Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
A listához:na most ebből Reid hátsó körös, a többi undrafted 😛
Antoine Smithson, WR
Colin Jones, S
Reid Forrest, P
Ricky Henry, G
Jah Reid, T
Ők csak Jimmy miatt jöttek, mivel hiányolta 2-3. körös prospecteket.... 😀 😀 Bear
több mint 13 éve
A listához:Antoine Smithson, WR
Colin Jones, S
Reid Forrest, P
Ricky Henry, G
Jah Reid, T
Ők csak Jimmy miatt jöttek, mivel hiányolta 2-3. körös prospecteket.... 😀 😀
Hát lehet, h Londonra tényleg gyűjteni kéne...nagyon pöpec lenne....fapadossal viszonylag teljesíthető az utazás, nem tom, h mennyi lehet a jegy....gyanítom azonban, h nem egy Cegléd-Barcika bajnoki árfekvésében van...
A két fantörpikus T-nk remélem, h a cserepadon folytatja jövőre, és ott csendben, nyugodtan végig is ülik a szezont....na jó, ha muszáj spec. teambe beszállhatnak néha...😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
jimmy, van rá több mint fél éved, muszáj összegyűjteni :cool: ha minden kötél szakad, kirabolunk egy bankot és utána ülünk be sörözni 😂 Webbet felejtsék már el komolyan, Omiyale klasszis jobb szezont futott szerintem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Bázzeg, úgy látom csak én költöm a fizetésemet olyan apróságokra, mint ennivaló, meg villanyszámla, meg lakáshitel?! Kapitalista uszítók láncon tartott kutyái vagytok!!!!!!! Na, dühömben most bontok egy Amstelt, amit akciósan vettem. Szerintem májusra legkésőbb megegyeznek, úgyhogy a burzsoák kiutazhatnak a lófejű nők földjére meccset nézni. Mondjuk én azt se hittem, hogy ilyen messzire elmennek a civakodásban.Amúgy olvassátok az ESPN-en (többek között), hogy Omiyale a szar, miközben Webb milyen sokat fejlődött, és mennyire bizakodóak a jövőjével kapcsolatban? Most vagy én nem jó meccseket nézek, pontosabban nézek, csak nem látok, vagy valaki a Nagy Vizen túl nagyon hülye. Ejj, csak lenne már itt a draft napja.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Basszus láthatom a Bearst játszani 😀 Csak legyen szezon.ja utazhatnánk együtt is, de a sörözés tuti kéne 😊
Ott viszont már tényleg össze kéne hozni valami sörözést.Delete
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Basszus láthatom a Bearst játszani 😀 Csak legyen szezon.bár ez csak feltételezés, de szerintem ha elmarad a szezon, akkor is megmarad a schedule, legfeljebb tolódik egy évet.
több mint 13 éve
Basszus láthatom a Bearst játszani 😀 Csak legyen szezon.Én tuti megyek😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Basszus láthatom a Bearst játszani 😀 Csak legyen szezon.Ott viszont már tényleg össze kéne hozni valami sörözést.
több mint 13 éve
Gabez
84
tavaly még csak reménykedtem benne, hogy a Macik mennek Londonba, most erre itt van, tényleg ők mennek. Na de túlságosan nem lovalom bele magam. amilyen pech szériám most van év eleje óta, biztos hasonló lenne a kijutásom, mint mikor Mr Bean nyaralni ment.Esne az eső, a csomagjaim eltűnnének, a jegyemet nem fogadnák el a biztonsági őrök és a végén lefejelném a királynét. Vagy ami még sanszosabb, hogy elmaradna az idény, jövőre meg válthatnék jegyet mondjuk a Browns-jaguars meccsre, ami kutyára érdektelen számomra. Ennek ellenére bizakodó vagyok, hátha mégis összejönn.
több mint 13 éve
Bears-Buccaneers meccs lesz Londonban.füligjimmyÚgy érzem még jobban kellene szorítanom a megegyezésért.
több mint 13 éve
Rams-Bears lesz a HoF meccs. Ez extra felkészüési meccset, és extra felkészülési hetet is jelent. Természetes ehhez először meg kell állapodniuk a tulajoknak és a játékosoknak. Ez mindenesetre jó hír. Előszezonban lesz még: Bills, Giants, Titans, Browns.Bears-Buccaneers meccs lesz Londonban.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Na mostanában kicsit kimaradtak a Bearses dolgok. Igazából én nem tudom eldönteni mit akarnak ezzel a drafttal. Nagyon nincs körülötte herce-hurca, nevek röpködnek, de úgy az elejére senki. Nekem sanszos, hogy ebből letrade lesz egy + középső pickért a második körben. Elsőben sztem megakarjuk oldani az OLt. DT poszt elég mély. WRből hozzanak egy redzone targetet. Közép körös CBből meg tele van a pallás. Josh Moore-al is ki tudja mi lesz. OLB is kell. S nagyjából el is lőttük a pickeket. Esetleg még egy S, ha Manning megy, vagy majd FARől ügyeskedünk.
Jah amúgy, az új kickoff szabály alkotói térdeljenek le...
több mint 13 éve
szaba
10 546
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f1f46d/article/boy-10-uses-savings-to-return-super-bowl-ring-to-the-fridge?module=HP_headlinesNagyon komoly sztori 😊
több mint 13 éve
Há én CB-t nem húznék első körben....Harris pedig nem is éri meg...Azt szerintem kijelenthetjük, hogy OL/DL húzás lesz az első körben. CB/LB a hátsó körökben. Közte ahogy esik, úgy puhhan. Mondjuk összesen van 6 pick tudtommal, szóval vagy letrade, vagy reach. Ennyira hátul nem nagyon lehet ugrálni, főleg ilyen vékony drafton....... aztán akkorát szól amjd, mint a nyolcvanhármas. 😀 Mindenesetre én már gyakorolom: Búúúúúúúúúúúúú
Szvsz ha normális a D-line, akkor elegendő a Tillman-valaki páros...jövőre ráérünk ide komolyabbat húzni, de most a két line, a WR és a LB-sor kitömése lenne a fő feladat...Bear
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Milyen meglepő:Rodney Hudson-t és Derek Newton-t is adjuk a listához...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Há én CB-t nem húznék első körben....Harris pedig nem is éri meg...Szvsz ha normális a D-line, akkor elegendő a Tillman-valaki páros...jövőre ráérünk ide komolyabbat húzni, de most a két line, a WR és a LB-sor kitömése lenne a fő feladat...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Aki esélyes lehet szerintem arra, h behúzzuk 29-re, az Carimi, Castonzo, Sherrod, Solder; Pouncey; Liuget, WilkersonNemrég láttam egy mockot (forrásra már nem emlékszem sry) ami B. Harrist írta hozzátok...
Viszont ha mind kimegy, no akkor mi lesz? A. Williams, ha még benn van? CB-t én nem húznék 1. körben...
Jobban járnánk egyébként, ha egy jó üzletet kötne Angelo, nagyon kellene még viszonylag korai pick szerintem...(ha máshoz nem is, de a letrade-hez nagyon ért...😊 )Bear
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Az mondjuk minden évben igaz, hogy a hátsó körösökre kifejezetten sok figyelmet fordítunk....ezért szopunk állandóan az első három körben...😀Az ugye nem kérdés, h legalább egy, ha nem kettő OL jönni fog...WR, CB, LB szintén esélyes...no és valaki a D-lineba is...
Arra azért kíváncsi lennék, h ha egy igazi passrusher DE lecsúszik hozzánk első körben, akkor behúzzuk-e....
DT-ben komolyan megy a Melton-hype...ahhoz képest, h attól féltünk, kidobott pick, igencsak kultúr teljesítményt nyújtott tavaly...még el is tom képzelni kezdő 3technek...egyre nagyobb darab, de még mindig piszok gyors...szal azt a korai DT-picket nem venném biztosra...ettől még könnyen lehet...
Aki esélyes lehet szerintem arra, h behúzzuk 29-re, az Carimi, Castonzo, Sherrod, Solder; Pouncey; Liuget, Wilkerson
Viszont ha mind kimegy, no akkor mi lesz? A. Williams, ha még benn van? CB-t én nem húznék 1. körben...
Jobban járnánk egyébként, ha egy jó üzletet kötne Angelo, nagyon kellene még viszonylag korai pick szerintem...(ha máshoz nem is, de a letrade-hez nagyon ért...😊 )
No.1. Bears
több mint 13 éve
A következő csokor:Csak azt nem tudja az ember, a 2-3 körökben mit akarnak. Fejből hirtelen nem emlékszek minden névre, de az elit T-ken kívűl nem hoztak nagyon senkit, akik a középső körös cetliket (a Bearsnek) megérné.
Darrell Smith, LB
Chris Conte, S
Gabe Miller, LB(TE)
Jason Pinkston, T
Lassan a T-k fele benne van a kalapban...nam túl nagy meglepi...
A késői körös LB-k is tömegével jönnek, szal gyak. az is borítékolható...Bear
Ja még egy megjegyzés. Sokak szerint kell ugye egy 3- tech, mert Harris ki lett rúgva. Azért lett kirúgva, mert három éven keresztül semmit nem csinált. Végre van pass rush, vannak fiatalok, akiknek játékidő kell, amíg Urlacher is Chris Harris egészséges, addig futás ellen is rendben lesz a védelem.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
A következő csokor:Darrell Smith, LB
Chris Conte, S
Gabe Miller, LB(TE)
Jason Pinkston, T
Lassan a T-k fele benne van a kalapban...nam túl nagy meglepi...
A késői körös LB-k is tömegével jönnek, szal gyak. az is borítékolható...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Remélem h ezt a Webb-s kavarást csak a tavaszi fáradtság okozza, nem komoly a dolog, és csak pletyka... :S:Scsak az a bibi, h GM-et nem lehet draftolni 😀
Mert amennyiben igaz, Chicago lesz a biztosítási ügynökök paradicsoma, mindenki Jay Cutler-életbiztosításba fogja tolni a vagyonát, Webbet ismerve túl nagy kockázatot (kb 0%) nem fognak vállalni...
Halkan jegyzem meg, mert az utóbbi pár hónapban nem követtem az eseményeket ill. a külföldi fórumokat, így nem igazán vagyok képben az aktuális helyzettel, de sztem a drafton AMENNYIBEN LEHETSÉGES, kellene 2(elég lenne?? :S:S) (ha jól tom akkor Mankins már nem elérhető, van szerződése -tag??- a kövi szezonra...) ember az OL-ba , egy safety Harris mellé, egy "lassú" de biztoskezű WR (TOP WR majd csak a kövi szezon után férne bele sztem, OL-ban így is van elég baj/hiány... :S:S), egy LB, Asomugha FA-ről (vagy Neki már van szerződése a kövi szezonra??), egy DT... (LB és DT szintén jöhetne FA-ről is, bár nem tom h ezeken a poszton milyen felhozatal van...)
Túl sok a "need", ezt endzsi-baba úgyis megint csak elba**ná, úgyh lehet h előbb inkább egy új GM kellene...Dörmi
amúgy én most is, mint mindig bizakodó vagyok a draft előtt, legfeljebb nagyot fogok esni (már ha egyáltalán lesz szezon..)
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Dörmi
8
Remélem h ezt a Webb-s kavarást csak a tavaszi fáradtság okozza, nem komoly a dolog, és csak pletyka... :S:SMert amennyiben igaz, Chicago lesz a biztosítási ügynökök paradicsoma, mindenki Jay Cutler-életbiztosításba fogja tolni a vagyonát, Webbet ismerve túl nagy kockázatot (kb 0%) nem fognak vállalni...
Halkan jegyzem meg, mert az utóbbi pár hónapban nem követtem az eseményeket ill. a külföldi fórumokat, így nem igazán vagyok képben az aktuális helyzettel, de sztem a drafton AMENNYIBEN LEHETSÉGES, kellene 2(elég lenne?? :S:S) (ha jól tom akkor Mankins már nem elérhető, van szerződése -tag??- a kövi szezonra...) ember az OL-ba , egy safety Harris mellé, egy "lassú" de biztoskezű WR (TOP WR majd csak a kövi szezon után férne bele sztem, OL-ban így is van elég baj/hiány... :S:S), egy LB, Asomugha FA-ről (vagy Neki már van szerződése a kövi szezonra??), egy DT... (LB és DT szintén jöhetne FA-ről is, bár nem tom h ezeken a poszton milyen felhozatal van...)
Túl sok a "need", ezt endzsi-baba úgyis megint csak elba**ná, úgyh lehet h előbb inkább egy új GM kellene...
Run, Jay! Run!
több mint 13 éve
Ezek a nevek végre le fogják nyűgözni Jimmy-t is... 😛 😀 Jurrell Casey, DT
Jarred Fayson, WR
Malcolm Smith, LB
Jah, ha valóban Webb lesz az LT, akkor Jaynek villángyorsan össze kéne szedni vmi komolyabb kórt, különben szétverik az agyát cirka 2-3 év alatt....
No.1. Bears
több mint 13 éve
Nem vagy vele egyedül Jimmy, én is unom Maurkice puncizását. Az elején kb 2 hétig vicces volt, azóta nem.
több mint 13 éve
Jönnek az emberkék:Ha nincs Carimi, akkor Pouncey (egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy a "tudjátokmire" rövidítsem a nevét. Hiába, öregszem). Falemberek közül őket látom olyan játékosoknak, akik biztosan megállják a helyüket. Csak ne Webb legyen az LT. Sőt, csak vízhordó legyen. De inkább az se.
Mistral Raymond, WR
Titus Young, WR
Curtis Brown, CB
D.J. Young, OT
Willie Smith, OT
Steven Friday, OLB/DE
Pouncey igencsak szeretné magát elvitetni velünk....olyanokat nyilatkozik, h Tice mmondta neki, h találkoznak a TC-ben...
Hát én inkább T-t vinnék, vagy Liuget-et, ha benn vannak...de ha ő jön, akkor sem bánom, csak váljon be G-nek, vagy C-nek...Bear
Gondolom sokan olvasták Gabriel cikkét, hogy mikor itt volt, milyen draft előtti trükköket vetett be. Talán trükközés helyett kicsit oda kellett volna figyelni, és most nem cikkeket írna egy újságnak, de mindegy. Titus Young? Hova? Minek? A nevesebb prospectek közül akik jöttek, azokra általában csak elhúzom a szám szélét.
- Abe Simpson