Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Lovie-ban megint nagyot csalódtam, egyszerűen hülye döntéseket hoz, olyanokat amiket egy ilyen rutinos edzőnek már nem lenne szabad. Maradjon, de nem tudom mire megyünk így vele, kéne egy srácot fizetni ott mellette és ha az öregnek beüt az hogy bele akar nyúlni a meccsbe jól felpofozni 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Persze, a bírók sosem hibásak, csak konkrétan ha én ilyen pontosan végezném a munkámat holnap nem kéne bejönnöm... Nem az alapvetően vitatható ítéletekre gondolok, amiket nehéz a pályán megítélni, hanem arra amikor 10/8 olyan ordító holding van hogy szabad szemmel a TV keresztül simán látni (sokszor mindkét fél részéről) és nem dobálnak semmit, ha meg dobálnak azt nem következetesen teszik - olyan mint a vizilabdás bíráskodás, azt meg ismerjük... Konkrétan majdnem felrúgtam a TV-t amikor ordas nagy holding után látom futni a Rodgerst nagy vígan 20+ yardot... Ja -10 helyett... Az a drive amit 14-7nél vezethetett a GB VICC volt és ne felejtsük el hogy nem lett ugyan belőle pont de rossz FP lett a bearsnek és abból INT. Kérdem én hogyan akarják megakadályozni hogy minden playnél DURVA holdinggal állítanak meg játékosokat ha semmilyen szankció nem éri őket, de persze azt a játékost aki 10ed mp alatt dönt egy szituban és olyan magas hogy nem tud olyan mélyre hajolni hogy ne találja el a QB sisakját (előtte 1 mp-el még a passz blokkra is figyelnie kell, nem tud összegörnyedni) az 15 yard és kukoricára térdepeltetés.Nem a bírók miatt ment el, nem is ezt állítom, egyenlő bíráskodást viszont minden körülmények között elvárok (ebben az évben mi a f.sz van a bírókkal most komolyan????)
Aki meg a főcsoportdöntőknél az 1 fordulóval jön az nézzen körül a ligában: történt azóta kb 3 ehhez hasonló, nagyon ronda döntés volt, ellenkezik a sportág szellemiségével de akkor ezt ki is tárgyaltuk, azóta volt x meccs.
Nagyon csalódott voltam tegnap, főleg azért mert a második félidő megmutatta hogy milyen esélyt szalasztottunk el, fogható volt a GB csak ezt nem tudtuk kihasználni.
Cutlert meg lehet szidni meg Ortonnal összehasonlítani de nem nagyon érdemes - ha tegnap nem is volt jó de nélküle nem is lenne itt ez a csapat ezt be kell látni - nem Manning szintű zseni de nem is gyökér. Rosszul játszott tegnap de kérdem én volt 1 tiszta dobása..? McNabbtől meg a hideg kiráz, akiben csak felmerül a gondolat azt főbe kell lőni - ehhez az OLhoz? meg akar halni a pályán vagy mi...?! :o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nem ment el a bírokon, itt elkell gondolkodni, hogy az első félidőben nyújtott produkciónk hagy maga mögött kívánni valót a labda mindkét oldalán. Mondjuk egy dolgot megjegyeznék. A holdingokat össze-vissza nem fújták. Volt, hogy Rajit 2en húzták vissza flag nélkül, csomó esetben Clifton is akkorát holdingolt Peppersen, mint Raji segge. A legszembetűnőbb viszont az, hogy amit a Green BAy oldalán a secondarynél megengednek, azt nálunk nem. De váltig állítom nem a bírókon ment el.
A 2 GB meccs egyértelműen fényt vetített rá, hogy a WR depth közepes maximum. Knox jó 2. számú, bár úgy elnyomják, mint egy kislányt, Bennett 3, Hester felejtős. Lefedezik Olsent azt csá. Marad Forte. Jay pedig egész karrierje során megpróbálja odaerőltetni. Marshallnak ment ez Denverben, de itt nincs Marshall...
Martz sem volt a toppon, Capers egyértelműen felül múlta. A végén a Bennett féle end around értelmetlen dolog volt. Taylor megcsinálhatta volna 3 és rövidre, vagy esetleg 4 és rövidre.
Az időkéréses dolognál sztem Lovie jól csinálta. Azt, hogy Ricsi megint belemagyarázta a faszságot az az ő dolga. Lehet, hogy meglett volna, de innen ugyanúgy megkellett volna csinálni.
Meggyőződésem, hogy Cutler ugyanígy eladta volna a végén, mint Hanie tette. Preseasonben tavaly láttuk, hogy nem ügyetlen srác, már láttuk az NFLben is. Tökéletes 2nd QB. A Collins kérdést nem értem, nyílván a tapasztalat, most legalább hamar belátták, hogy váltani kell.
Roppant kíváncsi vagyok mi lesz Jay-el a következő évben (ki tudja mikor lesz), ha nem kell ismét új rendszert megtanulnia. Nyithatják a pezsgőt az USAban. Megmondták, hogy kipukkad a Bears lufi. Igazuk lett. Verjétek a melleteket.
off: MCL az a térd v. keresztszalag?
több mint 13 éve
Gabez
84
Az official Bears honlapján a képaláírás: túl kevés, túl későn, és milyen igaz....Egyébként elszakadt a szalagja szegénykének? nekem mintha rémlenék, hogy egy igen neves irányító tavaly a playoffban törött kézzel is TD passzt adott. De mindegy egyébként, Cutler nem csak azért kifogásolható, mert nem küzdött oroszlánként, hanem mert megint nem hitt magában eléggé. Aki számomra a Bears-ben az év játékosa az megint Urlacher, és mellette Briggs és Hester még, ők rohadtul teszik a dolgukat egész évben. Jó lenne melléjük felhozni még pár hasonlóan elhivatott embert. Ti el tudjátok képzelni, hogy Cutler ezek után mit kap ha bemegy egy Mc'donalsba vagy megáll tankolni? jobban teszi, ha házhoz hozatja a kajáját és a nejét küldi el vásárolni Chicagóban. És egyébként ez megint nem túl önbizalom növelő tényező lesz az életében a jövőjére nézve, pedig komolyan reménykedtem benne a legutolsó meccseit nézve.
több mint 13 éve
KGB
79
Bocs, kicsit beittam, de jobban belegondolva is tartom hogy nem a bírókon ment el, csak máshogy megfogalmazva. Ha jól emlékszem egyik vitatható ítélet után nem született pont, a DPI után konkrétan INT lett, ha nem fújják be akkor meg max punt lett volna belőle és még ti jöttök rosszabb mezőnypozícióból.Mindig csak a bírók...week1Tényleg basztathatnékod van?
http://www.youtube.com/watch?v=k6XcCqgxxqAKGB
Ha nézted a meccset, tudod, hogy miről beszélünk, ha ennek ellenére week1-el jössz, asszem ez elegendő válasz arra, hogy te is így láttad...köszönjük, h megerősítettedBear
több mint 13 éve
Cutlernek elszakadt az MCL szalag a térdében.Így van, ennek ellenére mégis sok játékos baszogatja a ligából, legalábbis az nfl.comos híradás szerint. :/
Lehet baszogatni, hogy miért nem állt vissza...Höri
Szobihoz csatlakozva én is gratulálok a Bearsnek, kőkemények voltak egész szezonban. A meccsen pedig - legalábbis részemről - nem lehetett igazán azt érezni egyszer sem, hogy megvan nekünk a meccs. Küzdésből tényleg jelesre vizsgázott a Bears, biztos, hogy jó pár semleges szurkoló megkedvelte a csapatot, a tény pedig, hogy ilyen kezdés és sérülések után állták a sarat és meccsben voltak a végéig, abszolút pozitív értelemben mindent elárul a csapatról. Még egyszer grat.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Először is gratula a Packersnek!Istenem, elvesztettük a konferenciadöntőt, wáwáwá. Mindenkit ki kell rúgni, meg kell dugni, fel kell gyújtani, wáwáwá. És hozzuk vissza Ortont, úgyis kirúgják két hónapon belül, juhé.
A bírók valóban hibáztak, de ez benne van...én CUtler int-tel sem értek egyet, főleg, hogy most vettek el egy ugyanilyet Millertől..szerintem az is kérdéses...de összességében kár lenne a zebrákra kenni...
Cutler katasztrófa volt...világtalan, fogalmatlan...tudom, hogy ebben a kérdésben elfogult vagyok de nekem sem a játéka sem a hozzáállása nem tetszett...ha collins és Hanie a cseréd akkor széken ülve is végig játszod...
A D kiváló volt Bexarás...amiatt volt érdemes nézni....(eltekintve az elejétől) de 14 pont a PAck Offenstől az semmi!!!
Hanie hozta a hozhatót...a végén csodában hittünk, de a lelkünk mélyén tudtuk, hogy enniy meccs rutinnal nem lehetséges...
Martz: NA szerintem ő az igazi F@SZ!!!! rossz play hívások, kevés futás ameddig még lett volna értelme... hihetetlen...azt hitte kitalál valami kúúúúúúúrva okosat...és eljátszotta a SB-t.... nagyon mérges vagyok rá!!!
A többi rendben volt....jól esett hogy minden nehézség ellenére végig harcoltunk! Örülök hogy ilyen elszánt védelemnek szurkolhatok....ahogy Briggs mondta I'm 30, not dead...szóval jövőre is látok esélyt...
Az irányítót a későbbiekben igyekszem nem szidni...de elgondolkodtató, hogy ha ilyen kulcs helyzetekben nem villan, akkor vajon megérte a 1+1+ Ortont.....KiP
Meg kellene nézned néhány Orton performanszot, de nagyon gyorsan. Kezdjük mondjuk a Texans ellenivel, vagy a 2008-as Gb ellenivel, ahol neki fájt a bokája. Ja, a Titans ellen a második félidőben kellemesen elüldögélt ugye a fájós bokája miatt. Ne nézz bears meccset élőben, ennyit tudok javasolni. Nézd meg az eredményeket, aztán ha vesztettünk, írjál be nyugodtan egy random Cutler szar kommentet.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Cutlernek elszakadt az MCL szalag a térdében.Lehet baszogatni, hogy miért nem állt vissza...
több mint 13 éve
KGB, tényleg nem kell ezt.Csak azért jöttem, hogy gratuláljak, és megköszönjem ezt a meccset. Fantasztikus szezonotok volt, mindenki lenézett titeket, de megmutattátok. Hogy az NFC North a király 😊.
Tényleg gratulálok a maihoz és az egész szezonhoz is. (nagyon zárójelben mondom, hogy ha ma nyertetek volna is az NFC-champnek szurkolnék a SB-ban 😛).
És remélem, hogy a régi nagyok nyomdokain folytatódik a két csapat kapcsolata, itt a fórumon is (persze amikor meccs van, az más tészta)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Először is gratula a Packersnek!A bírók valóban hibáztak, de ez benne van...én CUtler int-tel sem értek egyet, főleg, hogy most vettek el egy ugyanilyet Millertől..szerintem az is kérdéses...de összességében kár lenne a zebrákra kenni...
Cutler katasztrófa volt...világtalan, fogalmatlan...tudom, hogy ebben a kérdésben elfogult vagyok de nekem sem a játéka sem a hozzáállása nem tetszett...ha collins és Hanie a cseréd akkor széken ülve is végig játszod...
A D kiváló volt Bexarás...amiatt volt érdemes nézni....(eltekintve az elejétől) de 14 pont a PAck Offenstől az semmi!!!
Hanie hozta a hozhatót...a végén csodában hittünk, de a lelkünk mélyén tudtuk, hogy enniy meccs rutinnal nem lehetséges...
Martz: NA szerintem ő az igazi F@SZ!!!! rossz play hívások, kevés futás ameddig még lett volna értelme... hihetetlen...azt hitte kitalál valami kúúúúúúúrva okosat...és eljátszotta a SB-t.... nagyon mérges vagyok rá!!!
A többi rendben volt....jól esett hogy minden nehézség ellenére végig harcoltunk! Örülök hogy ilyen elszánt védelemnek szurkolhatok....ahogy Briggs mondta I'm 30, not dead...szóval jövőre is látok esélyt...
Az irányítót a későbbiekben igyekszem nem szidni...de elgondolkodtató, hogy ha ilyen kulcs helyzetekben nem villan, akkor vajon megérte a 1+1+ Ortont.....
több mint 13 éve
Mindig csak a bírók...week1Tényleg basztathatnékod van?
http://www.youtube.com/watch?v=k6XcCqgxxqAKGB
Ha nézted a meccset, tudod, hogy miről beszélünk, ha ennek ellenére week1-el jössz, asszem ez elegendő válasz arra, hogy te is így láttad...köszönjük, h megerősítetted
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
A bírók valóban szánalom, h mit műveltek....finoman szólva, nem mi voltunk szerintük hazai pályán....de mindegy...Amikor Collinst megláttam, nekem is elszállt a búrám...erről elég is ennyi...
A playhívás 3és3-ra tényleg botrány volt, addig kva jól haladtunk, aztán kijött a zseniből a bolond, és ezzel elintézte az egészet....
Viszont ami ebből jó volt, h szvsz van egy új, sokkal használhatóbb 2stringerünk....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Egyikőtök sem beszélt még a bírókról. Amit ma műveltek a pályán az a játék megcsúfolása volt (nem először ebben a szezonban). Gratula a Packersnek , bár nem tudom mi lett volna ha hagyják hogy megnyerjük. Gyengék voltak és még így is nyertek, nem tudom mit tudnak majd a SB-on bármelyik AFC csapat ellen...Az az edző amelyik a preseason és a Carolina elleni meccs után fel meri küldeni collinst(nincs kisebb betű..?) a pályára az nem lát a szemétől - és ráment 3 driveunk közte az Urlacher INT utáni is. SZÁNALOM
3&3: (van hátra több mint 1 perc és 2 időkérés) mit csinál ez a PARASZT: kikéri az időt és hív egy trükkös játékot a rusholó D ellen majd dobatja a már 1 screen INTet dobó QB-t. Nem tartom magam szakértőnek de no-huddleből futás és 4&1 vagy 1st down, ott timeout és át lehet gondolni 50 mpnél hogy hogyan tovább. Rossz playhívás-hegyek és erre készültek egész héten??? Briggsék váltig hangoztatták hogy ha miénk a coin toss mi kérjük a kick offot mert szétszedik az első driveját a GBnek erre 4 passzból TD, GZ mindenkinek!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Annyit azért Gabez védelmében, h a 18 yard offense-ben nem egy hízelgő mutató a rolling offense-nek a 2. félidőben....mármint az utolsó negyedre értettem és főleg az utolsó IC-re, ti jobbak voltatok nálunk három negyeden át.Gabezgratulálok! sikerült elverni saját magunkat.Gabezez elképesztően nem igazHurka
nálunk meg a 3stringer dobált kevesebb idő alatt 153 yardot...szal azért óvatAuchan, Hurka...
No.1. Bears
több mint 13 éve
Gabez
84
na igen, erre gondoltam én is a végén, hogy milyen szerencsénk van, mert lehetne 21:0 is és akkor nem lenne esélyünk behozni a hátrányt. De most már mindegy, azért ez az év is szép volt, sok jó meccsel és végül is sokkal jobban alakult az idény, mint vártam.nincs mit mondanom, mérhetetlenül szomorú vagyok és nem csak azért, mert a GB nyert, hanem hogy a meccs több mint felének el kellett telnie, ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy BAJBAN vagyunk. Nem hiszem el, hogy az oldalvonalon ennyire voltak képesek. Ha Urlacher-ék nem lettek volna a pályán, akkor tuti 21:0 lett volna a vége, Cutler-ről meg jobb nem is beszélni. Mindegy, most már koncentrálnunk kell a jövő évre, jövőre jövünk és ha van egy kis eszünk, akkor a védelem mögé beteszünk pár épkézláb embert is és elgondolkozunk néhány személycserén is.GabezEbben azért sok minden nem igaz.
engem csak az bánt, hogy játszuk a cover 2-t, mert nekünk ez lenne a játékunk, csak éppen ezzel ekézzük magunkat. Egy kalap fos volt az első félidei játék. 0-14 az egy hízelgő hátrány volt.tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
nincs mit mondanom, mérhetetlenül szomorú vagyok és nem csak azért, mert a GB nyert, hanem hogy a meccs több mint felének el kellett telnie, ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy BAJBAN vagyunk. Nem hiszem el, hogy az oldalvonalon ennyire voltak képesek. Ha Urlacher-ék nem lettek volna a pályán, akkor tuti 21:0 lett volna a vége, Cutler-ről meg jobb nem is beszélni. Mindegy, most már koncentrálnunk kell a jövő évre, jövőre jövünk és ha van egy kis eszünk, akkor a védelem mögé beteszünk pár épkézláb embert is és elgondolkozunk néhány személycserén is.GabezEbben azért sok minden nem igaz.
engem csak az bánt, hogy játszuk a cover 2-t, mert nekünk ez lenne a játékunk, csak éppen ezzel ekézzük magunkat. Egy kalap fos volt az első félidei játék. 0-14 az egy hízelgő hátrány volt.
több mint 13 éve
Gabez
84
nincs mit mondanom, mérhetetlenül szomorú vagyok és nem csak azért, mert a GB nyert, hanem hogy a meccs több mint felének el kellett telnie, ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy BAJBAN vagyunk. És Lovie arcát érdemes volt nézni a végén, mintha hambuciért állna sorban. Annyira nem érdekelte hogy mi van. Az ő helye már jövőre is megvan, a többit leszarja, nekem ez jött le róla. Nem hiszem el, hogy az oldalvonalon ennyire voltak képesek. Ha Urlacher-ék nem lettek volna a pályán, akkor tuti 21:0 lett volna a vége, Cutler-ről meg jobb nem is beszélni. Mindegy, most már koncentrálnunk kell a jövő évre, jövőre jövünk és ha van egy kis eszünk, akkor a védelem mögé beteszünk pár épkézláb embert is és elgondolkozunk néhány személycserén is.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
A...)jah igen Knox mennyen már el a faszomba. Kb idén 5 olyan INT volt, ahol megakadályozhatta volna. Egyszerűen kijön, hogy nincs igazi elkapónk. Mellette falunk se. Második félidő eleje: Rodgers hosszú balra Jenningsnek, ő hasonló helyzetben megakadályozta az INTet Tillmannel szemben.
Az egész szezon nagyszerű volt, jövőre marad az edzői stáb, megerősítjük az O-falat és hozunk egy nagydarab, magas WR-t,.Bear
A legszarabb Calebnek lehet. Most forgolódik nyílván este az INTek miatt. Respect Caleb!
több mint 13 éve
Óriási gratula, a defense megint megmutatta, hogy miért is elite. Urlacher egy állat!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ezt a győzelmet ti érdemeltétek volna meg jobban a Super Bowlt úgyérzem inkább mi. Ettől független gratula nektek, ti is bőven túlteljesítettétek az elvárásokat.
több mint 13 éve
Gabez
84
mármint az utolsó negyedre értettem és főleg az utolsó IC-re, ti jobbak voltatok nálunk három negyeden át.gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.Gabezez elképesztően nem igazHurka
több mint 13 éve
.brk
1 890
hatalmas tisztelet illeti meg a D-t, helytálló a Monsters of the Midway!
több mint 13 éve
Megérdemeltetek volna egy hosszabbítást