Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Danieal Manningnek harangoztak nálatok vagy lesz szándék a visszaigazolására? Milyen az ő megítélése a szurkolók között?DoMA sszándék szerintem megvan, csak ugye a mocskos anyagiak. Amúgy amikor én megdícsértem, utána mindig terített egy betlit, szóval nem mondok rá semmit. Ha a front seven rosszul muzsikál előtte, akkor azért látszik, hogy nem klasszis, a hiba mindig benne van, mint Sebők Viliben, de vannak nála rosszabbak a ligában. A visszahordásai miatt egy csapat biztosan lecsap rá.
Plax nyilatkozata amúgy semmi különös nem volt, csak mindig röhögök, ha eszembe jut ez a szerencsétlen. Uborkaszezon, aztán kérdezgetnek mindenkit, hogy ugye Plax jönne, akkor ugye mindenki örülne, ésatöbbi. Plax pedig lenyilatkozta, hogy a Bears az ő személyes Top3 csapata között van, és a szurkolók is milyen szenvedélyesek, és csak azt akarja, hogy szeressék. Namondom, egyszer elejti a lasztit, vagy csinál egy látványosabb hibát, megérzi azt a marhanagy szeretetet. 😀 Mondjuk Moose-t nagyon szeretik a mai napig, pedig a 2007-es szezonban minimum három meccs rajta ment el.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Danieal Manningnek harangoztak nálatok vagy lesz szándék a visszaigazolására? Milyen az ő megítélése a szurkolók között?
több mint 13 éve
kutya23c
223
Tartsunk egy szavazást, hogy elmarad e a HoF meccs. Mivel én azt mondtam, hogy márciusra, legkésőbb május közepére megegyeznek, most azt mondom, elmarad. Hátha ismét tévedek.HoF meccs szerintem nem lesz, túl rövid az idő és a beiktatás időpontja meg fix szóval ...
u.i.: a Burres nyilatkozatot remélem mindenki olvasta 😀füligjimmy
Engem is érdekelne, hogy mit olvastál a Plaxitőll???
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Tartsunk egy szavazást, hogy elmarad e a HoF meccs. Mivel én azt mondtam, hogy márciusra, legkésőbb május közepére megegyeznek, most azt mondom, elmarad. Hátha ismét tévedek.u.i.: a Burres nyilatkozatot remélem mindenki olvasta 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Másik topicban (Magyar foci és VB topic) már sokszor leírták a verbuválást.Egyébként Hester nagyon reméli, hogy a csapat meg akarja szerezni Santana Moss-t, szerinte sokat segítene.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki nézi a vb-t? Milyen jâtékosok szerepelnek az amerikai csapatban? Honnan verbuválják őket?
több mint 13 éve
Melehov
119
Teljes mértékben egyetértek veletek, h vannak fontosabb problémák a wr kérdésnél (O-line, öregedő D, arra érdemes játékosokkal hosszabbítás), azonban ha a drafton véletlenül csúszna egy arra érdemes wr az első körökben- mondjuk 2-3. kör, és megcsípnénk, lehet csettintenék, h ez szép volt.... Persze a draft még nagyon messze van, és ez csak egy nagyon nagy ha.....
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
Szombaton jött, de pisztolya volt, ezért haza küldtem😕Jól tetted, leül, véletlenül a tökeit is ellövi, aztán magyarázkodhatsz. Nagyon mondogatják, hogy majd a szabadügynökpiacon belecsapnak a lecsóba, hát nem tudom. Kinézem belőlük, hogy fű alatt már megegyeztek játékosokkal, nem ez lenne az első eset. De jövőre, ahogy írtad, ismét lesz nagyobb need a drafton. Ha elmarad a TC, és a HoF meccs (ejj, de mérges leszek), akkor egy új elkapót beépíteni a csapatba.... sajna ez nem a bohócliga, ahol egy szerb, egy román, és egy elefántcsontparti utánpótlás-válogatott érkezik próbajátékra, aztán egyiket megtartják. Ha Plax (ő biztosan igazolható lesz, a többi elkapóról nem tudni) 27-28 éves lenne, azt mondanám, hajrá, de 32 évesen ne vegye el a játékidőt Bennettől. Olsen menjen alsógatya-modellnek 😛 , nem esek hasra, mert néhány játéknál végre megvert egy fejjel kisebb védőket. Bár egyre tisztességesebben blokkol, de az ütközést azt nagyon nem szereti. És lassacskán esedékes egy szerződéshosszabbítás, aztán ugye Forte, bár idén Kreutz masszív 6 milliója "eltűnik", de meg kell nézni, hova tudsz besajtolni egy 6-8 milliós szerződést. Aláírhatnák már azt a ********* szerződést.
kutya23c
- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c
223
Szombaton jött, de pisztolya volt, ezért haza küldtem😕Jön Plaxico!?!kutya23cVasárnapi ebédre beugrik hozzátok? 😀
Ha egyszer mutatnak egy tökéletes csapatot, akkor elkezdek kétségbeesni egy elkapó után. Ha van fal, van passzjáték. A Két T minden statisztikai adat szerint a legszarabb a ligában. Ez persze azon is múlik, hogy a belső hármas máshol padra is alig férne be, aztán Cutler nem tud fellépni a zsebben, vagy jön a nyomás középről, aztán inkább beleszalad egy pofonba. És nem ártana megtanulni végre azt a szájbalökött playbookot, mert tele a tudatom az első negyedben ellőt időkérésektől.füligjimmy
Szerintem Olint még pár szezonra biztos leigazolják, mivel Ő a csapat lelki motorja állítólag és annyira nem rossz C, mert rutinos😊, amugy a fal szar úgy ahogy van. Védelem: Urlacher úgy nyilatkozott hogy ez a szezon volt az egyik legjobb szezonja és szerinte még 3-4 évig nőnig fog a teljesítménye-gyorsabb nem lesz csak rutinosabb- Maga a Def. még egy-két szezonra jó így ahogy van bár jöhetne egy kis friss vér, főleg secondarybe.
Cutlerről nem mondok semmit, mert a Green Bay elleni meccsnél kitéptem volna a kezét és a hátába állítottam volna szívem szerint. Offensben egyetlen ember van aki szerintem jól teljesített, vagy megbízhatóan és az Olsen.
WR kérdés szerintem is másodrendű amig szar a fal és/vagy emiatt szar az irányító.
Még jó hogy van Hester 😊
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Jön Plaxico!?!kutya23cVasárnapi ebédre beugrik hozzátok? 😀
Ha egyszer mutatnak egy tökéletes csapatot, akkor elkezdek kétségbeesni egy elkapó után. Ha van fal, van passzjáték. A Két T minden statisztikai adat szerint a legszarabb a ligában. Ez persze azon is múlik, hogy a belső hármas máshol padra is alig férne be, aztán Cutler nem tud fellépni a zsebben, vagy jön a nyomás középről, aztán inkább beleszalad egy pofonba. És nem ártana megtanulni végre azt a szájbalökött playbookot, mert tele a tudatom az első negyedben ellőt időkérésektől.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
T.O. lesérült ACL-lel, így ezt a szezont valószínüleg kihagyja, de ha játszana is, akkor is csak az utána jövő szezonban lenne teljes értékű, ahogy a szakértők is mondják. Én bármelyik 6'0, 6'1 fölötti free agent wr-nek örülnék, legyen végre egy tipikus első számú, fizikális wr-ünk, legalább 1 évre. Sztem jövőre úgy is kellene draftolni egyet.... Mondjuk Burress szerintem is necces, visszarázódik-e a ligába, nem tudom....MelehovNem tudom, amit én látok a jövőre nézve az a következő. Rendbe kell rakni a fal belsejét (+ sztem még egy OT). Ez mondjuk nem 1-2. körös megoldást kíván, de Kreutz és Garza sem lesz jobb, fiatalabb. Azzal a kiegészítéssel, hogy utóbbi sohasem volt az. Aztán valljuk be a defense kezd öregedni. Peppers, Adams, Izzy, Briggs, Urlacher, Tillman, Harris is közel 30on, vagy azon túl jár. Szóval ebbe nem tudom belefér-e egy No. 1. WR. Magasság az már van. Van a rosteren egy Andy Fantuz nevű 6'4 magas fickó, aki a CFLbe nagy király volt...
több mint 13 éve
Melehov
119
T.O. lesérült ACL-lel, így ezt a szezont valószínüleg kihagyja, de ha játszana is, akkor is csak az utána jövő szezonban lenne teljes értékű, ahogy a szakértők is mondják. Én bármelyik 6'0, 6'1 fölötti free agent wr-nek örülnék, legyen végre egy tipikus első számú, fizikális wr-ünk, legalább 1 évre. Sztem jövőre úgy is kellene draftolni egyet.... Mondjuk Burress szerintem is necces, visszarázódik-e a ligába, nem tudom....
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
kutya23c
223
Remélem Ocho is csak egy vicc mint Burress. Moss és Holmes jó lenne kamáznám😊Jön Plaxico!?!kutya23cNem hiszem. TO-t mondja inkább minden szakértő, én jobban örülnék egy fiatalabb elkapónak, aki nem csak egy évet húz le nálunk oszt csókolom. Santana Moss, Mike Sims-Walker, Sidney Rice, Braylon Edwards, Santonio Holmes pl.
Ja meg azt is mondogatják hogy tradelünk Ochocincoért. Na csak ő hiányzik még ide.Delete
több mint 13 éve
Jön Plaxico!?!kutya23cNem hiszem. TO-t mondja inkább minden szakértő, én jobban örülnék egy fiatalabb elkapónak, aki nem csak egy évet húz le nálunk oszt csókolom. Santana Moss, Mike Sims-Walker, Sidney Rice, Braylon Edwards, Santonio Holmes pl.
Ja meg azt is mondogatják hogy tradelünk Ochocincoért. Na csak ő hiányzik még ide.
több mint 13 éve
kutya23c
223
Jön Plaxico!?!
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8206fe3c/Concerns-in-Chicago?module=HP_videoérdemes megnézni...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
kutya23c
223
Akkor ha jól számolok kb 60. ezerből meg van repjeggyel együtt-szállás nélkül- ugye?Kíváncsi leszek ha végre lehet venni jegyet hány óra alatt fogy el az összes!! 😛
több mint 13 éve
Gabez
84
Ja igen Euro, bocs. Köszi a másik linket is, jó lenne kimenni rá, de miért ne Szeptemberben jelenne meg a Star Wars Blueray, ami negyven rongy? Most melyik kezembe harapjak bele?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És mi van akkor ha megveszem és nem lesz meccs?Van ismerősöm Londonban, ő megveszi ha kell de félek, hogy elmarad.
több mint 13 éve
Vannak olcsóbbak is:http://www.nfluk.com/news/wembley-ticket-prices-frozen-31511.html
több mint 13 éve
potom 175 font+szállítási költség a londoni meccs ára.euro nem? ja, akkor is drága 😉
http://www.worldticketshop.hu/jegyek/tampa_bay_buccaneers_jegyek/121465_tampa_bay_buccaneers-chicago_bearsGabez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabez
84
potom 175 font+szállítási költség a londoni meccs ára.http://www.worldticketshop.hu/jegyek/tampa_bay_buccaneers_jegyek/121465_tampa_bay_buccaneers-chicago_bears
több mint 13 éve
http://www.livingthepartylife.com/post/5585559282/friday-may-20-tits-official-miami-launch-at-club-playA huszonhetes a mi fiúnk. Mindenki szeret dögös kurvák között lébecolni, csak ciki, ha kiderül. Ráadásul az NFL vizsgálja, hogy trademark jogokat sértettek. Wright azt mondja, hogy engedély nélkül használták fel a képeit. Mit gondolt, miért hívták oda? Mert imádják a szép szemeit, vagy mert NFL játékosok részvételével akarják vonzóbbá tenni a bulit?
- Abe Simpson