Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
És kérek mindenkit nézzen utána, milyen hatással van az ilyen súlyos cukerbetegség egy sportolóra. Nemkicsit nehezíti meg az életét. Mert míg a 2. típusú cukorbetegség egyik terápiás eszköze a sport, az egyes típusúval gyakorlatilag lehetetlen, mert a mozgás hatására az izomzatban nő a glükóz felvétele, miközben a vércukorszint állandó marad. Az inzulinnal kezelt (őket már ezzel kénytelenek kezelni, a diéta nem elég) cukorbetegeknél viszont a túl sok, vagy túl kevés inzulin esetén hypoglykémia alakulhat ki.füligjimmy
ne haragudj, de ezzel nem tudok egyetérteni
Cutler fejéhez senkisem tart pisztolyt, hogy most akkor ezt kell csinálnod. Tehát ha akarná lehetne pl. vegyész-mérnök-stb. (ja igen ehhez kicsit keményebben kellett volna), ezért, nem tartom fairnek azt hogy most megkülönböztetjük ezzel őt, szerintem akár van baja akár nincs, ugyanúgy kell a teljesítményét megítélni.
és ezt most nem a főcsopdöntőre értem, hanem már többször olvastam ezt itt, és nem tudom hova tenni a sajnáltatást/pozitív diszkriminációt.sapka
Miről beszélsz? Soha senki nem fogja a szar játékát a cukorbetegségére fogni. Csak ezektől a félreinformált okoskodásoktól - lásd: feljebb - tele van a tököm. A meccs előtt ellenőrzi a cukrát 5-6 alkalommal, aztán a meccs közben folyamatosan, nehogy véletlenül elájuljon. És ha ismersz cukorbetegeket, ők hajlamosak olyan hangulatban lenni, mint akiknek lopják a biciklijét. Szóval ez a két kritika, hogy áll a pálya mellett, és nem ugat senkivel, - főleg, amikor vereség van, mint néhány igazi vezér, - és a testbeszéde rossz, aminél én retardáltabb kritikát én életemben nem hallottam, sőt, Cutler érkezése előtt soha nem hallottam, ez világröhej. Amúgy Vanderbilten diplomázott, az nem egy Gábor Dénes Főiskola.

Bear: még jöhet egy 240 fontos DE első körben, úgyis kell egy szituációs rusher. Cornert nem szoktunk, LT gyakorlatilag nincs idén, mire mi választunk pláne nem lesz. Félelmetes, hogy idén ilyen jó volt a védelem, és minden szakértő egy UT picket tart szükségesnek. Tavaly meg elkapóval voltak odáig és vissza.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
És kérek mindenkit nézzen utána, milyen hatással van az ilyen súlyos cukerbetegség egy sportolóra. Nemkicsit nehezíti meg az életét. Mert míg a 2. típusú cukorbetegség egyik terápiás eszköze a sport, az egyes típusúval gyakorlatilag lehetetlen, mert a mozgás hatására az izomzatban nő a glükóz felvétele, miközben a vércukorszint állandó marad. Az inzulinnal kezelt (őket már ezzel kénytelenek kezelni, a diéta nem elég) cukorbetegeknél viszont a túl sok, vagy túl kevés inzulin esetén hypoglykémia alakulhat ki.füligjimmy
ne haragudj, de ezzel nem tudok egyetérteni
Cutler fejéhez senkisem tart pisztolyt, hogy most akkor ezt kell csinálnod. Tehát ha akarná lehetne pl. vegyész-mérnök-stb. (ja igen ehhez kicsit keményebben kellett volna), ezért, nem tartom fairnek azt hogy most megkülönböztetjük ezzel őt, szerintem akár van baja akár nincs, ugyanúgy kell a teljesítményét megítélni.
és ezt most nem a főcsopdöntőre értem, hanem már többször olvastam ezt itt, és nem tudom hova tenni a sajnáltatást/pozitív diszkriminációt.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A DT muszáj lesz, az fix... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Srácok valaki nem akarja vinni a Bearst a vasárnapi mock draftban?tenorx
Elvállalom, ha nincs más...vésztartalékba rakhattok...mik a szabályok? van trade? Mikor kéne itthon lennem?Bear
Egy alacsony DT-t kérnénk gyors első lépéssel, kis helyezkedési hibával. Kösz. 😀

Egy valamit tisztázzunk: a játékos játszik, az edző edz. A másik, hogy cutlert akkor mutatták, amikor épp nem mondott semmit, a hrek szerint beszélgetett Hainével, mert hirtelen egy is akkora probléma lett. És kérek mindenkit nézzen utána, milyen hatással van az ilyen súlyos cukerbetegség egy sportolóra. Nemkicsit nehezíti meg az életét. Mert míg a 2. típusú cukorbetegség egyik terápiás eszköze a sport, az egyes típusúval gyakorlatilag lehetetlen, mert a mozgás hatására az izomzatban nő a glükóz felvétele, miközben a vércukorszint állandó marad. Az inzulinnal kezelt (őket már ezzel kénytelenek kezelni, a diéta nem elég) cukorbetegeknél viszont a túl sok, vagy túl kevés inzulin esetén hypoglykémia alakulhat ki.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Srácok valaki nem akarja vinni a Bearst a vasárnapi mock draftban?tenorx
Elvállalom, ha nincs más...vésztartalékba rakhattok...mik a szabályok? van trade? Mikor kéne itthon lennem?

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Srácok valaki nem akarja vinni a Bearst a vasárnapi mock draftban?
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Egy macifan se haragudjon de szeretném megosztani a véleményemet:
Az idei főcsoportdöntőre gondolok naés Cutlerre
Csodálkozom hogy nem rúgták ki azonnal...mitiklaca
Visszament második félidő elején. Megnézték. Nem ment. Mit erőletessék. A fal pillanatok alatt összeomlott, láb nélkül mit csinált volna. Nyílván jobb lett volna ha még 5-6szor földhöz basszák, csak, hogy érezze a szeretetet.

Volt már rá példa a 4. héten. Visszaküldték 8 sack után (sanszos már akkor sem volt 100as), 2 szer még beleverték. Jó kis agyrázkódás. Franchise QB. Nem 2 évre lett hozva, hogy belerokkanjon.tüsi91
Megértem de legalább osztatta volna az észt a pálya mellet...
remélem nem vette senki se sértésnekmitiklaca
magam nevében nem
Amúgy meg nem védve, de ahogy állt illetve ült a pálya mellett, az igazán Cutleres volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Visszament második félidő elején. Megnézték. Nem ment. Mit erőletessék. A fal pillanatok alatt összeomlott, láb nélkül mit csinált volna. Nyílván jobb lett volna ha még 5-6szor földhöz basszák, csak, hogy érezze a szeretetet.

Volt már rá példa a 4. héten. Visszaküldték 8 sack után (sanszos már akkor sem volt 100as), 2 szer még beleverték. Jó kis agyrázkódás. Franchise QB. Nem 2 évre lett hozva, hogy belerokkanjon.tüsi91
Megértem de legalább osztatta volna az észt a pálya mellet...
remélem nem vette senki se sértésnek
több mint 13 éve

Volt már rá példa a 4. héten. Visszaküldték 8 sack után (sanszos már akkor sem volt 100as), 2 szer még beleverték. Jó kis agyrázkódás. Franchise QB. Nem 2 évre lett hozva, hogy belerokkanjon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nem haragszom, legfeljebb szomorú vagyok, hogy ezek szerint nem olvastál a témáról...

final Cutler injury update :
Cutler has a grade II MCL sprain/tear, which is usually a 3-4 week injury. It sounds like it won’t require surgery.

Ennyi...kérdezz máskor, kérlek...Bear
Igazad van bocsánat
Régi visszatérő vagyok az oldalra mostanság hagyagoltam a fórumozást

Go Packers
több mint 13 éve
Mielőtt még összetűzésbe kerülnél néhány nagymedvével javaslom h olvass vissza...empty taxi
Te mindent megtettél... 😀 😂

No.1. Bears
több mint 13 éve
Én nem haragszom, legfeljebb szomorú vagyok, hogy ezek szerint nem olvastál a témáról...

final Cutler injury update :
Cutler has a grade II MCL sprain/tear, which is usually a 3-4 week injury. It sounds like it won’t require surgery.

Ennyi...kérdezz máskor, kérlek...

No.1. Bears
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Mielőtt még összetűzésbe kerülnél néhány nagymedvével javaslom h olvass vissza...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csodálkozom hogy nem rúgták ki azonnal...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
átalakították Peppers szerződését.

2012 és 2015 között 12.7 helyett 4.3 milliót fog keresni. A különbözetet beírták aláíráspénznek meg bónusznak.
így nagyobb a helyeteka sapka alatt

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
http://www.chicagobreakingsports.com/assets_c/2011/03/harrisad.htmlanfernee
így kell ezt, igazán szép gesztus. anno Kampman is így búcsúzott tőlünk

több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
http://www.chicagobreakingsports.com/assets_c/2011/03/harrisad.html

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Nem csak Sherrod, hanem Carimi iránt is serényen érdeklődünk...sőt, Castonzo-val is pacsizunk....eddig Carimi tűnik a legkomolyabbnak Sherroddal együtt....

A szórás is inkább annak tudható be, hogy buznyát spórolunk az FA-kra.....de nem csak a sajátjainkra, hiszen akkor már régen letudtuk volna az újraigazolásokat....

Mivel Chester is marad, ezért nehezen képzelem el az RB-draftot...nyekeregnek QB-ról is...marhájul nem kell....
Hiányaink O-ban: WR, T, G, C; D-ben: DT, DE, OLB, S, CB

Korai körökben legvalószínűbbnek a T, DT draft tűnik nekem....vhol hátrébb szerzünk majd LB-t, WR-t, G-t, CB-t....
C, DE, S pickek is lehetnek, ha vki nagyobbat csúszik, és tetszik a staff-nak...bár Endzsi néhány posztot (G-t, WR-t, esetleg DE-depth-et) FA-ról oldana meg szerintem....

Fura lesz a draft, ha addig nem indul be az FA....

No.1. Bears
több mint 13 éve
A DT/DE picknél azt is figyelembe kell venni, hogy a srác mikor lépne pályára. Bár Adams szerződése nincs nyélbeütve (már nem is lesz), és a DL class idén is nagyon mély, bőven jók vagyunk a 2. kör végén. Mindenképpen akarnak szabadügynököket is hozni, főleg a támadófalba. Nem is csodálom, van szerintem 6 falember, aki ér egy első kört, de nem vennék rá mérget, hogy ebből az OL classból akár 10 játékos megveti a lábát a ligában. Hiába az LT, C a need, ha van erre a két posztra 4 játékos, akire érdemes figyelni. Ott van még a CB class, szintén nagyon színvonalas. De egy trade a legelképzelhetőbb. Egy feltrade valszeg Sherrodért, vagy egy letrade, aztán begyűjtünk egy extra 3. vagy 4. kört. Mindenesetre nem irigylem Ánhelót.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Sztem ezzel a Harris cuttal érik a 2. körös DT. Melton szvsz csak szituációs passrusherként bevethető, futás ellen karcsú. Marad Adams, Toeiana és Harrison. Utóbbi vélhetően azért nem játszik, mert nem látják, hogy jobb lenne az említett 3nál (jó munkásember Adams és Toe is, nem több). Bár itt Chicagoban megtörtént az ilyen, de nem hinném, hogy ez a helyzet. Ráadásul Peppers, Izzy, Wootton a 3 DE. Nálunk meg 7 DL emberrel nem mennek neki szezonnak. Szóval ha 2. kör végén marad vki olyan, akiben Marinelli lát fantáziát behúzza. Meg ne felejtsük: nem múlik el draft DL pick nélkül. Ha csak nem kerítenek vmi eszméletlen csókát FA piacról v. UDFA-t, de nem hiszem.

Az OT pick vitathatatlanul 1. körös need. Így a CB csúszik. Angelo úgy is előszeretettel draftol 3-5. körös szélső hátvédeket. Kíváncsi leszek mi lesz a másik Moore gyerekkel.

Aztán vmi magas, fizikális, redzone célpont WR sem ártana. HH kivágása, azzal válhat érdekessé, ha ugye Tino is megy. Ez esetben eltudok képzelni egy kései LB draftot. No meg, ha nem egyeznek meg Manningel akkor egy Safety is várható.

Apropó, ahogy nézegettem a rostert beugrott, hogy Unga is a mienk a supplemental draftról. Róla azt mondták, hogy nagy steal lehet nekünk, főleg úgy ugye ha jól tudom, egy 7. körös draft cetli ment rá.
több mint 13 éve
HH-t miért engedték el? nem volt nagy sztár a srác de backupnak is gyenge volt? Harris pályafutása valószínűleg itt véget is ért, talán kap még valahol egy szerződést de kötve hiszem hogy egy-pár villanáson kívül tudna bármit is.davemayer
Szerintem Carolina lehet a köv. állomás...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Sok szeretettel minden Bears és Tillman szurkolónak.

http://adyno21.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/22/Charles_Tillman_Hirtelen_harminc/adyno12
Köszönjük szépen Adyno, nagyon tetszett!

Harris kitúrásán meglepődtem, főleg a korábbi nyilatkozatok miatt....Meltont fogjuk erőltetni a helyén Toe-val együtt....csak Adams még mindig kérdés...még azt is el tudom képzelni, h Ido visszamegy DT-nek, és egy endet húzunk vhol az elején...

Mivel Sherrod kapja a legtöbb figyelmet tőlünk, ezért borítékolható, h nem lesz belőle semmi...😀 Komolyra fordítva: tök mindegy, nem nagyon lehet rosszabb a jelenlegi állománynál az első 5-6 T a drafton, szal nekem lassan mindegy....😊

Manninget pedig pont olyan szerződés-tervezettel kínálták meg, amennyit ér...sőt...még ez is hízelgő...el van az a csávó tévedve...

No.1. Bears
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Manning kapott egy 3 éves, 6 milliós (2M garantált) szerződésajánlatot, de visszadobtaHöri
Viccnek se volt jó ez a szerződés...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Manning kapott egy 3 éves, 6 milliós (2M garantált) szerződésajánlatot, de visszadobta

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
HH-t miért engedték el? nem volt nagy sztár a srác de backupnak is gyenge volt? Harris pályafutása valószínűleg itt véget is ért, talán kap még valahol egy szerződést de kötve hiszem hogy egy-pár villanáson kívül tudna bármit is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal