Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Angie nem szarral gurigázik, úgy tűnik....komolyan várom, mit fog tenni FA-ban-ez azért enyhe perverzió, érzem, tudom 😀 ....(csak nehogy puszta duma legyen)
Wright sem lehet sokkal rosszabb Manningnél, úgyhogy gyorsan szabaduljunk meg tőle, amíg lehet....Adams is elérheti, hogy csomagol, ha sokat akar majd...na az szarabb lenne, kevés hasonló hústömeg mocorog az utcán...

T. Harris-t Lovie akarja, úgyhogy maradni is fog szvsz....max. ha pickért el tudjuk sütni...de csak úgy cut nem lesz....
Az LB-kkel kapcsolatban kvára bizonytalan vagyok, sztem inkább Roach-ot fogjuk megkínálni, Pisa out, vagy egyéves...
Akinél esélyes az újratábla nálam a fentieken kívül: Kreutz-tuti, Graham, Wolfe, Maynard, Hanie esélyes...Iwuh-t sem tartom elveszettnek
Out: Bullocks, Clark, Davis, Aro, Collins, Wilson....

Úgy nagyjából 2 komoly igazolás is könnyen beleférne, nálam Mankins mindenképpen No.1 lenne....egy Castonzo/Sherrod drafttal (még mindig a Carimi-picket tartom a legvalószínűbbnek mellesleg), aztán mondjuk O'Dowddal a 3-ban nem lenne kellemetlen a fal...ennél lájtosabb semmiképp...Bear
Ezt Lovi lenyilatkozta? Affene. Amúgy én teljesen össze vagok zavarodva, most akkor lehet szabadügynököket igazolni, vagy nem lehet? Eddig azt hittem, hogy ugyanazok a szabályok, mint tavaly voltak, de az hülyeség volt a részemről. "The draft will be held beginning April 28 no matter what. If a CBA isn't hammered out until the end of summer, free agency won't happen until then." Nem értem. De szerződést hosszabbítani tudtunk. A szabadügynököknél - gondolom én - megszűnik a munkaviszony, mégiscsak egy határozott idejű szerződés gyakorlatilag, így meg csak újratárgyalják a még érvényben lévő szerződést? Eh, hülye vagyok ehhez is. Mindenesetre ez befolyásolhatja a draftot, és ha nem akarnak még egy lyukat a rosterbe, akkor Tomi állása is megmenekülhet. Bár őszintén szólva nekem már a tököm tele van vele.

Szenyor kupa:
Hankerson, és Pettis eddig jó. Nem azt mondom, hogy ők a válaszok az imáinkra, és kíváncsi leszek a mért idejükre, de Bennettnél bőven jobbak lehetnek.

Nos, sok az RT ezen a drafton. Solder az egyetlen, akire úgy istenigazából rá lehet bízni a vakoldalt. Feltűnt egy Brewer nevű langaléta, Costanzot, Sherrodot (szerintem ő a vakoldalra inkonzisztens lesz, jobb oldalra meg nincs benne elég kakaó, de Webbnél rosszabb nem lehet senki) megverték párszor egy az egyben, Carimit megnézték eggyel beljebb is. Azt ne feledjük, hogy a sweep játékok idén nagyon hatékony fegyverek voltak, ha meg akarjuk tartani ezt a stílust (és miért ne akarnánk, ha egyszer működik), akkor aki nem tud "futni", az ide nem jön.

Bondi, ki az a Dickerson?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Mikor került hozzátok Dickerson?

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Davist sztem megtartjuk. Ő túl régóta van itt és vhol azt olvastam, még amikor kezdő WR volt, hogy Angelo kedveli is. Aro sztem is menni fog, a Vikes meccs örökké élni fog bennem tőle, Clark megöregedett, Wilson szintű emberkékből van jópár, Collins mehet, Bullocks, Wolfe dettó.
Pisa vs Roach az érdekes csata. Én Pisat jobban kedvelem, kompletebb játékosnak tartom. Roach fizikailag toppon van igazi atléta, de sztem segghülye. Viszont Pisa egészségi állapota erősen kérdéses. Ha benn marad 4-5. kör táján egy olyan OLB, akiben látnak fantáziát én még eltudnám képzelni azt is.
Graham egyértelmű ST leader őt mindenképp megtartanám, és sztem Iwuh is maradhat, ha nem kér sokat. Nekem tetszett a játéka, mikor kezdő volt. Nyilván ha megy az sem gond, főleg ha hoznak helyette vki jobbat.
Manning mehet sztem is, de akkor helyette hozni is kell egy értelmes játékost. Harris, Wright, Steltz. Nem az az elit safety duó és depth.
Adams azért fontos láncszem volt. Gondolom kiértékelik és ennek fejében elé tesznek egy ajánlatot. Meglátjuk mi lesz belőle. Ha megy lehet eljön Harrison ideje. Bár ő nekem cut gyanús.
Maynard marad. Jobbat nagyon nem találsz.
Hanie nem kérdés. 2nd stringer QBnak épp patent.
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Angie nem szarral gurigázik, úgy tűnik....komolyan várom, mit fog tenni FA-ban-ez azért enyhe perverzió, érzem, tudom 😀 ....(csak nehogy puszta duma legyen)
Wright sem lehet sokkal rosszabb Manningnél, úgyhogy gyorsan szabaduljunk meg tőle, amíg lehet....Adams is elérheti, hogy csomagol, ha sokat akar majd...na az szarabb lenne, kevés hasonló hústömeg mocorog az utcán...

T. Harris-t Lovie akarja, úgyhogy maradni is fog szvsz....max. ha pickért el tudjuk sütni...de csak úgy cut nem lesz....
Az LB-kkel kapcsolatban kvára bizonytalan vagyok, sztem inkább Roach-ot fogjuk megkínálni, Pisa out, vagy egyéves...
Akinél esélyes az újratábla nálam a fentieken kívül: Kreutz-tuti, Graham, Wolfe, Maynard, Hanie esélyes...Iwuh-t sem tartom elveszettnek
Out: Bullocks, Clark, Davis, Aro, Collins, Wilson....

Úgy nagyjából 2 komoly igazolás is könnyen beleférne, nálam Mankins mindenképpen No.1 lenne....egy Castonzo/Sherrod drafttal (még mindig a Carimi-picket tartom a legvalószínűbbnek mellesleg), aztán mondjuk O'Dowddal a 3-ban nem lenne kellemetlen a fal...ennél lájtosabb semmiképp...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Várható volt, hogy előbb-utóbb megbontják az ST párost. Én azért örülök, hogy nem Toub ment és ne is menjen.

Ez a mez égetés meg... Vki nem tud vmi chicagoi szerkesztőséget, mert azok kiadhatnának egy közleményt, hogy égetésre váró Chicago (Cutler) mezt, magyar suttyók szeretettel várnák.tüsi91
Ezt akartam írni 😀 Lefotózni egy maszatos képű kis kölyköt, hogy kelet-európai szegény gyerekeknek lehetne boldog karácsonyuk. Így február tájékán. Majd azt mondjuk, hogy ortodox karácsony, úgyse tudják.
.füligjimmy
I'm in :cool: még úgysem jött meg Amerikából a pulóverem, addig hogy meg ne fázzak küldhetnének 😂

ja Jimmy San beszóltak neked a Pack' fórumon, szájkarate on :mad: :mad: 😂 😂 😂davemayer
Ezek a "maifiatalok" és az értő olvasás..... nem én fogom őket megtanítani, elhiheted 😀

Basszus, most olvasom, hogy Manninget már szezon közben megkínálták valami szerződéssel. Daniel, NE fogadd el. Te jobbat érdemelsz ennél. Borítsd rájuk az asztalt, és távozz a városból. Távozz, és soha ne nézz vissza.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Csapat első távozó edzője:

#Bears special teams assistant coach Chris Tabor has been hired as special teams coordinator of the #Brownssoma80
Várható volt, hogy előbb-utóbb megbontják az ST párost. Én azért örülök, hogy nem Toub ment és ne is menjen.

Ez a mez égetés meg... Vki nem tud vmi chicagoi szerkesztőséget, mert azok kiadhatnának egy közleményt, hogy égetésre váró Chicago (Cutler) mezt, magyar suttyók szeretettel várnák.tüsi91
Ezt akartam írni 😀 Lefotózni egy maszatos képű kis kölyköt, hogy kelet-európai szegény gyerekeknek lehetne boldog karácsonyuk. Így február tájékán. Majd azt mondjuk, hogy ortodox karácsony, úgyse tudják.
.füligjimmy
I'm in :cool: még úgysem jött meg Amerikából a pulóverem, addig hogy meg ne fázzak küldhetnének 😂

ja Jimmy San beszóltak neked a Pack' fórumon, szájkarate on :mad: :mad: 😂 😂 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve

#Bears special teams assistant coach Chris Tabor has been hired as special teams coordinator of the #Brownssoma80

http://www.chicagobreakingsports.com/2011/01/gm-angelo-bears-can-get-better-will-get-better.html
Itt van még egy összefoglalás a szabadügynökökről némi elemzéssel, főleg az ST-t fogja érinteni.

- Abe Simpson
több mint 13 éve

Ez a mez égetés meg... Vki nem tud vmi chicagoi szerkesztőséget, mert azok kiadhatnának egy közleményt, hogy égetésre váró Chicago (Cutler) mezt, magyar suttyók szeretettel várnák.
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

#Bears special teams assistant coach Chris Tabor has been hired as special teams coordinator of the #Browns
több mint 13 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
Chris Harris nem szabadügynök.

Égetik a mezt a hülyék, én meg sajnálom rá a pénzt, hogy megrendeljem. De jó a gazdagoknak 😂füligjimmy
Kéne írni nekik, hogy ha nekik már nem is kell, azért ne azzal fűtsenek be, mert ide még jó lenne... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Boccs a tévedésért de innen volt az info:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/25/bears-dont-have-a-lot-of-key-free-agents/

Mellesleg Chicagoban nem ritka a mez égetés....
több mint 13 éve
Chris Harris nem szabadügynök.

Égetik a mezt a hülyék, én meg sajnálom rá a pénzt, hogy megrendeljem. De jó a gazdagoknak 😂

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki mikor lesz FA: http://walterfootball.com/freeagentscontractschi.phptüsi91
Köszi!
Pontosítva....Kihagytam párat:
Wolfie: sajna belőle már nem lesz komoly futó Chicagoban
Clark: Tőlem mehet....semmi haszna...
Aroma: volt benne potenciál, de ha lesz komolyabb WR draft/FA akkor nem fog beleférni...főleg mert Martz a gyors WR-eket szereti...
Davis: kuka...
Graham: maradhat ST-be
BUllocks: mehet, kuka....
Maynard: kell UDFA, aki talán kiszorítja, de nincs nagy baj vele....
Bell: 3. futónak szerintem jó lenne....de nem lenne rossz egy nagyobb darab disznó futó...
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
A Packers nyakkendős dologhoz:

"If your job is to sell things in Chicago, and you’re trying to do it on one of the darkest days in Chicago sports history, it’s not a good idea to alienate a majority of your customers. If I were in the market for a new car, I wouldn’t buy it from some dude in a Packers tie."

ebben is van igazság, de azért a kirúgás sem lehet ilyen esetben a megoldás.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
Égetik Cutler mezét? Menjenek ám a 'csába... Kicsit kevesebb sackkel és egy normális elkapóval bőven SB esélyesek lennénk. És még így is konferencia döntőbe vitt minket...
több mint 13 éve
Ki mikor lesz FA: http://walterfootball.com/freeagentscontractschi.php

bár sztem nem teljes a lista, csak a "fontosabb" játékosok vannak rajta
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem cincált itt senki, sajnálom ha így érzed. Ez egy fórum, reagálunk egymás hozzászólásaira, ki-ki vérmérséklete szerint.

Kíváncsi lennék ha beírnád mondjuk a Chargers fórumra hogy nincs SB (PO se) akkor tradeljék el Rivers-t mekkora lenne az egyetértés - nem irányodba 😉 😀davemayer
Lehet a Chargers szurkolók utálnának, de a konferencia riválisok (DEN-OAK-KC) szurkolói mind támogatnának.... 😀

Visszatérve free agency:

Akik fájna ha menne:
Chris Harris....nincs helyette senki...főleg ha D. Manning megy...
Kreutz, az elmúlt 3 évben egyre rosszabb...de nnics jobb...
Nekem fájna Hanie is...tekintve, hogy nem igazán van a free agency-n olyan aki megbízható backup, de nem kerül sokba...legalább is én nem tudom ki jönne ide Cutler mögé...
Adams...kell a D-line-ba egy disznó...

Akik mehetnek mert ár/érték arányban nem igaziak:
D. Manning...örök reménység...returnernek knox is jó lesz...
Tommie Harris...sokkal kevesebbért maradhatna...

Többi:
Tinoisamoa, Roach, Iwuh... elméletileg mindnek lejár a szerződése...Tinoi és Roach biztos maradnának, mivel egyre kevesebb helyen van 4-3 és nem is biztos, hogy ennyi esélyük lenne kezdeni mint itt...

Remélem nem hagytam ki senkit..
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nem cincált itt senki, sajnálom ha így érzed. Ez egy fórum, reagálunk egymás hozzászólásaira, ki-ki vérmérséklete szerint.

Kíváncsi lennék ha beírnád mondjuk a Chargers fórumra hogy nincs SB (PO se) akkor tradeljék el Rivers-t mekkora lenne az egyetértés - nem irányodba 😉 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A lockout különösen rosszat tenne a mi öregedő defense-ünknek...KiP
ez teljesen igaz.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nehéz ez az egész....

Tegnap mindenki engem cincált, most meg sutianap-ot...szerintem belefér, hogy valaki ne értsen egyet a többséggel...

Sutianap azt nagyon jól látja, hogy sokban megnehezíti Cutler helyzetét az, ahogy jött. Az amcsiknál kiveri a biztosítékot, ha valaki kihisztizi magát egy csapatból... mivel ez is mint minden sport nem csak a teljesítményről szól, hanem pofára is megy....
Szerintem ennyi cikket nem írtak egy játékos egyetlen testrészéről sem mint Jay térdéről... MCL I vagy MCL II... tear vagy sprain... kiderült Drew Brees kibírna egy III-ast is 😀

Én- 2 nappal a meccs után- nyugodtabban csak szurkolni tudok, hogy Cutlernak ennél csak jobb idényei legyenek...(de ha Sb-t nyerünk sem hiszem, hogy megszeretem)

Draftról (sajnos én a College focihoz igen setét vagyok)...de a prospectek ismerete nélkül is merek fogadni komolyabb pénzben, hogy 3. körig húzunk valakit a D-line-ba...nem bírnak magukkal...lesz egy Okwo szintű steal...
Pep 31, Adams 30, Izzy 30...ők sem lesznek fiatalabbak, Harris csak 27, de a teste 35...
Urlacher 33, Tinoisamoa-Hillenmayer-Briggs, 30-30-30... ezen számok tekintetében biztos vagyok, hogy a front sevenbe jön magas pick...Főleg, hogy Angeloék a D-t preferálják...
Szerintem az ideális 1.kör: OT, 2.kör: WR, 3. kör: CB, 4. körtől: S, G, C stb...
Remélem, hogy Cutler élettartamának a növelését Mankins kifizetésével kezdi Angelo....jó lenne egy veterán WR-is...de nem tudom, hogy FA-ról kit lenne érdemes elhozni...

A lockout különösen rosszat tenne a mi öregedő defense-ünknek...
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
mindenek előtt sokkal jobb fal kell! ha már van egy franchise QB, nehogy már MINDEN évében 50+ sacket kapjon, és ez csak a sackek, a siettetések meg ütések még csak ezen felül jönnek...vandeminek
Van ilyen, elég, ha megnézel minket, csak én attól félek, hogy 50 éves korukra ezek a srácok nyálelszívóval fognak élni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Az bassza itt a "die-hard" fanok csőrét hogy a Packerstől kaptunk ki. Most komolyan kirúgnak valakit a munkahelyéről mert GB nyakkendőt vett fel? Jól van én se csípem őket, rivalizálás meg minden de azért már könyörgöm...Delete
:/ azért az ilyesmihez elég komoly magánéleti sivárság kell szerintem. Szomorú, hogy egyeseknek ez nem szórakozás, hanem kivált ekkora dühöt és indulatot, ami nem normális.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Az bassza itt a "die-hard" fanok csőrét hogy a Packerstől kaptunk ki. Most komolyan kirúgnak valakit a munkahelyéről mert GB nyakkendőt vett fel? Jól van én se csípem őket, rivalizálás meg minden de azért már könyörgöm...

több mint 13 éve
... Mondjuk nem is hiszem, hogy ez felmerült a Bears vezetőségben.kishaszi
hát ha a Jay és Martz kirúgás akár csak felmerült volna a vezetőségben állítom, h Halas feltámad és Chuck Norris módra kivégzi őket! Ilyet csinálni konkrétan ökörség lenne, szvsz.

Sz*rból nem lehet várat építeni, Martznak és Ticenak is ez volt most az első szezonja nálunk.
mindenek előtt sokkal jobb fal kell! ha már van egy franchise QB, nehogy már MINDEN évében 50+ sacket kapjon, és ez csak a sackek, a siettetések meg ütések még csak ezen felül jönnek...

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
nem igaz nem értitek, mekkora árat adott érte a csapat, ez veri le a villanydrótot
ne önmagában nézzétek a teljesitményét - hanem ahhoz mérten, hogy mennyit áldozott rá a csapat

szerintem ilyen összehasolnitásban nem állja meg a helyét, hogy Cutlert bárki is mentegessesutianap
Ne haragudj, ez úgy hülyeség, ahogy van. Ha két elsőköröst adtak érte, akkor tanuljon meg vízen járni? A srác 30 éves korára minden Bears irányító által felállított rekordot meg fog dönteni. Nélküle nem konferenciadöntőt buktunk volna, de a rájátszás se lenne meg. Mert ugyan nem szopkodják le a fantáziafoci játékosok (ami ugye lényeges szempont, a statisztika meg a fantáziafoci), de amikor pontokat kell felrakni a táblára, megcsinálja, amikor meg kell oldani egy 3. kísérletet, mert a D mentálisan a béka segge alatt van, megcsinálja, úgy fejel meg védőket, hogy olyat nagyon ritkán látni irányítótól. Nem tudom, a nyers fizikai erő, és a playmaking ability mikor lett ennyire gyűlölt dolog arrafelé. Vannak szar meccsei? Ebben a szezonban volt öt darab is. Húúúú, tök béna. Bezzeg a Schaub, meg a Rivers, Garrard, Romo, vagy akár Rodgers, nekik nincsenek szar meccseik? Őket is kiüldözik a saját városukból, ha megsérül a térdük? Alig hinném.füligjimmy
Ecsém, mintha én írnám ezt BB-ről, vagy inkább Soldi😊
Tökre egyetértek. Úgy általánosságban. (Egyébként furi, mert én úgy emlékszem Broncososként meg mindenki istenítette Cutlert, hogy igazi qb isten, főleg más csapatok szurkolói is, de már olyan szinten, hogy attól is kész voltam...)
Én keveset láttam belőletek, de az tuti, hogy kell egy tökös QB ehhez a védelemhez, és lehet Jay éppen jó, viszont most kibaszni őt akkora nagy marhaság lenne, hogy ihajj. Sok értelme nem lett volna az ellenértéknek, ha ennyi idő után lemondanának róla, csak mert nem lett szinte azonnal a csapat SB győztes. Mondjuk nem is hiszem, hogy ez felmerült a Bears vezetőségben.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."