Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Jönnek az emberkék:Mistral Raymond, WR
Titus Young, WR
Curtis Brown, CB
D.J. Young, OT
Willie Smith, OT
Steven Friday, OLB/DE
Pouncey igencsak szeretné magát elvitetni velünk....olyanokat nyilatkozik, h Tice mmondta neki, h találkoznak a TC-ben...
Hát én inkább T-t vinnék, vagy Liuget-et, ha benn vannak...de ha ő jön, akkor sem bánom, csak váljon be G-nek, vagy C-nek...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Tovább folytatódik az OL-prospect dömping:Say no to unprotected Love... vissza fogjuk sírni Metcalfot. Nem értettem, mire ez a felhajtás a gyerek körül (méghogy első kör, haha) a bowl meccsen olyan botrányosan szar volt, hogy végleg elásta magát nálam, a kombájn csak megfejelte ezt a parádés szezont, elásta magát az edzőknél is. Mostmár nem is LT, hanem inkább G, és nem is első kör, hanem háromtól ötig valahol. Személy szerint nem különösebben vagyok lenyűgözve az eddig radaron lévő játékosoktól, bár még bőven van idő.
Love is radaron...
A lista bővül:
Lawrence Wilson, LB
Buster Skrine, CB
Vincent Brown, WRBear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Tovább folytatódik az OL-prospect dömping:Love is radaron...
A lista bővül:
Lawrence Wilson, LB
Buster Skrine, CB
Vincent Brown, WR
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Új név a kalapban:Road House
D. House, CBBear
http://www.youtube.com/watch?v=6JiorlbDrR8&feature=related
Mimimum ilyen kemény legyen.
I don't want to talk about what range it is, but I think we'll have a reasonable, fair budget that will allow us to do some things, especially with all the free agents who might be available when a deal gets done.
Minden egyes alkalommal lenyilatkozzák, hogy biza a szabadügynökpiacon ismét aktívak lesznek. A tiltás ellenére tuti kapcsolatban állnak ügynökökkel, a nyitás után két órával már be fogják mutatni az új igazolásokat.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Csak az NHL-ben...botja már van.... 😀Új név a kalapban:Hugh Laurie-t lehet draftolni?! 😂davemayer
D. House, CBBear
No.1. Bears
több mint 13 éve
Új név a kalapban:Hugh Laurie-t lehet draftolni?! 😂
D. House, CBBear
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Új név a kalapban:D. House, CB
No.1. Bears
több mint 13 éve
Azt én is merem remélni, h nem hoznak RB-t...őrült nagy baromság lenne, miután Chester maradt, és Wolfe-ot már leszámítva is 4 RB van a rosteren...kidobott pick a needeket ismerve...Korai OT, DT pedig garantáltnak tűnik a kérdés már csak az, h melyik 1., melyik 2. kör...ha fogadni kéne OT-re voksolok, persze akkor, ha az elsőkörös szintűek benn maradnak...ha nem, akkor Liuget.
No.1. Bears
több mint 13 éve
Én már amúgy egyáltalán nem adok arra,hogy miket írnak/mondanak.Értem,csak jeleztem,hogy csak akkor draftolunk futót ha valaki hatalmasat csúszik.Ja, Carimi pick, aminek még értelme is lenne 😀 Amúgy nem biztos, hogy ködösítésként scoutolják mifelénk a futókat, lehet tényleg komolyan tervezik, csak reménykedek, hátha most kivételeesn mindenki egyszerre fogja elővenni a jobbik eszét.füligjimmy
Az is hülye aki 1/13as OT-t jósol,de ez már megint másik téma.Bazzani
Tavaly a hülye is tudta,hogy ha ott lesz Suh akkor behúzzuk.
De persze özönlöttek a lehet,hogy McCoy lesz,meg ki a jobb DT és hasonló marhaságok.
Későbbi körökre meg amúgy is marhaság jósolni,majd ha túl leszünk az első napon.
több mint 13 éve
Értem,csak jeleztem,hogy csak akkor draftolunk futót ha valaki hatalmasat csúszik.Ja, Carimi pick, aminek még értelme is lenne 😀 Amúgy nem biztos, hogy ködösítésként scoutolják mifelénk a futókat, lehet tényleg komolyan tervezik, csak reménykedek, hátha most kivételeesn mindenki egyszerre fogja elővenni a jobbik eszét.
Az is hülye aki 1/13as OT-t jósol,de ez már megint másik téma.Bazzani
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Értem,csak jeleztem,hogy csak akkor draftolunk futót ha valaki hatalmasat csúszik.Egy szóval nem mondtam, hogy húznának első két körben, de mondjuk előzetesen 4. körben tervezik, csak egy ilyen jeditrükk miat hamarabb ráfanyalodnak. Mindössze ennyire céloztam.füligjimmyRemélem nem akarnak magas picket futókra kidobni, és csak ködösítenek, hátha a Packers, vagy a Lions egy körrel hamarabb viszi el valamelyiket (szerntem felmerült arrafelé egy esetleges RB pick). Se komolyabb CB, se DE egyelőre nincs a radaron, ez azért érdekesfüligjimmyA Lions 3.körnél hamarabb nem húz RB-t ezt most megmondom.
Persze vannak hihetetlen esetek,ha mondjuk a 2 sztárfutóból az egyik benn lesz 2/12nél akkor... de ez ugye eleve marhaság.
Nekem nagyon tetszene és eléggé reális egy 3.körrös Murray vagy egy 6./7.körös Clay pick.Bazzani
Az is hülye aki 1/13as OT-t jósol,de ez már megint másik téma.
több mint 13 éve
Egy szóval nem mondtam, hogy húznának első két körben, de mondjuk előzetesen 4. körben tervezik, csak egy ilyen jeditrükk miat hamarabb ráfanyalodnak. Mindössze ennyire céloztam.Remélem nem akarnak magas picket futókra kidobni, és csak ködösítenek, hátha a Packers, vagy a Lions egy körrel hamarabb viszi el valamelyiket (szerntem felmerült arrafelé egy esetleges RB pick). Se komolyabb CB, se DE egyelőre nincs a radaron, ez azért érdekesfüligjimmyA Lions 3.körnél hamarabb nem húz RB-t ezt most megmondom.
Persze vannak hihetetlen esetek,ha mondjuk a 2 sztárfutóból az egyik benn lesz 2/12nél akkor... de ez ugye eleve marhaság.
Nekem nagyon tetszene és eléggé reális egy 3.körrös Murray vagy egy 6./7.körös Clay pick.Bazzani
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Remélem nem akarnak magas picket futókra kidobni, és csak ködösítenek, hátha a Packers, vagy a Lions egy körrel hamarabb viszi el valamelyiket (szerntem felmerült arrafelé egy esetleges RB pick). Se komolyabb CB, se DE egyelőre nincs a radaron, ez azért érdekesfüligjimmyA Lions 3.körnél hamarabb nem húz RB-t ezt most megmondom.
Nekem nagyon tetszene és eléggé reális egy 3.körrös Murray vagy egy 6./7.körös Clay pick.
több mint 13 éve
Atyaég, Jimmy, mostmár izgulnom is kell, ne ígérj ilyet, mert szívrohamot kapok, ha melléhúznak 😀 ...de ha véletlenül küldöd a whiskeyt, akkor elfogyasztjuk a fórumozó medvékkel közösen..😀Remélem nem akarnak magas picket futókra kidobni, és csak ködösítenek, hátha a Packers, vagy a Lions egy körrel hamarabb viszi el valamelyiket (szerntem felmerült arrafelé egy esetleges RB pick). Se komolyabb CB, se DE egyelőre nincs a radaron, ez azért érdekes
Csak azért, hogy jelenlegi állást nézzünk, ami a draftot illeti:
Akikkel kapcsolatba kerültünk, az eddig infók alapján:
QB: Enderle, Yates, Dalton
RB: Murray, Green, Vereen, Leshoure
WR: R. Johnson, Pettis, Stewart, Hamler
G: Browning, Pouncey, Watkins, Moffitt
T: Carimi, Castonzo, Sherrod
TE: -
DT: Austin, McClain, Nevis, Bryant, Liuget
DE: Klug, Nurse
LB: Moch, Wilson, Hogue
CB: R. Jones, Vaughn
S: Bratton, N. Williams, W. HillBear
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Olb-nek szánják szerintem, bár a srác inkább workout warrior....4.körnél előbb semmiképp nem kéne...legalábbis ide....
No.1. Bears
több mint 13 éve
Monduk h Mochtól mit akarnak 4-3ban az számomra nem tiszta
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Atyaég, Jimmy, mostmár izgulnom is kell, ne ígérj ilyet, mert szívrohamot kapok, ha melléhúznak 😀 ...de ha véletlenül küldöd a whiskeyt, akkor elfogyasztjuk a fórumozó medvékkel közösen..😀Csak azért, hogy jelenlegi állást nézzünk, ami a draftot illeti:
Akikkel kapcsolatba kerültünk, az eddig infók alapján:
QB: Enderle, Yates, Dalton
RB: Murray, Green, Vereen, Leshoure
WR: R. Johnson, Pettis, Stewart, Hamler
G: Browning, Pouncey, Watkins, Moffitt
T: Carimi, Castonzo, Sherrod
TE: -
DT: Austin, McClain, Nevis, Bryant, Liuget
DE: Klug, Nurse
LB: Moch, Wilson, Hogue
CB: R. Jones, Vaughn
S: Bratton, N. Williams, W. Hill
No.1. Bears
több mint 13 éve
Csak hogy megvédjem a draftom: 😀Sajnálom, már rápöktem a fenőkőre, így addig nem tehetem le a kaszámat, amíg vért és/vagy gazt nem ontottam vele. Nem én találom ki a szabályokat. A Sherrod picktől a Jóisten se ment meg minket, nagyon úgy néz ki. Borogatással elviselem, de az lenne a szép, ha Ominál is jobb lenne, ő visszamehet jobboldalra, egy csapással két legyet ütöttünk. De a kiszivárogtatott információkkal szeritem felkészítik a szurkolókat, hogy nem T jön, bár Ánhelót a heréinél fogva fogják felakasztani, ha Cultler ismét 50-60 sacket, ezen felül 40-45 pofont kap szezononként. Viszont egy CB/UT/WR pick (Torrey Smith az én emberem) sokkal jobban beválhatna. Nade a második pick: személy szerint nemigazán hiszek a "Marinelli Magic"-ben (viszont koordinátorkén t sokkal többet kaptunk tőle, én semmit se vártam, meg is harapom a nyelvemet). Persze Toe jó átlagos játékos lett, és Melton sem rossz szituciós rusher. De tavaly hol volt a varázslat? Idén hol van? Harris, Harrison, Gilbert? Wotton? Van kondija a srácnak, csak ezekkel már befürödtünk. Én itt cornerre voksoltam volna. Csak ugye nem tudom, ki volt még benn, mindegy. Szerintem egy corner viszi ezt a védelmet egy újabb szinttel feljebb, nem UT. Sajna center se nagyon van ezen a drafton (Kirkpatrick benn volt még?). Nem szerencsés ez az offseason számunkra. Elkapóval ismét vitáznék, depht kell, arra nem pocsékolnék egy egy 3. kört. Itt egy DE/DT, védőfalban nagyon mély a draft. A többit aláírnám. Ha tényleg így nézne ki a draft (ez esetben minimum egy üveg húszéves whiskey-t küldök neked), akkor természetesen Neild és Gates vinné a leggtöbre, de ez már csak így szokott lenni 😀
Bear
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Csak hogy megvédjem a draftom: 😀A játék topicjába már beírtam ezeket:
(szabályok: nincs trade, FA-kal úgy számoltam, mintha elmentek volna, nagyjából Kreutz-ot és félig-meddig Adams-et vettem újraigazoltnak)
Javaslom nézzétek hozzá a draft-topicot, kik voltak még benn.
1. kör: Derek Sherrod, OT
Legnagyobb need, uccsó 1. körös OT, nem maradhatott benn...
2. kör Allen Bailey DE/DT
Marinéni azt csinál belőle, amit szeretne...Harris release és csak 3 DE a rosteren...
3. kör Edmond Gates WR
3 WR van jelenleg a rosteren, D. Manning visszahordóként elsétál isten hírével...Toliver reach, Doss szar, ez maradt...
Legtöbbet ezen filóztam...House, vagy Carpenter lett volna a választásom...még Moffitt-en agyaltam...de WR mindenképpen kellett...
4. kör Marcus Gilbert OT/OG
Nagyszerű falunkba egy olyan ember, aki G-t és RT-t is tud...
5. kör Ross Homan OLB
Urlacher és Briggs mellé muszáj egy fiatal....ráadásul az előbbieken kívül nincs LB a rosteren
6. kör Chris Neild NT
Adams FA...még ha Adams marad is, akkor is kell mögé vki, mert Harrison jelen állás szerint nem megoldás...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Kellett nekem fikázni Bear draftját. Ez megvolt mindenkinek?mondjuk Pouncey a legutóbbi szezon alapján pont nem érzi jól magát centerben, rengeteg szar snapje volt
"If the 6-foot-5, 303-pound Pouncey is around when the Bears select 29th overall in the draft, the Bears won't pass him up even if a tackle is a more pressing need. An option could be playing Pouncey at guard until Kreutz retires, then shifting Pouncey over to his comfort zone at center." Ez eddig teljesen rendben van. Sőt, jobban örülnik a Pounceynak (utoljára írtam ki a nevét rendesen, hehe), mint Soldernek. Erőből tudjunk futni, Cutler tudjon fellépni a zsebben. Na, itt csap bele a szerző a lecsóba: "Chris Williams, now at left guard, could be a candidate to move back to right tackle. The Bears seem pleased with Webb's upside at left tackle." Bőszen remélem, hogy ez nem igaz. Ha valakinek a BEars stábban ilyen tervei vannak, akkor sürgősen ki kell rúgni az illetőt. Williams kib*****tt nagy égés volt, mint RT, Webb..... úgy néz ki megvan az új szerelemgyerek.füligjimmy
több mint 13 éve
Kellett nekem fikázni Bear draftját. Ez megvolt mindenkinek?"If the 6-foot-5, 303-pound Pouncey is around when the Bears select 29th overall in the draft, the Bears won't pass him up even if a tackle is a more pressing need. An option could be playing Pouncey at guard until Kreutz retires, then shifting Pouncey over to his comfort zone at center." Ez eddig teljesen rendben van. Sőt, jobban örülnik a Pounceynak (utoljára írtam ki a nevét rendesen, hehe), mint Soldernek. Erőből tudjunk futni, Cutler tudjon fellépni a zsebben. Na, itt csap bele a szerző a lecsóba: "Chris Williams, now at left guard, could be a candidate to move back to right tackle. The Bears seem pleased with Webb's upside at left tackle." Bőszen remélem, hogy ez nem igaz. Ha valakinek a BEars stábban ilyen tervei vannak, akkor sürgősen ki kell rúgni az illetőt. Williams kib*****tt nagy égés volt, mint RT, Webb..... úgy néz ki megvan az új szerelemgyerek.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Draftjátékban erre jutottam:Tudom, hogy játék, de ugye játékot csak komolyan(mondjuk ha az a lényeg, hogy találj ek minél többet, akit angelo fog draftolni, akkor oké), szóval..... én készítem a fáklyát, és a vasvillát, és ha valami ehhez hasonló lesz, az egész lakótelep nagyon meg fog lepődni, csak ennyit mondhatok. Sherroddal úgy járunk majd, mint Williamssel. Kell egy LT, de azért Omi messze nem volt olyan rossz, hogy egy róka, akinek azért vannak bőven hiányosságai, simán lenyomná. Webb helyére nem kell első köröst áldozni. Mindegy, ha Tice lát benne valamit (az modjuk szokásos, hogy az edzők túl sokat gondolnak magukról, és azt hiszik, hogy majd ők a **** is kiedzik egy adott játékosból), meg tudjuk kaparintani, akkor ő lesz. De mindjárt ott van Bailey. Apu, kezdődiiiiiiiiiik!!!!! Nem 3-tech, és nekünk igazából egy swing DE kellene, aki szintén nem ő, Gilbert se vitte semmire, Harrison se, amúgy ott van Izzy, hamár ez a UT/LDE tweenert keresünk. Gates kicsit "hegyre hozzuk a homokot", workout warrior az abeline-i keresztényektől. Változatlanul nincs egy playmaker X, hogy Knox lehetne flanker. A többi pick jó, bár nincs C, Neild tetszik, Dusty óta nem volt igazi 2-down NT. Mondjuk az elmúlt három évben én olyan sikerességgel jövendöltem meg az újoncok teljesítményét, hogy inkább kussoljak. Mindenesetre telefonálok a faternak, hogy a kaszát is élezze. 😀
1. Derek Sherrod OT
2. Allen Bailey DE/DT
3. Edmond Gates WR
4. Marcus Gilbert OT/G
5. Ross Homan OLB
6. Chris Neild NT
Egész jó lett, bár volt néhány bosszantó dolog...3 körben halomra kiszedtek mindenkit, akit szerettem volna...
Szerintem tűrhető...Bear
Most, hogy átolvastam néhány mock draftot, ezzel simán kiegyeznék. Apám, ahogy jön a draft, úgy mondanak egyre több marhaságot. Oké, mindig kell valami újat mondani, de legyen már egy alsó határ. Mi legalább nem kapunk ezért fizetést. Bár lehet Bearnek átcsúsztattak valami az asztal alatt 😀
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Draftjátékban erre jutottam:1. Derek Sherrod OT
2. Allen Bailey DE/DT
3. Edmond Gates WR
4. Marcus Gilbert OT/G
5. Ross Homan OLB
6. Chris Neild NT
Egész jó lett, bár volt néhány bosszantó dolog...3 körben halomra kiszedtek mindenkit, akit szerettem volna...
Szerintem tűrhető...
No.1. Bears
több mint 13 éve
félreértesz, én nem mondtam egyszer sem rá, hogy rossz játékos, vagy el kéne cserélni, vagy ilyen marhaságokat.Ki értékeli fel? Mikor legutóbb ellenőriztem, cukorbetegségért még nem járt érdemrend. De vannak ezek a gyépés színvonalú kritikák, hogy ki mennyire kemény, meg miért áll az oldalvonal mellett csendben. A csávó elég kemény, ha bevállalja ezt a sok extra szarságot, persze jó sok lóvéért vállalja. És azért áll a vonal mellett, mert az edzőkre is oda kell figyelni, aztán a dokik folyamatosan vizsgálják, aztán vagy eszik valamit, vagy neadjisten kap egy szurit. És a cukorbetegeknél gyakori a hangulatváltozás is. Általában ezért nem szór villámokat a pöcséből a pálya szélén. Ez tény. És azt felróni, hogy a sajtótájékoztatókon az eldöntendő kérdésekre igennel, vagy nemmel válaszol...... én, mint a magyar foci rajongója, és a Gellei Imre fanclub alelnöke nem hiszem, hogy hülye kérdésekre ne lehetne tízmondatos válaszokat adni, de azokat is megértem, akik azt mondják, a klisék sértik az intelligenciájukat. Apám, hetek óta nem írtam ide ennyit.
de azért ne legyen megkülönböztetve, mert valami baja van, és emiatt fel kell értékelni, sőt egyáltalán nincs rászorulva, hogy akár ilyenekkel kelljen érvelni mellette. 😊, arról meg hogy szétveretik meccs közben, végképp nem tehet.sapka
Tice és Martz ott voltak Carimi edzésén. Biztosan megpróbálkoznak egy feltrade-del, csak sikerül e, az itt a kérdés. De lehet, hogy Moffitt lesz a mi emberünk? És akkor mi lesz Chris Williamssel?
- Abe Simpson
több mint 13 éve
félreértesz, én nem mondtam egyszer sem rá, hogy rossz játékos, vagy el kéne cserélni, vagy ilyen marhaságokat. de azért ne legyen megkülönböztetve, mert valami baja van, és emiatt fel kell értékelni, sőt egyáltalán nincs rászorulva, hogy akár ilyenekkel kelljen érvelni mellette. 😊, arról meg hogy szétveretik meccs közben, végképp nem tehet.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!