Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rég nem jelentkeztem...néhány észrevétel:

Podlesh: öröm...Maynardhoz képest komoly előrelépés és ennek sajna ennyi az ára...

Manning: jobb hogy elment, kár félmmegoldásokat tartani a roosteren...nem oldotta meg a feladatát rendszeresen szopatták mély passzokkal és Hester második tündöklése után returnernek sem kell...meglepett mert Lovie nagy kedvence volt...

Olsen: állítólag (ChTribune) egész komoly lockerroomleaderré nőtte ki magát, de valóban elmaradt a várakozásoktól...elsőkörös Tight ENdektől csodát várnak..azt nem hozott...szerintem jót tett volna a csapatnak egy ilyen viszonylag biztos kezű TE, dehát ha Matz valakit nem komál úgy is megoldja hogy ne legyen helye a csapatban...

Kreutz: szerintem marad...akár kevesebb lóvéért is...neki csak a megbecsülés kell az elmúlt 12-13 évben megszedte magát már annyira, hogy kicsivel többért nem megy el máshova...a nagy lóvé más kérdés de nem hiszem hogy sok helyről olyan sokan kínálnák...meg azt sem hiszem hogy olyan szerencsénk lenne hogy elvigyék...merthát igen megkopott rége fénye...

Roy E. Williams: Állítólag úton van ide....nagy segítség lehet, mert már kisebb a pofája mint volt a Dallasi cut után, úgyhogy hasznos darabja lehet a Martz féle offensnek...tekintve, hogy Martz rendszerét ismeri is...valamelyest...

Akkor most mi lesz D. Clarkkal? erre van tipp... marad fullbacknek ? 😊 😀 Mert TE-nek rossz...

Aroma, Davis... valakinek mennie kell hogy jöhessenek újak...

Ha azt valaki elárulná nekem hogy honnan lesz D-line-unk meg O-line-unk annak igencsak örülnék?! ... mert valahogy sem egy punter sem egy wr szerintem nem oldja meg azt, hogy megvédjék Cutlert és hogy a DT-k is csináljanak valamit a D-falban ne csak nézzenek mint egy fax.....

Szóval röviden tömören ennyit...
több mint 13 éve
gsn 3 548
Olsen állítólag kapott egy 4 éves, 24 milliós hosszabbítást. Tegye fel a kezét, aki szerint ér ennyit..... szerintem a felét... se. Rózsaházi ismét jól járt. Most még kaptunk érte valamit, ilyen játékost találni minden bokorban. Távozott vele 500 yard, meg 5 TD, és én két bravúros megmozdulására emlékszek tavalyról. Megyünk tovább a Martz és Tice által kijelölt úton.

Colonért versenyben voltunk, mégis a Vasas ajánlatát fogadta el. Kár. Roy Williams állítólag már mackó, csak le kell papírozni a dolgokat. Ha még jön MSW, akkor tényleg belecsaptunk a lecsóba. Van rá egy fogadásom, hogy 24 órán belül ideigazol egy falember is. Ez mondjuk nem menti a tényt, hogy a 2007-es draft az olyan rossz volt, amilyen húszévente egy van egy csapat életében.füligjimmy
Olsennél csak 10 millió garantált, szóval annyira nem sok, a Beason szerződésük sokkal durvább, meg az összes többi eddigi. 😂

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Bolondok a párducok, ha ennyit fizetnek neki...bár ki tudja, mire lesz képes abban a rendszerben...
Cseppet nem aggasztana a dolog, ha érkezne vki végre, akinek lehet dobni a labdát...illetve de....szerintem - ahogy már feljebb is írtam - kaphattunk volna vmi használható embert is (aki legalább nem zsákbamacska)....ez a 3. körös pick nem ébreszt senkiben túl jó emlékeket...😀 Pl. 5. kör és Connor (lehet, h azért vagyok durcás, mert szerettem volna itt látni...túl jó ahhoz, h Carolinában padozzon....padozzon inkább nálunk... 😀 )

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Olsen állítólag kapott egy 4 éves, 24 milliós hosszabbítást. Tegye fel a kezét, aki szerint ér ennyit..... szerintem a felét... se. Rózsaházi ismét jól járt. Most még kaptunk érte valamit, ilyen játékost találni minden bokorban. Távozott vele 500 yard, meg 5 TD, és én két bravúros megmozdulására emlékszek tavalyról. Megyünk tovább a Martz és Tice által kijelölt úton.

Colonért versenyben voltunk, mégis a Vasas ajánlatát fogadta el. Kár. Roy Williams állítólag már mackó, csak le kell papírozni a dolgokat. Ha még jön MSW, akkor tényleg belecsaptunk a lecsóba. Van rá egy fogadásom, hogy 24 órán belül ideigazol egy falember is. Ez mondjuk nem menti a tényt, hogy a 2007-es draft az olyan rossz volt, amilyen húszévente egy van egy csapat életében.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért Olsen is nagy "steal" volt 1. kör végén 2007ben.... :/ . Éljen Angie és a draftjai. Továbbadtuk egy 3. körért (vélhetően egy olyan DL ember lesz majd, aki beáll az "ez sem jött be DLek" sorába 😀). Manumaleunaért is megérte az a 6 misi, amivel meglopta a csapatot. Nyílván Spaeth jobban beleillik Martz elképzeléseibe, jó blokkolónak számít. Davis meg sztem is simán megkaphatja a szőke herceg helyét. JA igen Olsen is ha kapott egy kis ütést rögtön incomplete lett. Olyan, mint Knox, ha csatázni kellett a labdáért, akkor ráb@asztunk. Nem mondom, hogy repdesek Olsen eltradelésért, sőt, de nem is verem a seggemet a padlóhoz bánatomban. A lényeg, hogy ha Olsen nem fér be az elképzelésbe, akkor ne maradjon. Futójátékot kell tornázni, azt jók leszünk.
Érdekes, hogy Ungát senki sem említette, mint Manu lehetséges helyettesét FB pszton.

Sims-Walker vagy Roy Williams, meg egyértelmű upgrade lenne.
több mint 13 éve
A baj, Soma, hogy nem volt értelme az üzletnek...ha lett volna benne használható játékos, akkor más lenne a csaj helyzete...de ez így felesleges volt...Bear
Hát nem tudjuk mi van a háttérben, de ész nélküli elpaterolás azért sosem volt jellemző itt. Szöszi és ügynöke biztos bevágta a durcát, aztán kész. Tény, h egy jövő évi 3.kört most nem igazán tudunk mire használni, de akkor jól fog jönni. Ha meg Olsen hiánya miatt csúszna el az idény, az már régen rossz....soma80
Abban igazad van, h ha ettől lesz baj, akkor a franc megette az egészet...(remélem, nem fog hiányozni elkapásoknál...nagyon remélem)
Nekem az nem tetszik, h elpazaroltunk egy olyan lehetőséget, amiben sokkal több volt....ha már trade, akkor legyen nekünk is jó, ne csak a Panthersnek és Olsennek...felmerült korábban Connor...na az már okés lett volna, mégha alacsonyabb pick is...a srác nem rossz, kellett volna ide...ehelyett majd húzunk egy Okwo-félét jövőre....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
A baj, Soma, hogy nem volt értelme az üzletnek...ha lett volna benne használható játékos, akkor más lenne a csaj helyzete...de ez így felesleges volt...Bear
Hát nem tudjuk mi van a háttérben, de ész nélküli elpaterolás azért sosem volt jellemző itt. Szöszi és ügynöke biztos bevágta a durcát, aztán kész. Tény, h egy jövő évi 3.kört most nem igazán tudunk mire használni, de akkor jól fog jönni. Ha meg Olsen hiánya miatt csúszna el az idény, az már régen rossz....
több mint 13 éve
A baj, Soma, hogy nem volt értelme az üzletnek...ha lett volna benne használható játékos, akkor más lenne a csaj helyzete...de ez így felesleges volt...
Annak örülök, h Manning ment....mint tudjátok: nagy kedvencem volt.... 😊

No.1. Bears
több mint 13 éve
Texans agreed to terms with SS Danieal Manning on a four-year, $20 million contract with $9 million guaranteed.

Na, ennyit nem biztos megér, de majd idővel elválik, h ki részéről volt jó döntés az elengedés ill a szerződtetés.

Olsen esetében azért az ügynöknek is óriási része volt a sz..kavarásban. Nem Olsen a kulcskérdés az O részéről...
Amúgy bírom, h tavaly is mindenki oltotta a csapatot, de csak elballagtunk a főcsoport döntőig vhogy... 😊

Még el se kezdődött igazán semmi, de már temetői hangulat. Várjuk ki mint lép Angelo

Nagyon megy az egyezkedés közben Roy Williams-szel is...
több mint 13 éve
Olsen trade: fasza, nem is vártam mást...agyatlan, idióta üzlet....Angie kezdett normálisodni az elmúlt években....úgy látszik eddig bírta...olyan T. Jones-szerű üzlet...pfff....maradt volna a lockout...

Valaki elmesélhetné, hogyan segíti ez a deal a csapatot az idei szezonban....és a buznya most nem jön szóba, dögivel van belőle...
de legyen: a pénz volt az oka, mert kell másra....de kire, könyörgöm, kire?! Hát nem beszélünk komoly emberekkel...

No.1. Bears
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Podlesh után egy újabb ex-jaguár köthet ki itt.
Filed to ESPNChicago.com: Bears in contact with Mike Sims-Walker.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
#Bears trade Greg Olsen to #Panthers for 3rd rd pick. No other player involved.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Colon gets $29 M over 5 years, says #bears offered $3 M more.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Just filed story: #Bears have traded Greg Olsen to #Panthers for player (not Steve Smith) & draft pick.Delete
na, jön Clausen? 😀 😀Höri
sajnos így se úgy se fog kezdeni 😕

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Just filed story: #Bears have traded Greg Olsen to #Panthers for player (not Steve Smith) & draft pick.Delete
na, jön Clausen? 😀 😀

több mint 13 éve
Just filed story: #Bears have traded Greg Olsen to #Panthers for player (not Steve Smith) & draft pick.

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
No, asszongyák, attól Manu elzavarásától függetlenül Olsent még árulják.

Bear: Bowman amíg ott van, olyan, mint Szauron, vagy a gonosz csávó a Harry Potterből, akármikor visszatérhet, és vele együtt a rettegés. Szerintem akármikor tudja a csapat pótolni, egy második körös újonc tud ennyit. Kellen Davis simán átveszi a helyét.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
De féltem hogy maradni fog. Akkor Spaeth, esetleg Eddie Wiliams veszi át a helyét. Azon se csodálkoznék ha Chester Taylor menne. Bőven elég 3 RB.

több mint 13 éve
Állítólag: #Bears will release Brandon Manumaleuna.

Akkor jelenlegi TE: . Greg Olsen, Kellen Davis, Spaeth. Kérdés, h akkor a szöszi megy vagy marad?

Már tény:

Bears released TE Brandon Manumaleuna.
It's a good thing the Julius Peppers signing worked out because Mike Martz's hand-picked 2010 free agent signings were complete and utter disasters. Manumaleuna made little impact last season, and he's coming off arthroscopic surgery on his right knee. We wouldn't be the least bit surprised to hear he failed his physical.
több mint 13 éve
Ez a Bowman-dolog rosszul esett...övön aluli volt, h felemlegetted a srácot, kezdtem elfelejteni....hát ennyire megbántottalak a hszemmel, vagy szerinted megrugdostam a macskádat, elloptam a sörödet...öö..akarom mondani: ásványvizedet?! 😀
Mint ahogy írtam: nekem sem a kedvencem Olsen, de nincs jobb megoldás...illetve lenne, de ahhoz spúrok vagyunk...
Persze lesznek release-k bőven, de muszáj nekünk kukázni? 😀 Oké, WR és SLB posztra kukázzunk...de falemberre muszáj költeni....elitet csak elit zsozsóért kapsz...Cutler a Máv-kórházba kerül 1-2 éven belül, ha nem csinálunk villámszerűen valamit...

Hála az égnek Bushrodot visszavitte a Saints....mostanság már annak is örülni kell, ha nem sikerül igazolnunk.... 😊

szerk.: újabb nagyszerű hír: B. Smith a Billsé...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Nézd, ingyen ne engedjék el. Elfér. De nem tudta kiszorítani Clarkot, aki soha nem a tehetségével tűnt ki. Tudom, első két éve a ligában. Oké. A 2009-es szezonra emlékszünk, remeklésnek nem mondanám a szezonját. Mondjuk olyan játékos még nem érkezett a ligába, aki Turner rendszerébe illett volna. Jött Martz, aki szezon közben átszabta a playbookot, volt is néhány jó megmozdulása, sőt, a játék minden elemében előrelépett. De ha nem illik bele az elképzelésekbe, nem ér annyit a srác, hogy miatta letérjenek a megálmodott útról. Ha pedig Rózsaházi is kavar a háttérben, gondolom szerződéshosszabbítás is szóbakerült, akkor ideje elvarrni a szálakat. Ha Greg maradni akar, akkor pedig játssza le a meccset az ügynökével. Az, hogy megy, vagy marad, engem nem érdekel. Olyan sok játékos utálok jelenleg, hogy egyszerűen nem marad elég energiám Olsenre. Bár Bowman most kikerült a kezdőből, de ha visszatér......

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Az Olsen-trade azért nem jó nekünk, mert nincs senki, aki labdát tud elkapni....ebben a játékban ez sajnos egy igen jelentős feltétel a győzelem felé vezető úton....
Olsen statjai azért csalókák....első két évében még Clark volt a főnök...ő volt a kezdő...
Ebben a 2 évben Clark összeharácsolt 900+ yardot, és 85 elkapást...nálunk nem volt no.1 TE, mint azoknál, akik a nagy számokat produkálják....
3. év 60 elkapás, 600 yard felett, úgy, h 150-et itt is hozzátett az öreg...aztán Martz...nem értem, mit vársz tőle Jimmy...nem egy PB-játékos, de itt legalább nem volt gondunk....erre inkább csinálunk magunknak....ha a köv. szezonban Martz elhúzza a csíkot, akkor majd bambán néz mindenki maga elé, h nincs egy épkézláb TE-nk, aki el tudna kapni....mert ugye az OC-k jelentős része komolyabban használja a TE-t....
Ha lesz trade, akkor vagy egy épkézláb O-lineman (kizárt), vagy vmi használható LB+késői pick legyen az ár....különben a fene megette az egészet...
Én sem csípem túlzottan, de hasznos, és jelen állás szerint kell...és sajna Kreutz-cal is ez a helyzet...mármint, h kell, nem az, h túl hasznos... 😀

No.1. Bears
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
OFF:

"magadnak meg egy ásványvizet, mert már nem bírod úgy a piát, mint húszévesen..."
nekem ez nagyobb lelki törést okozott anno, mint hogy nincs Húsvéti Nyuszi és társai

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Nem tartozik szorosan az előzőhöz, azért írom külön. Folyamatosak a "létszámleépítések", lesznek a piacon újabb játékosok. Az a néhány, aki már eligazolt, vagy újraigazolt, kevés kivételtől eltekintve szépen túl lett fizetve. Legalább két tucat falember és elkapó van jelenleg szabadon, akikkel előreléphet a csapat. Végignézi az ember, eddig milyen tranzakciók történtek, én egyre se tudnám rámondani, hogy fene ette volna meg, erről lemaradtunk. Sidney "one year wonder" Rice, és az ő 42 milliója? Gallery? Az ember kicsit türelmetlen, de mikor fűzöl egy félrészeg bigét, akkor se kezdesz kapkodni. Ott van előtted a lecsót, de még nem csaphatsz bele, inkább rendelsz még egy koktélt neki, magadnak meg egy ásványvizet, mert már nem bírod úgy a piát, mint húszévesen...... de elkalandoztam.

Olsen 4 év alatt 194 elkapás, 1981 yard, 20 TD. És ez a legkiemelkedőbb része a játékának, ne áltassuk magunkat. Ha megnézi az ember Witten, Miller, stb. számait, kicsit combosabbak. És ők igazán ott vannak, ha bajban van az irányító, hányszor láttunk, hogy Cutler, Grossman, Orton, akárki nyomás alatt megtalálta a szőke bombázót?

Amúgy Collidge, Packers G kapott 5 évre 27 milliót, nála azért vannak jobbak jelenleg a piacon, szóval elég rendesen ki kell nyitni a pénztárcát. Ha két embert akarnak bepréselni a sapka alá, plusz Forte szerződéshosszabbítása, ami DeAngelo Williams fizetésének fényében valahol 50 millió körül karistolhat...... szép lesz.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Olsent miért akarjátok tradelni?! megfelelő, jó TE, jó célpont is.
max kaptok érte egy 3.kört...braxa88
Mert a Martz féle rendszerben a TE csak dísznek van. Meg blokkolni.