Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
http://www.chicagobreakingsports.com/2011/01/bears-cutler-suffers-sprain-of-mcl-in-left-knee.htmlDiagnózis Jayről.
ez az MCL sprain mit is jelent pontosan?
durva dolgok mennek kint. Égetik Jay mezét...
több mint 13 éve
Harris-kérdés el is dőlt...Lovie szerint marad....Nem tudom miért, de nekem gyanús egy Izzy-trade...nem lepődnék meg, ha vki beajánlana érte egy komolyabb pick-et, mi pedig odaadnánk...nem tom, hogy jött ez, nem olvastam ilyet sehol....mit gondoltok?
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Harrison csak azt bizonyítja, hogy szar. Szarabb, mint Gilbert volt, mégis ő maradt. Big Toe, egy noname játékos egy év alatt kiszorította. Peppers-Toe/Harris-Adams/Melton-Izzy/Wotton, ennek bőven elégnek kell lennie legalább 2 évig. Adams nem annyira pótolhatatlan, de nincs olyan róka NT, akire lecserélném, sajna. Maynard se lesz fiatalabb, de ő "directional" punter, no igen.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Lehet, h lesz, de engem meglepne, ha nem a szokásos 4-5. körös huncutkodás lenne...kivéve, ha kihagyhatatlan bpa csúszás miatt...Sosem jó kikapni, de én azt mondom, hogy még mindig jobb itt, mint az SB-n. Nekem azért lenne pár keresetlen szavam Maynard-hoz is...prokiMaynard korrekt punter, tegnap tény, hogy szarokat rúgott de van ilyen. FAről nála jobbat nem szerzel be, ő legalább ismeri a csapatot, öreg elismert bútordarab, de most látom, hogy erről szó sem volt 😀.
Ha Harris 2 jó meccs alapján megkapja a bónuszát az elég érdekes. Most, hogy rezgett a léc kicsit odatette magát?? Ha megkapja a lovettát, meg megint lehet csak a pofájával lesz a középpontban...
Mi a bré lesz Marcus Harrisonnal?? Ő is egy olyan ígéret volt, akivel tele a padlás, aztán ahogy haladunk az években egyre kevesebbet játszik... Én tutira veszem, hogy lesz DL draft.tüsi91
Angelo szerintem az első 3 körben jókat alszik, találomra kihúzza a neveket a kalapból, aztán 4. körtől elkezd érdeklődni, egészen az 5. körig, utána alvás tovább...
Valaki szólhatna neki, h maradjon már ébren az elejétől a végéig...
Harrist tényleg nem szabad kirúgni, más posztokra kéne koncentrálni....Harrison-nak is lesz még egy éve a bizonyításra sztem, főleg akkor, ha Adams megy...
Pénzünk van bőven, a liga második felében vagyunk fizetések szempontjából...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Sosem jó kikapni, de én azt mondom, hogy még mindig jobb itt, mint az SB-n. Nekem azért lenne pár keresetlen szavam Maynard-hoz is...prokiMaynard korrekt punter, tegnap tény, hogy szarokat rúgott de van ilyen. FAről nála jobbat nem szerzel be, ő legalább ismeri a csapatot, öreg elismert bútordarab, de most látom, hogy erről szó sem volt 😀.
Ha Harris 2 jó meccs alapján megkapja a bónuszát az elég érdekes. Most, hogy rezgett a léc kicsit odatette magát?? Ha megkapja a lovettát, meg megint lehet csak a pofájával lesz a középpontban...
Mi a bré lesz Marcus Harrisonnal?? Ő is egy olyan ígéret volt, akivel tele a padlás, aztán ahogy haladunk az években egyre kevesebbet játszik... Én tutira veszem, hogy lesz DL draft.
több mint 13 éve
Lovie rakta egybe ezt a stábot, ezt a javára kell írni...7 éve alatt 1 SB, 1 konf. döntő...nekem tök mindegy milyen fejeket vág, mert január végén is tudok drukkolni a csapatnak...Lovie egyébként teljesen meccsben van, nem olyan hülye, mint amilyennek kinéz...néha tényleg úgy tűnik, de valójában nem az....nem egy üvöltözős gyerek, de ha kell, akkor kiereszti...lásd Lions ellen...kaptunk 250 yard def-ben az első félidőben, és kb. 40-et a másodikban...és ami a legfontosabb: a játékosok szeretik és küzdenek érte, más nem is nagyon fontosabb egy HC-nál, mint az, h az öltözőt rendben tartja...Ahhoz meg hozzászoktunk, h néha kőagyú, de ez legyen a legnagyobb baj, ha a köv. 7 évben megint nyerünk háromszor divíziót, stb, stb...
Eagles fanek, jövőre a szokásos délutáni teázás! 😀 Mintha egy csoportban lennénk.... 😀
No.1. Bears
több mint 13 éve
Tudod én attól félek, hogy a Vikesnak is van esélye visszajönni, nem kifejezetten újonccal QB-val, hanem trade Orton, Palmer, és akkor megint lesz esélyük...Webb még nem megoldás...valóban vannak gondjaik, de ha AP-re kihegyezik az offense-t, és nagyjából kultúr playcallingal operálnak O-ban, akkor a def már elég jó lesz ahhoz, h versenyben legyenek...fontosabb szabadügynökeiket szerintem nem engedik majd el, Wilf minden pénzt megad majd....bár ha választanom kéne, én most uccsó helyre rakom őket, látva a Lions D-t...CB, S, LB pickek a drafton, és máris egy fiatal komplett D. van a pályán....azt pedig tudjuk, h milyen halálos tud lenni...mi pont ebből éltünk évekig....
A C pedig nem kérdés...tegnap is volt egy "durva" jelenet...asszem Jenkins rakta odébb Kreutz-ot úgy, mintha egy doboz tej lenne.....négy éve meg sem bírta volna mozdítani....ez van, megöregedett ő is....úgyis hosszabbítunk vele, de legyen egy(max. kettő) év, és jöjjön most egy C, aki gond nélkül átveszi a helyét....
No.1. Bears
több mint 13 éve
Fiúk igazából nem is azért jutotatok el ide mert ügyesek voltatok hanem a többiek bénák csak a Packs már nem bírt annyira béna lenni, hogy ott is átverekedjétek magatokat 😛 Na jó nem bosszantalak tovább titeket, hasonlót éltünk mi is át két éve, szerintem Cutler bele fog még jönni s nem kell rágódnotok megvan a kezdő és a csere QB-tok is jövőre csak abba bízzatok a város nem üldözi el Cutlert. Sok sikert az off-seasonhoz jövőre találkozunk, gratula!dande
több mint 13 éve
Cutlerrel sztem semmi gond nincs.Nem értem páran miért őt kezdték ki.Igaz egy elveszített conf. döntő mindig fájó és ilyenkor az ember mindig a felelőst keresi.Martz is remek munkát végzett nálatok....szval az ő baszogatását sem értem.Ha vkit lecserélnék nálatok az Lovie Smith(és nem az elbaszott időkérések miatt),persze erre semmi esély egy ilyen szezon után,de az ő szerepét én néha nem nagyon értem.Biztos remek D szakember,de HC-nek sztem nem jó.(ha megy a szekér mosolyog ha nem akkor meg hülye fejeket vág és ennyi...mint eddig kb. W.Philips a Dallasnál)Nektek az ő szerepe nem kérdéses?szerk:Cutler sérüléséhez még annyit,hogy elvileg nem kell műteni és TC-re készen állhat.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Harris szerintem visszajátszotta magát a csapatba az utóbbi két meccsen....tegnap sem csak alibizett...őt ráérünk még lecserélni, nem szabad több lyukat csinálni, mint amennyi amúgy is van...Suh, Raji, a soványabbik Williams...... kell egy C, nincs mese. Én elhiszem, hogy Kreutz vezér, meg megy lökdösődni, de azért időnként el is kellene tolni valakit. Nem hiszek abban különösebben, hogy Edwin Williams (aki szintén jó egyetemi center volt) lenne a megváltó, de ha nem is húzunk senkit, jövőre inkább ő.... rosszabb nem lehet. Amúgy a Vikings szerintem nem lesz jobb, erre a két szezonra voltak kihegyezve, van egy raklap szabadügynökük, irányítójuk egy szál se. És ugyan lehet abban bízni, hogy Gabbert (akiről én egész szezonban egy büdös szót nem hallottam, most ő a legjobb irányító), vagy Mallett megoldja, de ez lutri. A Lions szintén irányító nélkül van gyakorlatilag. De a támadófaluk decens (hoppá), és a liga legjobb end zone célpontja kolbászol náluk.
A csoport valóban kegyetlen lesz, nincs okunk szégyenkezni....főleg ha Lions D így tör fel, és ha a Vikes összekapja magát, nem kérdés, h brutál meccseink lesznek...Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Sosem jó kikapni, de én azt mondom, hogy még mindig jobb itt, mint az SB-n. Nekem azért lenne pár keresetlen szavam Maynard-hoz is...
több mint 13 éve
Harris szerintem visszajátszotta magát a csapatba az utóbbi két meccsen....tegnap sem csak alibizett...őt ráérünk még lecserélni, nem szabad több lyukat csinálni, mint amennyi amúgy is van...A csoport valóban kegyetlen lesz, nincs okunk szégyenkezni....főleg ha Lions D így tör fel, és ha a Vikes összekapja magát, nem kérdés, h brutál meccseink lesznek...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Hát a SB kapujában megtorpanni nem kellemes érzés, de amilyen évadot vártak a csapattól, szerintem összességében nem lehetünk elégedetlenek. Ezen a meccsen a D odatette magát, az O esetében meg előjöttek az évad szokásos gondjai... Cutler pszichésen kéne átgondolnia ezt az egészet. Martznak és Marinellinek is maradnia kell... az O-ban végre volt fantázia főleg a bye week után, illetve a D végre azt hozta, amit ebben a városban elvárnak az egységtől.
Tény, h vannak hiányposztok a csapatnál nem is egy, és tényleg nem megoldható mind fiatalokkal draftról. Reméljük, h lesz idény jövőre is.
Én, mint abszolút csak a játékot szerető, és élvező emberke,és a fiatal játékosokat nem ismerő (ebben majd a többiek kommentárjait fogom olvasni, pl Jimmyét) az alábbi hiányposztokra hoznék én is embereket így vagy úgy.
O: falba egyértelmű, lassan már Kreutz utódját is el kéne kezdeni nézegetni, de amíg Webb-szintű egyének vannak a falban, addig egyértelmű, h Tackle kell...
Wr. ahogy mások is írják, nincs egy magas, fizikális első számú célpont, aki, ha kell ki tudja segíteni a Qb-t egy-egy rosszabb dobásnál, és nem csak nézi, h jé INT lett.... Knox gyors, de kb ennyi...
D. Ha, Harris megy a D-falból, akkor egy DT is kellhet, ill a secondary úgy, ahogy van... Jennings tényleg többet adott, mint amire számíthatunk,de kell Tillmann mellé egy CB, illetve Safety is, mert Manning jó visszahordó, de az eredeti posztján alig közepes...
Szerintem nem olyan rossz a játékosállomány. Jövőre tutira a mienk lesz az egyik halálcsoport. GB Super-bowl csapat, Lions jön felfelé fokozatosan, és a nagy kérdőjel, h a Vikes új QB-val mire megy majd, de biztos, h jobbak lesznek mint idén ők is...
több mint 13 éve
Oké, tegyünk úgy, mintha nem lenne lockout-veszély....Tüsi, igaz, CB is need, no meg S, de tegyük hozzá, úgysem ússzuk meg a fétis D-line picket....
Mindent nem fogunk tudni drafton megoldani...muszáj lenne legalább egy nagy FA-igazolás...remélem, h Angelo látja és nem torpan meg....pl. WR: Rice, S: Weddle, G: Mankins, Dahl, CB: Aso, Champ (nem fiatalok, de ha SB-t akarunk nyerni, be kell vállalni)....nyilván saját csapataik újra akarják majd igazolni őket, de ha nem sikerül, ott kell állni az ajtóban egy táska pénzzel....nekünk lassan új védelmet kell építenünk, nem érünk rá most töketlenkedni az offseason-ben....
D. Manning-et nem szabad újraigazolni, simán találunk olcsóbban ilyen megoldást...Adams-szel nem ártana megállapodnunk viszont...
Baldwint én sem tartom valószínűnek, ilyen fickóktól kirázza Angelot a hideg...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Jól van Jimmy innentől wordbe kimásolom a hszeidet és majd visszahányom a draft után. 😀Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tüsi91
Dl pick, kérdem én ismét teljesen komolyan, minek? Azon kívűl, hogy afféle családi hagyomány, mint az alkoholizmus. A CB már érdekesebb kérdés. Az elkapóknál sajnálom, hogy Blackmoon nem jött ki a draftra, Baldwint én nem karmolom, és nem az a játékos, akit Angelo be szokott húzni. A többi elit Wr már meg is vacsorázik, mire mi draftolunk. A CB már érdekesebb, de én nem mondok oda neveket, mert nézem a meccseket, de nem tudom megmondani, hogy mit művelnek, ugyanis a kamera alig mutatja őket. O'Dowd egy kellemesen felszteroidozott jelenség (ne, USC játékos 15 kiló izmot szed fel két év alatt, sose volt ilyen), ennek ellenére azt mondják, hogy erősödnie kell. 😀 Most mondom, fizetek egy korsó sört mindenkinek, ha Wis bennmarad az 58. pickre. Cannon.... egy újabb LT átképezve? Kösz, de kösz nem. Szerintem ő jó nagyot fog csúszni. Dí-Love dettó.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jah igen! Azt én sem érzem korrekt dolognak, hogy most jössz és fikázol. Az elmúlt pár hétben merre voltál?tüsi91Ebben maximálisan igazad van...az időzítés valóban nem szerencsés, hogy most jövök....védelmemre legyen csak annyi, hogy egy bizonyos ingerköszöb fölött kommetelek csak...emiatt elnézést!
A Cutler témátban szerintem nem jutunk előre, nem is biztos hogy kell.
Az viszont biztos, hogy egy csapatnak való szurkolás és egy csapat szeretete független attól, hogy egyes játékosokról mi a véleményünk....ha lehet egy csapatnak úgy szurkolni, hogy folyamatosan szidjuk a HC-t akkor a QB szidása mellett is lehet teljes odaadással szurkolni a Maciknak...
Martzról: A szezonban elért offenzív sikereink komoly része Tice-nak, Martznak és Cutlernek köszönhető... ennek ellenére nem értem azt, hogy a "we get off the bus running"-féle chicagói mentalitásba egy pass heavy offense, hogy illeszkedik. Tekintve azt, hogy Martz néha nem figyel arra, hogy milyen fegyvere van és milyene nincs...például ezek az elkapók és ilyen offense fal mellett és azt is figyelembe véve, hogy milyen lassú a turf Chicagoban ennyi mély passzt hívni és ennyire hanyagolni a futást szerintem nem jó döntés. Martz fényévekkel jobb mint Turner, de ettől még nem jó! Nem hiszek abban, hogy a deep routok miatt össze kell töretni az irányítónkat... Nálam Martz ott vágta el magát, hogy nem alkalmazkodott jól a rosteréhez... Ilyen gyenge támadófal- amiből Tice varázslattal hozta ki ezt a teljesítményt-, ami igazából a futást tudja igazán segíteni azt miért próbáljuk a Capers féle változatos blitzek ellen arra kérni, hogy kitartson...nem fog menni...ebben nagy szerepe volt annak, hogy a GB nagyon jól játszott az első félidőben...de a gyenge play calling szerintem jobban közrejátszott...
Martz egyik legnagyobb bűne, hogy egy ilyen jól játszó defense, amelyik 14ponton tartotta a liga egyik legjobb offense-ét az megérdemelné, hogy az Offense 0-ás félidőt ne produkáljon...(tudom a két punt Lovie döntése volt)
Szvsz Tice volt az aki csodát tett és Cutler karrierje az egyetlen indok, amiért Martznak maradnia kellene...ha maradnia kell
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jól van Jimmy innentől wordbe kimásolom a hszeidet és majd visszahányom a draft után. 😀 A draftról: nem sok NCAA meccset néztem több okból is és nem igazán vagyok képben a prospectekről (természetesen az 1-2. körbe várhatóakat nagyjából vágom), de először is én el sem tudom dönteni hova jöjjön az 1/29. Én lassacskán támogatom a CB picket inkább, vagy a letradet. 4 nagy needből 3at mindenképp orvosolni kellene drafton: OT, OG, CB, WR. Valamint egy S, esetleg DL pick is benne van.
több mint 13 éve
Hankerson az én fejemben is megfordult már, volt szerencsém látni, néha nekem úgy tűnik, hogy nem elég megbízható a teljesítménye, de kétségtelenül upgrade felépítésben, erőben....tehetség sem hiányzik....Telivért se írjuk le, szegény ember A.J. Green-je.... 😀
O-line: eléggé esélyesnek tartom a Carimi-picket....Tice szerelmes a hatalmas falemberekbe...ezért játszik Webb és ezért vágta ki Beekman-t....ezért jött H. Johnson is....szal ha még benn van, gyanús Carimi, bár ő inkább Webb-et válthatná...attól tartok, h sajnos a baloldalon hagyni akarják Omi-t...Jay elkezdheti fohászait már most...
Cannon, Ijalana második körben jöhet...ha Wisniewski benn marad, ő is....esetleg Pouncey....én O'Dowd-ra figyelnék még serényen, kis szerencsével 3. körben el tunánk hozni.....volt neki elég komoly szezonja is anno...
Egy Carimi, Hankerson, O'Dowd első hárommal már most kiegyeznék....Angelo-tól meglepően példás draft lenne...
((Én mondjuk Marcus Gilbertre is nagyon kíváncsi vagyok....))
No.1. Bears
több mint 13 éve
Jön a draft, hát ez a legjobb része az évnekIlyenkor okoskodok rengeteget, aztán az egyetlen szerencsém, hogy nem keresik vissza a marhaságaimat 😀igen, ne legyünk telhetetlenek, lesz ez még így se. Most örülni kell annak is, hogy a bajnokságért játszottunk, és azért benne volt a végén a W is. Jövőre legyen jobb és szebb idényünk. Sziasztok, én most búcsúzom, benézek majd év közbe is azért és a jövő idény elejére ismét jövök, persze csak ha nem utáltátok nagyon a hozzászólásaimat. Nem vagyok nagy szakértő, de a szívem azért brummog 😊 jó volt veletek szurkolni idén!GabezÖrülünk, hogy itt vagy! Ne búcsúzz ilyen gyorsan, hiszen semminek nincs vége....ha véletlenül nincs lockout, akkor FA, no és persze a draft...várjuk az írásaidat...Bear
A következő játékosokra fogok személy szerint odafigyelni:
- WR: Hankerson, Pettis. Jó nagyok, jó erősek, a többi kiderül. Második körben még ott lesznek
- OL: Carpenter (Alabama), Hurd (ő ott lesz egyáltalán?), Moffit, Kirkpatrick (TCU), Ziemba, Pinkston. Szintén ott lesznek a 2. kör végén. Van azért 6-7 olyan falember, akit már megérné vinni 1/29. pickre, de én ebben nem bízom. Szerintem ezek a srácok nem lesznek franchise LT-k, C/G posztokra ritkán szoktak első körben húzni, hacsak nincs valami istentelenül kimagasló tehetség, RT-re meg aztán pláne. Angelot ismerve az is csoda, ha jön valaki az első három körben (Metcalf után szabadon).
- Abe Simpson
több mint 13 éve
igen, ne legyünk telhetetlenek, lesz ez még így se. Most örülni kell annak is, hogy a bajnokságért játszottunk, és azért benne volt a végén a W is. Jövőre legyen jobb és szebb idényünk. Sziasztok, én most búcsúzom, benézek majd év közbe is azért és a jövő idény elejére ismét jövök, persze csak ha nem utáltátok nagyon a hozzászólásaimat. Nem vagyok nagy szakértő, de a szívem azért brummog 😊 jó volt veletek szurkolni idén!GabezÖrülünk, hogy itt vagy! Ne búcsúzz ilyen gyorsan, hiszen semminek nincs vége....ha véletlenül nincs lockout, akkor FA, no és persze a draft...várjuk az írásaidat...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Gabez
84
igen, ne legyünk telhetetlenek, lesz ez még így se. Most örülni kell annak is, hogy a bajnokságért játszottunk, és azért benne volt a végén a W is. Jövőre legyen jobb és szebb idényünk. Sziasztok, én most búcsúzom, benézek majd év közbe is azért és a jövő idény elejére ismét jövök, persze csak ha nem utáltátok nagyon a hozzászólásaimat. Nem vagyok nagy szakértő, de a szívem azért brummog 😊 jó volt veletek szurkolni idén!
több mint 13 éve
Srácok!Kérek mindenkit - ha tehetem -, hogy az amúgysem túl combos fórumos közösségünket ne vágjuk szét....én sem értek egyet Kippel, de ne harcoljuk őt le...
Kip: Jimmyéknek igaza van, egy Martz-féle (ha nem is tipikus) offense megtanulása, azzal sikerek elérése egy legjobb indulattal is közepes WR-corps, és egy elég halvány fal mögött több, mint amit az NFL jelenelegi irányítóinak nagy része ebből kihozott volna. Ő megtette. Nekem ennyi elég....Kyle a büdös életben nem játszott még ilyen fal mögött, szal össze sem lehet hasonlítani a két embert, ne is tegyük....(a denveri fal mögött egy jóképű tábla szalonnát be lehet csapni hagymával, friss kenyérrel a mienkhez képest) Ezt azért gondold át kérlek....
Martz-ról pedig annyit, hogy egy év alatt kitörölte a teljesen töketlen offense-szutykot, amit Turner diktált itt az elmúlt években...ha megfigyelted, itt meccsek közben is össze-vissza próbáltak mindent, ha gáz volt...Turner kiküldte a népet, és ha nem ment, akkor sem csinált mást...itt a gameplan (egy cetlire felfért volna), ezt kell csinálni....azért nem zúztak legtöbbször minket a porba, mert ott volt a defense, így kb. 2 TD-n belül voltunk....
A nagy baj srácok pedig az volt, hogy féltünk....féltünk, és nem kicsit...nézzétek meg, nem mertek dobni a Packs sec-re...saját magunkat korlátoztuk be ezzel....nem akartunk hibákat elkövetni, és ezzel követtük el a legnagyobbat (már a meccs előtt féltünk a "nevektől")....tudta a Packs, h futni fogunk, és kinyírta...akkor váltani kéne...nem tudom, h ki nem váltott, Lovie, vagy Mike, de elbaszta...megtörténhet....ahhoz, hogy ez megtörténehtett egyáltalán, az kell, hogy január 23-án a konf döntőben játszhassunk...pl. a Falcons, vagy az Eagles nem baszta el, mert jutottak el idáig...(nem őket bántom)
A bolond playhívásról a végén már elmondtam a véleményem, de jegyezzük meg, Martz hívta a többi play-t is, amivel majdnem egyenlítettünk....
Amit pedig érintettünk már: Urlacher számomra megint bebizonyította, hogy ennyi idősen is ő, és nem Briggs, ő és nem Peppers a vezére a def-nek....az elején nagyjából Hapci és Morgó módjára nézelődött Kukán 😊 az egész defense-zel együtt, csúnya volt a testcsel is, amit benyalt, de utána valóban káprázat volt, amit fakított...az jutott eszembe, hogy mennyire fog hiányozni, ha visszavonul....drukkoljunk még legalább 1-2 jó évnek, és élvezzük, amíg lehet....
No.1. Bears
több mint 13 éve
Kezdtük a szezonban 3-0-val. Új séma, a támadófalból minden meccsen kidőlt valaki (nem nagy kár egyikért se, de akkor is). Aztán jött a Giants elleni zakó. Levágni, felnégyelni, kasztrálni mindenkit. Megint nyertünk, visszatért Cutler is.... zsinórban két verés. Hú, akkor mi vót, gyerekik! Aztán zsinórban nyertünk ötöt. A Bills ellenit egyedül Cutler hozta, de az nem számít, mert a Bills szar. A Vikings ellen mindenki jó volt. Akárcsak az Eagles ellen, de levertük őket egy pontzuhatagban. Mindegy, az se számít. A Lions ellenit egyedül Cutler hozta megint, mert a védelem csak a yardokat nyelte, a támadófal mögött meg megint simára verték, de az se számít, mert a Lions is szar. Aztán a Patriots szétrúgta a seggünket úgy kollektíve. Levágni, felnégyelni, kasztrálni mindenkit. Megint nyertünk, a csoportot is megnyertük, mindenki remek volt, Cutler TD-re TD-vel válaszolt, el is dőlt az egész a 3. negyedben. Jött a Jets, irgalmatlanul kellett nekik a meccs, a védelem nem sokat tett hozzá a beszélgetéshez, Cutler 3 TD 1 INT, jött Forte, azt is megnyertük. Meglett a 2. kiemelés. Mentük sajtföldre, jó szar meccsen kikaptunk. Jött a Seahawks, Magyarországon néhányan tengeri héjaként ismerik őket, és úgy elvertük őket, mint jég a határt. Cutler fotott 2TD-t, passzolt még kettőt, ezzel beállította Otto Graham majd hatvanéves rekordját. Tulajdonképpen megdöntötte, mert Graham tudtommal háromszor eladta a labdát, Cutler egyszer sem. De ez nem számít, mert a Seahawks szar. Jött a Packers, és jó szar támadójátékkal (ők se teszik ki az ablakba), kikaptunk. A konferenciadöntőben. Levágni, felnégyelni, kasztrálni mindenkit. Így néz ki, ha egy város, egy szurkolótábor semminek nem tud örülni. Huszonnyolc csapat szeretne a helyünkben lenni.Részemről ez a szezonzárás, többet nem fogok foglalkozni azzal, hogy Cutler sérült, mennyire sérült, ribanc, vagy nem ribanc. Egy meccs közbeni sérülés ekkora visszhangot kapjon, az kicsit túlmutat a józan ész határain. Ebben a szezonban tucatjával sérültek meg irányítók, ültek kispadra, hagytak ki meccseket, senkinek nem kérdőjelezték meg a férfiasságát. Ami jelenleg ezzel kapcsolatban az amerikai médiában folyik, az egy rossz vicc. Kezdődik a Senior Bowl, jönnek a próbajátékok, draft, és lehet reménykedni, hogy lesz szezon.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
KiPnek igaza van abból, hogy Cutler egészségesen is pontatlan volt. Nem ment neki a játék, szar volt. Az, hogy ennek rajta kivül eső okai is voltak, az nem gondolom, hogy az ő hibája. Nyílván nagyon sok mindent áldoztunk arra, hogy idehozzuk, talán túl sokat is, de 2. évében mégis csak konf. döntőbe vezette a csapatot. Mert vezette. Persze elengedhetetlen volt a defense idei jó teljesítménye, a Special Team megbízható munkája, de idén hosszú-hosszú évek óta olyan offense-ünk volt főleg az év második felében, amiben elég pozitívan csalódtunk. Jay abszolút vezére volt ennek a csapatnak és bár még mindig rengeteg hibája van tavaly óta előre lépett. Főleg ha még elé tesznek egy normális falat és elkapókat.Bár tudom nem írtad sehol a Cutler - Orton összehasonlítást én ezt megteszem magamnak és a többieknek az én szemszögemből. Nem kötelező elolvasni, válaszolni pláne ne, ha mégis megteszed szíved joga.
Ortonnak most a rookie évét nem veszem ide, volt egy szezonja 2008ban. Volt előtte egy a mostanihoz képest remek fal, volt futójáték (stabil), az elkapó brigád hasonlóan szar volt és Ron Turner. Orton faszán elmanagelte a csapatot, keveset hibázott, de nem nyert. Falcons ellen csinált game winning drivet (más kérdés def. elbaszta), Philly ellen nagyot játszott, akárcsak az akkor tényleg fos Lions ellen, a Vikings ellen itthon pazar volt. Nagyjából ennyi, ezenkívül az ég világon semmi pluszt nem tett hozzá, sőt meccset is bukott a Jayes hibákkal. A lions ellen itthon lejött bokaszalaghúzódás miatt és a következő héten sem játszott. Becsültük Ortont a Grossman éra után felüdülés volt egy megbízható irányító. De... Ha ő tökösebb gyerek akkor lett volna PO.
Aztán tavasszal robbant a bomba jött Jay, egy minden szempontból szar szezonnal, rengeteg hibával. Nem részletezném. Fos volt, úgy ahogy mindenki más.
Idén jött Martz és az ő rendszerének buktatói. All time TOP 5 legrosszabb fal, gyenge elkapó sor, teljesen új rendszer megint. Ettől független Jay hozott egy véleményem szerint jó szezont. Ment el rajta meccs (Skins), amit Ortonnal megnyertünk volna és hozott meccseket pl. Dallas, Philly, Lions (A), Jets, Vikings, amit Ortonnal soha a büdös életbe nem nyertünk volna. Elvezette a csapatot egy jó defensel a konf döntőbe ahol megbukott. Ez van.
Orton Chicagoban egy közömbös gáz volt, egy nagy semmilyenség, egy szürke átlag, mint Jay egy mennyel és pokollal teli élet, akiben van potenciál.
Jah igen! Azt én sem érzem korrekt dolognak, hogy most jössz és fikázol. Az elmúlt pár hétben merre voltál?
több mint 13 éve
Sosem tagadtam, hogy elvakult vagyok, minden kommentemben ezt meg is jegyzem, hogy nem vagyok objektív...Nah akkor Kip,a tegnapi Offense produkció csak és kizárolag Cutlernek köszönhető.A gameplannek,a play hívásoknak,az O-line nak,a receivereknek,a tight endeknek,az Rb-knek,Martznek és Lovienak,egyáltalán a Green Bay defensenek az égvilágon SEMMI DE SEMMI KÖZE NEM VOLT hozzá.Csak ennek a lúzer Jay gyereknek.Ez így van?Okos.
Én nem hasonlítgattam Ortonhoz Cutlert a meccs kapcsán, régebben többször tettem ezt most nem...
megköszönném ha Anfernee vagy Jimmy leírná hol dícsértem Ortont!!!
Linkeljétek már ide légyszíves, mert olyan dolgon pörögtök, amit nem írt senki...
Úgy tűnik a Bears komoly ismerői az olvasással hadilábon állnak.
Nem arra válaszoltok, amit írtam, hanem arra amit gondoltok rólam...ennyit arról, hogy ki mennyire előítéletekkel teli...
31,4 passer rating mellett meg nem csoda ha szidják az irányítót....továbbra is tartom, hogy Cutler teljesítménye kritikán aluli volt....légyszíves írjátok már le, hogy miért nincs igazam
Rohadt kemény Jay, csak picsogott, amikor mondták neki, hogy twitteren töben megkérdőjelezték a keménységét...
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/24/jay-cutler-had-tears-in-his-eyes-when-told-other-players-ripped-him/
megköszönném, ha elolvasnátok ezt a kommentet mielőtt válaszoltok... (jelzem ebben sem lesz Orton dícséret, ahogy a többiben sem volt 😛 )KiP
Te a trade-t kérdőjelezed meg.H megérte e.Hát megérte.Ortonnal sehol sem lennénk,és sírnánk h miért nem tudjuk draftolni Luck-ot.Csak kétszer hoztad fel Ortont.Meg ugye rugjuk ki Martzet...sztem kezdj el aláirást gyűjteni h Orton és Turner kell nekünk.
Cutler picsogott...a helikopter td-jénél is,meg az előző két meccsen is,mikor bevállalta az ütközéseket.No meg a diabétesz is csak egy vicc,igazából az a egjobb gyógymód rá ha szétvereted magad a fal mögött.
no comment.Talán olvasd el mit nyilatkoztak a csapattársai,ne matt barnest a lakersből.
no comment még 1x.
"Do or Do not. There is no try."