Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Leigazoltunk egy Andy Fantuz nevű langalétát.füligjimmy
ő is játszott anno a Shrine Game-n, mint Idonije 😊JJ Tiller
http://www.chicagobears.com/news/NewsStory.asp?story_id=7556konqueror
Ő mondjuk pont egy olyan játékos, aki megtalálhatja nálunk a helyét. Hamár draftolni nem tud a GM, legalább ilyen használható noname (kanadai sztár, aki nem Alanis Morisette, az noname) játékosokat fel tud hajtani. Félelmetesen vékonyak vagyunk elkapó poszton, nem is csoda, hogy vajúdunk a red zone-ban.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
ő is játszott anno a Shrine Game-n, mint Idonije 😊JJ Tiller
http://www.chicagobears.com/news/NewsStory.asp?story_id=7556
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ő is játszott anno a Shrine Game-n, mint Idonije 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vasza Green Bay Packers 59
Pepperst megvágták 10000re..... Hát mi a retkes faszt tudott volna csinálni???, Törje ki a nyakát?
Felugrok a Goodell takarodj bandwagonratüsi91
Cheap shot volt. Kaphatott volna nagyobb büntit is. Harrison kisebb állatkodásokért jóval több büntit kapott.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerintem az edzők munkája azért messze volt a tökéletestől. Az én cseppet sem számító véleményem szerint Tice végezte a legrosszabb munkát. Természetesen szarból csak szarvárat lehet építeni, a sérülések se kerülték el a falembereket, és legalább felkavarta a megposhadt állóvizet. De mi a bánatot keresett a pályán egy Lance Louis, aki egyszerűen félt, Webb, aki ostoba, gyenge, és tehetségtelen? Miattuk visszasírtam Metcalfot és St.Clairt.

Sajna Big Love pont olyan edző, akinek elég komoly hiányosságai vannak, de van annyira jó, hogy nála jobb edzőt nagyon nehezen lehet leszakítani. Megfelelő edzői stáb nélkül nem lehet eredményt elérni. Aki ezt állítja, az hazudik. Játékosok nélkül nem lehet eredményt elérni. Erre a szezonra a védelmet gyakorlatilag megerősítettük három All-Pro játékossal. És erre szokott jönni az a riposzt, hogy a Tampa 2 védelembe jó játékosok kellenek, és csak akkor jó, ha erős középen. Én
meg erre megkérdezném, hogy melyik az a védelem, ami igényli a rossz játékosokat, és akkor a leghatékonyabb, ha nyúlbélák játszanak középen. Segítek, egyesek, és nemcsak drukkerek, hanem nagyon komoly szakemberek, NFL vezetőedzők szerint is a 3-4 a megoldás. Minden esetben, csak így, a megoldás: a 3-4 fron seven. A másik, hogy minden edzőnek (még a legsikeresebbeknek is) megvannak a maga hibái.

Leigazoltunk egy Andy Fantuz nevű langalétát.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Amúgy ha valamit fel lehet róni a stábnak az az hogy egy ilyen fogalmatlan embert a pályára küldenek. Láttuk már a harmatos Panthers ellen is, erre beküldik JESUS

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Nálam is Urlacher az év védője, már csak azért is mert a liga "szakértői" már félig-meddig leírták. Erre rácáfolt keményen, még mindig képes magas szinten játszani ( voltak gyengébb periódusai de összességében ott volt a szeren).

Offenseben szintén Forte, sztem senki sem gondolta hogy hozza a rookie évét(vagy jobbat), nagyon kell a jó futójáték + nálam Cutler is pozitív volt a tavalyihoz képest(!)

A "ki tűnne fel legkevésbé?" kérdést én úgy formálom át hogy kit raknál ki elsőre ( a méteres hóba egy szál alsógatyában):
COLLINS,COLLINS,COLLINS...
De persze a seconday-ből + az OL-ból is lehetne válogatni...

Nálam az edzői stáb 8-9 (Tice 10, Martz 9, Marinelli 8,a sec edzője 7, Lovely Smith 7-8 )
Még mindig nem érzem Smithnél azt hogy megérdemli a maradéktalan dicséretet, kicsit úgy érzem (ha hosszabbítanak vele) a teamje tartotta meg az állását, bár a háttérbe annyira nem látok bele. Mindenesetre az hogy a döntő driveban hogy kérte ki az időt és milyen playeket hivatott(?) egy ideig még megemeli a vérnyomásom. Szvsz adjanak neki egy 1 max 2 éves szerződést, hosszabbat semmiképpen, ezek szerint neki kell a pressure mert anélkül nem tud motiválni 😀

Jó szezon, pozitív teljesítmények, remélem sikerül ezt fenntartani de hosszú offseasonnek nézünk elébe, sok minden történhet.

Jó SB-t mindenkinek, én a Steelers-el szimpatizálok de Rodgers miatt kicsit drukkolok a GB-nek is, nyerjen ARod most egy SB-t mint az öreg Brett aztán meg felejtse el a PO-ot is... 😂davemayer
jaaaaaj, ne juttasd eszembe Collinst, napokig a plüssmackómat kerestem, mert rémálmaim voltak...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nálam is Urlacher az év védője, már csak azért is mert a liga "szakértői" már félig-meddig leírták. Erre rácáfolt keményen, még mindig képes magas szinten játszani ( voltak gyengébb periódusai de összességében ott volt a szeren).

Offenseben szintén Forte, sztem senki sem gondolta hogy hozza a rookie évét(vagy jobbat), nagyon kell a jó futójáték + nálam Cutler is pozitív volt a tavalyihoz képest(!)

A "ki tűnne fel legkevésbé?" kérdést én úgy formálom át hogy kit raknál ki elsőre ( a méteres hóba egy szál alsógatyában):
COLLINS,COLLINS,COLLINS...
De persze a seconday-ből + az OL-ból is lehetne válogatni...

Nálam az edzői stáb 8-9 (Tice 10, Martz 9, Marinelli 8,a sec edzője 7, Lovely Smith 7-8 )
Még mindig nem érzem Smithnél azt hogy megérdemli a maradéktalan dicséretet, kicsit úgy érzem (ha hosszabbítanak vele) a teamje tartotta meg az állását, bár a háttérbe annyira nem látok bele. Mindenesetre az hogy a döntő driveban hogy kérte ki az időt és milyen playeket hivatott(?) egy ideig még megemeli a vérnyomásom. Szvsz adjanak neki egy 1 max 2 éves szerződést, hosszabbat semmiképpen, ezek szerint neki kell a pressure mert anélkül nem tud motiválni 😀

Jó szezon, pozitív teljesítmények, remélem sikerül ezt fenntartani de hosszú offseasonnek nézünk elébe, sok minden történhet.

Jó SB-t mindenkinek, én a Steelers-el szimpatizálok de Rodgers miatt kicsit drukkolok a GB-nek is, nyerjen ARod most egy SB-t mint az öreg Brett aztán meg felejtse el a PO-ot is... 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ki volt a védelem legjobbja idén?
Urlacher, nagyon jó játékkal tért vissza idén, Ő a vezér.

Ki volt a legjobb támadójátékos?
Forté, az NFC döntőn is bizonyította, h nélküle lehetetlen lenne előre jutni.

Kinek a hiánya tűnne fel legkevésbé?
huh, hát nem is tudom. (többen is vannak 😕) szvsz Tim Jennings, bár akkora fizetés mellett a mutatott játék alapján Tomie Harris.

Hányas osztályzatot adnál az edzői stábnak (akár külön-külön is) 1-10-ig?
osztályzatokat nem adok, annyira nem vagyok hardcore-fan.
Tice: szerintem mindent kihozott a keze alatt lévő játékosokból (többet csak Chuck Norris tehetett volna)
Martz: mindenképpen pozitív, idén mindenképpen javult a támadójáték. többek írták, h volt gondolat is a drive-okban. nekem ez úgy nyilvánult meg, h elkezdtem bízni a támadásban, már nem az volt az imáim témája, h "csak ne veszítsük el a labdát!" 😀
Marinelli: jól forgatta a d-linet, és persze Peppers érkeztével feljavultak a többiek is. a védelem összességében jó évet zárt.
Smith: végülis ő a főedző, és a keze alatt dolgozó emberek jól teljesítettek. no meg főcsoport-döntőt játszottunk. bár az edzők idehozása nem igazán az ő érdeme.
szumma-szummárum: az elvárásokat túlteljesítette a csapat. egy erős 8-ast mindenképpen megérdemelnek. (bocs, mégis csak lett osztályzat 😀)

DE azért még nézzük meg, h a következő szezonban (2011 v. 2012.ben?) mit tudnak majd elérni. 😊

JJ Tiller: köszi az infót. úgy látszik, h nagy urban-legend rajongó lettem 😀 majd próbálom kiölni magamból. 😊

Go Bears!

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Én inkább a szokásos turbómagyarságot tartom valószínűnek. A szülei az akkori Osztrák-Magyar Monarchia területén éltek, apai ágon rendelkezhetett magyar felmenőkkel, szóval nem beszélt magyarul, soha nem élt sem ő, sem a családja magyar területen, de mivel uszkve tizenhatodrész magyar volt, vagy magyar hangázú volt a vezetékneve, tehát teljesen nyílvánvalóan ő ugye magyarfüligjimmy
azt tudtam, h nem tudott magyarul. inkább azt hittem, h a szüleinek volt valami magyar vonatkozása. de ha meg nem volt, akkor miért van szintén rengeteg olyan oldal, ahol meg ezt írogatják (és koránt sem "vadmagyar" oldalak)?vandeminek
én csak azt csodálom, hogy eddig még nem nevezték a közvetítésekben Halas Györgynek

sajnos ez egy tévhit (ami az ominózus 2007-es nfl.hu-s cikkben is rosszul lett írva), és ezt eloszlatni az emberekkel kb. olyan nehéz, mint elmagyarázni, hogy Verne Gyula sem magyar...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Sziasztok!
Lenne egy ötletem, ha nem gond! Értékeljük (nyilván a Sb után és a draft előtt) a mögöttünk álló szezont a Bears szemszögéből egy-egy soros mondatokban. Konkrétan olyan elképzelésem lenne, hogy kérdéseket teszünk fel és egysoros válaszokat adnánk meg.
Pl:
Ki volt a védelem legjobbja idén?
Ki volt a legjobb támadójátékos?
Kinek a hiánya tűnne fel legkevésbé?
Hányas osztályzatot adnál az edzői stábnak (akár külön-külön is) 1-10-ig?
Stb, stb
Nyilván lehet ennél konkrétabb, szakmaibb, kevésbé közhelyes kérdéseket is feltenni, de azt ne tőlem várjátok. 😊
Várom a további kérdéseket és válaszokat, ha pedig senkit nem érdekel, akkor bocs. 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Eric Washington Carolinába ment uúgy D-line coachnak (azért Marinéni volt a főnök), Hoke-ot a Philly interjúvolja a DC állásra...szerintem inkább vmelyik SB-os emberre várnak....Bear
Hoke munkájától azért nem lehetünk elájulva...
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Eric Washington Carolinába ment uúgy D-line coachnak (azért Marinéni volt a főnök), Hoke-ot a Philly interjúvolja a DC állásra...szerintem inkább vmelyik SB-os emberre várnak....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
azt tudtam, h nem tudott magyarul. inkább azt hittem, h a szüleinek volt valami magyar vonatkozása. de ha meg nem volt, akkor miért van szintén rengeteg olyan oldal, ahol meg ezt írogatják (és koránt sem "vadmagyar" oldalak)?

na mindegy, ez nem változtat az érdemein, és azon sem, h ez a szezon végeredményként sokkal jobban sikerült, mint azt bárki is várta volna 😊vandeminek
Szerintem általánosan elterjedt tévedésről beszéljünk akkor. Ha azt mondjuk, hogy a Kárpát-medence területéról vándoroltak ki, és rendelkezett valamilyen formában magyar felmenőkkel, az nem hangzik olyan jól, mintha egyből rávágjuk egy híres emberre, hogy bizony ő is magyar. Erről nekem a Bazi nagy görög lagzi (igen, én láttam azt a filmet, és tetszett is) jelenete jut eszembe, amikor az öreg megmagyarázza a kislánya barátnőinek, hogy a "kimonó" az miért görög. Ha nyerek valami Nobel-díjat, akkor bejelentkeznének mondjuk a németek, hogy én tulajdonképpen német vagyok, mert egyhetvenötöd rész sváb volt a nagyanyám? Ez mondjuk megmagyarázná, miért szeretem a sört, a nagycsöcsű szőkéket, és a tengerparti hosszú meneteléseket ritmikus üvöltözésre.

Az edzők csak a Super Bowl után adják le a szezon végi jelentéseiket (játékosértékelés, meccselemzés, stb.). Uborkaszezon realoded. Ez most a szokásosnál is unalmasabb lesz Mackóföldén.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Halas

most olvasgatom Papa Bear angol wikis oldalát, és szláv, csehszlovák felmenőkről írnak benne. magyarokról, magyarországról egy szó sincs.. erre el kezdtem keresni, gondoltam én tudom rosszul, h volt valami köze hozzánk.
következő érdekesség, h a BearsHistory.com (http://www.bearshistory.com/lore/georgehalas.aspx) sem tud semmi magyar kapcsolatról, csak Bohemian (cseh felföldi?) emigráns szülőkről.
tovább googlizva viszont szép számmal jönnek találatok arra, hogy magyarok voltak a felmenői. no meg még anno nfl.hu-ról is emlékszek egy írásra (szerintem onnan van az emlékem, h volt köze a magyarsághoz)

szóval "kicsit" elképesztőnek tartom, h például a bearshistory.com oldalon ilyen hibák vannak... vagy javítsatok ki ha valamiben én tévedekvandeminek
Én inkább a szokásos turbómagyarságot tartom valószínűnek. A szülei az akkori Osztrák-Magyar Monarchia területén éltek, apai ágon rendelkezhetett magyar felmenőkkel, szóval nem beszélt magyarul, soha nem élt sem ő, sem a családja magyar területen, de mivel uszkve tizenhatodrész magyar volt, vagy magyar hangázú volt a vezetékneve, tehát teljesen nyílvánvalóan ő ugye magyar.

Tüsi, én nesm hiszek abban, hogy ki kellett volna törnie a nyakát. Mindegyik srácnak olyan a reakcióideje, mint egy autóversenyzőnek. Ráadásul dobás után sisak a sisaknak, ez tíz évvel ezelőtt is bünti. Peppers is rosszul játszott ezen a meccsen, nem kell szépíteni.füligjimmy
azt tudtam, h nem tudott magyarul. inkább azt hittem, h a szüleinek volt valami magyar vonatkozása. de ha meg nem volt, akkor miért van szintén rengeteg olyan oldal, ahol meg ezt írogatják (és koránt sem "vadmagyar" oldalak)?

na mindegy, ez nem változtat az érdemein, és azon sem, h ez a szezon végeredményként sokkal jobban sikerült, mint azt bárki is várta volna 😊

több mint 13 éve

most olvasgatom Papa Bear angol wikis oldalát, és szláv, csehszlovák felmenőkről írnak benne. magyarokról, magyarországról egy szó sincs.. erre el kezdtem keresni, gondoltam én tudom rosszul, h volt valami köze hozzánk.
következő érdekesség, h a BearsHistory.com (http://www.bearshistory.com/lore/georgehalas.aspx) sem tud semmi magyar kapcsolatról, csak Bohemian (cseh felföldi?) emigráns szülőkről.
tovább googlizva viszont szép számmal jönnek találatok arra, hogy magyarok voltak a felmenői. no meg még anno nfl.hu-ról is emlékszek egy írásra (szerintem onnan van az emlékem, h volt köze a magyarsághoz)

szóval "kicsit" elképesztőnek tartom, h például a bearshistory.com oldalon ilyen hibák vannak... vagy javítsatok ki ha valamiben én tévedekvandeminek
Én inkább a szokásos turbómagyarságot tartom valószínűnek. A szülei az akkori Osztrák-Magyar Monarchia területén éltek, apai ágon rendelkezhetett magyar felmenőkkel, szóval nem beszélt magyarul, soha nem élt sem ő, sem a családja magyar területen, de mivel uszkve tizenhatodrész magyar volt, vagy magyar hangázú volt a vezetékneve, tehát teljesen nyílvánvalóan ő ugye magyar.

Tüsi, én nesm hiszek abban, hogy ki kellett volna törnie a nyakát. Mindegyik srácnak olyan a reakcióideje, mint egy autóversenyzőnek. Ráadásul dobás után sisak a sisaknak, ez tíz évvel ezelőtt is bünti. Peppers is rosszul játszott ezen a meccsen, nem kell szépíteni.

- Abe Simpson
több mint 13 éve

szóval "kicsit" elképesztőnek tartom, h például a bearshistory.com oldalon ilyen hibák vannak... vagy javítsatok ki ha valamiben én tévedek

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Pepperst megvágták 10000re..... Hát mi a retkes faszt tudott volna csinálni???, Törje ki a nyakát?
Felugrok a Goodell takarodj bandwagonra
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
http://www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/09000d5d81deeeae/Pro-Bowl-Philip-Rivers-on-set?module=HP_video

Biztos sokakat érdekel itt - Rivers a Cutler témában is beszélt.
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Bondi, ki az a Dickerson?füligjimmy
Dorin Dockerson Texans WR, de valószínűleg valaki csak nagyon unatkozott, mert wikipédián átírta, de azon kívül semmi megerősítés, ugyhogy valakinek élénk a fantáziája 😊

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hmmm...nekem gyanús, ha vki FA lesz, hiába egyezne meg azzal a csapattal, amelyikben játszott...ha egyszer letelt az erre rendelkezésre álló idő, és a CBA rendelkezései hatályukat vesztették, akkor milyen alapon is igazolná újra? Uabba a státuszba kerülne, mint a többi FA, akiket szintén nem lehet elvinni...szerintem az a tuti, ha a szerződéshosszabbítás márc. előtt nyélbeütődik 😀
A fő kérdés az, hogy vajon márc. 4-én FA-nak számítanak -e a meg nem hosszabbított szerződésű játékosok, vagy nem? Ha igen, akkor szívás...

O'Dea kifejezetten kellemes választás...nagyszerű!!!!Bear
Az "új" szerződést március 4-ig gondoltam, nem voltam egyértelmű.

Az meg, hogy március 4-én ki lesz UFA, RFA stb. majd az új megállapodás megmondja.
több mint 13 éve
Hmmm...nekem gyanús, ha vki FA lesz, hiába egyezne meg azzal a csapattal, amelyikben játszott...ha egyszer letelt az erre rendelkezésre álló idő, és a CBA rendelkezései hatályukat vesztették, akkor milyen alapon is igazolná újra? Uabba a státuszba kerülne, mint a többi FA, akiket szintén nem lehet elvinni...szerintem az a tuti, ha a szerződéshosszabbítás márc. előtt nyélbeütődik 😀
A fő kérdés az, hogy vajon márc. 4-én FA-nak számítanak -e a meg nem hosszabbított szerződésű játékosok, vagy nem? Ha igen, akkor szívás...

O'Dea kifejezetten kellemes választás...nagyszerű!!!!

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Amúgy én teljesen össze vagok zavarodva, most akkor lehet szabadügynököket igazolni, vagy nem lehet? Eddig azt hittem, hogy ugyanazok a szabályok, mint tavaly voltak, de az hülyeség volt a részemről. "The draft will be held beginning April 28 no matter what. If a CBA isn't hammered out until the end of summer, free agency won't happen until then." Nem értem. De szerződést hosszabbítani tudtunk. A szabadügynököknél - gondolom én - megszűnik a munkaviszony, mégiscsak egy határozott idejű szerződés gyakorlatilag, így meg csak újratárgyalják a még érvényben lévő szerződést?füligjimmy
Miután a szabadügynök piac új kollektív szerződés hiányában nem fog kinyitni, ezért igazolni sem lehet, viszont saját játékossal szerintem lehet hosszabbítani/újraszerződtetni, bár kérdés, hogy ez mennyire érdeke a játékosnak.

Amit biztosan tudunk, az az, hogy a jelenlegi CBA március 3-án érvényét veszti, onnantól semmi sincs szabályozva. Nem kerül sor free agencyre, minicampre, training campre, preseasonre, semmire, amíg nem lesz elfogadva az új CBA. Ez szabályoz mindent majd a továbbiakkal kapcsolatban, a szerződések továbbvitelét, a free agency lebonyolítást, magát, az NFL mûködését. Egyetlen kivételt képez a 2011-es draft, amelyet le kell bonyolítani. Ott sem lesz azonban addig szerződéskötés, amíg nincs új CBA. Sokan kétségbe vonták azoknak a döntését, akik másod- vagy harmadévesként visszamentek egyetemükre (elsősorban Andrew Luck kapcsán), mert sok pénztől esnek el. Senki sem mondta viszont azt, hogy a tervezett rookie salary cap nem fog a 2011-es drafton elkelt játékosokra vonatkozni. Ami biztos, az csak az, hogy a draftra jelentkezett underclassmen és senior játékosoknak a jogait lefoglalják majd a csapatok.gsn
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013
több mint 13 éve
Bears coach Lovie Smith indicated Monday that he expects DT Tommie Harris to return in 2011.

Harris came on a bit in the playoffs, but he was a non-factor all regular season with career lows in tackles (13) and sacks (1.5). Harris plays three technique, a position that becomes worthless and a drag on a defense if the player isn't getting penetration. Harris is due a $2.3 million salary in 2011. It's also believed that he has a sizable option bonus coming up.

Emiatt írtam....roto...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Csapat első távozó edzője:

#Bears special teams assistant coach Chris Tabor has been hired as special teams coordinator of the #Brownssoma80
Visszahoztuk a helyére Kevin O'Deat, 06-07-ben volt ebben a pozícióban.