Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
ez a pár nap no comment

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Blalock statjai:

Season Team G Pen Yds False Start Holding Sacks Allowed Yds
2007 Falcons 14 4 25 3 1 9.00 55.50
2008 Falcons 16 8 55 5 1 3.00 18.00
2009 Falcons 16 4 35 1 1 3.00 8.50
2010 Falcons 16 1 5 1 0 1.50 8.50

Mit mondjak erre? Uez Garzánál 14 meccsen 6; 50; 2; 4; 7.50; 65
Williamsnél: 13 meccsen 6; 42; 3; 2; 4.50; 32.50

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Azon filózok, h jó lenne Iwuh-t is visszahozni....most, h egyértelmű: nem hozunk komoly LB-t, vele járnánk a legjobban...jó spec teamer, és tavaly Briggs helyén sem volt rossz...ő lenne az 5. LB, aztán kiegészítjük még a legjobb UDFA-val, és készen vagyunk...egy 2 évesnél többet neki sem kell adni....sokkal fontosabb jelenleg, h ismeri a rendszert és tavaly itt volt, mint bármi más, ha reserve LB-ről beszélünk...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Ennél már csak lejjebb van, szal nem erőltetném a tippelést.... 😀

Carimi LT-ben igen kellemes kezdés...de ha fos lesz, és átengedi Webbet balra, tuti nyakonkenem a szívlapáttal....
Az a baj, h Tice szerelmes Webb-be...Ominak nem sok esélyt adok bekerülni RT-be....én Williamst picsáznám ki Garza helyett G-ből, de nem fogok sírva fakadni, ha Garza kerül ki, mert jön vmi komolyabb G....

Davis nekem is meredek lenne...Waters-szel az idei év meg lenne oldva, aztán csókolom...ha már fizetünk, fizessünk olyat, aki idén is játszik, és még min. 4-5 évig bennmarad a falban....nálam ez Blalock...ha őt nem tudjuk megszerezni, akkor Bell, Dockery ebben a sorrendben...Brisiel és Mathis sajnos állandóan összetörik magukat, őket felesleges lenne idehozni....

No.1. Bears
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Akik még komolyabb FA G-k:
Blalock
mostmár Waters (34 éves)
J. Bell
L. Davis
Dockery
BrisielBear
Remélem Davist kihúzzák ki a listáról, a Cowboys fala is elég pocsék volt tavaly, Dockerynek örülnék, a Billsben nagyon kedveltem, a Redskinsben természetesen két évet elpocsékolt a pályafutásából. Bell jöhet, jobb, mint Garza, Waters az utolsó szerződésre hajt, Pace-nek megadtuk. Ki kell nyitni a pénztárcát, nincs mese. Carimi a vakoldalon kezd, szerencsére, joboldalra hátha Omi visszakerül, ott jobb lesz.

Bear: a Gholston tipp egészen parádés volt, szeretnéd megtippelni, hogy ki fog még hozzánk érkezni, vagy a csúcson hagyod abba? 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Akik még komolyabb FA G-k:
Blalock
mostmár Waters (34 éves)
J. Bell
L. Davis
Dockery
Brisiel

No.1. Bears
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Dahl és MSW a Kosoknál.....

Én....

LENNI........

AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHH

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az biztos, hogy ha szenzáció hajhász újságíró lennék izgalmas lépésnek titulálnám Gholston érkeztét. Így simán csak a meglátjuk, még akár be is jöhet lépés. Egy próbát szerintem is megér.

MSW elment St. Louisba.
több mint 13 éve
Gholston is a fedélzeten...nagyon kíváncsi vagyok, h mit produkál....a helyében serényen összekapnám magam, hiszen jelen állás szerint az "ordas nagy bust" kategária kiváló képviselője....ennél jobb lehetőséget nem fog kapni....

Négy új UDFA:
DE Jake Laptad
RB Dan Dierking
TE Draylen Ross
OT Mike Lamphear

No.1. Bears
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Thank goodness my good friend Lovie Smith now views Nick Roach as the teams unquestioned starting SLB. Roach deserves the job. JD @ESPNChiBears

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
The Bears are reportedly planning to sign free agent DE Vernon Gholston for training camp.
The Bears bowed out of the Jason Babin bidding early, so they're aiming their sights (dramatically) lower. In fairness, Bears defensive coordinator Rod Marinelli is willing to work with anyone, and Gholston deserves a shot to play end in a 4-3 defense before he calls it a career. A DE in Ohio State's 4-3 scheme, Gholston failed miserably as a 3-4 outside 'backer in New York

😀 😀 😀 😀 😀Bear
Tény, hogy 3-4 nem jött neki össze, de ennyire azért nem gondolom rossznak Gholston-t.vandeminek
Nem azért linkeltem...először ökörködtem vele, aztán már reálisnak tűnt, erre tessék....ezen röhögtem...nekünk ő is upgrade, mivel nincs 4. DE....és ha van ember, aki DE-t farag belőle, az Marinéni...sztem is sokkal komolyabbat tud majd fakítani 4-3-ban, mint a Jetsnél...Bear
Teljesen egyetértek!

több mint 13 éve
The Bears are reportedly planning to sign free agent DE Vernon Gholston for training camp.
The Bears bowed out of the Jason Babin bidding early, so they're aiming their sights (dramatically) lower. In fairness, Bears defensive coordinator Rod Marinelli is willing to work with anyone, and Gholston deserves a shot to play end in a 4-3 defense before he calls it a career. A DE in Ohio State's 4-3 scheme, Gholston failed miserably as a 3-4 outside 'backer in New York

😀 😀 😀 😀 😀Bear
Tény, hogy 3-4 nem jött neki össze, de ennyire azért nem gondolom rossznak Gholston-t.vandeminek
Nem azért linkeltem...először ökörködtem vele, aztán már reálisnak tűnt, erre tessék....ezen röhögtem...nekünk ő is upgrade, mivel nincs 4. DE....és ha van ember, aki DE-t farag belőle, az Marinéni...sztem is sokkal komolyabbat tud majd fakítani 4-3-ban, mint a Jetsnél...

No.1. Bears
több mint 13 éve

😀 😀 😀 😀 😀Bear
Tény, hogy 3-4 nem jött neki össze, de ennyire azért nem gondolom rossznak Gholston-t.

több mint 13 éve

😀 😀 😀 😀 😀

No.1. Bears
több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Defensive tackle Anthony Adams told the Tribune he has agreed to a two-year deal with the Bears.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Free agent OLB Nick Roach is still expected to re-sign with the Bears, a source tells ESPN Chicago.

Nem is nagyon jelentkezett más csapat érte, de kell ő tartaléknak ebbe a csapatba.

Friss hír: Bears signed QB Caleb Hanie to a one-year contract.

Jó ő is itt!
több mint 13 éve
Sajnos Dahl is kiesett a lehetőségek közül. Vitte a Ramssoma80
Nagyjából maradt Blalock...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Sajnos Dahl is kiesett a lehetőségek közül. Vitte a Rams
több mint 13 éve
Mivel Roach is aláfirkantotta a szerződését, és már meg is jelent az edzőtáborban, marad Kreutz, és Graham.füligjimmy
és Forte esetleges holdout veszélyét is el kéne hárítani. Legalább üljenek, és kezdjenek tárgyalni a szerződés hosszabbításról...

Kreutz, Graham is marad szerintem, remélem... Aztán meglátjuk, h ma este még esetleg dobbant-e vki nagyobb nevet még Jerry?soma80
Forte megjelent, és állítólag kopasz. Az új szabályok szerint a csapatok akár 30.000 dollárra is büntethetnek naponta!!!!!, ha holdoutol valaki.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mivel Roach is aláfirkantotta a szerződését, és már meg is jelent az edzőtáborban, marad Kreutz, és Graham.füligjimmy
és Forte esetleges holdout veszélyét is el kéne hárítani. Legalább üljenek, és kezdjenek tárgyalni a szerződés hosszabbításról...

Kreutz, Graham is marad szerintem, remélem... Aztán meglátjuk, h ma este még esetleg dobbant-e vki nagyobb nevet még Jerry?
több mint 13 éve
Ez most kezd pofásabban festeni már...csak ne álljanak le....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Mivel Roach is aláfirkantotta a szerződését, és már meg is jelent az edzőtáborban, marad Kreutz, és Graham.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Gabe Carimi gets deal done; last Bear rookie to sign.

na, úgy néz ki megint elsők között sikerül minden rookie szerződését aláírattatni. Kíváncsi vagyok a Carimi szerződésének részleteire.
több mint 13 éve
Jensen szerint megvan Adams...az jó lenne nagyon...2 éves szerződést ír, nem is hosszú időre...nagyszerű...

No.1. Bears
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Bears also signed WR Sam Hurd.Bazzani
Azon kívül, hogy ő is káboj volt, sokat nem tudok róla. Próbálkoznak ez is valami. Ő is magas. 😀.tüsi91
labdákat nem igen kapott. jól blokkol, főleg futásnál volt fent. tipikus 5. WR