a Martz dolgával van pont gondom,félek h lesz egy detroitikitnamartz offense,ami ugyanúgy sehova sem fog vezetni és ne adj isten ezután elküldenek mindenkit...bár akkor legalább megint csak lesz hely hova igazolni az új staffnak😊 jó nem akarok itt vészmadárkodni,ne legyen igazam és működjön a rendszer...Eaglesnek sem garantált a SB😀anfernee
Höh??? Tavaly az Eagles ellen egy elkapása volt Olsennek, amit úgy rántott ki egy két fejjel kisebb, botrányos corner kezéből. Az mondjuk szép megmozdulás volt, hét pontot ért. Mi a fenéért hiányozna egy 4-500 yardos elkapó? Ezt lehetetlen pótolni? 500 yardot, meg 5 TD-t??? Egyszerűen nem engedheti meg magának a csapat, hogy olyan TE legyen a pályán, aki nem tud blokkolni, meg nem tud igazából tisztességesen route-ot futni, mert láttuk már dögivel, hogy állandóan ember van rajta, vagy ha kilenc yard kell, akkor nyolcat szerez. Vagy én néztem másik játékost az elmúlt 4 évben. A jelenleg szabadügynök Kevin Boss jobb játékos. RW-tól nem kell csodát várni, de ha Martz azt hívja, hogy qiuck 8, vagy inside 6, akkor azt pontosan megcsinálja. 40-50 elkapás 6-700 yard 5-6 TD. Ennyit várhatunk reálisan. Elvileg ennyi elég is tőle. Ráadásul szerintem az, hogy Olsent elcserélték, és Williams igazolták, az teljesen független volt egymástól. Én Bennettől várok igazi áttörést idén.

u.i.: mivel jelenleg 90 fős a keret, nem csoda, hogy az arcok fele ismeretlen Harrisnek. 😀füligjimmy
Jó persze ilyenkor mindig ez van,sok ismeretlen aki lemorzsolódik,ő is és én is arra céloztam h egy olyan arc sincs aki új és ismerni kellene valahonnan azért mert már letett vmit az asztalra...
Olsennel kapcsolatban én értelek,és azt is megértem h 4 év alatt többet vártál tőle,de akkor is egy 3.rounderért leadni így sztem vicc...én láttam benne még mindig potenciált,plusz egyik kedvencem volt,úgyhogy elfogult vagyok vele kapcsolatban...Bosst mondjuk szívesen látnám a helyén én is.Nem mondom h élethalál kérdés volt Olsent megtartani,de nekem ez a szubjektív véleményem.
Wr poszton nagy káosz lesz,kiváncsi leszek training campre

több mint 13 éve
Az igaz, de ahogy Te is mondtad, állandóan lógtak rajta...most nem lesz kin lógni...WR-eket egy az egyben, S fel a boxba...futás pedig nem lesz 14/117....nekem ez a gondom....
Williams tényleg upgrade lesz...(mondjuk nem lesz nehéz ilyen csapatban)
Nem vmi sokkal jobb a jelenlegi WR-eknél, de legalább nagyobb és vele többen vannak (komoly pozitívum 😊 ), nem kell olyat felküldeni, aki még ennél is fogalmatlanabb....ismeri a rendszert, stb...
Nálunk meg özönlöttek az elkapások, mert A-sánta sérült volt, a többi meg nem ütötte meg a szintet...de ha szoptuk volna a bránert, mert Sámuel van, akkor komolyabban kellett volna tömni Olsent labdával....így igazából nem is volt erre szükség...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Na ja, nem egy élmény az egész, de úgy nagyjából rendben lehetünk az O-line kivételével...
WR-nél számítottunk rá, h komoly pénzért nem igazolunk, bár azt hiszem, mindenki remélte, h nem így lesz...
CB mostohagyerek, erről már volt szó...itt azonban tényleg viszonylag kis összegért komoly upgrade-et lehet fakítani Jenningshez és B-hez képest...(de mindig le kell írnom, h J-vel elégedettek lehettünk tavaly)
SLB-t pedig leszarják....pedig elfért volna ide is olyan ember, aki ha kell minőségi cseréje Urlachernek....Roach jó munkásember, de azért ezt ne várjuk tőle...
Olsent én is sajnálom (főleg, h az ár nem igazán nyerő)...nem tom, h mit kezdünk majd olyan csapatokkal, mint az Eagles, úgy, h nincs TE-játék...ez mondjuk legyen Martz dolga...Bear
Nah pont ez az,Eagles és társaival sztem semmit nem kezdünk majd de ki tudja...fél csapat epic failekkel és undrafted free agentekkel lesz tele,érdekes lesz...ezzel a Martz dolgával van pont gondom,félek h lesz egy detroitikitnamartz offense,ami ugyanúgy sehova sem fog vezetni és ne adj isten ezután elküldenek mindenkit...bár akkor legalább megint csak lesz hely hova igazolni az új staffnak😊 jó nem akarok itt vészmadárkodni,ne legyen igazam és működjön a rendszer...Eaglesnek sem garantált a SB😀anfernee
Höh??? Tavaly az Eagles ellen egy elkapása volt Olsennek, amit úgy rántott ki egy két fejjel kisebb, botrányos corner kezéből. Az mondjuk szép megmozdulás volt, hét pontot ért. Mi a fenéért hiányozna egy 4-500 yardos elkapó? Ezt lehetetlen pótolni? 500 yardot, meg 5 TD-t??? Egyszerűen nem engedheti meg magának a csapat, hogy olyan TE legyen a pályán, aki nem tud blokkolni, meg nem tud igazából tisztességesen route-ot futni, mert láttuk már dögivel, hogy állandóan ember van rajta, vagy ha kilenc yard kell, akkor nyolcat szerez. Vagy én néztem másik játékost az elmúlt 4 évben. A jelenleg szabadügynök Kevin Boss jobb játékos. RW-tól nem kell csodát várni, de ha Martz azt hívja, hogy qiuck 8, vagy inside 6, akkor azt pontosan megcsinálja. 40-50 elkapás 6-700 yard 5-6 TD. Ennyit várhatunk reálisan. Elvileg ennyi elég is tőle. Ráadásul szerintem az, hogy Olsent elcserélték, és Williams igazolták, az teljesen független volt egymástól. Én Bennettől várok igazi áttörést idén.

u.i.: mivel jelenleg 90 fős a keret, nem csoda, hogy az arcok fele ismeretlen Harrisnek. 😀

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Nah pont ez az,Eagles és társaival sztem semmit nem kezdünk majd de ki tudja...fél csapat epic failekkel és undrafted free agentekkel lesz tele,érdekes lesz...ezzel a Martz dolgával van pont gondom,félek h lesz egy detroitikitnamartz offense,ami ugyanúgy sehova sem fog vezetni és ne adj isten ezután elküldenek mindenkit...bár akkor legalább megint csak lesz hely hova igazolni az új staffnak😊 jó nem akarok itt vészmadárkodni,ne legyen igazam és működjön a rendszer...Eaglesnek sem garantált a SB😀

több mint 13 éve
Olsent én is sajnálom (főleg, h az ár nem igazán nyerő)...nem tom, h mit kezdünk majd olyan csapatokkal, mint az Eagles, úgy, h nincs TE-játék...ez mondjuk legyen Martz dolga...

No.1. Bears
több mint 13 éve
ez a pár nap no commentanfernee
Nem, a no comment amit a Lions csinál.
Roy W jó lesz,Gholston meg símán magára talál egy ilyen jó D#-ben mint a Bears-é.Bazzani
Szerintem arról lehet szó, h uaz idegesíti anfernee-t, mint mindannyiunkat: nem hoztunk falembert...csak Carimi pedig kevés lesz...pl. épp a Lions ellen...Williams-Suh-Fairley...nekünk pedig a bamba Williamsünk és az öreg Garzánk van ( és azért rimánkodunk extra, hogy az öreg és folyamatosan hanyatló Kreutz visszajöjjön, mert ha nem akkor még nagyobb a shit)....fasza lesz....Bear
Bear gondolatolvasó vagy de ez csak egy része nálam...O line dolgot kiveséztétek elég rendesen...plusz Wr kérdés,Hurd meg Royt hagyjuk,túl sok Dallas meccset néztem ahhoz hogy bármit reméljek tőlük...TE poszton én sajnálom nagyon Olsent,remélem Kellen sokat fejlődik,plusz Cb kérdés,plusz LB kérdés plusz kb az egész spec team új lesz...plusz plusz plusz a nagy semmi eddig...Harris nyilatkozta azthiszem h bement az öltözőbe és az arcok feléről fogalma sem volt kik.

több mint 13 éve
A támadófalnál az a szép, ha ők egy kicsit jobbak, akkor az egész offense sokkal jobb. Ment Olsen, Manu, Davis, Aroma, jött RW, Hurd, Spaeth, és valszeg nagyobb szerepet kap Kellen Davis. A blitzek ellen különösen botrányos volt az egység, szóval blokkolni kell. Remélhetőleg ebben az új TE duó sokkal jobb lesz, ez nagy előrelépés lenne a passzjátékban. Ha a futásblokkolásban is rátesznek egy lapáttal, újabb plusz. Ha Unga pályára akar lépni, ebben kell odatennie magát, cipelést nem sokat kap. És X-faktor, hogy a második évében talán mindenki jobban érzi magát a pályán, sokszor úgy rohangáltak, mint a fejetlen csirkék. Én ezekben bízom, mert nem akarok anyázni, hogy ugyanazzal a négy töketlennel lép pályára a támadófal, akik tavaly is pocsékul játszottak.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Roy W jó lesz,Gholston meg símán magára talál egy ilyen jó D#-ben mint a Bears-é.Bazzani
Hasonlóban reménykedek.
RW Martz alatt Kitna fémjelezte Lionsban volt jó. Szvsz jó boltot csináltunk vele. Knox, Bennett, Hester meg simán elmegy 2-3. számú WR-nek. Az OL erősen kérdéses.
Tovább folytatódik a Martz féle átalakítás. Olsen helyett jött egy inkább blokkoló TE Spaeth. Manu cut, sztem Unga átveszi az FB posztot. Forte, Taylor, Bell bőven megfelel. Mondom a fal necces, mint mindig. Carimi - CWill - ??? (Kreutz) - ??? (Garza) - Webb/Omi. Nem túl rózsás.
több mint 13 éve
Blalock statjai:

Season Team G Pen Yds False Start Holding Sacks Allowed Yds
2007 Falcons 14 4 25 3 1 9.00 55.50
2008 Falcons 16 8 55 5 1 3.00 18.00
2009 Falcons 16 4 35 1 1 3.00 8.50
2010 Falcons 16 1 5 1 0 1.50 8.50

Mit mondjak erre? Uez Garzánál 14 meccsen 6; 50; 2; 4; 7.50; 65
Williamsnél: 13 meccsen 6; 42; 3; 2; 4.50; 32.50Bear
Williams csak 4.5 sacket engedett?????? Ez minimum hármat ért

http://www.youtube.com/watch?v=5QUKOPAAO2kfüligjimmy
Ne is mondd....annál szarabb volt viszont futásblokkolásnál...az a jó benne, hogy az égvilágon semmire sem jó...ebben kiköpött ikrek Webb-el....a különbség csak annyi, h Webb nem volt 1/14...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Szerintem arról lehet szó, h uaz idegesíti anfernee-t, mint mindannyiunkat: nem hoztunk falembert...csak Carimi pedig kevés lesz...pl. épp a Lions ellen...Williams-Suh-Fairley...nekünk pedig a bamba Williamsünk és az öreg Garzánk van ( és azért rimánkodunk extra, hogy az öreg és folyamatosan hanyatló Kreutz visszajöjjön, mert ha nem akkor még nagyobb a shit)....fasza lesz....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Blalock statjai:

Season Team G Pen Yds False Start Holding Sacks Allowed Yds
2007 Falcons 14 4 25 3 1 9.00 55.50
2008 Falcons 16 8 55 5 1 3.00 18.00
2009 Falcons 16 4 35 1 1 3.00 8.50
2010 Falcons 16 1 5 1 0 1.50 8.50

Mit mondjak erre? Uez Garzánál 14 meccsen 6; 50; 2; 4; 7.50; 65
Williamsnél: 13 meccsen 6; 42; 3; 2; 4.50; 32.50Bear
Williams csak 4.5 sacket engedett?????? Ez minimum hármat ért

http://www.youtube.com/watch?v=5QUKOPAAO2k

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Roy W jó lesz,Gholston meg símán magára talál egy ilyen jó D#-ben mint a Bears-é.