Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Engem is a 2. nap érdekel jobban, nagyon remélem, h csinálunk egy jó üzletet, és kijövünk az első körből....sajnos a Pats közvetlenül előttünk van...ott mindig üzlet-szag van...

Martzhoz annyit, hogy nekem épp elég volt annyi Turner-es szezon...most ezen tötyögünk, "pár százasból" megúsznánk még egy évet....a végén még lecsúszunk az ügyről, aztán szokás szerint jön vmi töketlen, akinek fogalma sincs az egészről, és szenvedünk megint éveket....
Még abban sem vagyok biztos, h Martz nem lenne HC egy komoly szezon után...

Őszintén szólva egyre inkább hajlok arra, hogy elég lenne nekünk 2-3. körben O-linement húzni...a top5 közül (valószínűleg Smith, Castonzo úgysem játszik) necces, h lecsúszik vki, és talán annyival nem is jobbak, mint amennyivel magasabb árat adnánk bármelyikért....elegendő lenne nekünk Gilbert, Carpenter...

Főleg úgy, hogy inkább FA-ból kéne erősíteni, h igazán esélyünk legyen jövőre...ki kell nyitni a bukszát, és pl. Clabo-ra, Dahl-ra rá kell repülni...inkább egy tapasztalt, de még nem kiöregedett játékost fizessünk túl, mint Cutlert rakjuk tepsibe...főleg, mióta megy ez a Webbet LT-nek hype...attól mentsen meg bennünket - leginkább Cutlert - az ég...Bear
Jó, Turnernél lejjebb nem nagyon van. A Colts drukkerek azt állították, az ottani elkapógárdát még ő se tudja lerohasztani..... azért mindent megpróbált. Martz nevét egyből bedobták a Dallas meccs után, hogy milyen szar lesz ha jövőre elmegy. A Redskins meccs után ki akarták rúgni a picsába. Az év végén megint ő volt az arc, meg ugye Tice, hogy a futójátékba életet lehetlek, a GB elleni meccs után megint ki akarták rúgni a picsába. Eltelt egy év, a játék néhány elemében kiemelkedő, összeségében egy jó teljesítmény az övé. De ennyitől szerintem még nem kell falnak rohanni, beszéljenek meg mindent, aztán majd eldől. Ha az öreg ennyitől megsértődik, megette a fene az egészet.

FA tényleg fontos lenne, még mindig nem tudni, mikor lesz. Clabo szerintem nem jó, ha az lenne, megtartanák. Jó falembereket nem szoktak elengedni sajna. Egy veterán elkapót, meg egy cornert viszont tudna a csapat használni. Szívem szerint én nem egy le, hanem egy feltrade-et látnék az első két körben, két kiváló fiatalra van szükség, nem öt átlagosra, de ahogy esik, úgy puffan, ez nem egy jó draft class, kicsit hajaz a 2007-esre szerintem. Bár lehet, hogy már túl sok NCAA-t nézek,azért vagyok szinte minden rókával elégedetlen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Engem is a 2. nap érdekel jobban, nagyon remélem, h csinálunk egy jó üzletet, és kijövünk az első körből....sajnos a Pats közvetlenül előttünk van...ott mindig üzlet-szag van...

Martzhoz annyit, hogy nekem épp elég volt annyi Turner-es szezon...most ezen tötyögünk, "pár százasból" megúsznánk még egy évet....a végén még lecsúszunk az ügyről, aztán szokás szerint jön vmi töketlen, akinek fogalma sincs az egészről, és szenvedünk megint éveket....
Még abban sem vagyok biztos, h Martz nem lenne HC egy komoly szezon után...

Őszintén szólva egyre inkább hajlok arra, hogy elég lenne nekünk 2-3. körben O-linement húzni...a top5 közül (valószínűleg Smith, Castonzo úgysem játszik) necces, h lecsúszik vki, és talán annyival nem is jobbak, mint amennyivel magasabb árat adnánk bármelyikért....elegendő lenne nekünk Gilbert, Carpenter...

Főleg úgy, hogy inkább FA-ból kéne erősíteni, h igazán esélyünk legyen jövőre...ki kell nyitni a bukszát, és pl. Clabo-ra, Dahl-ra rá kell repülni...inkább egy tapasztalt, de még nem kiöregedett játékost fizessünk túl, mint Cutlert rakjuk tepsibe...főleg, mióta megy ez a Webbet LT-nek hype...attól mentsen meg bennünket - leginkább Cutlert - az ég...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
Köszi Timon, ez így tényleg jól hangzik, amit írtál, ha volna kis élménybeszámolód még, mire kell figyelni, stb, az jól jönne. Én mindenképpen megyek, már most gyüjtögetem rá a pénzt (pedig lakásújítás is van közben), ezt nem hagyom ki, legközelebb tíz év mire újra Eupába jönnek.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én is jövök péntek, szombat hajnal tuti. Roppant kíváncsi vagyok.
Martzos dologban egyetértek Jimmyvel.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Baldwin a listához...

Martz visszautasította a szerződés-hosszabbítást...már megint fösvénykedünk, a kva életbe...1 millá keres, és nem akartunk emelni a buznyáján....elég keveset keres különben is...nem hinném, h komolyan megterhelő lenne néhány százast még rádobni...Bear
vicces, nekem az a "néhány százas" alapból elég lenne egy évre 😀

nézitek csütörtökön élőben a draftot? az első napot megnézem, remélem jó lesz.davemayer
Személy szerint én nem kapkodnám el a hosszabbítást se, meg az emelést se. Nem tudjuk, mi volt/van a színfalak mögött. Ha jövőre elbaszarintja a dolgokat, neki lőttek. Ha nem, akkor ráérünk idegeskedni. Vezetőedzőnek úgyse hívják már sehova.

Valszeg élőben követem, a "csetelés" mindig élmény, ahogy fogy a pia, úgy jönnek az egyre nagyobb beszólások. 😀 De a második nap szokott igazi meglepiket tartogatni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Baldwin a listához...

Martz visszautasította a szerződés-hosszabbítást...már megint fösvénykedünk, a kva életbe...1 millá keres, és nem akartunk emelni a buznyáján....elég keveset keres különben is...nem hinném, h komolyan megterhelő lenne néhány százast még rádobni...Bear
vicces, nekem az a "néhány százas" alapból elég lenne egy évre 😀

nézitek csütörtökön élőben a draftot? az első napot megnézem, remélem jó lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Baldwin a listához...

Martz visszautasította a szerződés-hosszabbítást...már megint fösvénykedünk, a kva életbe...1 millá keres, és nem akartunk emelni a buznyáján....elég keveset keres különben is...nem hinném, h komolyan megterhelő lenne néhány százast még rádobni...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
"J'Marcus Webb 7. körös rookieként elfogadható volt tavaly LT-ben"

Hehe, hehehe 😀

A trade-ekkel kapcsolatban: egy irányítót kereső csapat is feljöhet, szerintem erre is nagy esély van. Az, hogy kapjunk két második kört.... de szép lenne.

Az UT picket nem érzem égetőnek első körben, szerintem ők se, nincs már túl sok tiszta 4-3-at játszó csapat, Austintól én személy szerint nem vagyok leseggelve, de mivel nem látta senki játszani másfél éve, nem is értem a felhajtást. Liugetet láttam játszani tavaly is (amikor egy vicc volt az Illini), idén is, nem rossz, de látom írják a Ramshez sok helyen 1/14-re, azért az barokkos túlzás.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Sziasztok!

Látom gondolkodtok a Londoni utazáson, de többen írtátok, hogy nem tudjátok vajon mennyiből jönne ez ki. Én 2 éve voltam Tampa Bay-Pats meccsen gondoltam megosztom veletek ennek az anyagi és szervezési hátterét. Szerintem nem érdemes ügynökségeken és irodákon keresztül menni, mert sokkal-sokkal drágább, mint egy egyéni szervezés. Mi mindent magunknak foglaltunk. A meccs jegyet már januárban megvettük, rögtön az első napon mikor elkezdték árulni (de akkor már decemberben bejelentették, hogy kik fognak következő szezonban Londonban játszani.) Volt egy hivatalos honlapja a jegyeknek, oda kellett beregisztrálni. A legolcsóbb jegy 35 font volt és a határ az a csillagos ég....Mi 45 fontos (13500 ft.) jegyeket vettünk, ami a kapu mögötti szektorba szólt, de nem a kapu mögött részre, hanem a jóval a jobb oldalára, 5 székkel arrébb már 60 fontba kerültek a jegyárak...szóval tök jó helyünk volt ennyi pénzért. Azt hiszem úgy voltak a kategóriák, hogy a legolcsóbb jegy 35 font, utána 45, 60, 75, 90 és a legjobb helyek 120 fontba kerültek. A jegyek postán érkeztek a meccs előtt 2-3 héttel, kicsit bennünk volt a para, hog mi lesz ha nem jönnek meg időben, de szerencsére csak feleslegesen aggódtunk. Mi wizzair-el mentünk, sikerült 18 ezerért jegyet foglalni, szóval ezzel is nagy mákunk volt. Szállásunk 8ezer ft. körül volt rettentő jó helyen (Hyde Park) és az ár tartalmazta a reggelit is.
Hát röviden ennyi, ha még lesz kérdés és persze szezon 😊 akkor szívesen mesélek még. Ha megtartják és lesz lehetőségetek mindenképpen menjetek ki...lassan közhely, de az élmény megfizethetetlen 😊 Mi egy egész hetet voltunk kint, elég sokat költöttünk, voltunk sok helyen és még ígyse került 100ezernél sokkal többe.Timon
Köszönjük, h leírtad nekünk!

No.1. Bears
több mint 13 éve
Korey Lindsey, CB
Aldrick Robinson, WR

Ők is a buliban...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Watkinsnál csak red flag nincs, yellow attól még lehet....szerintem inkább letrade, még ha Watkins benn is van...
Nagyobb darab O-line-t akarnak, szal Carimi lesz a pick, ha véletlen benn marad....Angelo jelezte, h olyan fickók kellenek, akik T-t és G-t is játszanak....Gilbert, Carpenter, Pinkston, Love, Ijalana...hasonlóból egyre azért számítok...főleg akkor, ha az elsőben másfelé megyünk...ne felejtsük el Pouncey-t sem, bár ő sem valószínű, h benn lesz...

Néhány dolog még a célegyensbe fordulás előtt ahogy én látom:

QB-ra is számolhatunk 5-6. felé - szerintem teljesen felesleges, majd elviszi megint vki, mint LeFevour-t a Bengals...sokkal inkább kellene egy veterán - no nem a tavalyi - ide....Hanie-ben pedig van fantázia, nem egy fosógép, szal tessék őt tanítani...

TE kicsukva, RB értelmetlen lenne...

WR: Angelo szerint néhány játékos segíthetne a csapaton...vagyis szerintem egy nagydarab fickón kívül senki nem fog jönni, és még ő sem biztos....meglepne, ha korai pickkel hoznánk vkit, inkább Paul-ra, Pettis-re lehet számolni előzetesen...no meg egy rakás UDFA-ra, amint beindul újra az üzlet...

O-line-t feszegettük már...egy T-n kívül esélyes még egy pick, ami C/G, G/T is lehet...hátsókörös C is könnyen lehet...

DT-pick szerintem tuti (erősen valószínű 1-3.kör), nálam a két legesélyesebbnek tűnő jelölt McClain és Austin 2-3. körökben...

DE mint tudjuk állandóan fekete ló...ha falling in love van, akkor még akár 29-re is húzhatunk...gumicica...

LB később 4-től felfelé várható...

CB-nél nekem úgy tűnik, hogy középső-hátső kört célzunk meg, olyan embert aki spec team-ben is tud teljesíteni...House, Wright volt a két legnagyobb név emlékeim szerint akik iránt különösen érdeklődtünk...

S: noha kéne, de vhogy nem foglalkozik ezzel a kutya se....meglepne, ha komoly picket rááldoznánk, tán még az is, ha egyáltalán bármilyen pickkel húznánk egyet...

Jelenleg én így látom az esélyeket...persze ez arra a történetre húzható, ha nincs trade és nem csúszik senki...és ez - mint tudjuk - soha nem következik be...

Apropó trade: simán el tom képzelni, hogy pl. a Chargers (2db pick a 2. körben, 2db a 3-ban) fel akar jönni a Packs és a Jets elé...nekik DE és OLB kell, pont az a két poszt, amit a Jets is szeretne, sőt akár a Packs...szal megtörténhet, hogy be akarnak jönni eléjük ha vkit nagyon megszereznének...de ezen kívül ezernyi lehetőség van még, nyilván attól függ, ki marad még 29-re...no és akkor minden borul....onnantól jöhet Martez Wilson korábban, jöhet WR korábban, uram bocsá' CB, DE...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Látom gondolkodtok a Londoni utazáson, de többen írtátok, hogy nem tudjátok vajon mennyiből jönne ez ki. Én 2 éve voltam Tampa Bay-Pats meccsen gondoltam megosztom veletek ennek az anyagi és szervezési hátterét. Szerintem nem érdemes ügynökségeken és irodákon keresztül menni, mert sokkal-sokkal drágább, mint egy egyéni szervezés. Mi mindent magunknak foglaltunk. A meccs jegyet már januárban megvettük, rögtön az első napon mikor elkezdték árulni (de akkor már decemberben bejelentették, hogy kik fognak következő szezonban Londonban játszani.) Volt egy hivatalos honlapja a jegyeknek, oda kellett beregisztrálni. A legolcsóbb jegy 35 font volt és a határ az a csillagos ég....Mi 45 fontos (13500 ft.) jegyeket vettünk, ami a kapu mögötti szektorba szólt, de nem a kapu mögött részre, hanem a jóval a jobb oldalára, 5 székkel arrébb már 60 fontba kerültek a jegyárak...szóval tök jó helyünk volt ennyi pénzért. Azt hiszem úgy voltak a kategóriák, hogy a legolcsóbb jegy 35 font, utána 45, 60, 75, 90 és a legjobb helyek 120 fontba kerültek. A jegyek postán érkeztek a meccs előtt 2-3 héttel, kicsit bennünk volt a para, hog mi lesz ha nem jönnek meg időben, de szerencsére csak feleslegesen aggódtunk. Mi wizzair-el mentünk, sikerült 18 ezerért jegyet foglalni, szóval ezzel is nagy mákunk volt. Szállásunk 8ezer ft. körül volt rettentő jó helyen (Hyde Park) és az ár tartalmazta a reggelit is.
Hát röviden ennyi, ha még lesz kérdés és persze szezon 😊 akkor szívesen mesélek még. Ha megtartják és lesz lehetőségetek mindenképpen menjetek ki...lassan közhely, de az élmény megfizethetetlen 😊 Mi egy egész hetet voltunk kint, elég sokat költöttünk, voltunk sok helyen és még ígyse került 100ezernél sokkal többe.
több mint 13 éve
Angelo szokásos draft előtti sajtótájékoztatóján is túl vagyunk. Szokásos, semmi hülyeséget nem mondott, nem mondott különösebben zseniális dolgokat se. Nagyon sokat, és nagyon alaposan készültek, amit egyébként el is hiszek, azzal szerintem senki nem tudja vádolni ezt a stábot, hogy nem érdekli őket, és ne dolgoznának napi 10-12 órákat ilyenkor csak ugye erős középszer mindenki.

A nyilatkozat alapján tippelek:
Marvin Austinról:Alaposan feltérképezték a srácot. De ez a mondat nyelvtani parádé. "We feel real good about how we feel about him and knowing him". Az első körben szerintem el van felejtve.
Derek Sherrod: "We took Chris in the first half of the first round (No. 14), I don't think Derek is projected to go there." Ezért a srácért se fognak feltrade-elni, pedig kezdtem idegeskedni miatta. Sőt, ha ott lesz, talán akkor sem őt választják. Valószínűleg minél tovább nézték, annl kevésbé tetszett nekik.
Danny Watkins: "You can even say into their mid-30s and still play good football. I don't think it's a red flag." Ő viszont az előző két játékosnál szerintem esélyesebb az első körre. Egyetlen gondja, hogy 3 évvel idősebb kelleténél, ha ez nem érdekel senkit, akkor nincs miről beszélni.

Változatlanul az a véleményem, hogy jelenleg az interior line sokkal fontosabb, mint egy T (Webb helyett bárki be tud állni gyakorlatilag), ha Cutler fel tud lépni a zsebben, akkor egyből jobban fognak kinézni, és elképesztően fontos lenne, hogy tudjanak off tackle futások legalább minimális sikereket elérni.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hoppá!
No akkor!

Don Fülig di St. James! 😀

Shareece Wright, CB (3.kört karcolja)Bear
Vááááóóóóóáááá!!!!

A hátsókörös CB pick természetesen olyan biztos, mint az eső nyaraláskor. Tudjon a gyerek futni, aztán majd megtanítjuk játszani. Amúgy már a szezonnak azon a részénél tartunk, amikor megmondják nekünk hogy Angelo tulajdonképpen nem is draftol rosszul? Akkor mindjárt itt a draft.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hoppá!
No akkor!

Don Fülig di St. James! 😀

Shareece Wright, CB (3.kört karcolja)

No.1. Bears
több mint 13 éve
Megint Jimmy kedvéért (Höri, nyugi! 😊 )

Andre Holmes, WR
Anthony Walters, S
Antareis Bryan, CB

A Suntimes ír egy érdekes dolgot: a mostani PO-csapatok közül hány ember volt a rosteren akiket az adott csapat draftolt...

Team Total
Packers 28
Ravens 28
Falcons 27
Steelers 26
Colts 25
Eagles 25
BEARS 24
Patriots 22
Chiefs 22
Jets 21
Saints 21
Seahawks 19

Annyira nem siralom...rosszabbra számítottam...bár jó lenne megnézni, hogy ebből mennyi a komoly kezdő....Urlacheren és Kreutzon kívül (oké, Mannelly) Angelo draftolta a saját játékosainkat...
.D-ből: Tillman, Briggs. Manning, C. Harris, (Urlacher) (Gondolom még T. Harrist is számolja, de lusta vagyok ellenőrizni)
O-ból: Forte, Olsen, Knox, Bennett/Hester, Williams, Webb (Kreutz)
Nagyjából a fele...de úgy, h néhányra jobb nem is gondolni...értem ezalatt az O-line-t...és nem Kreutz-ot...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Na megvan a hivatalos sorsolás, amennyiben lesz szezon. Uccsó 2 meccs idegenben ráadásul Green Bay és Minnesota. 2 MNF idegenben, 2 SNF. Csomó itteni idő szerint 10es meccs.

9/11 ATLANTA Noon
9/18 at New Orleans Noon
9/25 GREEN BAY 3:15 p.m.
10/2 CAROLINA Noon
10/10 at Detroit 7:30 p.m.
10/16 MINNESOTA 7:20 p.m.
10/23 at Tampa Bay Noon
11/7 BYE WEEK
11/13 at Philadelphia 7:30 p.m.
11/13 DETROIT Noon
11/20 SAN DIEGO 3:15 p.m.
11/28 at Oakland 3:05 p.m.
12/4 KANSAS CITY Noon
12/11 at Denver 3:05 p.m.
12/18 SEATTLE Noon
12/25 at Green Bay 7:20 p.m.
1/1 at Minnesota Noon
több mint 13 éve
Smith said that Webb could play at left tackle "if need be" and said "one of our offseason projects" is to find a permanent position for Williams.

Azért az "if need be" vmennyire megnyugtató....a másik meg....legyen punter...

No.1. Bears
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nekem anyagi vonzata is van a dolognak + lehet hogy szerzünk egy kisbuszt és azzal megyünk ki úgyhogy sajnos még én sem tudok érdemben nyilatkozni a dologról.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Kizárólag erős idegzetűeknek és Dzsámárkusz Webb fanoknak. Döbbenet, hogy ez egyeltalán valakinél felmerült: http://www.chicagobears.com/news/ChalkTalkStory.asp?story_id=7749tüsi91
Valami bűzlik Bearmoriában. Ha annyira kurva atletikus, akkor picsáért kapott egész nyomorult szezonban Cutler róla egy valag pofont? Túltöltötték a jobb oldalt, aztán már jött egy ribanctasli. Mert Webb nemcsak atletikus, de intelligens is. Pedig szinte állandóan az ő oldalán volt a TE besegítés. És a bal oldalra egy egész yarddal többet futott a csapat átlagban. Bár Tice még azt nyilatkozta, hogy Lance Louis képe van a tankönyvekben RG címszó alatt. Csak a srác be volt szarva a pályán. Az is kurva jól sült el. Ez is nagyon truváj ötlet. De nem értünk hozzá. Tice felkavarta az állóvizet, aminek nagyon örültem, de sajna bele is pisál egy jószagút, nagyon úgy néz ki.

legalább jelezzék azok itt a fórukmon, akik biztosra jönnének.Gabez
Én nem tudom biztosra mondani. Szerencsére nem anyagi okai vannak (bár addig bőven tönkremehetek), de jelenleg egyszerűen nem tudok még két hónapra se előre tervezni.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Kizárólag erős idegzetűeknek és Dzsámárkusz Webb fanoknak. Döbbenet, hogy ez egyeltalán valakinél felmerült: http://www.chicagobears.com/news/ChalkTalkStory.asp?story_id=7749
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
tavaly néztem, volt egy utazási iroda aki utaztatott az európai útra és a superbowl-ra is. a jegyben benne volt a repülőút, a helyi illetékek, stb, a stadionba a jegyár egy nagyon jó helyre, a szállodai szoba ára és bónuszként valami exkluzív meccs utáni bankettre is be lehetett menni ahol találkozni lehetett a játékos állományából pár emberrel. Az egész ha jól emlékszem olyan százötven környékén volt, a Superbowl viszont egymillió körüli összegbe került, szóval az gondolom mindenkinek felejtős. Viszont ha le lehetne vajazni, hogy mint magyar Bears szurkolói tábor utazzunk együtt, akkor lehet szerintem további kedvezményt is kicsikarni. És ülhetnénk egy szektorban, és varratni lehetne egy közös nagy zászlót is, mondjuk magyar zászlót középen egy C-vel vagy valami hasonlót. Az egyetlen biztos dolog, hogy már most el kell kezdeni gyűjteni rá és legalább jelezzék azok itt a fórukmon, akik biztosra jönnének.
több mint 13 éve
Niles Paul, WR a listához...lenne benne fantázia...3. kör is lehet, de ha esetleg fognánk 4-ben, vagy tán 5-ban akkor rendben...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
aztán a hétvége fénypontjaként egy spajszerral megpróbálom eltörni Garza térdét.füligjimmy
Erre nem voltam lelkileg felkészülve. 😂 😂 😂 😂 😂

több mint 13 éve
A listához:

Antoine Smithson, WR
Colin Jones, S
Reid Forrest, P
Ricky Henry, G
Jah Reid, T

Ők csak Jimmy miatt jöttek, mivel hiányolta 2-3. körös prospecteket.... 😀 😀 Bear
na most ebből Reid hátsó körös, a többi undrafted 😛Höri
Mi értjük, te nem érted. És kiöltött nyelvecske 😛

Szerintem úgy százötvenből kényelmesen kijön, amit még ki is tudok köhögni, csak nagyon zsugori vagyok. Van egy haverom, keni-vágja Londont, szóval ha nem is kapnék jegyet, lehet megnézem a hajcihőt, aztán a hétvége fénypontjaként egy spajszerral megpróbálom eltörni Garza térdét. Mindegy, van egy terv a fejemben, majd kialakul.

- Abe Simpson