Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
#Bears announce DT Tommie Harris, LB Hunter Hillenmeyer & OT Kevin Shaffer have been released.Mire volt akkor a nagy felhajtás Harris szerződés hosszabbítása körül. Lehet, h azóta beszólt Lovienak. Szóval akkor első két körben OT-DT húzás előrejelezhető?
több mint 13 éve
Sherrod kapja eddig tőlünk a legnagyobb figyelmet. Meginterjúvolta Tice és Martz is. Ott van még a radaron Brandon Fusco center, akiről ugye néhányan elgondolkodnak, hogy vajon szteroidok segítségével növelte a tömegét. Közben Wisniewski bemérlegelt 310 fontos súllyal, Tyron Smith 305-tel. Mindegy, a draft topicban már kikacarásztam magam ezen.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Várható volt, Angelo, és Phillpis szerződése is 2014 elején jár le, szóval a három muskétás egyszerre fog nyugdíjba vonulni. Ha addig még nyernek is egy gyűrűt, én akkor se fogom őket megsírtani.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Lovely Smith aláírta új 2 éves szerződését... elégedett vagyok, én azt hittem egyből 3 évet kap minimum, de szvsz neki mindig az utolsó évében kellene lenni, akkor "éles" 😛 Az idei év után egy szavunk nem lehet rá - vagy inkább a stábjára...? Csak legyen szezon... :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Megnyitott a húspiac, gyerekek. Zane Taylor az én emberem. Ti kire figyeltek a legjobban?füligjimmyKülönösebben egy emberre nem fókuszálok.
1. nem ismerem a top prospecteken kívül olyan túlságosan jól a többi játékost
2. inkább posztokat figyelek
Roppant kíváncsi leszek Angelo ezúttal milyen draftot csinál. Most végre van 1-2. körünk is, nem lehet takarózni ezzel sem. Túl sok bustot húzott már ott. A defense azért mondjuk ki öregedik, OL szar, WR nincs. Szép feladat.
Big Love még 2 évig a mienk. 😊
több mint 13 éve
Megnyitott a húspiac, gyerekek. Zane Taylor az én emberem. Ti kire figyeltek a legjobban?
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Sok szeretettel minden Bears és Tillman szurkolónak.http://adyno21.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/22/Charles_Tillman_Hirtelen_harminc/
több mint 13 éve
Holtan találták Dave Duerson, volt Bears safetyt a Miami-ban lévő otthonában. 51 éves volt. Nyugodjék békében!deny79Öngyilkos lett,mellkason lőtte magát.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0217-bears-chicago--20110216,0,342441.storyA stáb fele új szerződést kapott. Big Love lesz a következő, sajna nem hagyják a szerződése utolsó évébe lépni. Ha ezt az eredményt megismételjük - ha lesz szezon, abszolút elképzelhetőnek tartom - semmi problémám vele, de megint lekötni magukat évekre, ha eredménytelen lesz a csapat...... uh.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Holtan találták Dave Duerson, volt Bears safetyt a Miami-ban lévő otthonában. 51 éves volt. Nyugodjék békében!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Persze, hogy van. Csak ezeken az oldalakon ált. gyorsan és kellően részletesen fenn van nagyjából minden, ami Bears-el (Chicagoval) kapcsolatos. Akit érdekel a csapat sztem úgyis elolvassa a híreket.vagy kismillió más oldal, én is máshol olvastam konkrétan.deny79köszi a jó hírt deny! 😊davemayerchicagobreakingsports.com vagy tribunetüsi91
De persze ez nem kötekedés akar lenni.
több mint 13 éve
vagy kismillió más oldal, én is máshol olvastam konkrétan.chicagobreakingsports.com vagy tribunetüsi91Nem kapta meg, helyette kapott egy szerződés hosszabbítást a 2012-es szezonra is.deny79köszi a jó hírt deny! 😊davemayer
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
chicagobreakingsports.com vagy tribuneköszi a jó hírt deny! 😊davemayerhttp://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0213-bears-mike-tice-chicago--20110212,0,2562388.storyNem kapta meg, helyette kapott egy szerződés hosszabbítást a 2012-es szezonra is.deny79
Bázzeg, Tice hivatalos egy interjúra, ő lehet a Titans új támadókoordinátora. Ehhez persze előbb engedélyt kell kapnia Big Lovetól, de szerintem megkapja. füligjimmy
több mint 13 éve
köszi a jó hírt deny! 😊http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0213-bears-mike-tice-chicago--20110212,0,2562388.storyNem kapta meg, helyette kapott egy szerződés hosszabbítást a 2012-es szezonra is.deny79
Bázzeg, Tice hivatalos egy interjúra, ő lehet a Titans új támadókoordinátora. Ehhez persze előbb engedélyt kell kapnia Big Lovetól, de szerintem megkapja. füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0213-bears-mike-tice-chicago--20110212,0,2562388.storyNem kapta meg, helyette kapott egy szerződés hosszabbítást a 2012-es szezonra is.
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0213-bears-mike-tice-chicago--20110212,0,2562388.storyBázzeg, Tice hivatalos egy interjúra, ő lehet a Titans új támadókoordinátora. Ehhez persze előbb engedélyt kell kapnia Big Lovetól, de szerintem megkapja.
"The unit remains a work in progress under Tice, and the team figures to be in the market for at least two linemen." A seggemet a padlóhoz csapkodnám örömömben, ha két új játékossal (magas draftpick, vagy tapasztalt veteránok) megerősítenénk a csapatrészt, de ha Tice elmegy, ki a fene fog jönni helyette? Még szerencse, hogy a támadófal az egyetlen olyan csapatrész, ahol nem fontos a kontinuitás. :/
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/02/11/marshall-faulk-bears-dont-have-the-receivers-mike-martz-needs/
Köszi Marshall, de semmi újdonságot mondjál. 2009-ben kezdtünk Hesterrel, meg gyakorlatilag két újonccal. Idén új rendszer, Aromát megnézték a slotban, de annyi labdát ejtett el egy meccsen, hogy átvette Knox a helyét. Azóta ő az X, a többi poszton (Z, Y) rotáljuk Olsent, Bennettet, és Hestert.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Csapathoz közeli információk szerint semmilyen tag-et nem fog használni az idei off-season alatt a Bears.Do you foresee the Bears using the franchise tag on anyone this offseason?
I’ve been informed that the Bears will not use a franchise tag on any of their players this offseason. (Franchise tags require teams to pay players a one-year salary that’s equal to the average of the top five highest-paid players at their position in the NFL.) Philosophically, the Bears don’t believe in doing so because it prevents players from testing the open market—which they’ve earned the right to do. Spending an inordinate amount of money on a one-year deal also strangles the salary cap, making it much more difficult to sign other players. The Bears believe in rewarding their own, but they look at the franchise tag as a last resort after they’ve done everything possible to try to re-sign a player. Since Jerry Angelo was hired as general manager in 2001, the only franchise tag the Bears have utilized was on linebacker Lance Briggs in 2007.
több mint 13 éve
ha már nem a Bears, akkor drukkolok a Packersnek. Rodgers mindenképpen megérdemel egy gyűrűt, bármennyire is csoport ellenfélként évente kétszer kell átkoznom 😊tudomMax Ráckevén az Eötvös utcában, ha üzemel még... de ne ülj kocsiba, a rendőrök kint voltak a postánál úgy 40 perceGergőbácsia szép az, h Lacházán lakok 😀
a másik szép dolog, pedig, h a már kijózanodtam... 😊 legalább a meccset józanul fogom nézni 😀vandeminek
Remélem jó meccset látunk, Packerre kedvező eredménnyel :cool:Gergőbácsi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
tudoma szép az, h Lacházán lakok 😀hát igen, az ő posztján nem osztogatják "csak úgy az mvp" címeket...Max Ráckevén az Eötvös utcában, ha üzemel még... de ne ülj kocsiba, a rendőrök kint voltak a postánál úgy 40 perceGergőbácsi
kissé részeg vagyok, de azért jól érzem magam 😀 😀 😀
off: tudtok valami éjjel-nappali boltot itt a környékene???? nem akarom a többieket felkelteni 😀vandeminek
a másik szép dolog, pedig, h a már kijózanodtam... 😊 legalább a meccset józanul fogom nézni 😀vandeminek
Remélem jó meccset látunk, Packerre kedvező eredménnyel :cool:
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
a szép az, h Lacházán lakok 😀Max Ráckevén az Eötvös utcában, ha üzemel még... de ne ülj kocsiba, a rendőrök kint voltak a postánál úgy 40 perceGergőbácsiNagyon ideje volt, játékos, főleg az ő posztján ettől többet nem érhet el. 4xAll-Pro, 4xPro Bow, 2 gyűrű (jó, az egyik úgy, ahogy), SuperBowl MVPhát igen, az ő posztján nem osztogatják "csak úgy az mvp" címeket...
Abból a csapatból még jelölést kaphat esetleg: Jimbo Covert, McMichael, Gary Fencik.füligjimmy
off: tudtok valami éjjel-nappali boltot itt a környékene???? nem akarom a többieket felkelteni 😀vandeminek
a másik szép dolog, pedig, h a már kijózanodtam... 😊 legalább a meccset józanul fogom nézni 😀
több mint 13 éve
Max Ráckevén az Eötvös utcában, ha üzemel még... de ne ülj kocsiba, a rendőrök kint voltak a postánál úgy 40 percehát igen, az ő posztján nem osztogatják "csak úgy az mvp" címeket...hatalmas gratuláció! megérdemelte. főleg, h szerintem rekord mennyiségű jelölést kapott (9 év alatt 8-at, ha jól emlékszem)Nagyon ideje volt, játékos, főleg az ő posztján ettől többet nem érhet el. 4xAll-Pro, 4xPro Bow, 2 gyűrű (jó, az egyik úgy, ahogy), SuperBowl MVP
Go Dent! Go Bears!vandeminek
Abból a csapatból még jelölést kaphat esetleg: Jimbo Covert, McMichael, Gary Fencik.füligjimmy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
hát igen, az ő posztján nem osztogatják "csak úgy az mvp" címeket...Nagyon ideje volt, játékos, főleg az ő posztján ettől többet nem érhet el. 4xAll-Pro, 4xPro Bow, 2 gyűrű (jó, az egyik úgy, ahogy), SuperBowl MVPÚgy a 4285. jelölés után végre: Dent a HOF-ban....nem kérdés, végre a helyére került!Bearhatalmas gratuláció! megérdemelte. főleg, h szerintem rekord mennyiségű jelölést kapott (9 év alatt 8-at, ha jól emlékszem)
off: tudtok valami éjjel-nappali boltot itt a környékene???? nem akarom a többieket felkelteni 😀
több mint 13 éve
Nagyon ideje volt, játékos, főleg az ő posztján ettől többet nem érhet el. 4xAll-Pro, 4xPro Bow, 2 gyűrű (jó, az egyik úgy, ahogy), SuperBowl MVPÚgy a 4285. jelölés után végre: Dent a HOF-ban....nem kérdés, végre a helyére került!Bearhatalmas gratuláció! megérdemelte. főleg, h szerintem rekord mennyiségű jelölést kapott (9 év alatt 8-at, ha jól emlékszem)
Abból a csapatból még jelölést kaphat esetleg: Jimbo Covert, McMichael, Gary Fencik.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
akkor a 2010-es Grey Cupot, a CFL döntőjét már csak miatta is érdemes megnézni 😊Ő mondjuk pont egy olyan játékos, aki megtalálhatja nálunk a helyét. Hamár draftolni nem tud a GM, legalább ilyen használható noname (kanadai sztár, aki nem Alanis Morisette, az noname) játékosokat fel tud hajtani. Félelmetesen vékonyak vagyunk elkapó poszton, nem is csoda, hogy vajúdunk a red zone-ban.füligjimmyő is játszott anno a Shrine Game-n, mint Idonije 😊JJ Tillerhttp://www.chicagobears.com/news/NewsStory.asp?story_id=7556konqueror
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Úgy a 4285. jelölés után végre: Dent a HOF-ban....nem kérdés, végre a helyére került!Bearhatalmas gratuláció! megérdemelte. főleg, h szerintem rekord mennyiségű jelölést kapott (9 év alatt 8-at, ha jól emlékszem)
Go Dent! Go Bears!