Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért fohászkodjunk, hogy működjön a futás....az megint sokat dob a dolgon....főleg ha a spec team csinál egy-két félpálya körüli kezdő pozíciót...2 1.Down, és már FG-range...6-8 perces drive-ok, futással megalapozva....sok 3 és rövidet elérni két futás után....szigorúan pontokkal a végén...azért nem mindegy, h egy félidő alatt 4-5ször, vagy 8-10szer kell megállítani Rodgers-t a defnek...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
1. Meg kell állítani a futást. Kényszerítsük őket, hogy egydimenziósak legyenek, aztán Rodgers verjen meg minket a karjával, ha tud. Nagyon rossz idő lesz, és tudunk mi is press man covert játszani, ha akarunk. Akkor a legjobb a védelem, ha 7 szempár folyamatosan az irányítót nézi. Emellett Tomi Harris (vagy Melton) lehet az egyik főszereplő. Ha jön a nyomás középről, és a zseb széle is jól zár, akkor nagyon komoly fegyvert veszünk ki a kezükből.2. A támadók diktálják a ritmust. Ehhez a legfontosabb, hogy mindenki betéve tudja a playbookot, ne legyen több elrontott felállás. Capers minél kevesebb idő alatt hívja a játékot, annál jobban meg tudjuk őket zavarni a snap előtti mozgásokkal és cserékkel.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én a másik Harrist szeretném látni úgy játszani, ahogy azt a Seahawks ellen tette....ha erre képes lesz, nagyot nőnek az esélyeink....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Basszus alig bírom már kivárni, lehetne már vasárnap... Ha szoros lesz meggyőződésem hogy behúzzuk valahogy, az alapszakaszbeli meccsen sem hittem nagyon benne hogy nyerünk mégis amikor kellett a D segítségével (Urlacher villanás a végén) és a GB flag-özönével az O megnyerte. Tegye oda mindenki a magáét + legyen meg az a kis plusz az O-ben és akkor lehet reménykedni a SB-ban szvsz.Harris játszani fog? nagyon jó volt a Seahawks ellen, remélem előrukkol valami hasonlóval most is. Marinéni meg szólt remélem Tillmannak a hét folyamán hogy ha lehet itt ne adja az ellen kezébe a labdát hogy TD legyen...
Legyen jó meccs, legyen Bears SB!!!
Jimmy csak így tovább a woodoo-val, már nem is emlékszem mikor kezdted el de jól alakul eddig, szüzet viszont ne áldozz, nem ér annyit, küldd inkább hozzám 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Sajna valószínűleg már pöppet illuminált állapotban leszek a meccs alatt ezért nem tudom követni, de hajrá macik. Mutassátok meg hogy ti vagytok a jobbak szeretném ha Rodgers földbe lenne döngölve jó sokszor 😊
több mint 13 éve
Van bábu, házi oltár pentagrammal, élő csirke, denevér, meg egy királykobra, szóval nem szarral gurigázok. És elég komolyan működik, a legjobb irányítóteljesítmény ellenünk az Hasselbecké volt, az meg annyit ért, amennyit. Utána jön Rodgers, a fantasztikus otthoni teljesítményével (Daniel Manninget meghívhatja egy sörre). Szóval Aaron RodgersHejj, nem olvasod eleget a szomszédvár topikját. Persze hogy voodoo, van amikor bejön, van amikor nem. 😉GergőbácsiAaron RodgersfüligjimmyEz valami voodoo rontás akar lenni? Otthon szurkálod kötőtűkkel a kis Aaron bábút? 😀 😀MaG1Xx
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hejj, nem olvasod eleget a szomszédvár topikját. Persze hogy voodoo, van amikor bejön, van amikor nem. 😉Aaron RodgersfüligjimmyEz valami voodoo rontás akar lenni? Otthon szurkálod kötőtűkkel a kis Aaron bábút? 😀 😀MaG1Xx
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Chris Harris játéka továbbra is kérdéses.
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Aaron RodgersfüligjimmyEz valami voodoo rontás akar lenni? Otthon szurkálod kötőtűkkel a kis Aaron bábút? 😀 😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Kiderült szörnyű titkom, nem vagyok tisztában a csapatok 4.számú elkapóival, és a statisztikáikkal. Se időm, se kedvem, se energiám, ne hasogassunk szőrszálat. 😛Nem, fantasztikus munkát végzett az elkapó, aki nem Jennings, vagy Driver volt, hanem egy Jones(?) nevű srác. Sok játékosra ki lehet hegyezni ezt a meccset, de az fog dönteni, hogy ezek a két centik kinek az oldaláról fognak hiányozni.füligjimmyAz a Jones nevű srác azért nem csak ennyi, hogy ... nevű. 3 éve van ligában, egyre jobb lesz, kezdett kb 250 elkapott yarddal, majd jött egy 450-es év, most már 650-nél állt meg. (Értelemszerűen elkapás számában is javul 20-32-50). Szóval azért nem csak egy Jones nevű srác...
deny79
Aaron Rodgers
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Nem, fantasztikus munkát végzett az elkapó, aki nem Jennings, vagy Driver volt, hanem egy Jones(?) nevű srác. Sok játékosra ki lehet hegyezni ezt a meccset, de az fog dönteni, hogy ezek a két centik kinek az oldaláról fognak hiányozni.füligjimmyAz a Jones nevű srác azért nem csak ennyi, hogy ... nevű. 3 éve van ligában, egyre jobb lesz, kezdett kb 250 elkapott yarddal, majd jött egy 450-es év, most már 650-nél állt meg. (Értelemszerűen elkapás számában is javul 20-32-50). Szóval azért nem csak egy Jones nevű srác...
Amúgy egyetértek abban, amit írsz. De ilyen szinten sok mindenben már nem lehet különbség, azért mégis csak egy sportág krémjéről beszélünk, ha az NFL-ről van szó, tehát a nüanszok számíthatnak.
több mint 13 éve
Én újra átpörgettem a tengeri héják (tengeri héják, bazmeg, ez mekkora sötétség) elleni meccset, ami szemembe ötlött rossz döntés, illetve remek játék között mi a különbség. Ott volt a Babineaux (?) által elejtett INT. Egylépéses passz, kapod a labdát, fordulsz, dobod. Nincs ott az elkapó, hoppá. És akkor csodálkozik az ember, hogy nem érzi jól magát Cutler a Martz-féle offenseben (ez egy tipikus Martz játék lett volna). Knox két év után se tud annyit, hogy mindig-maradj-a-védő-előtt. Ott volt Davis TD-je, az pedig egy szar passz volt. Le kellett lassítani, megvárni a labdát. Magas íve volt, de egy maasabb DB azt elüti. A Packers-Falcons meccsnek csak az összefoglalóját néztem, Rodgers egyik TD-je, hogy az mekkora zseniális játék volt. Az például egy nagyon szar döntés volt, Grimes a lehető legjobban fedezte az elkapót. Ha két centivel hosszabb a keze (vagy ennyivel magasabbat ugrik), az INT. Az elkapó egyszerűen túlugrotta, és megnyerte a légibirkózást. TD. És azt mondjk, hogy ez Rodgers zseniális játéka. Nem, fantasztikus munkát végzett az elkapó, aki nem Jennings, vagy Driver volt, hanem egy Jones(?) nevű srác. Sok játékosra ki lehet hegyezni ezt a meccset, de az fog dönteni, hogy ezek a két centik kinek az oldaláról fognak hiányozni.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2011/01/20/Miert_a_Chicago_Bears_nyeri_a_Super_Bowlt/lehet láttátok már, de engem most nagyon felvidítottak az érvek 😀
legjobb: Rex Grossmannel is bejutottak a Super Bowlba (ez az érv olyan, mint az autóskártyában a "mindentvivő") 😀
no meg hogy Jim szerint mi nyerünk :cool:
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
http://www.chicagobreakingsports.com/2011/01/two-brookfield-zoo-bears-eat-a-cheesehead.htmlHangolódjunk....a kollégák már megtették....
No.1. Bears
több mint 13 éve
http://www.suntimes.com/sports/football/bears/3411246-419/packers-bears-game-source-nfc.htmlA Vikings és a Lions emberei közül öten név nélkül az NFC döntőről....
az 5 ember tippje: 3-1-nem tudja ide....hmmm....ez azért biztató...ki ismeri jobban Medvéinket és a Packs-et, ha nem ők?!
Mondjuk ők nem szakértők.... 😂
No.1. Bears
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Én is azt mondom, hogy szarjátok le a fikázást - tudom, hogy nehéz - inkább örüljetek a sikernek. Mert bármelyik csapat is veszít vasárnap, rohadtul nincs szégyenkeznivalója egyiknek sem.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Nekem akkor ment fel az agyvizem amikor azt hallottam hogy a Bears örülhet, hogy eddig eljutott egy ilyen csapattal, de most már lássuk a Packerst ahogy bemegy a Super Bowlba... Tényleg elképesztő mennyire lenéznek minket. Mindegy majd vasárnap megmutatjuk 😛DeleteNe izgulj, ha véletlenül - valami csoda folytán - nem a Packs nyerne, akkor majd két hétig azt fogjuk hallgatni, olvasni, látni, hogy a Jets/Steelers győztese agyonvág majd minket az SB-n....nem kérdés....
No.1. Bears
több mint 13 éve
http://nbcsports.msnbc.com/id/41186037/ns/sports-nfl//Cutlerről, szerintem nagyon jó cikk, örülök Rosenthal-nak...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Nekem akkor ment fel az agyvizem amikor azt hallottam hogy a Bears örülhet, hogy eddig eljutott egy ilyen csapattal, de most már lássuk a Packerst ahogy bemegy a Super Bowlba... Tényleg elképesztő mennyire lenéznek minket. Mindegy majd vasárnap megmutatjuk 😛
több mint 13 éve
egy ilyen történelmi meccs előtt már nem tudom csukva tartani azt a nagy kííber-számat 😂 szerintem ami kint folyik a médiában "szerencsés-a-bears" címszó alatt az már nem az underdog kategória. az én szememben egy underdog csapat, valamivel gyengébb az ellenfelénél, de szimpatikus, szerethető. mindenkit nem annak állítanak be..
se baj, készüljünk fel a vasárnap esti bearmageddonra!! 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Ne is mondd....Vannak nagyon gyenge csapatok, akik nagyon szerencsések...ők juthatnak el a konf. döntőig...mindig akkor nyernek, ha a másik csapat játszik rosszul....különben nem....ha az ellen kicsit is koncentrál, rögtön kikapnak...sajnos ez a sport ilyen, ezek közül a rohadt gyenge mázlista csapatok közül oda szokott kecmeregni valaki a konf. döntőbe....kibírhatatlan....unalmas....minősíthetetlen....elejét kéne venni ennek valahogy...Szobi: igen, én is írtam, hogy azért nem rossz underdognak lenni...de ennyire?! 😀
No.1. Bears
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqUAzért ha belegondolunk 2006-ban - ha nem is ennyire - ugyanígy underdogok voltunk....néhány fecskén kívül halomra veret minket mindenki a Packs-szel, szvsz ez csak hasznos lehet, csak így tovább....kedvenc szakértőink közül sokkal több tört lándzsát a Seahawks mellett ellenünk, mint amennyien esélyt adnak nekünk a Packs ellen....nem lesznek motivációs gondjaink.... 😀Viszont veletek van a világ ura, Mr. President 😊 😛Gergőbácsi
Mondjuk tényleg vicces, hogy mindig minden meccs előtt megkapjuk, hogy most aztán vége Chicagoban mindennek...és amikor tényleg vége(remélem, h nem most), akkor majd melldöngetés, hogy nem igazunk lett?! Dehogynem, csak az elmúlt 13 alkalommal lőttetek mellé...
Packers ellen nem esne jól kikapni, de még ha így is lesz, szerintem akkor is egy brutál jó szezont futott a csapat, és ha a védelem öregjei kitartanak még egy évet, akkor jövőre komolyabb álmaink is lehetnek a főcsoportdöntőnél...(no persze a megfelelő erősítésekkel)Bear
jájájájé
Bear, konferenciadöntőt bukni nagyon béna dolog. Csak szar csapatok buknak konferenciadöntőt. Vannak minden szezonban szimpatikus, fejlődőképes csapatok, akik egy draftnyira vannak a rájátszástól (nemcsak a Lions ilyen). És egészen addig fejlődnek, amíg a következő szezonjuk is ugyanilyen botrány, kirúgják az addig kiválónak tartott edzőt, akiről kiderül, hogy a franchise kerékkötője, jön úgy stáb, szintén megváltóként, és ők milyen jók lesznek majd, mert. Ennek ellenére vannak tartósan a mezőny hátsó feléhez tartozó csapatok. De ők legalább fejlődőképesek. Egy konferenciadöntőnél azért nehéz feljebb jutni.
Namaste és Aaron Rodgers
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Packers ellen nem esne jól kikapni, de még ha így is lesz, szerintem akkor is egy brutál jó szezont futott a csapat, és ha a védelem öregjei kitartanak még egy évet, akkor jövőre komolyabb álmaink is lehetnek a főcsoportdöntőnél...(no persze a megfelelő erősítésekkel)BearEzzel én is pont így vagyok csak fordítva: hogy annyiszor temettük már ezt a szezont a sérülések miatt, és most itt vagyunk, ez gyönyörű. És minden meccs előtt leírom, hogy már csak jutalomjáték, hát ez is az 😊
Azt meg szarjátok le, hogy ki mit mond(most nem a Hollai-féle minősíthetetlen fikázásról beszélek, mert azt nekem sem sikerült leszarnom). Sőt, szerintem underdognak lenni lényegesen jobb 😕
több mint 13 éve
Az elnöki testőrség egy tagja vagy egy alvó ügynök egy sniper puskával? 😀 Nem mondom, óriási erőkkel szemben kell majd megküzdenünk... D&G.... úgymint Dávid @ Góliát 😊jah. Meg is lepődtök majd, amikor fumblet csinál Rodgersen. 😀tüsi91Azért ha belegondolunk 2006-ban - ha nem is ennyire - ugyanígy underdogok voltunk....néhány fecskén kívül halomra veret minket mindenki a Packs-szel, szvsz ez csak hasznos lehet, csak így tovább....kedvenc szakértőink közül sokkal több tört lándzsát a Seahawks mellett ellenünk, mint amennyien esélyt adnak nekünk a Packs ellen....nem lesznek motivációs gondjaink.... 😀Viszont veletek van a világ ura, Mr. President 😊 😛Gergőbácsi
Mondjuk tényleg vicces, hogy mindig minden meccs előtt megkapjuk, hogy most aztán vége Chicagoban mindennek...és amikor tényleg vége(remélem, h nem most), akkor majd melldöngetés, hogy nem igazunk lett?! Dehogynem, csak az elmúlt 13 alkalommal lőttetek mellé...
Packers ellen nem esne jól kikapni, de még ha így is lesz, szerintem akkor is egy brutál jó szezont futott a csapat, és ha a védelem öregjei kitartanak még egy évet, akkor jövőre komolyabb álmaink is lehetnek a főcsoportdöntőnél...(no persze a megfelelő erősítésekkel)Bear
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.