Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
lotus adom amit írtál 😉 kivéve 1et: Eli-t nem komázom 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Szerintem azért utálják a népek arrafelé, mert úgy állt a partvonal mellett, mint egy tejbetök. Mikor felpakol a táblára 40 pontot, ő akkor is csak néz ilyen málészájjal maga elé. Mikor veszítünk 40vennel, akkor is. És ez nem leadership arrafelé.füligjimmyJay Cutler = Eli Manning 😀😀
Jokat rohogok a Cutlert szido kommenteken, es szinte minden 2. eszembe juttatja azt a sok savat, amit Eli kapott azert, mert nem szor tuzet a szemevel, nem fing villamokat, nem Chuck Norris stb.
Most nem azert, de a Cutlerbol spirituszt hianyolo emberek lattak ot jatszani valaha? En meg a draftjara is emlekszem, ahol a sok top prospect picsogot, meg izgult, hogy "Jaj, ki fog draftolni", Cutler meg ult az asztalanal fapofaval, es semmitol sem zavartatva betekert egy pizzat. Mint valami tulmeretes napkozis. O nem fog szivrohamot kapni, ha esetleg megis, az nem attol lesz, mert valamin ugy felhuzta magat.
Seruleserol meg annyit, hogy a 2. negyedben serult meg, probalt jatszani a 3.-ban is, de nem ment, pontatlanabb volt, mint elotte. Lehet, hogy elete meccse, de ha erzi, hogy nem kepes normalisan jatszani, es nem azert mert reggel kifogott rajta egy sudoku, es most merges, raadasul meg is serult, sot, probalta eroltetni is, akkor logikus, hogy lejon. Szerintem o is szeretett volna SB-t jatszani.
Masreszrol, azt a munkat, amit Martz es Cutler vegzett iden, azt egesz egyszeruen lehetetlen nem eszrevenni, es ha valaki ezt a ket embert akarja elzavarni a csapattol, azzal komoly bajok vannak. En meg emlekszem, amikor tavaly a 49ers ellen meg a D-linemanek is szedtek INT-et Jaytol, mert o sem erezte a csapatot, a playhivasok a "viccesen katasztrofalisan gyenge" tartoztak, az elkapok szarok voltak, fal is. Elkapok iden sincsenek, fal sincsen, de valamiert konf. dontobe jutottatok, es "csak" 10 INT-tel dobott kevesebbet, mint tavaly, beszedett 52 sacket, amivel magasan a legtobbet sackelt iranyito (2. Flacco 40-nel) stb.
En nem vagyok Bears szaki, szimplan kedvelem a csapatot, es ha van lehetosegem (amiota kikoltoztem, sajnos nem tul sok, meg Giants mecsekre sem) akkor nezem a meccseiket. Mint kivulallo, a kulonbseg latvanyos es magatol ertetodo, ha a tavalyi es idei csapatot hasonlitjuk ossze. Es ebben Cutler (es Martz) nyakig benne van.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Én Tim Tebow pocskondiázásán "nőttem fel", átérzem az esetet... 😀a lényeg, h a csapat és a szurkolók támogassák, ha ez megvan akkor nagy jövő előtt áll szvsz. chvsA csapat támogatja szerintem de a szurkolók(bár konkrétan én még nem láttam) elfordultak tőle(?).
Amúgy nagyon örülök hogy más csapatok drukkereit is foglalkoztatja kicsit ez a szitu.davemayer
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Srácok!Én nem értem, hogy miért vagytok kiakadva mások dolgain. Az a lényeg, hogy nektek bejön, amit láttok Cutlertől!
A vélemény meg olyan mint a segg, mindenkinek van, van akinek több is! Hogy mennyire kell komolyan venni egyes véleményeket, álljon itt egy örök veretes példa! 😉 😊 😊 😊
http://www.youtube.com/watch?v=G3kHiMg2TvM
több mint 13 éve
Nincs Bears scout a senyor kupán. Na, ha majd jön a combine, a dubai kurvavásár után a második legnagyobb húspiac. Jobban érdekel, mik az elképzelésesk jövőre. Ilyenkor az edzők háromnapi hideg élelemmel felfegyverkezve beveszik magukat a videószobába, és kielemzik a szezont. Szerintem ezek alapján Pisa (hehe, pisa) marad, ha korrekt árat mond, Jennings és Daniel Manning megy. Főleg DM, jópárszor mögé kerültek, ez itt megengedhetetlen (bár futás ellen decens volt). Harris is megy, ennyi pénzért ez nagyon kevés. Fog ő még máshol jó pénzt keresni, nem sajnálom.
A támadóoldalon maradunk ennél a stílusnál, vagy elkezdjük a hagyományosabb Martz-offenset építeni? A támadófal marad ebben az átmenetben, és a mozgékonyabb falemberek felé hajlunk, vagy elkezdünk egy erőfutásokkal operáló falat építeni? Nem két hónapig fog tartani, de ez van.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
az ilyen mezégető csőcselék meg sem érdemli h egy ilyen meccs közelébe jusson.Urlacheren látszott h teljesen kiakadt erre a kérdésre,ideges lett mikor Jayről kérdezték.
Angelo iszonyat nagyot nőtt a szememben,az a press conference amit leadott...vicc ez az egész,Deion Sanders meg a haverok...okos.
Olin Kreutz:
"I didn't even think he was going to finish the half," Kreutz said. "When he came back to try it again, that amazed me. It was shaking right after he took the hit and walked back in the huddle. It was swinging like this [waving his hand back and forth].
BJ Raji:
"We hit the guy pretty hard, we broke out some different angles, all different places on the field," Raji said. "I mean, he is a warrior. Any time a player has the longevity that he has had in this league you are a tough guy."
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
a lényeg, h a csapat és a szurkolók támogassák, ha ez megvan akkor nagy jövő előtt áll szvsz. chvsA csapat támogatja szerintem de a szurkolók(bár konkrétan én még nem láttam) elfordultak tőle(?).
Amúgy nagyon örülök hogy más csapatok drukkereit is foglalkoztatja kicsit ez a szitu.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
chvs
86
davemayer: mindenben egyetértek. De ha nem üldözik el Cutlert, akkor az idő választ ad majd minden kétkedőnek. Anno BigBen-ről is mondtak olyanokat, h a hajam égnek állt, sőt pár elvetemült szerint még most elit QB stb😀 😀 😀a lényeg, h a csapat és a szurkolók támogassák, ha ez megvan akkor nagy jövő előtt áll szvsz. A vicc az, hogy egy elbukott konferenciadöntő(!!!) miatt is képesek páran lehúzni. szerintem ha SB-be juttok és ott kaptok ki akkor is ez lett volna... én csak pár meccseteket láttam, lehet pont a jobbakat, de akkor is az a véleményem, h maximumot hozta ki a csapatból, nem hiszem h bárki is sokkal jobb teljesítményt tudott volna nyújtani nálatok, főleg nem egy Brady típusú pqb(én nagyon elismerem Brady-t, tényleg egy zseni, de ilyen problémákkal amik Cutler körül vannak, soha nem kellett megküzdenie szvsz, de javítsatok ki, ha tévedek)
szerk: az viszont a legszánalmasabb, ha valaki azért fikázza mert nem ment be sérülten, még a részleteket se lehet tudni, lehet h ő akart de nem engedték, meg amúgy is szakadt térdszalaggal mennyi esélye lett volna...
több mint 13 éve
1. Cutlertől minden ellendrukker azt várja el ezek szerint, hogy olyan tekintete legyen, mint aki ki akar harapni egy darabot az ellenfél sisakjából, vagy a valagából, vagy mit tudom én.... Jelentem, ő nem az a típus.2. A "franchise QB istenek" közül is láttunk már betlizni párat idén, legutóbb pl épp a PO-ban Bradyt (előtte Manningnek is volt egy 4 meccses szar szériája). A Superbowlon kíváncsi leszek Rodgers és BB teljesítményére.
3. Az álsérülésre való hivatkozás is röhejes, szar térddel meddig bírta volna egy ilyen fal mögött?
4. Valóban egy gyenge főcsoport, gyenge divizióját nyertük meg, azt is szerencsével, stb, stb... Ha a Packers nyeri a Sb-t, akkor mit fognak mondani a huhogók?
5. Végül is mindegy, mit írogatunk ide, Olivér már egy hete megmondta, hogy kutyaütő Cutler. 😊
A lényeg: 4 év után végre Po-ban volt a csapat!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
nem igaz nem értitek, mekkora árat adott érte a csapat, ez veri le a villanydrótotKívülről biztosan így néz ki( bár szerintem nem) sokaknak: ment érte 3 pick + 1 QB
ne önmagában nézzétek a teljesitményét - hanem ahhoz mérten, hogy mennyit áldozott rá a csapat
szerintem ilyen összehasolnitásban nem állja meg a helyét, hogy Cutlert bárki is mentegessesutianap
1.hát erre nem lesz elég egy élet hogy "ledolgozza"
2. Most aztán akkora király a csávó ha ennyit adtak érte hogy minden meccset nyerni kell.
Bocsánat a hasonlatért de ez most kb olyan szitu mintha a soccerben a Barca- Real 5-0 után elkezdték volna pl C.Ronaldo mezét égetni + mindenki szidná a médiában. Hihetetlen. Nem mondom hogy semmi szerepe nincs a dolgok állásában (vereség a konf döntőben OMG) de mindenki elfelejti hogy ez egy csapatsport. Mindenki egymásra van utalva, a másik tehetségére, szorgalmára, tudására.
A szitu nekem kb olyan mintha lelőnek egy államférfit sokadik próbálkozásra és mindenki őt szidja a teamet amelyik őt védte elő sem veszik. SZÁNALOM
A traderől: számomra többet is megért volna az hogy lássam legalább azt a szikráját a csapatomban hogy lehet előrelépés az O-ben.
1. Akinek sok ez a pickmennyiség nem igazán ismeri a Bears draftolási szokásait, hogy azt ne mondjam skilljét.Röviden egy vicc.
2. Külső szemlélő talán nem hasonlítja össze ezt a Bears a 3-4 évvel ezelőttivel. Miért is tenné, nem igazán érdekli a csapat amikor gyengébb, a bears meg főleg nem szokta érdekelni a többséget szvsz, mivel "szürkébb" csapatnak tartják.
A többség véleménye itt ezen a fórumon is az (szerintem ez eléggé reálisnak mondható) hogy ha nincs ez a trade akkor a bears mint PO-csapat nem létezne. Jó a D, de a Jay előtti 2-3(?) de még a SB-szezonnal együtt akár 10 év bebizonyította hogy az erős D nyeri ugyan a SB-t de egyre inkább kell mellé a normális O is.
A Steelers is harmatgyenge O-el sosem lenne SB-csapat akármilyen jó a D- pl a Ravens ellen képzeld el azt a szitut amikor a D hozza a turnovereket de az O nem tudja pontokra váltani - na ilyen volt a Bears pár éve...
lehet mondani hogy drága volt , de az elkötelezettségét + a keménységét vitatni nem érdemes.
Előző meccs: 2 TD + 2 futott TD + 0 INT - senki sem mondta hogy drága volt...
Mindenki úgy értékelje ezt a szezont Bears- szempontból hogy ha valaki idejön augusztusban és azt mondja hogy 11-5 és konf döntő kiröhögjük, én személy szerint biztos. De ami talán ennél is fontosabb, sokszor már volt játék is, gondolatok kerültek fel a pályára! Nekem már ez is valami, lehet hogy más csapat szemszögéből ez kevés, nálunk szvsz eddig MINDEN.
ja és képzeljük már el mit ért volna akkor az a trade ha van egy irányítónk akit a sérülése ellenére visszaengednek és szétcseszik örökre a térdét(vagy bármi mást)? Ugyan kérem. A mobilitását vesztett QB egy ilyen OL-nál a GB pass rush ellen felér egy halálra ítéléssel.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
aztec
1 360
Én is megvédeném Cutlert. Lehet ha sérülten játszik több kárt csinál mint hasznot, másrészt kap még egyet, elszakad a szalag és akkor még 1 éve nem játszhat. Persze lelkesedés, meg szurkolás, meg ilyenek. Ezeket ne Jay Cutlertől várjuk. Ő nem ez a típusú ember. Viszont jó QB és sok örömöt fog még okozni a Bears szurkolóknak.visi_bMondjuk ahogy Hanie felment a pályára rögtön ment oda ő is elemezni, segíteni a srácnak, csak ezt kevesen vették észre...és egyetértek, jobb így, hogy lejött és nem dobálta szét INTekkel a meccset sérülten, így legalább volt esély.Ő képes volt rájönni, amire egy Favre nem mindig jött rá, hogy a csapatérdek az első, és ha az egóját is kell háttérbe szorítania, akkor is megteszi és ad egy esélyt másnak, aki megoldhatja azt, amit ő akkor nem volt képes..Pontosan tudta, hogy micsoda anyázást fog kapni mikor így döntött.
több mint 13 éve
Én is megvédeném Cutlert. Lehet ha sérülten játszik több kárt csinál mint hasznot, másrészt kap még egyet, elszakad a szalag és akkor még 1 éve nem játszhat. Persze lelkesedés, meg szurkolás, meg ilyenek. Ezeket ne Jay Cutlertől várjuk. Ő nem ez a típusú ember. Viszont jó QB és sok örömöt fog még okozni a Bears szurkolóknak.
több mint 13 éve
Szerintem hagyjuk ezt. minden marhaságra nem kell nekünk se ugrani. Itt a második világháború óta nem volt jó offense. Voltak remek falemberek, voltak remek futójátékosok. Egyszerűen nincs kialakult kultúrája. A viszony évek óta kurvára kezd elmérgesedni a média és a Bears FO között. Ez is közrejátszik. Néhány vicces zsidót kihagytak a sajtótájékoztatóból, azóta rajtuk köszörülik a nyelvüket, amikor egy mód van rá. Mert idén nem volt elég NYERNI, úgy kellett ynerni, hogy fölényesen. Amikor fölényesen nyertél, akkor szar csapatok ellen nyertél. Irigylem mindeki problémáját arrafelé. Én kénytelen volta hazajönni, megint elkaptam valami kankót, vagy vírust, vagy fenetudjamit.nem igaz nem értitek, mekkora árat adott érte a csapat, ez veri le a villanydrótotArról a fogalomról (?) nem hallottál, hogy hosszútávú befektetés?
ne önmagában nézzétek a teljesitményét - hanem ahhoz mérten, hogy mennyit áldozott rá a csapat
szerintem ilyen összehasolnitásban nem állja meg a helyét, hogy Cutlert bárki is mentegessesutianap
2 év alatt mondasz vélemény róla, hogy nem érte meg... Én a következő szezonra leszek kíváncsi, hogyha nem kell egy totál új rendszerben játszania, akkor mit tud csinálni. Az már értékmérő lehet.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
nem igaz nem értitek, mekkora árat adott érte a csapat, ez veri le a villanydrótotArról a fogalomról (?) nem hallottál, hogy hosszútávú befektetés?
2 év alatt mondasz vélemény róla, hogy nem érte meg... Én a következő szezonra leszek kíváncsi, hogyha nem kell egy totál új rendszerben játszania, akkor mit tud csinálni. Az már értékmérő lehet.
több mint 13 éve
nem igaz nem értitek, mekkora árat adott érte a csapat, ez veri le a villanydrótotNe haragudj, ez úgy hülyeség, ahogy van. Ha két elsőköröst adtak érte, akkor tanuljon meg vízen járni? A srác 30 éves korára minden Bears irányító által felállított rekordot meg fog dönteni. Nélküle nem konferenciadöntőt buktunk volna, de a rájátszás se lenne meg. Mert ugyan nem szopkodják le a fantáziafoci játékosok (ami ugye lényeges szempont, a statisztika meg a fantáziafoci), de amikor pontokat kell felrakni a táblára, megcsinálja, amikor meg kell oldani egy 3. kísérletet, mert a D mentálisan a béka segge alatt van, megcsinálja, úgy fejel meg védőket, hogy olyat nagyon ritkán látni irányítótól. Nem tudom, a nyers fizikai erő, és a playmaking ability mikor lett ennyire gyűlölt dolog arrafelé. Vannak szar meccsei? Ebben a szezonban volt öt darab is. Húúúú, tök béna. Bezzeg a Schaub, meg a Rivers, Garrard, Romo, vagy akár Rodgers, nekik nincsenek szar meccseik? Őket is kiüldözik a saját városukból, ha megsérül a térdük? Alig hinném.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
nem igaz nem értitek, mekkora árat adott érte a csapat, ez veri le a villanydrótotne önmagában nézzétek a teljesitményét - hanem ahhoz mérten, hogy mennyit áldozott rá a csapat
szerintem ilyen összehasolnitásban nem állja meg a helyét, hogy Cutlert bárki is mentegesse
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Esküszöm nem értem ezeket a gyökér amcsikat... Ha elüldözik innen Cutlert akkor meg sem érdemlik hogy legyen normális offense. Nem azt mondom hogy ő és senki más, de azért kicsit értékelhetnék amit eddig csinált, vagy ha azt nem hát a mentalitását: Mindenki úgy fogadta mint a megváltót, a biztos SB franchise QB-t, el is felejtették hamar hogy 11en lehetnek a pályán, minek az majd Jay megoldja...
Jött az első éve ami vlsz a szétveretés nélkül sem lett volna egyből kánaán de így meg aztán csúfos lebőgés lett az ő részéről (is). Mindenki kinevette, meg lenézte az egész liga. Leszarta, csinálta tovább, jöttek-mentek az új arcok körülötte, ezt is leszarta.
Jött Martz, együtt egész jók lettek, tegyük hozzá kevés igazi fegyver áll a rendelkezésükre, szvsz kihozták belőle a maximumot.
2 év alatt csak új emberekkel találkozott, aki értelmes is volt annál meg is látszódott egyből a formajavulás.
Bejutunk a konf döntőbe, nem megy a GB ellen, szét van blitzelve, próbál kiszabadulni, nem megy, megsérül. Ha ez az ő hibája megőrülök komolyan. Egyik gyökér sem gondol bele abba hogy esetleg nem ő okozta magának a sérülését? Égessék Kreutz mezét b+, ja hogy azt nem lehet, értem. Komolyan amióta ez a csávó Chicago-ban van még csak szidták, kicsit vicc hogy 2 éve tűri. Írtam már de most is leírom: akkor lehet csak szidni ha meglesz a megfelelő csapat mellette, lesz fal és lesz legalább 1 WR (Megatronnal pl most hol lennénk... 😀 ). Meg majd ha annyi ideje lesz a fal mögött mint Bradynek és elcseszi akkor kell szidni. Egy kevésbé masszív QB-t már rég kicsinált volna ez a gárda kb tavaly!
Komolyan ha elérik hogy eltrédeljük kurva ideges leszek. Pl McNabbért... Meddig élne meg nálunk - szó szerint ráomlik a zseb b+!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Sziasztok!Végig olvastam az előző két oldalnyi hszt, sok újdonságot nem nagyon tudok leírni, de:
- Off -a Walt Disney-s elsötétedés alatt (1993 december) 16 éves már bőven elmúltam, de én is néztem pont akkor...
- a tegnapi meccsel kapcsolatban annyit, hogy jobb volt minden elemében a Packers. Mielőtt leszeditek a fejemet, elsősorban abban, hogy könyörtelenül kihasználták a D kisebb megingásait, és ehhez bónuszként szolgáltattuk a töketlen támadójátékot. A legnagyobb gond, hogy amikor mi kaptunk egy nem várt lehetőséget (mert valljuk meg arra az INT-re nem nagyon számíthattunk), nem használtuk ki , sőt eladtuk a labdát. Itt lett volna nagy szükség az egy héttel azelőtti magabiztos, higgadt Cutlerre. A védelem ezután már gyakorlatilag Pro Bowl üzemmódban játszott, Rodgers nem is találta a helyét. Addigra már viszont a 3. számú irányítónak kellett volna megfordítani a meccset vagy legalább x-re hozni. A többit leírtátok már, kár részleteznem.
Az összegzés:
- a Cutler és Martz halálát 😊 kívánoknak ajánlom figyelmébe az alapszakasz teljesítményünket és a csoportgyőzelmet,
- a D óriási volt, van és remélem lesz is, a második félidőben varázsoltak,
- a HC kérdésben én is hajlok arra, hogy legyen váltás vagy erősítse meg a szekundánsi gárdáját,
- óriási tanulság, hogy csoportellenfelet, ha lehetőség van kiejteni, ne engedjük, hogy bemásszon a vállunkon (!)
- büszke vagyok a csapatra, bármennyire is fáj a tegnapi zakó, volt tartás és ez egy jó szezon volt!
A SB-on nem fogom lerágni a körmömet, lévén a Packers ugye nem barátunk, de a Steelers nálam a 32. legkedveltebb csapat. Lehet meg se nézem..., nem ám 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
aztec
1 360
Mélyen egyetértek!Csoda hogy nem tolószékben gurult fel szegény Cutler a pályára.Ha kap egy jó wr-t, egy biztosabb falat maga elé a konf.döntő a következő szezonban is kinézhet a csapatnak.Van itt potenciál rendesen. 😉Nem voltatok rosszak, csak későn eszmélt a Maci csapat. Ez a második félidős GB verhető volt. Igazából semmit sem csináltak. Nem akarom bántani Cutlert, de korábban is az volt a véleményem - ami a sérülése ellenére sem változott - hogy ő a gyenge láncszem. A defense képes egyenletes teljesítményre, de sajnos ő nem. Ez pedig így kevés.Jay a gyenge láncszem?😀 Ez a csapat a Defenseből és Jayből áll.Gratulálok.Cutler egy szemét szar alak,a testbeszédéből is látszik.Jővőre játszunk wildcatet végig,nem kell nekünk Qb.Ahogy Rexyt kicsinálták az is szép munka volt,de ő leglalább rászolgált erre.Ez a szerencsétlen idejön denverből.Két év alatt annyit sackelik h csoda h még tud járni.Az első számú receivere egy returnmenből cornerbacké abból wr-é váltó Devin Hester.NFC championship game a második évében,van egy szar első félideje,ami tlg szar.Senkinek sem volt még ilyen az Nflben.Lesérül,mert gyenge és a padról nézi a második félidőt,ott sokkal jobb.Menjünk a házához és az első lámpára akasszuk fel.Jay,you are the weakest link.Én itt most tlg befejeztem egy időre.
Azért jövőre kiegyeznék egy ilyen Seahawks idénnyel.
Jövőre is találkozunk Macik (már ha lesz szezon)!garrett27
Sry garrett27,ez nem neked szólt,csak kicsit sok ez a mai...de 1hete ő még sztem nem gyenge láncszem volt,változnak az idők😊anfernee
több mint 13 éve
No igen, Solder, Carimi, és Costanzo 1 az 1 elleni drilleken jól teljesítettek. És egyébként se lehetett rájuk panasz. Holnap megnézhetjük Sherrodot (nem láttam játszani), ott lesz Love, és Hudson a nagyobb nevek közül. De ott több másodvonalbeli játékos van, aki érdekes lehet. Az irányítók eléggé égtek, de az minket nem érdekel. DB se sok keltette fel a figyelmemet. Persze ez az első nap. Pettis mutatott egy kis "body controlt", de innen nem fog kiderülni, hogy ő egy "ugorj fel, és szerezd meg" típusú elkapó e, vagy tizenkettő egy tucat.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Nem voltatok rosszak, csak későn eszmélt a Maci csapat. Ez a második félidős GB verhető volt. Igazából semmit sem csináltak. Nem akarom bántani Cutlert, de korábban is az volt a véleményem - ami a sérülése ellenére sem változott - hogy ő a gyenge láncszem. A defense képes egyenletes teljesítményre, de sajnos ő nem. Ez pedig így kevés.Jay a gyenge láncszem?😀 Ez a csapat a Defenseből és Jayből áll.Gratulálok.Cutler egy szemét szar alak,a testbeszédéből is látszik.Jővőre játszunk wildcatet végig,nem kell nekünk Qb.Ahogy Rexyt kicsinálták az is szép munka volt,de ő leglalább rászolgált erre.Ez a szerencsétlen idejön denverből.Két év alatt annyit sackelik h csoda h még tud járni.Az első számú receivere egy returnmenből cornerbacké abból wr-é váltó Devin Hester.NFC championship game a második évében,van egy szar első félideje,ami tlg szar.Senkinek sem volt még ilyen az Nflben.Lesérül,mert gyenge és a padról nézi a második félidőt,ott sokkal jobb.Menjünk a házához és az első lámpára akasszuk fel.Jay,you are the weakest link.Én itt most tlg befejeztem egy időre.
Azért jövőre kiegyeznék egy ilyen Seahawks idénnyel.
Jövőre is találkozunk Macik (már ha lesz szezon)!garrett27
Sry garrett27,ez nem neked szólt,csak kicsit sok ez a mai...de 1hete ő még sztem nem gyenge láncszem volt,változnak az idők😊
több mint 13 éve
Nem voltatok rosszak, csak későn eszmélt a Maci csapat. Ez a második félidős GB verhető volt. Igazából semmit sem csináltak. Nem akarom bántani Cutlert, de korábban is az volt a véleményem - ami a sérülése ellenére sem változott - hogy ő a gyenge láncszem. A defense képes egyenletes teljesítményre, de sajnos ő nem. Ez pedig így kevés. Azért jövőre kiegyeznék egy ilyen Seahawks idénnyel.
Jövőre is találkozunk Macik (már ha lesz szezon)!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Sajnos tegnap a GB bizonyította, hogy jobb csapat nálunk, és megérdemelten jutottak a SB-ba. 😕Nálad a pont,ennél rosszabb nemhogy jővőre,sose legyen😊
Én azonban büszke vagyok a maci csapatra, a második félidős feltámadásért, és úgy teljes egészében a szezon miatt is. Konferencia döntő, ezen nincs mit elégedetlenkedni... Szép volt Macik!
Rosszabb jövőre se legyen! 😉norris21
"The guys that know what he was going through in there were the guys on the sideline. And go to our players and you can see exactly what went on. So I have no questions about anything of that."
Ennyit Cutlerhez.
Eagles srácok jól látják sztem a dolgot,de ahogy írtátok is a játékosok bíznak benne,ha a stáb így marad ahogy van arra lehet építeni,Tice el ne menjen.Ez a város elég véresszájú,szurkolók amit művelnek az tlg durva,ok nélkül,win or die tryin.
több mint 13 éve
Sajnos tegnap a GB bizonyította, hogy jobb csapat nálunk, és megérdemelten jutottak a SB-ba. 😕 Én azonban büszke vagyok a maci csapatra, a második félidős feltámadásért, és úgy teljes egészében a szezon miatt is. Konferencia döntő, ezen nincs mit elégedetlenkedni... Szép volt Macik!
Rosszabb jövőre se legyen! 😉
több mint 13 éve
Harris-kérdés el is dőlt...Lovie szerint marad....30 éves.
Nem tudom miért, de nekem gyanús egy Izzy-trade...nem lepődnék meg, ha vki beajánlana érte egy komolyabb pick-et, mi pedig odaadnánk...nem tom, hogy jött ez, nem olvastam ilyet sehol....mit gondoltok?Bear
Angelo szeretné, ha Big Love maradna. Big Love szertné, ha az edzői stáb maradna. Én szeretek mindenkit
MCL sprain: ez ficam, rándulás. Nem szakadt, ez jó hír. Bár szalagnál szerintem ez részleges szakadást jelent. Nem vagyok ortopéd szakorvos (se)
"Cutler did not suffer a complete tear." Szóval nem szakadt el teljesen, csak egy kicsit. Persze vannak olyan kőarcok a ligában, akik meccsek előtt üvegcserepekben hempergőznek meg.
- Abe Simpson