Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Maci Laci menni Chicago.http://www.220.ro/desene-animate/Yogi-Bear-Rah-Rah-Bear/DcDmzHKXwG/ 😀
Lassan telik az idő.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Jézusom de "öregek" vagyunk. 😂 Ausztrál expressz Nicole Kidmannel? 😀Dettó, én nem is ismerek senkit a baráti közösségemben, aki velem egy korosztályba tartozik, és anno ne a vasárnap délután / esti Walt Dismey bemutatjával siratta volna el a hétvégét, és hogy másnap reggel isibe kell menni...http://www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY 😂davemayerMeg lehet ezt unni, az itt a kérdés? Nem szégyellem bevallani, én még mindig énekelem, miközben Billy Idolt megszégyenítő mozgáskultúrával hadonászok. És természetesen tagja vagyok a "Walt Disney-t néztem, amikor meghalt Antall József" klubnak. Ez a mai 25-30 évesek legmeghatározóbb közösségi élménye. Bár azt nem tudom eldönteni, hogy ez most jó, vagy rossz.füligjimmy
Ma este pedig akkor üzenném a sajtfejűeknek, hogy a gumimacik "MINDENKOR GYŐZNEK ÉS BÁRKI LEFŐZNEK, HA HARSONA HÍV ÉS MEGDOBBAN A SZÍV, RAJTA HÁÁÁT!" 😊norris21
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY 😂davemayerhát, ha valaki szerez nekem egy Gyagyás Tódis plüssfigurát, az vendégem egy 6os csomag sopronira😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Dörmi
8
Mivel úgyis "a szél hordta össze a Bears szezonját", ezért ma tovább kell fújni azt a szelet!! :cool: Mike Martz on J’Marcus Webb: "He's playing like a veteran right now." Meg azt is mondta hogy a 38 éves edzői pályafutása során nem találkozott még olyan játékossal, aki ilyen rövid idő alatt ilyen sokat fejlődött. Pfff, volt honnan... Ma CMIII-t Webb le fogja venni a pályáról, ámen! 😂
Az a nap szinte minden akkori magyar gyermek emlékezetébe égett, mert MEGSZAKADT a Walt Disney...norris21Én a mai napig nem tudtam feldolgozni az akkor történteket...:S:S
Voodoo ON!! Aaron Rodgers!!
Run, Jay! Run!
több mint 13 éve
Ne is mondd...pont a születésnapomon volt, '93.12.12....nem voltam ám ideges....11. születésnapom utánozhatatlan ajándéka...BearAz a nap szinte minden akkori magyar gyermek emlékezetébe égett, mert MEGSZAKADT a Walt Disney...
Boldog szülinapot Vandeminek!
több mint 13 éve
Dettó, én nem is ismerek senkit a baráti közösségemben, aki velem egy korosztályba tartozik, és anno ne a vasárnap délután / esti Walt Dismey bemutatjával siratta volna el a hétvégét, és hogy másnap reggel isibe kell menni...http://www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY 😂davemayerMeg lehet ezt unni, az itt a kérdés? Nem szégyellem bevallani, én még mindig énekelem, miközben Billy Idolt megszégyenítő mozgáskultúrával hadonászok. És természetesen tagja vagyok a "Walt Disney-t néztem, amikor meghalt Antall József" klubnak. Ez a mai 25-30 évesek legmeghatározóbb közösségi élménye. Bár azt nem tudom eldönteni, hogy ez most jó, vagy rossz.füligjimmy
Ma este pedig akkor üzenném a sajtfejűeknek, hogy a gumimacik "MINDENKOR GYŐZNEK ÉS BÁRKI LEFŐZNEK, HA HARSONA HÍV ÉS MEGDOBBAN A SZÍV, RAJTA HÁÁÁT!" 😊
több mint 13 éve
Ne is mondd...pont a születésnapomon volt, '93.12.12....nem voltam ám ideges....11. születésnapom utánozhatatlan ajándéka...(Egyébként mostanra már nagyjából a 4. intró meghallgatásán vagyok túl... 😀 jelenleg ducktales megy... )
Boldog születésnapot vandeminek!
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
nekem még nagy kedvencem a Kissyfur és a Csipet Csapat is 😊Csipet Csapat HAJRÁ!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY 😂davemayerMeg lehet ezt unni, az itt a kérdés? Nem szégyellem bevallani, én még mindig énekelem, miközben Billy Idolt megszégyenítő mozgáskultúrával hadonászok. És természetesen tagja vagyok a "Walt Disney-t néztem, amikor meghalt Antall József" klubnak. Ez a mai 25-30 évesek legmeghatározóbb közösségi élménye. Bár azt nem tudom eldönteni, hogy ez most jó, vagy rossz.
most hogy a születésnapi ebédemen túl vagyok már tudatosult is bennem, h ma biza gameday, szóval a Jézuskától meg a Nyuszitól sajtvacsit kérek szépen! 😊Érjen füleg bokáig
a gumimaci szörpöt behűtöttem, kezdődhet a harc :cool:vandeminek
Aaron Rodgers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
most hogy a születésnapi ebédemen túl vagyok már tudatosult is bennem, h ma biza gameday, szóval a Jézuskától meg a Nyuszitól sajtvacsit kérek szépen! 😊a gumimaci szörpöt behűtöttem, kezdődhet a harc :cool:
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Kicsit komolyabb téma. Lezajlott az East-West Shrine game. Az edzések, és felmérők alapján nemlepődnék meg, ha legalább próbajátékra érkezne Andrew Jackson OG (Fresno), Brandyn Thomas CB (Boise St.- ő tipikusan egy 3.-5. körös Angelo-féle DB), és Terensz Telivér WR (LSU - erőből nem tud a fal megoldani semmit, ez már hatalmas hátrány, de igazi red zone target sincs. Aztán Martz majd megnézi, hogy a srác tényleg hülye, vagy csak lusta)
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
harci medvék 😉A város már készen áll:ölég érdekes medvék ezek 😊tüsi91
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/229325325.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1295784905&Signature=kO5O2C2XDTeT%2F655PoXJk7btYvc%3D
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/229324249.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1295784946&Signature=6VN%2FAZ8vpDlj0e4Hm%2FI%2FeV0oOHo%3DDelete
GAMEDAY. Nyerjük meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
A város már készen áll:ölég érdekes medvék ezek 😊
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/229325325.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1295784905&Signature=kO5O2C2XDTeT%2F655PoXJk7btYvc%3D
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/229324249.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1295784946&Signature=6VN%2FAZ8vpDlj0e4Hm%2FI%2FeV0oOHo%3DDelete
több mint 13 éve
Most mondjátok, hogy nem ez a legaranyosabb. 😀 Mondjuk fenemód ráérő szülők lehetnek a háttérbenI used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én meg ezt: 😛
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Eljött a mi SuperBowlunk. Ez a legnagyobb fájdalmam, hogy az igazi SBben ez a 2 franchise nem játszhat egymás ellen. A mai meccs megnyerése mindkét oldalról felér egy SuperBowl győzelemmel. Szerintem. Nekem legalábbis mindenképp.Sokak vannak, akik esetleges szerződésért játszanak, jövőbeni pályafutásukat meghatározó mérkőzésre készülnek. S nem utolsó sorban vannak olyanok, akiknek lehet, hogy ez a szezon az utolsó esélyük, hogy vmi nagyot alkossanak, hogy SBt játszanak, ne adj Isten SBt nyerjenek.
Fasza dolog NFC döntőre készülni!
több mint 13 éve
Na, srácok, végre meccsnap lett, nem is akármilyen! 😊
több mint 13 éve
Srácok ezt majd a meccsen intézzétek el 😛A Vikes elleni meccs sem most volt. De ez most nem is lényeges.Elismerem, a 89.7-es teljesítmény nem volt kiemelkedő, hogy finoman fogalmazzak. A Soldieren pedig jobb volt A-rod, mint otthon.A Vikings elleni meccsen kezdtem el, hoppá. Ha szeretetre vágysz, beszélj az anyukáddal. Ha másféle szeretetre, vannak erre szakosodott hölgyek/urak (ízlésedtől függően), akik pénzért bizonyos ideig különböző, általad preferált formában szeretnek. Én nem tartozom közéjük, szóval szeretet dolgában nem tudok segíteni.füligjimmy
Köszönjük a szeretetetGergőbácsi
Bár a "köszönjük a szeretetet" nem kifejezetten Neked szólt, hanem egyféle elköszönés-köszönésféle a GB-n kívüli "általános A-Rod-szeretet" okán (ez sem igazán lényeges), de azért köszönöm, mindkét általad említett szeretetforma megvan részemről. Remélem Nálad is.
Eddig azt gondoltam - hozzászólásaid olvasva - hogy egy szellemes, szimpatikus önkritikával spékelt, ironikus fórumozó Bears fan vagy, de ez - az egyébként egyáltalán nem sértő hozzászólásra adott - válaszod teljesen mást mutat. Sajnálattal vettem tudomásul. Édesanyámat pedig ne említsd. Remélem ezt jól értelmezed, ha már mást nem sikerült.Gergőbácsi
több mint 13 éve
A Vikes elleni meccs sem most volt. De ez most nem is lényeges.Elismerem, a 89.7-es teljesítmény nem volt kiemelkedő, hogy finoman fogalmazzak. A Soldieren pedig jobb volt A-rod, mint otthon.A Vikings elleni meccsen kezdtem el, hoppá. Ha szeretetre vágysz, beszélj az anyukáddal. Ha másféle szeretetre, vannak erre szakosodott hölgyek/urak (ízlésedtől függően), akik pénzért bizonyos ideig különböző, általad preferált formában szeretnek. Én nem tartozom közéjük, szóval szeretet dolgában nem tudok segíteni.füligjimmy
Bár a "köszönjük a szeretetet" nem kifejezetten Neked szólt, hanem egyféle elköszönés-köszönésféle a GB-n kívüli "általános A-Rod-szeretet" okán (ez sem igazán lényeges), de azért köszönöm, mindkét általad említett szeretetforma megvan részemről. Remélem Nálad is.
Eddig azt gondoltam - hozzászólásaid olvasva - hogy egy szellemes, szimpatikus önkritikával spékelt, ironikus fórumozó Bears fan vagy, de ez - az egyébként egyáltalán nem sértő hozzászólásra adott - válaszod teljesen mást mutat. Sajnálattal vettem tudomásul. Édesanyámat pedig ne említsd. Remélem ezt jól értelmezed, ha már mást nem sikerült.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Elismerem, a 89.7-es teljesítmény nem volt kiemelkedő, hogy finoman fogalmazzak. A Soldieren pedig jobb volt A-rod, mint otthon.A Vikings elleni meccsen kezdtem el, hoppá. Ha szeretetre vágysz, beszélj az anyukáddal. Ha másféle szeretetre, vannak erre szakosodott hölgyek/urak (ízlésedtől függően), akik pénzért bizonyos ideig különböző, általad preferált formában szeretnek. Én nem tartozom közéjük, szóval szeretet dolgában nem tudok segíteni.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Elismerem, a 89.7-es teljesítmény nem volt kiemelkedő, hogy finoman fogalmazzak. A Soldieren pedig jobb volt A-rod, mint otthon.Van bábu, házi oltár pentagrammal, élő csirke, denevér, meg egy királykobra, szóval nem szarral gurigázok. És elég komolyan működik, a legjobb irányítóteljesítmény ellenünk az Hasselbecké volt, az meg annyit ért, amennyit. Utána jön Rodgers, a fantasztikus otthoni teljesítményével (Daniel Manninget meghívhatja egy sörre). Szóval Aaron RodgersfüligjimmyEz valami voodoo rontás akar lenni? Otthon szurkálod kötőtűkkel a kis Aaron bábút? 😀 😀MaG1XxHejj, nem olvasod eleget a szomszédvár topikját. Persze hogy voodoo, van amikor bejön, van amikor nem. 😉Gergőbácsi
Köszönjük a szeretetet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Bear maximálisan egyetértek, a time management egy ilyen csapat ellen továbbjutást érhet adott esetben, legalább olyan fontos mint a turnover-mutató. Amikor a futás legalább annyi szerepet kapott mint a passz vagy többet, ebben a szezonban eddig 10-0 az arány...
Taylor remélem előtérbe kerül, Forte-ról le kell venni egy kis terhet, ezt a SEA ellen jól meg is oldották, én bizakodó vagyok ezen a téren.
A jó futás pedig a jó passzjáték alapja, ami hosszú drive-okat jelent és ugyebár addig pihenhet a D is - big W :cool: 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal