Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nagyon örülök a Carimi pick-nek szerintem brutál jó OL játékos lesz.
Kellett már ide egy tehetséges OL játékos.

Már csak az lett volna jobb ha PITbe sikerül ezt húzni 😛Darth
Bizony kell a mackóknak a jó OL játékos... grat.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Nagyon örülök a Carimi pick-nek szerintem brutál jó OL játékos lesz.
Kellett már ide egy tehetséges OL játékos.

Már csak az lett volna jobb ha PITbe sikerül ezt húzni 😛

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mondjuk kíváncsi lennék Carimi miét csúszott le hozzánk? De nem érdekel különösebben. Örülök neki. Holnapi nap... C'mon Endzsi.tüsi91
Mert pár csapat hülyén draftolt, pl. Seattle.
Jó lesz Carimi, nagy steel.Sobri Jóska
Nekem volt tegnap egy kisebb vitám, szóval nem mennék ebbe bele. De Carimi a helyén is kelt el. Ő nem egy Top15 tehetség,mint jordan, azért mehetett volna ki néhány hellyel magasabban, mert idén az OL class nem túl erős, ő pedig azonnal tud játszani. Mikor ilyeneket hallotok, "tremendous upside", az szabadfordításban azt jelenti, most még jó szar lesz, de majd két év múlva már jó lesz. Mi ezt nem engedhetjük meg magunknak. Nagyon rágtam a körmöm, hogy Sherrod v. Carimi, szerintem jól döntöttek. Kell ide egy white trash, ha pedig még tud magas szinten játszani a bal oldalon (nem, de egy átlagos teljesítményben reménykedhetünk), akkor jackpot. Mert futásnál már tudunk szélen olyan darálást, hogy ihaj. Ha a pass prot is összeáll, akkor figyeljen mindenki. Természetesen a fal közepe még nincs rendben, még nem tudju, hogy Webb végre kiszorul e, a srácnak még posztja sincs, lehet beljebb akarják megnézni (az se lenne feltétlenül hülyeség), szóval még nincs megoldás, csk az első lépés a helyes irányba.

Bowers térdeitől meg mindenki betojt, szerintem azt gondolták, atyagatya, hát mit tudnak amit én nem, aztán senki se kockáztatott. Féltem, hogy kihagyhatatlan ziccer lesz, de Tice kihívta Marinellit a hóra, aztán férfiak módjára elrendezték az ügyet. Maradt bőven CB/DL, jól kijöhetünk a draftból, ideje lenne.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Most kérdés, hogyan tovább. CB vagy DT. Melyik a 2. ill 3. körbe. Utána WR, LB, G, S ami jöhet.

Ez a Carimi pick felvillanyoz. RTbe kezdhet is. Egy guardot szerzünk FAről és ha nem is rózsás a helyzet, de jobb, mint volt.
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
huh jó erre kelni h Sherrod helyett Carimi pick...

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Cariminek nagyon-nagyon örülök, nem gondoltam volna, hogy benn lesz még....ilyen körülmények között jó dönés volt nem trade-elni....csak így tovább Angelo, ez kivételesen jó picknek tűnik...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 430 — #NoStress
Mondjuk kíváncsi lennék Carimi miét csúszott le hozzánk? De nem érdekel különösebben. Örülök neki. Holnapi nap... C'mon Endzsi.tüsi91
Mert pár csapat hülyén draftolt, pl. Seattle.
Jó lesz Carimi, nagy steel.

több mint 13 éve
Mondjuk kíváncsi lennék Carimi miét csúszott le hozzánk? De nem érdekel különösebben. Örülök neki. Holnapi nap... C'mon Endzsi.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nekem Kerrigan a kedvencem az első körösök közül, úgyhogy meg se említsd a lehetőségét, h csúszik, nehogy reménykedni kezdjek... 😀 Kizárólag érte lehet felmenni, akkor egyetértek Veled a feltrade-del kapcsolatban... 😀 Velem lehet alkudni... 😀
Ez a fal igen rózsaszín-ködfelhős....remélem, h a sors vezette a kezed, amikor leírtad... 😀
Egyébként a 4 tényleg teljesíthető lenne, csak nem neki...SLB(5.), CB(2. pl. House), No.1 WR(4.)--bár ez erős 😊 , DT(3. McClain), O-linemen(1. bárki 😊 )...Bear
Nem hinném, hogy a sors vezette a kezem, bár ma elszívtam unalmamban egy szál cigarettát, ami nem szokásom, szóval ennek hatására lehetnek látomásaim. House-t nem láttam játszani, hallom cefetül atletikus, csak van nekünk egy Bowman nevű atlétánk, aki játszani nem tud, de majd ugye. Inkább Brandon Harris, vagy Jalil Brown. DT-ből én inkább adnék esélyt Casey-nek, inkonzisztens, de nagyon sok snapet is játszott, akár 4. körben is ott lehet, akárcsak Drake Nevis (McClaint emlékeim szerint nem láttam játszani, ha láttam, nem vettem észre). Az elkapóknál Telivér is ott lehet, csak neki kell két év, mire megtanulja a szakmát, ha egyáltalán. Bár biztos van olyan két méter magas cula, kiről én még nem is hallottam. És persze ne felejtsük el a hátsó körös irányítót (Tolzien?), szóval az első négy pickből kell mazsolázni, utána már inkább csak véletlenül lehet használható játékosokat találni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
WR-ből egy magas redzone célpontot hozzanak, aki az első szellőtől nem repül el (aka Knox). Mert az fasza, hogy Knoxnak is van 5 TDje, meg kb 8 pick ami felé ment, és kb 4ből egy incompletet kihozhatott volna, ha...

Amúgy én is letrade párti vagyok, vhova második kör első felébe. Azzal kiegyeznék.
OL (talán 2), CB, DT, WR, S. Meglátjuk. Egy biztos, ha ezt a 2 évet is elszúrja Angelo, akkor ennek a csapatnak vége. A defense öreg, Cutler meg széttörve. C'mon Jerry!
több mint 13 éve
Nekem Kerrigan a kedvencem az első körösök közül, úgyhogy meg se említsd a lehetőségét, h csúszik, nehogy reménykedni kezdjek... 😀 Kizárólag érte lehet felmenni, akkor egyetértek Veled a feltrade-del kapcsolatban... 😀 Velem lehet alkudni... 😀
Ez a fal igen rózsaszín-ködfelhős....remélem, h a sors vezette a kezed, amikor leírtad... 😀
Egyébként a 4 tényleg teljesíthető lenne, csak nem neki...SLB(5.), CB(2. pl. House), No.1 WR(4.)--bár ez erős 😊 , DT(3. McClain), O-linemen(1. bárki 😊 )...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Bazza, a kicsi nem tart ébren éjszakánként?füligjimmy
Nem. Hihetetlenül jó alvó éjszakánként.
Éshogy ON is legyek ezt Höri linkelte draft topikba:
http://twitter.com/#!/evansilva/status/63613585405915136Bazzani
Na, lehet első körben elhozzuk Jimmy Smith-t, aztán mindenki örülhet 😀

Amúgy még az jutott eszembe, hogy a fal nyugodtan felálhatna jövőre úgy, hogy Clabo-Mankins-Kreutz-Pouncey-Omiyale, egy draft nem zárja ki az igazolást. Mert a kezdő ötösből minimum ötöt három év alatt ki kell vágni a pitébe, ez tény.

Szerencsés ember vagy, nekem csak a felső szomszéd gyereke sírt (inkább visított) éjszakánként. Eleinte azt hittem, csak jön a foga, vagy valami, de legalább másfél éven keresztül rikoltozott, azért nem hinném, hogy félig krokodil a kölyök.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Bazza, a kicsi nem tart ébren éjszakánként?füligjimmy
Nem. Hihetetlenül jó alvó éjszakánként.
Éshogy ON is legyek ezt Höri linkelte draft topikba:
http://twitter.com/#!/evansilva/status/63613585405915136

több mint 13 éve
de nem a Carimi-Watkins páros, hanem pl. a Mankins-Clabo páros tudna minket jövőre odavinni szerintem....Bear
Óóóó, Clabo és főleg Mankins szerintem álom kategória. Abban vita nincs, hogy egy tapasztalt veterán mindig jobb, mint egy újonc. Ha az ember biztos lenne benne, hogy valakit megcsípnek a szabadügynök piacon, akkor letojnám a falember draftot, megmondom őszintén. De asszongya Ánheló, hogy négy kezdőt akar draftolni..... he?! Négy tisztességes játékost nem húzott 5 év alatt. Mert 11 embernek egyszerre a pályán kell lenni a sípszó pillanatában, ez tény, de nem ettől lesz valaki jó játékos. Én az LB hiánytól abszolút nem félek. Bár Wilson tökéletes lenne, de jelenleg luxus. Lach addig játszik, amíg lépni bír, Briggset szinte gond nélkül pótolták már néhányszor. SLB poszt 10 éve nincs rendben. Évek óta hajtogatom, hogy a cornerek szarok, de azt is túlélték. Peppers állandóan pályán kell hogy legyen, ő is pótolhatatlan. Jelenleg vétek egy újonc, csak biztosítéknak. Ha esetleg Kerrigan és társai közül valaki lecsúszik, gondolkodás nélkül, persze. De Marvin Austin? Bár Harrison vicc, Melton és Big Toe sose lesz 3 down DT. De ez a csapat addig megy, amíg Jay Cutler viszi. Ezzel a vezetőség már idén hajlandó szembenézni, esetleg már tudják, csak nem tudják megoldani, vagy ignorálják a tényeket továbbra is. A Packers helyzetével nem lehet a Bearsét összehasonlítani, Capers egy edzőpápa, ő teszi naggyá a játékosait, nem fordítva. A támadóik pedig évek óta csiszolódnak, ők már megfizették a tanulópénzt. Szép lenne, ha Pepp és Lach mögött/mellett két hasonló képességű játékos kapirgálna, csak ez majdhogynem lehetetlen. Bár van néhány tehetséges pass rusher, csak ahhoz fel kell trade-elni 😛

Bazza, a kicsi nem tart ébren éjszakánként?

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hát kvára nem értünk egyet, Jimmy...

Az valóban igaz, h silányan draftolunk, de az aktuális választott nem lesz attól tuti húzás, mert felmegyünk érte...

A védőfal 30 feletti, kivéve Melton, Toe és Wootton...ezekből senki sem kezdő...ráadásul DE-ből kemény 3 db van (vészmegoldásként még Melton)...Harrison meg akkora ígéret, h Marinéni fikázta, pedig nem szokott ilyet...ha vki megsérül, lőttek mindennek...LB-sor dettó...30 felett a két szerződéssel rendelkező LB-nk...ha egy kidől, jöhetnek az abszolút nullák...
CB-nél is elkélne a magas pick, bár én nem vagyok a barátja a gondolatnak (Tillman-t is 2-ban húztuk anno....)...pont a secondaryben van sok játékosunk, igazán középszerű mind (tán Harris és Peanut átlag feletti)...szal elfér ide a tehetség...

Offense-ben a falon (no és a no.1 WR-en) kívül minden oké, na de most komolyan arra akarunk bazírozni, hogy két-három róka O-linemen megnyeri a SB-t nekünk? Ide Fa-ból kell egy-két kipróbált ember! Ráadásul a mostani helyzetben még a pályára sem mehetnének fel az újonc falembereink a szezon kezdetéig....majd a reg. season meccsen szokják a dolgot? Akkor már a franc megette az egészet! Olyan ember kell ide, aki már éveket húzott le G-ként, T-ként a ligában...aztán hozzájuk még jöhet max. egy rookie...
Minden tiszteletem Carimi-é, még csípem is, de nem találkozott minden egyetemi meccsén Allen-nel, Matthews-zal és társaikkal...

És talán a legfájóbb pont nekünk, ami miatt emellett vagyok: A Packs úgy verte szarrá az NFL-t, hogy a fél csapata hiányzott...azért, mert volt minőség a kezdők mögött...jónéhány poszton nemhogy minőség, hanem senki sincs nálunk....
És mégegyszer akkora malacunk nem lesz, h gyak. sérülés nélkül ússzuk meg a szezont....ezért lenne értelme pl. egy M Wilson-picknek is...Urlacher már 33...addig a srác eltötyögne SLB-ben, de ha gáz van, akkor MLB-re van emberünk..D-line: Pep megsérül, akkor ki jön? Wootton harc nélkül megkapja a pozíciót, mert már nincs is más a rosteren....röhej...és ez csak két kieső lenne...

Valóban igazad van abban, h gyak. egy O-line-nyira vagyunk az SB-győzelemtől (persze ha mindenki egészséges), de nem a Carimi-Watkins páros, hanem pl. a Mankins-Clabo páros tudna minket jövőre odavinni szerintem....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
És persze nem akarok potyára éjszakázni, holnapra szabit vettem ki, amúgy is tele a tököm, munkaundorom van. Olvasom, hogy sok kamasz és az egyetemista szintén élőben fogja követni a draftot, de ők még könnyen viháncolnak, az én koromban már sok alvásra van szüksége az embernek.füligjimmy
Mintha én írtam volna.
Csak mi tuti választunk az első körben. 😀

több mint 13 éve
legyen csak meg az a letrade....Bear
Booooooooooooooooooooooooooooo..... bocsi, egy kicsit túlreagáltam. Abszolút nem értek egyet azzal, hogy depht kell. Két olyan játékos kell, aki huszonöt másik csapatban is kezdő lenne. Az elmúlt öt évből ilyen csak Forte, egye fene, Olsen. Rotációba máshol is beférne Knox, Bennett és nyilvánvalóan returnerként Hester. D.J Moore egy jó nickel, Wotton akár kezdő is lehet idővel, Melton szituációs pass rusher. És ennyi. A több, mint negyven pickből. Ha tovább vizsgálódunk, még siralmasabb a helyzet. Szóval lehet extra cetliket gyűjteni, csak szerintem semmi értelme.

És azt is meg kell nézni, hogy hol tudna egy újonc komolyabb játékidőt szerezni. A védelemben vagy egy CB és egy SLB poszt kiadó, aztán jónapot. A védőfal mély, mindenki most kapott új szerződést, Adams mostanában fog, vannak a küszöbön toporgó fiatalok. LB-re vétek kidobni picket, hosszabítani kell, amúgy is csk Urlacher pótolhatatlan, ő pedig mindenképpen játszik. A CB poszt nyilvánvaló, de oda büdös életbe nem húztak magasan, ez első két körben szintén kilőve. Támadóoldal más tészta. Oda kell még két év, meg ötven millió dollár, mire Turner ganéját eltakarítják. Sajna Blackmon (lehet, jövőre megbánja) nem jött ki a draftra, szóval a WR class se telített. WR/HB/TE poszton mély a csapat, és elég fiatal is. Marad a támadófal, ez teljesen nyilvánvaló. Sherrodon kívűl mindenkit láttam játszani. Akire fogadni mernék, hogy biztosan megállja a helyét a ligában, az Pouncey (nem feltétlenül centerként), Watkins (miért írják mindenhol G-nek, jobb oldalon is simán bevethető), és Carimi (aki látta a Badgerst játszani, az tudja, a Bears blokkolási sémáinak a negyedét minimum már most tudná). Lehet őket kritizálni, hogy a térdük nem úgy hajlik, meg csípőjük, meg a kezüket nem úgy tartják, ezek a srácok lenyomták, aki szembejött. Ez a három srác jelenleg bárkit ki tud túrni a kezdőből. Costanzo, Sherrod, Solder szerintem nem (jó, Webbet igen, de az kurvára nem kunszt). Ijalana lehet G, akár RT, láttam a rájátszásban, de nem erős ellenfelek ellen. Cannon esélytelen, mint T, akárcsak Love, nem is értettem, szezon közben mi ez a hacacáré körülöttük. Persze vannak még a kalapban olyanok, mint Carpenter, Gilbert, és Barksdale, de nem hinném, hogy rájuk van szüksége a csapatnak. Fel kell trade-elni néhány helyet, és elhozni a három srác közül egyet. Aztán feljebb jönni a második körben is. Nem középső körös újoncok viszik előbbre ezt a csapatot, hanem playmakerek. Nem újjáépítunk, bajnoki címről ábrándozunk.

És persze nem akarok potyára éjszakázni, holnapra szabit vettem ki, amúgy is tele a tököm, munkaundorom van. Olvasom, hogy sok kamasz és az egyetemista szintén élőben fogja követni a draftot, de ők még könnyen viháncolnak, az én koromban már sok alvásra van szüksége az embernek.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Baldwin egy gyökér...más kérdés, h óriási upgrade lenne a mostani WR-bandához képest (főleg, mivel szöcskeszerűen ugrik...ahhoz a magassághoz ráadásul)....2. kör közepén még elhozhatjuk...legyen csak meg az a letrade....

No.1. Bears
több mint 13 éve
jövőre szintet lép, mert QB edző lesz.Höri
Manning várhatóan gyors hanyatlásnak indul...sok sikert hozzá...a 18-as középre fog futni.... 😀Bear
Caldwellnek sikerült QB coachból HC-vá vedleni, szóval komoly poszt az 😀

Painternek utasításokat osztani mondjuk tényleg kihívás, nem Manning ott a lényeg, ő Szurgent Lajossal is megoldaná talán.Höri
Csak aztán nehogy úgy járjon a Colts, ahogy a Honvéd is járt Lali bácsival, hogy addig-addig hasznosították a sok éves tapasztalatát, hogy már a bennmaradás is bravúr. 😀

Hirtelen mindenki felfedezte, hogy Baldwin akár le is csúszhat hozzánk, és akkor bizony nem fogja Angelo kihagyni a lehetőséget. Egyrészt dehogynem, másrészt kit érdekel. Megint hajnalig virrasztok, aztán letrade. Szomorú arc 😕

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jó, Turnernél lejjebb nem nagyon van. A Colts drukkerek azt állították, az ottani elkapógárdát még ő se tudja lerohasztani..... azért mindent megpróbált.füligjimmy
Manning várhatóan gyors hanyatlásnak indul...sok sikert hozzá...a 18-as középre fog futni.... 😀Bear
Caldwellnek sikerült QB coachból HC-vá vedleni, szóval komoly poszt az 😀

Painternek utasításokat osztani mondjuk tényleg kihívás, nem Manning ott a lényeg, ő Szurgent Lajossal is megoldaná talán.

több mint 13 éve
Jó, Turnernél lejjebb nem nagyon van. A Colts drukkerek azt állították, az ottani elkapógárdát még ő se tudja lerohasztani..... azért mindent megpróbált.füligjimmy
Manning várhatóan gyors hanyatlásnak indul...sok sikert hozzá...a 18-as középre fog futni.... 😀

No.1. Bears
több mint 13 éve
Normális esetben UFA-k, de ebben a helyzetben a franc sem tud semmit....mindenesetre bármelyik hasznos lenne itt....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jövőre szintet lép, mert QB edző lesz.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
A 2 G RFA (mondjuk franc se tudja azt h szabályozza a CBA), RT-re meg OT-taget tenni hát őőőőőőő kissé luxus...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Claboval semmi gond sincs, nagyon stabil volt tavaly...Matthews sem ficánkolt mellette, amit ugye Webbről nem mondhatunk el...a PB sem véletlen volt (sokszor nem mérvadó, de sztem ő tényleg megérdemelte)
Másrészt Blalock és Dahl is FA a Falcons falából....nem hinném, h mindet meg tudják tartani....akit meg nem, arra rá kell repülni...

A feltrade-et én nagyon nem pártolom, az első körben semmiképp...egyfelől: kiért? Akikért érdemes lenne felmenni, és vmelyik hiányposztunkon játszik, az Dareus, Peterson, Green és Jones....8-10-re az uccsó is kimegy közülük....akár 6-ra...borzalmas ára lenne a dolognak, főleg úgy, h játékost nem adhatunk a csomagba (bár most káosz van, a franc tudja)....aztán ha majd eltöri a lábát a preseasonban, akkor baszhatjuk az egész draftot...utána nagyjából 5. körben húzhatnánk újra....(bár ott születnek Angelo-nál a csillagok.... 😀 )
Másfelől nagyon égető, hogy több embert húzzunk a rengeteg bust után(illetve pont azért), hiszen alig van 30 alatti a kezdő D-ben...mögöttük meg nyista depth....egy két év múlva 30 pontnál kevesebbet nem fogunk kapni, ha nem rakjuk rendbe a D-t...

WR-ből Jackson taget kapott, Rice necces ilyen sérülés után....max. vmelyik Jet marad....Holmes/Edwards....
CB-nél Aso iszonyú drága, ő nem fog jönni, Joseph lenyilatkozta, h a Bengalsnál akar maradni, Bailey marad....max. Chris Carr jöhet....esetleg Cromartie, bár ő nem volt vmi fényes...

No.1. Bears