Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Olsent miért akarjátok tradelni?! megfelelő, jó TE, jó célpont is.max kaptok érte egy 3.kört...
több mint 13 éve
Höh, remélem Kreutzot se tartják meg, az egyik legszarabb center a ligában. Ha elfelejtettétek volna, csak nézzétek meg az utolsó Lions elleni meccset, Suh szénné szopatta. De akármelyik meccset a szezonban kikockázhatjuk, hibát hibára halmoz, csak a tenyereit tudja összecsapkodni, hogy ejj, már megint elb@sztam. Jöjjön Edwin Williams, egyetemen nem volt rossz center, tavaly 3 meccsen kezdett is, sokkal jobb volt, mint Garza. Davis a kutyának nem hiányzik, Manning se, az Olsen cserét akkor hiszem el, ha már máshol lép pályára, folyton csak ígérgetik, utána se sírnám tele a párnámat egyébként.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
látom azért nem csak én érzem úgy hogy ebből a 2 napi "aranybányából" nagyon rosszul jöttünk ki. Vicc azért hogy egyeseket azért fizetnek hogy ne gondolkodjanak vagy pont az látszik hogy "amit ma megspórolsz nekünk holnap jóváírjuk neked"... Miért nem léptünk érdemben???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Olsent még mindig tradelni próbáljuk, Kreutzot meg gyanús hogy elveszítjük. Rashid Davist vitte a Lions.DeleteReméljük azért nem fogják hagyni, hogy szétkapkodják a csapatot...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Olsent még mindig tradelni próbáljuk, Kreutzot meg gyanús hogy elveszítjük. Rashid Davist vitte a Lions.
több mint 13 éve
öt évre aláírt Podlesh.ZordddTavaly már nagyon biztatóan, és megbízhatóan játszott a meccsek nagy többségén. Sok sikert neki a szeles városban.
Update: 5 évre, 10 millió $-t fog majd kapni.
több mint 13 éve
öt évre aláírt Podlesh.
több mint 13 éve
Hát nem tudom, srácok. Szokás szerint felröppen mindenféle pletyka, de kevesen tudnak biztosat. http://www.chicagotribune.com/site/newspaper/sports/ct-spt-0728-bears-chicago--20110728,0,5141551.story
Ezzel a részével a cikknek teljesen egyetértek:"Unrestricted free agents can't practice until Aug. 4 because of league rules, and contracts can't be signed officially until 5 p.m. Friday. Multiple agents believe many teams are waiting until Friday to make offers because they don't want their contract parameters shopped around. It will be a situation where teams say it's their first, best and final offer."
Megkérdezték Babint, sokat kért, elálltak az igazolásától. Megkérdezték Rice-ot, de teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem fognak kiköhögni évi 8 milliót. Néhányan az eredeti csapatukhoz írtak alá, rájuk esély se volt. Ha valóban nem egy, hanem inkább három szabadügynököt akarnak hozni, akkor nem tudnak mindenki elé 8-10 milliós szerződést tenni, szóval el kell dönteni, melyik ujjukat harapják meg. Azt meg ők majd eldöntik, ahogy nagyapám mondta mindig: lyányom, kocsis dóga a lúhajtás. Colon akár RG-t is játszhatna Garza helyett. Brad Smith szerintem simán elfér, jelenleg elkapóposzton van három, azaz három darab játékos. Általában hattal vágunk neki szezonnak. Ha ő nem jön, akkor újraigazolják Daviest. Ez nem zárja ki, hogy mondjuk Sims-Walker érkezzen. SLB poszton szerintem átmeneti "megoldások" játszottak minimum az elmúlt 8 évben. Clabo fasza lenne, de gondolni kell a 2012-es szezonra is. A realitás az, hogy kellene egy új támadófal, egy Top10 elkapó, egy Top10 CB/S, mindez férjen bele évente 120 millióba, és akkor még mindig azt mondanánk, hogy bizony a front seven öregszik. 😀
Még valami, a Kreutz szitura kíváncsi leszek. Aláírt néhány évvel ezelőtt lényegesen kevesebbért, mint amit a Dolphins ajánlott neki, most ugye ezt a magatartást szeretné viszontlátni. Piac lenne számára (meglepő módon, nagyon rossz játékos lett vénségére), a csapat nem akarja erre az évre elveszíteni, mert igazából nincs mögötte senki (jó reggelt kívánok), de nem is akarja (tippelek) három,vagy több évre szerződtetni, évi 5-6 milliós összegért. Kreutz pedig nyilvánvalóan érzi még az erőt (a labdát még felbírja adni, ez kétségtelen), és nem hinném, hogy lényegesen kevesebbért aláírna (tavaly majdnem 7 milliót keresett).
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jó ez az Olsen dolog sztem csak a fizetés feltornázására megy. Ennyire Angelo sem lehet hülye. Vagy igen??? 😀Főleg úgy, h Wootton maradt DE-nek, oszt csókolom...(most azt fogjuk játszani, h a tavaly DE posztról bevitt Meltont visszarakjuk DE-nek, és a DT-ből kihozott Izzy visszamegy belülre? 😀 😀 😀 ) Komoly taktikai hadművelet az ellenség megtévesztésére.... 😀
Babin meg... Komolyan nekem olyan érzésem van Angeloék már direkt csinálják ezt. Mondjuk azt nem értem Izzyt miért akarják bevinni a fal közepére.tüsi91
Remélem, h igazad lesz, és csak a pénz feltornázása a cél....
Az O-linehoz: Clabo és a Bills körbepisilték egymást, szal úgy néz ki, h vagy Atlanta, vagy Buffalo....ez már elúszott...a 2 G egyikével jó lenne már foglalkozni...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jó ez az Olsen dolog sztem csak a fizetés feltornázására megy. Ennyire Angelo sem lehet hülye. Vagy igen??? 😀Babin meg... Komolyan nekem olyan érzésem van Angeloék már direkt csinálják ezt. Mondjuk azt nem értem Izzyt miért akarják bevinni a fal közepére.
WR poszton meg ott a titkos fegyverünk a CFLből.
Lassan egyébként Kreutzal is megállapodhatnának.
több mint 13 éve
Újabb faszság: áruljuk Olsent....oké, új szerződést akar...oké, nem egy blokkoló fenomén...de legalább el tudja kapni a labdát....ez itt kérem nagy szó...vagyis azt az embert akarják eltüntetni, akinek lehet passzolni...Bár mit siránkozom, ilyen WR-gárda mellé teljesen felesleges, hiszen tobzódnak a jobbnál jobb elkapók nálunk....
lassan igaza lesz Wyattnek: Kris Adamsben reménykedhetünk.... :S
Aztán majd megmagyarázzák az egészet: ez, tudják kedves szurkolók, nem töketlenkedés, nem...csak figyeljük az eseményeket, mint a róka...olyan ravaszan...
Durantot elvitte a Lions...lassan még a félmegoldásokról is lemaradunk... 😀
Babin meg...pfff....most komolyan olyan öreg DE kell ide, akinek életében egy jó szezonja volt? Ugyan...ha komolyan gondolják a DE erősítést, akkor Edwards+nagy pénz....ilyen egyszerű...vagy akkor télleg olcsójánoskodjunk, és kérjük meg Gholstont, nézzen el ide, majd Marinéni embert farag belőle... 😀 😀 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jó az LB poszt annyira nem égető, ha marad Roach. Depth igaz nem acélos, de reméljük nem lesz rájuk nagyon szükség. Smith... Bmeg. Nem értem, hogy nem látják, hogy elkapó téren nagyon a mezőny végén vagyunk? Knox: fasza, gyors, meg mnden, csak megeszik ---> évi 5-6 INT. Hester: CB-ből kreált KR, PR, WR. Bennett megfelelő 2-3. célpont. Ennyi. S ilyen Smithekkel húzzák az embert. 5-6 olyan WR volt FA, aki nálunk kimagasló No. 1 célpont lenne. Na majd az UDFA-k.
OL poszton pedig 2 ember lenne a minimum és akkor csapkodnánk az átlagosnál gyengébb szint alját.
Carimi meccs nélkül a legjobb tackle a keretben, rögtön kap is egy LT posztot.
Nem tudom mi a tökömre várnak.
több mint 13 éve
Akik iránt érdeklődünk jelen állás szerint: Durant, Diles, LB; B. Smith WR/R; Colon, Bushrod OL....mondanom sem kell, kibul elégedetlen vagyok...az igaz, h ennek a falnak Colon és Bushrod is komoly erősítés lenne, de sajnos nem lehet őket az atlantai falemberekkel egy lapon említeni....most adjunk ki egy olyan T-re 7 millát, aki enged min. 6-7 sacket, van egy kiló büntetése, vagy egy olyanra 8-at, aki max. 5 sacket szív és nem büntetik....én az utóbbi mellett vagyok...úgy látszik a FO nem...B. Smith továbbra is vicc...LB-be pedig félembereket akarnak, komolyan mondom, lassan mindegy, csak fogjanak fél misit egy igazoláson...mindezt úgy, h -ha jól emlékszem- nekünk van a 4. legtöbb pénzünk...
Közben senki nem veszi észre, hogy 1-2 év és a Def-nek annyi, szögre akasztják az üvegtopánt mindannyian....nem most kéne spórolni...Black pl. miért nem került elő OLB-ben? Vagy egy épkézláb WR...mindegy melyik...bármelyik!?
No.1. Bears
több mint 13 éve
He was just one of five safeties who played 75 percent or more of their defensive snaps to not give up a touchdown last year. It's no surprise that he's being heavily recruited.Höh, ez jópofa. 30-40 yardos passzokat feladott, de ugye azokat nem számoljuk. És ugye a séma kicsit segítettt neki. De mindegy.
lsoma80
Colonnak örülnék, Garza, vagy Webb húzzon a pitébe. Elég szomorú, hogy valszeg egyiket látni fogjuk a pályán. Ott tartunk, hogy -a névsort böngészve - mondjuk egy Dockery-Locklear kettőssel fényévvel előrébb lennénk.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Pontosan!!! B. Smith pont annyira kell ide, mint sivatagba a homok....Tökéletesen felesleges pénzkidobás lenne...akkor már inkább R. Davis...de komolyan....
Colon nem elvetélt ötlet, bár nekem még mindig inkább a Blalock-Dahl páros egyike kéne...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Remélem ezt a Brad Smith dolgot nem gondolják komolyan. Vésztartaléknak jó lesz, hajtsunk rá inkább MSW-re.Nathan Enderle has been assigned uniform number 10. JT Thomas will wear uniform number 52.
több mint 13 éve
In addition to the Steelers, three other teams are reportedly in the running for free agent T/G Willie Colon -- the Bears, Bills, and Seahawks.Colon wants to return to Pittsburgh, but his market is heating up. We've heard on more than one occasion that the Bears are serious contenders for Colon, who would play guard in Chicago.
Jól járnátok vele.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Free agent S Danieal Manning has reportedly received interest from six teams, three each in the NFC and AFC.Two of the teams are working on setting up visits for Manning this week. He was just one of five safeties who played 75 percent or more of their defensive snaps to not give up a touchdown last year. It's no surprise that he's being heavily recruited.
Vhogy sosem gondoltam rá, mint egy jó safety... átlagos, de nem pótolhatatlan. A visszahordásoknál hiányozni fog, de mint safety, hát majd kiderül
több mint 13 éve
Stein jó szokása szerint hátulról halad előre, J.T Thomas is aláírt (őt nem tudni, mennyiért), aztán Enderle, most jön majd Conte. Ha valamelyik nagy név aláír, az majd meghatározza a piacot a többieknek is, akkor kezdődik el a tűzijáték, addig úgy néz ki, kóstolgatják egymást. Úgy néz ki, nagyjából el kell még költeni az újoncok után 33-34 milliót, ugye a saját szabadügynökök, aztán még Forte fizetésemelése százszázalék. De valaki biztosan befér a sapka alá, mégha Olsen évi 5 milliós emelést kap, akkor is.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
#Bears reach deal with QB Nathan Enderle on 4-yr contract, per @caplannfl. Total value just shy of $2.2 million.Enderle's signing bonus just shy of $170K. So, #Bears have 3 draft picks left to do. The pace is picking up.
#Bears also believed to be close to a deal for S Chris Conte, the 3rd rd pick from Cal.
Nem szarakodnak sok időt a rookiek szerződtetésével.... 😊
több mint 13 éve
Igen, mindig a doktori disszertációjával szarakodik, azért nem teljesít rendesen...Williams nem tud rontani a WR-corpson, bár én Santana-t vártam, de elintézte ezt a dolgot a Skins...Én úgy olvastam, Burrest a vezetőség végleg leírta. RW jöjjön csak, egy évig jó lesz, mert összekapja magát, aztán meg kivágjuk a második év után. Sose volt baj a tehetségével, csak ugye rengeteg esze van.füligjimmy
Burress neve is szóba került megint...csodálkoznék, de van benne ráció, ha nincs fostos formában...Bear
Igazából a WR-kérdés aggasztó, megint spúrok vagyunk...jó lenne végre valaki, aki küzd is azért a kva labdáért....
Az egyik "kedvencem" -most úgy tűnik- megy(Manning), hát rakjuk padra a másikat is (C. Williams), és hozzunk egy G-t végre...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Williams nem tud rontani a WR-corpson, bár én Santana-t vártam, de elintézte ezt a dolgot a Skins...Én úgy olvastam, Burrest a vezetőség végleg leírta. RW jöjjön csak, egy évig jó lesz, mert összekapja magát, aztán meg kivágjuk a második év után. Sose volt baj a tehetségével, csak ugye rengeteg esze van.
Burress neve is szóba került megint...csodálkoznék, de van benne ráció, ha nincs fostos formában...Bear
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Úgy tűnik, visszatérünk a régi módszerhez: a saját FA-inkkal foglalkozunk (ami eddig is vszínű volt: Adams, Kreutz, Roach)...ez eddig oké, csak jobb lenne gyorsabban pörögni...ebbe az O-lineba még kellene legalább egy ember...WR-ről ne is beszéljünk...eddig csak Durantot kerülgetjük...mondanom sem kell, lenne nála jobb opció (lehet, h olcsóbb nem...)Jah, Kreutzot kerülgeti a Fins...😊
UDFA-k közül a rosterre kerülésre szerintem reális esélye a jobbik C-nek (vszínű Linnenkohl), Jones-nak, Szencinek, és esetleg még Andre Smithnek (bár inkább a PS) van...gyanítom a többiek leves...ha erőltetjük, akkor még Young, Adams( a WR), Bryant, DeCicco halványan szóba jöhetnek...
Williams nem tud rontani a WR-corpson, bár én Santana-t vártam, de elintézte ezt a dolgot a Skins...
Burress neve is szóba került megint...csodálkoznék, de van benne ráció, ha nincs fostos formában...
No.1. Bears