Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
A második félidőben összekaptuk magunkat, így nem lett alázás a vége...még esélyünk is volt egyenlíteni a 3. QB-val...ráadásul kivégeztük a Packs O-t az uccsó két negyedben....Szreintem nincs miért szégyenkeznünk (no persze ha a meccs első felét levesszük...)
Az egész szezon nagyszerű volt, jövőre marad az edzői stáb, megerősítjük az O-falat és hozunk egy nagydarab, magas WR-t, akkor megint számolni kell velünk....remélem, h a def-ben maradt még egy év, mert akkor nem lesz semmi gond....
Jó szezon volt, ne csüggedjünk! Irány a draft, és reménykedjünk, h ne legyen lockout...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Hatalmas tisztelet a csapatnak, óriásit küzdöttetek a végén!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.Gabezez elképesztően nem igaz
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
"Kiestünk", de mégis győztesként távoztunk. A második félidei játékra mindenki büszke lehet. A védelem pedig ismét egy olyan egység volt, amely miatt az ember tudja szeretni ezt a csapatot. Kár, hogy az első félidőbe ennyire szarok voltunk. A jobbik, kompletebb csapat nyert.
több mint 13 éve
gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.GabezKésőn tért magához az O.....
több mint 13 éve
Gabez
84
gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.
több mint 13 éve
Komolyan, van eredménykövető, ne ezt offoljátok szét.
több mint 13 éve
Gabez
84
na végre TD, gyerekek, ezt még hozni lehet, húúúúúúúzunk beleeeeee!
több mint 13 éve
Naaaa, ez tetszett😊))))))))))))) Hanie!
több mint 13 éve
Na a védelem legalább vért ivott.....
több mint 13 éve
úgy passzolnak, mintha ott se lennénk, ja és tényleg, nem is vagyunk ott, még a környéken sem. Miez ??? Cutler meg lemegy és bejön a nyugdíjas nagybácsi játszani helyette. He-he-he. Az egyetlen jó pont Urlacher IC-je volt, de még ő is elcsúszott. Naná.Steelers-Packers döntő sztem is!
És ha már jóslatok akkor:
Steleers-GB döntő és Steelers bajnoki cím. De ne legyen igazam, nyerjenek inkább akkor már a sajtosok.Gabez
De nem a sajtosoknak szurkolok😊
több mint 13 éve
Gabez
84
úgy passzolnak, mintha ott se lennénk, ja és tényleg, nem is vagyunk ott, még a környéken sem. Miez ??? Cutler meg lemegy és bejön a nyugdíjas nagybácsi játszani helyette. He-he-he. Az egyetlen jó pont Urlacher IC-je volt, de még ő is elcsúszott. Naná.És ha már jóslatok akkor:
Steleers-GB döntő és Steelers bajnoki cím. De ne legyen igazam, nyerjenek inkább akkor már a sajtosok.
több mint 13 éve
Nem értem, nem fogjuk meg a futót.......ennyire büdösek?????
több mint 13 éve
nagyon vártam már ezt a mérkőzést és nem fogjátok elhinni, még el sem kezdődött a mérkőzés, mikor bejöttek a pályára és megláttam őket, már tudtam, hogy veszteni fogunk. Nem tudom miért, de azóta nem is nézem a meccset, pizzát sütök, mosogatok, stb és közben fél szemmel nézem meg hallgatom. Egyszerűen nem hiszem el, hogy bejött amit jósoltam, hogy Lowie-nek egyetlen k.va ötlete nem volt a meccsre való felkészülése előtt, amivel meg tudnánk őket szorítani. Nem, nekünk ugyanazt a szart kell hozni, amit eddig. Vagy bejön vagy nem. Hát közlöm: ez ide rohadtul kevés kérem. Cutler is azt hozza, amitől féltem, megint megijedt a saját árnyékától és nem mer olyan lenne amilyennek eddig, úgy dobálni, mintha nem lenne tétmérkőzés. Kíváncsi lennék, ha Halas lenne ott az öltözőben, mi lenne a pálya. Szerintem amilyen kis varázsló volt bedobott volna egy olyat, hogy a GB haja égnek áll. Na persze Lowie nem azonos Halas-al.GabezA múlt héten mondtam hogy nem fog menni Cutlernek.......az istenit, egy jós veszett el bennem😊
Na jó, nem vagyok vicces kedvemben
több mint 13 éve
Gabez
84
nagyon vártam már ezt a mérkőzést és nem fogjátok elhinni, még el sem kezdődött a mérkőzés, mikor bejöttek a pályára és megláttam őket, már tudtam, hogy veszteni fogunk. Nem tudom miért, de azóta nem is nézem a meccset, pizzát sütök, mosogatok, stb és közben fél szemmel nézem meg hallgatom. Egyszerűen nem hiszem el, hogy bejött amit jósoltam, hogy Lowie-nek egyetlen k.va ötlete nem volt a meccsre való felkészülése előtt, amivel meg tudnánk őket szorítani. Nem, nekünk ugyanazt a szart kell hozni, amit eddig. Vagy bejön vagy nem. Hát közlöm: ez ide rohadtul kevés kérem. Cutler is azt hozza, amitől féltem, megint megijedt a saját árnyékától és nem mer olyan lenne amilyennek eddig, úgy dobálni, mintha nem lenne tétmérkőzés. Kíváncsi lennék, ha Halas lenne ott az öltözőben, mi lenne a pálya. Szerintem amilyen kis varázsló volt bedobott volna egy olyat, hogy a GB haja égnek áll. Na persze Lowie nem azonos Halas-al.
több mint 13 éve
A félidőben vért kell hogy igyanak!!!
több mint 13 éve
Ne írd sehova, úgy se változik semmi, ha beírod, mért ezt adja, mért nem azt. Meg azon se, hogy xy köcsög.OFFRicsi és Márk. 😊xrace77Köszi! Azt nem tudod esetleg, hogy a sporttv-és topik miért szűnt meg? Sajnos a hét második felében nem jártam erre, ma meg azt láttam, hogy már nincs. Helyette ilyen kérdezz Sanyitól, kérdezz Gyulától stb. topikok vannak...norris21
Ezt én sem értem, ha nem kérdezni akarok, hanem csak általánosan a sporttvs közvetitésekröl írni, akk azt melyik szakkommentátor topikjába tegyem...
ONDuff
több mint 13 éve
Duff
3 133
OFFKöszi! Azt nem tudod esetleg, hogy a sporttv-és topik miért szűnt meg? Sajnos a hét második felében nem jártam erre, ma meg azt láttam, hogy már nincs. Helyette ilyen kérdezz Sanyitól, kérdezz Gyulától stb. topikok vannak...norris21Már nem nagyon bírok magammal... Ki lesz a riporter, Richi és Olivér? 😊norris21Ricsi és Márk. 😊xrace77
Ezt én sem értem, ha nem kérdezni akarok, hanem csak általánosan a sporttvs közvetitésekröl írni, akk azt melyik szakkommentátor topikjába tegyem...
ON
több mint 13 éve
akkor talán ha most összekapnánk magunkat 😐frozeehttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=189626#p189626
Talán próbáld ezt. 😉
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
akkor talán ha most összekapnánk magunkat 😐
több mint 13 éve
Na jó, lehet hogy kicsit izgulok már........😊))))))
több mint 13 éve
Jézusom de "öregek" vagyunk. 😂 Ausztrál expressz Nicole Kidmannel? 😀aztecNicole Kidmant már akkor dugtam volna, amikor még azt se tudtam, mit kezdjek a micsodámmal.
Harris fájdalomcsillapító injekcióval játszik, az elején néhány passzal megnézik, hogy mennyit bír, az biztos.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Köszi! Azt nem tudod esetleg, hogy a sporttv-és topik miért szűnt meg? Sajnos a hét második felében nem jártam erre, ma meg azt láttam, hogy már nincs. Helyette ilyen kérdezz Sanyitól, kérdezz Gyulától stb. topikok vannak...Már nem nagyon bírok magammal... Ki lesz a riporter, Richi és Olivér? 😊norris21Ricsi és Márk. 😊xrace77
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Már nem nagyon bírok magammal... Ki lesz a riporter, Richi és Olivér? 😊norris21Ricsi és Márk. 😊
több mint 13 éve
Már nem nagyon bírok magammal... Ki lesz a riporter, Richi és Olivér? 😊