Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem azért utálják a népek arrafelé, mert úgy állt a partvonal mellett, mint egy tejbetök. Mikor felpakol a táblára 40 pontot, ő akkor is csak néz ilyen málészájjal maga elé. Mikor veszítünk 40vennel, akkor is. És ez nem leadership arrafelé. Ahelyett, hogy példát venne különböző remek irányítókról (nevük maradjon homályban), akik állandóan reklámokat forgatnak, mosolyognak, szépen beszélnek az újságírókkal, amikor nyernek, de állandóan üvöltöznek a csapattársaikkal, amikor veszítenek. Ez a leadership. Úgy zusammen a Bears nem egy kirakatcsapat. Régebben Urlachernek voltak néha gagyi reklámjai, már ezek sincsenek. Cutlernek ugyanaz a csávó az ügynöke, mint egy reklámokban kissé gyakrabban látható Brett Favre nevű egykori(?) irányítónak, szóval el tudna intézni némi extra sütipénzt magának, de ő nem akar. És aki ellen felhozzák, hogy milyen balfasz dolog úgy jótékonykodni, hogy nincs ott a média, azt nemkicsit rühellik minden különösebb ok nélkül. De ahogy nagyapám mondta mindig: - Lányom, a fagyi az olyan, hogy az mindig visszanyal.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Persze legyen csak jövőre új OC. Cutler karrierjének annyi is lenne.Könyörgöm mi a francért nem futottunk az utolsó negyedik?? Tisztára az jött le hogy bepánikoltunk és orrba szájba a mély passzokat erőltettük volna.
Ezt a Cutler szidást nem vágom... Szerencsétlennek szinte mindig ugrándoznia kell hogy ne vágják agyon, visszamegy sérült térddel kivégezték volna. Hanie előtt le a kalappal, mindent megtett amit lehetett.
több mint 13 éve
KiP az aláírásod azért minősít...Nem értem komolyan, az vesse rá az első követ aki kibírt volna egy ilyen üttetést amit a szezonban kapott - én is furcsán néztem amikor megláttam a pálya szélén de elég egyértelmű volt: ha nem bír kimozogni szétverik, csak idő kérdése lett volna. Nekem csak az fáj hogy 3 driveot elvesztegettünk Collinsra akit addig rugdosnék amíg mozog, de azt is aki azt mondja neki "gyerünk fiam irány a pálya" :o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sosem tagadtam, hogy elvakult vagyok, minden kommentemben ezt meg is jegyzem, hogy nem vagyok objektív...Én nem hasonlítgattam Ortonhoz Cutlert a meccs kapcsán, régebben többször tettem ezt most nem...
megköszönném ha Anfernee vagy Jimmy leírná hol dícsértem Ortont!!!
Linkeljétek már ide légyszíves, mert olyan dolgon pörögtök, amit nem írt senki...
Úgy tűnik a Bears komoly ismerői az olvasással hadilábon állnak.
Nem arra válaszoltok, amit írtam, hanem arra amit gondoltok rólam...ennyit arról, hogy ki mennyire előítéletekkel teli...
31,4 passer rating mellett meg nem csoda ha szidják az irányítót....továbbra is tartom, hogy Cutler teljesítménye kritikán aluli volt....légyszíves írjátok már le, hogy miért nincs igazam
Rohadt kemény Jay, csak picsogott, amikor mondták neki, hogy twitteren töben megkérdőjelezték a keménységét...
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/24/jay-cutler-had-tears-in-his-eyes-when-told-other-players-ripped-him/
megköszönném, ha elolvasnátok ezt a kommentet mielőtt válaszoltok... (jelzem ebben sem lesz Orton dícséret, ahogy a többiben sem volt 😛 )
több mint 13 éve
Gabez
84
Én nem azért bántanám Cutlert ahogy most játszott, lehet szídni, stb, nincs értelme utólag szerintem már, a bajnoki cím már elúszott. Csak értetlenül állok a Seahaks elleni meccs két futott TD-je után, mintha nem is ugyanazt az embert látnám a pályán. Ahogy ott vezérként nőtte ki magát és irányította a gárdát az elképzelhetetlenül jó volt, olyan jó lett volna ezt az indulatot megtartani a következő hétre is. Egy hét telt csak el és utána a nagy nulla és megint csak a téblábolás meg a piszmogás. És ha nem veszi át vezér módjára az irányítást Urlacher és nem rugdossa valagba a védősort, akkor szembe kellett vola nézni a teljes vereséggel.Kipukkadt ahogy írtátok itt valahol a Bears lufi és büdös levegő tölötte be a teret. És ez nem elsősorban Cutler hibája, egy hetük volt felkészülni élatük legnehezebb meccsére és félszívvel jöttek ki a pályára, elképzelés nélkül. Hát igy nem lehet a legjobbnak lenni. Ezért engem a fönőköm jogosan tolna le a sárga földig. Szóval a harag jogos és nem csak Cutler irányába.
Lovie időkérése meg okos taktikai húzás lett volna, ha bejön, akkor őt ünnepelnénk most a magasba dobálva, de kérdés, hogy megérte-e kockáztatni és megtörni a játék lendületét egy ilyennel. Senki nem értette, én sem. Ha hagyja őket továbbmenni, talán többre mentünk volna vele, de ez igy igazságosabb volt. A GB jobb volt és Rodgers jobban vezéralakja volt a csaptának, mint ez a bénáskodás. De mindegy, majd jövőre meglátjuk, de tartok én is attól, hogy a védősor ezév után már csak rosszabb lehet.
több mint 13 éve
Uramisten Kip ez a legostobább comment amit valaha olvastam😀Istenem, elvesztettük a konferenciadöntőt, wáwáwá. Mindenkit ki kell rúgni, meg kell dugni, fel kell gyújtani, wáwáwá. És hozzuk vissza Ortont, úgyis kirúgják két hónapon belül, juhé.Jimmy néha olvasd el azt is, hogy mit írtam....
Meg kellene nézned néhány Orton performanszot, de nagyon gyorsan. Kezdjük mondjuk a Texans ellenivel, vagy a 2008-as Gb ellenivel, ahol neki fájt a bokája. Ja, a Titans ellen a második félidőben kellemesen elüldögélt ugye a fájós bokája miatt. Ne nézz bears meccset élőben, ennyit tudok javasolni. Nézd meg az eredményeket, aztán ha vesztettünk, írjál be nyugodtan egy random Cutler szar kommentet.füligjimmy
Senki nem hozta fel Ortont...senki nem mondta, hogy vissza kell hozni, senki nem mondta, hogy jobb mint Cutler....
Úgyhogy ne gyere se Texans se Titans meccsel, mert nem erre a lapra tartozik...
Én annyit mondtam, hogy Cutler kalap szar volt...nem szidtam a szezonját... kijelentettem, hogy fogalmatlan, világtalan katasztrófa volt....és akármennyire szereted bálványozni a málészájú nyafit...akkor is kritikán aluli teljesítményt nyújtott...minden irányítót szidnak aki nem teljesít a rájátszásban...Cutler sem lesz kivétel bármennyire is isteníted...
Picit furcsa úgy fórumozni (mégha rítkán is írok, de sűrűn olvasom), hogy azok a kritikák csak a helytállóak amelyeket Te fogalmazol meg...a többi badarság.... CUtlert pedig nem kell szeretni, sőt ezek után nem is könnyű...hinni benne pedig még nehezebb....
Egyébént elég kedvesek a magyarországi szurkolók, az amcsi fórumozókhoz képest akik ennél sokkal jobban szidták Cutlert...
Persze a térde, meg a szalagjai meg az időjárás meg a horószkópja...meg amit csak szeretnétek, hogy mentegessük...de az 1. félidőben egészségesen sem csinált SEMMIT!
1+1+ Orton akkor is sok egy puha, nyafogós és kulcs szitukban összeomló irányítóért... a 2 első körösből lehetett volna falat építeni, vagy WR-t draftolni, amit olya sokan hiányoltok/ hiányolunk...perzse evidens, hogy Orton cut...
Szerintem egy ennyire küzdeni tudó védelem, amelyik a liga egyik legjobb támadóegységét 14-ponton tudja tartani, az jobbat érdemel mint ez az offenzív teljesítmény...KiP
Én szeretem Cutlert és hiszek benne.
értsd meg már végre hogy Orton sehol nincs Jayhez.
ki puha bazzz?Cutler kapta a legtöbb sacket 2év alatt.Ki puha?Összeomló?Hány meccsét láttad?Miről beszélsz?Esküszöm veled vmi baj van...
ELVAKULT vagy Orton felé aki Jay sarkába sem ér semmilyen téren.És nem is fog.Repül majd mint a "gazdája".Draftot meg hagyjuk.
kibaszottul megnéztem vna a nagy Kyle Ortont ahogy Montana módjára megveri a Packers D-t egymaga az első félidőben...Jah h Montananak ottvolt Rice...eh
Orton bazmeg.Ez vicc.Egy újonc miatt padoztatják.
Addig irogattad h ki hogy áll Jay vs Orton,amig Orton vezetett,aztán eltűntél.
most meg megint itt jön Kyle Orton...igazi Bears fan vagy,gratulálok😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Cutler és Forte a két valamire való elem az egész offense-ben, a többieknek kb. csak momentumaik vannak egy meccsen. Amit Martz elkezdett összerakni az tud működni, különben nem nyertünk volna csoportot. Nyilvánvaló hogy kell egy elit elkapó, meg a falat is újra kell építeni, de ez egy (évek óta) átalakulás közepén lévő offense-től több mint jó teljesítmény volt. Az egyetlen félelmem, hogy a védelem jövőre meg sem közelíti majd az idei formáját.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Istenem, elvesztettük a konferenciadöntőt, wáwáwá. Mindenkit ki kell rúgni, meg kell dugni, fel kell gyújtani, wáwáwá. És hozzuk vissza Ortont, úgyis kirúgják két hónapon belül, juhé.Jimmy néha olvasd el azt is, hogy mit írtam....
Meg kellene nézned néhány Orton performanszot, de nagyon gyorsan. Kezdjük mondjuk a Texans ellenivel, vagy a 2008-as Gb ellenivel, ahol neki fájt a bokája. Ja, a Titans ellen a második félidőben kellemesen elüldögélt ugye a fájós bokája miatt. Ne nézz bears meccset élőben, ennyit tudok javasolni. Nézd meg az eredményeket, aztán ha vesztettünk, írjál be nyugodtan egy random Cutler szar kommentet.füligjimmy
Senki nem hozta fel Ortont...senki nem mondta, hogy vissza kell hozni, senki nem mondta, hogy jobb mint Cutler....
Úgyhogy ne gyere se Texans se Titans meccsel, mert nem erre a lapra tartozik...
Én annyit mondtam, hogy Cutler kalap szar volt...nem szidtam a szezonját... kijelentettem, hogy fogalmatlan, világtalan katasztrófa volt....és akármennyire szereted bálványozni a málészájú nyafit...akkor is kritikán aluli teljesítményt nyújtott...minden irányítót szidnak aki nem teljesít a rájátszásban...Cutler sem lesz kivétel bármennyire is isteníted...
Picit furcsa úgy fórumozni (mégha rítkán is írok, de sűrűn olvasom), hogy azok a kritikák csak a helytállóak amelyeket Te fogalmazol meg...a többi badarság.... CUtlert pedig nem kell szeretni, sőt ezek után nem is könnyű...hinni benne pedig még nehezebb....
Egyébént elég kedvesek a magyarországi szurkolók, az amcsi fórumozókhoz képest akik ennél sokkal jobban szidták Cutlert...
Persze a térde, meg a szalagjai meg az időjárás meg a horószkópja...meg amit csak szeretnétek, hogy mentegessük...de az 1. félidőben egészségesen sem csinált SEMMIT!
1+1+ Orton akkor is sok egy puha, nyafogós és kulcs szitukban összeomló irányítóért... a 2 első körösből lehetett volna falat építeni, vagy WR-t draftolni, amit olya sokan hiányoltok/ hiányolunk...perzse evidens, hogy Orton cut...
Szerintem egy ennyire küzdeni tudó védelem, amelyik a liga egyik legjobb támadóegységét 14-ponton tudja tartani, az jobbat érdemel mint ez az offenzív teljesítmény...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
most lehet Cutlert dícsérni/szidni, hogy ilyen jó irányító még sosem volt, vagy hogy nem elég tökös, de a jó öreg Grossmanen nem tudott még túllépni 😉sapkaTeljesen igazad van. Grossman játszott SBt, Cutler nem. Illetve úgy fogalmazok, hogy Rivera és Toub játszatott SBt Grossmannel és RTvel. Talán így pontosabb. 😉
több mint 13 éve
Ez a Cutler anyázás tényleg faszság (remélem, nem sértek meg senkit azzal, hogy írok ide). egyetértek jimmyvel, hogy Favre erőltette a játékot, láttuk, mennyi sikerrel. Ne kockáztassák egy játékos jövőjét, még akkor se, ha ilyen meccsről van szó. Ha Rodgerssel történt volna ugyanez, ideges lettem volna, fenn hagyják. Az meg a másik, hogy nem tudom, mennyiben volt ez Cutler, és mennyire az edzői stáb döntése. Tényleg ostoba főleg az, aki meccs közben nézte le, főleg a tények ismerete nélkül. Mert nem lehet mindenki Favre, hogy megmondj a HC-nak, hogy most mi lesz 😛jobbulást Cutlernek természetesen
több mint 13 éve
most lehet Cutlert dícsérni/szidni, hogy ilyen jó irányító még sosem volt, vagy hogy nem elég tökös, de a jó öreg Grossmanen nem tudott még túllépni 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
off: MCL az a térd v. keresztszalag?tüsi91Térdszalag ez is, csak ez a térd belső oldalán van.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Az igazságnak vannak különböző fokozatai. Első: Rivers játszott konferenciadöntőt sérült térdszalaggal? Játszott. Második: amikor megsérült, akkor végigjátszotta a meccset? Blablablablabla, nem hallomnemhallomCutlernek elszakadt az MCL szalag a térdében.és az a durva, hogy baszogatják is, elsősorban Rivers 2007-es (egyébként tényleg tökös) produkcióját emlegetve
Lehet baszogatni, hogy miért nem állt vissza...Höri
azt persze a többség elfelejti, hogy
1. Rivers az Indy meccsen sérült meg és nem is tudott visszamenni, Volek hozta a meccset
2. szerencsétlen valóban 1 lábon játszott a Pats ellen és jó eséllyel Volek jobb produkciót nyújtott volna a 19/37, 211 yard, 2 INT-nél...
mindenesetre meglesz az offseason téma Cutler kapcsán...:SGyulus
A másik példa Favre, hogy ő törött bordával, leszakadt léppel játszott, mikor tövestől kitépték a lábát, akkor a hóna alá kapta, és úgy játszott.... sokra ment vele.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Cutlernek elszakadt az MCL szalag a térdében.és az a durva, hogy baszogatják is, elsősorban Rivers 2007-es (egyébként tényleg tökös) produkcióját emlegetve
Lehet baszogatni, hogy miért nem állt vissza...Höri
azt persze a többség elfelejti, hogy
1. Rivers az Indy meccsen sérült meg és nem is tudott visszamenni, Volek nyerte meg azt
2. valószínűleg többet ártott a játékával, mint használt... Volek szvsz két lábon játszva igencsak überelte volna a 19/37, 211 yard, 2 INT statline-t.
mindenesetre meglesz az offseason téma Cutler kapcsán...:S
több mint 13 éve
Amit én javaslok mindenkinek, ne olvassa ezeket a cikkeket. Ezt mondta, azt mondta, amazt mondta. Sokan egy hárommásodperces kis figyelelmért szopnának. És leteszem rá a nagyesküt, ez minket jobban zavar, mint Cutlert (Quitler, ez jó 😀 ). Ami engem bosszant, hogy beteg vagyok, mégse mehetek haza, mert a táppénzzel kitörölhetem a seggemet. De ez az én egyéni szociális problémám.A héten kezdődik a Senior Bowl, van pár játékos, akire kíváncsi vagyok. Szerintem Dííí Love csúszni fog, nem is keveset, amikor én láttam, teljesen elveszett volt néha a pályán. Cannon szerintem eggyel beljebb kerül edzésen, de LT-ből átképezett G van már, köszi. Az a gond, hogy nincs igazán franchise LT matéria az egész classban. Túlértékelt meg szokás szerint van bőven.
Srácok, nekem most esik le, hogy egyetlen irányító passzolt TD-t ezen a meccsen, és az Caleb Haine 😂 😂 😂 Ennyit a kúbik csatájáról 😂
- Abe Simpson
több mint 13 éve
ennyi,se több se kevesebb.Sziasztok!Hadd kérdezzem meg hány Bears meccset láttál idén és mennyit az elmúlt pár évben? Martz benézte a tegnapit oké, de amíg ahogy Jimmy is írta alapvető dolgokat nem tudnak megcsinálni az emberkék akkor ő is tehetetlen. Év közben talán a bye előtt volt egy nyilatkozata, hogy túl sokat kért a srácoktól, és magára vállalta a Seahawks és a Skins meccset. Pedig ott is a teljesen alap dolgokat baszták el.
Nem szoktam más csapatok topicjába írni, de most kivételt teszek.
Amit a bírók műveltek, az szerintem is elképesztő volt. Martz pedig még ma kib@sznám úgy, hogy Chicagoba se jöhessen be többet. Hihetetlen szar play hívások voltak nálatok végig a meccsen. Ebben a Hanieben van fantázia, szeritnem nem sokáig fog nálatok maradni. Sajnálom, hogy kiestetek, mert nektek szurkoltam, így hogy mi nem voltunk play offba idén.
Sok sikert a továbbiakban.balu10
Próbálkozott mindennel tegnap, semmi sem jött össze. Csak hát ő is abból főz ami van neki.
Számomra nem kérdés, hogy maradjon. Egyrészt idén volt nem egy meccs, ahol nagyon rég látott magas szinten játszott az offense, Cutler fejlődött ebben az egy évben, ismét egy olyan Forte volt a pályán, aki a rookie évében játszott és sorolhatnám. Sokat lépett előre ez az offense. Ráadásul Cutlernek végre lehetne 1nél több éve az adott coordinátorral. Kell OT, OG, WR.tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Sziasztok!Hadd kérdezzem meg hány Bears meccset láttál idén és mennyit az elmúlt pár évben? Martz benézte a tegnapit oké, de amíg ahogy Jimmy is írta alapvető dolgokat nem tudnak megcsinálni az emberkék akkor ő is tehetetlen. Év közben talán a bye előtt volt egy nyilatkozata, hogy túl sokat kért a srácoktól, és magára vállalta a Seahawks és a Skins meccset. Pedig ott is a teljesen alap dolgokat baszták el.
Amit a bírók műveltek, az szerintem is elképesztő volt. Martz pedig még ma kib@sznám úgy, hogy Chicagoba se jöhessen be többet. Hihetetlen szar play hívások voltak nálatok végig a meccsen. Ebben a Hanieben van fantázia, szeritnem nem sokáig fog nálatok maradni. Sajnálom, hogy kiestetek, mert nektek szurkoltam, így hogy mi nem voltunk play offba idén.
Próbálkozott mindennel tegnap, semmi sem jött össze. Csak hát ő is abból főz ami van neki.
Számomra nem kérdés, hogy maradjon. Egyrészt idén volt nem egy meccs, ahol nagyon rég látott magas szinten játszott az offense, Cutler fejlődött ebben az egy évben, ismét egy olyan Forte volt a pályán, aki a rookie évében játszott és sorolhatnám. Sokat lépett előre ez az offense. Ráadásul Cutlernek végre lehetne 1nél több éve az adott coordinátorral. Kell OT, OG, WR.
több mint 13 éve
Esküszöm nem értem mi ez a sav Cutleren.jó túldobta Hestert,a szupersztár elite qb Rodgers is csinál ilyet meg minden qb.Hiba,ennyi.
A gameplannel volt a nagyobb baj,o részen nem működött semmi,ezért vártam kurvára a második félidőt,h mit változtatnak az elemzések alapján,csak addigra Cutlert kicsinálták.Az meg a legnagyobb vicc h usa sajtó,olyan okos játékosok mint mo-jo meg twitteren savazták Cutlert.Merthogy puhány.Persze,nem is akart játszani.Örült h leülhetett.Mert ő már csak ilyen,élete meccsén.Na mind1.Cutlerrel semmi baj sincs.
Kell egy Jennings féle első számú wr.Mellé jó Knox meg Bennett a slotban,de így ők ide már kevesek voltak.Hestert hagyjuk.
Mi szorongattuk meg még a legjobban őket,a körülményekhez képest is.Ha a D nem úgy jön ki a meccsre ahogy kijöttek,és Jay nem sérül le,sok a ha.Jó évünk volt,senki nem várta ezt.Maradjon a stáb egyben.Most hányni tudnék azért 5percenként.
több mint 13 éve
Jimmy, azért valljuk meg őszintén hogy no huddleben kellett volna maradni, futás 3 yardért, ha kevesebb lett volna időkérés és akkor átgondolni hogy mit csinálsz, de megkockáztatom, no huddle továbbra is és a 4&1et megfutni és ott időkérés. Ha ezt nem csináljuk meg akkor meg mindegy is mert nem érdemelnénk győzelmet. Ha megcsináljuk van még 1 időkérés és kb 40 mp és ha jól emlészem az ellen 28(?)asán 1&10. Senki sem gondolja komolyan hogy jó döntés volt 3&3ra ezt hívni amikor az ilyen "trükkösből" 10/10 a negativ yard-arányunk kb. Gyenge volt a playhívás, nagyon, de ha megnézem hol történt mindez(konf. döntő) akkor maradjon mindenki, itt az egész szezont kell nézni és az igen pozitív volt, ha még elkapó és fal(ez a no1 prioritás nálam) is lesz Cutler előtt és még mindig ezt csinálja lehet szidni, bár szvsz még akkor is klasszissal jobb lesz az összes eddigi Bears QBnál az utóbbi kb 15 évben...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Egy kicsit ezt a Martz kérdést tegyük tisztába. van egy kulcsfontosságú 3. down. Ha Haine kezébe adod a labdát, az jobb döntés? Miért nem Hester csinálta? Mert Hester három év alatt nem tudott 10 yardot összehozni az ilyen játékokból. És ezek a játékok működtek a szezon második felében. Vártalan húzás volt, eddig működött is. A blokkolást szokás szerint a legjobb pillanatban kúrták el. A meccs elején Forte kezébe adta a labdát. Mire mentünk vele? Semmire. Rövidpasszok? Semmi. Martz annak a híve, hogy a játéknak van pszichológiája is. Ha egy nagy játék bejön, akkor megtalálod a ritmusodat. Nem jött be. Hester megtorpant (jó, túldobta a szakértők szerint, ezért kapott Cutler majdnem sírógörcsöt, mert ő hiáboztt), megint visszavetett minket. Ha ezek bejönnek, ma ő az Isten. Egy idő után nem lehet az edzőre mutogatni, ha egy játékos nem képes ilyen alapvető dolgokat a pályán végrehajtani ilyen feszült pillanatban, annak semmi keresnivalója egy divíziógyőztes csapat kezdőjében.A bírók valóban szánalom, h mit műveltek....finoman szólva, nem mi voltunk szerintük hazai pályán....de mindegy...Sziasztok!
Amikor Collinst megláttam, nekem is elszállt a búrám...erről elég is ennyi...
A playhívás 3és3-ra tényleg botrány volt, addig kva jól haladtunk, aztán kijött a zseniből a bolond, és ezzel elintézte az egészet....
Viszont ami ebből jó volt, h szvsz van egy új, sokkal használhatóbb 2stringerünk....Bear
- Abe Simpson
több mint 13 éve
A bírók valóban szánalom, h mit műveltek....finoman szólva, nem mi voltunk szerintük hazai pályán....de mindegy...Sziasztok!
Amikor Collinst megláttam, nekem is elszállt a búrám...erről elég is ennyi...
A playhívás 3és3-ra tényleg botrány volt, addig kva jól haladtunk, aztán kijött a zseniből a bolond, és ezzel elintézte az egészet....
Viszont ami ebből jó volt, h szvsz van egy új, sokkal használhatóbb 2stringerünk....Bear
Sok sikert a továbbiakban.
több mint 13 éve
Nem volt csalódás a meccs, csak azt sajnálom - kívülállóként - hogy későn jött meg az ihlete a Bears offense-nek. Urlacher továbbra is a kedvenc védőm, és ha rám lenne bízva, Ő lenne az első, akit vinnék a Pats-be 😊 . Hanie harmadik cserének fantasztikus húzás volt, a jövőre nézve van benne fantázia.Ja, 70 év múlva 😛
Tudom, hogy vacak érzés, ha kiesik a csapat, de lesz még PO, ahol revansot lehet venni a Packersen!toxique
+ 99,9% hogy a SB után minimum másfél évig nem lesz NFL, nem vagyok jó hangulatban finoman szólva sem, a PO-pulóverem sem ért ide időben :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Először is szeretném leszögezni, nekem baszhatnékom van. Aki látta, a főnököm ma is mlyen ruhában jött dolgozni.... dögös női főnök, ó sors, miért kínzol és üldözöl. Ráadásul ő nem az a típus, aki segítő kezet (minimum egy balost) nyújtana az ilyen problémák megoldásához.+1
Na, voltak olyan játékosok, akik felhasított herezacskóval nemcsak játszotta, de fogtak egy marék sót, azt jól beledörzsölték a sebbe, és így mentek vissza a pályára. Ehhez persze kell egy olyan vezetőedző, aki ezt megendegi. Nálunk, aki esetleg nem tudná, mióta Big Love itt van, ha sérült vagy, és RÁSÉRÜLHETSZ, akkor nem játszol. A rásérülés rész nagyon fontos. Nem mindegy, hogy az a szalag részlegesen szakadt el, vagy teljesen. Cutlert félájultra verték aginats védők. Visszatért, megint simára pofozták. És egy büdös szót nem szólt sose. Én inkább úgy kérdezném, amíg Cutler meccsben volt, a többiek mi a faszt csináltak, miután kidőlt, a fal elkezdett blokkolni. :/ Szépen dőltek a GB védők jobbra-balra, addig leginkább Cutlerre. Megváltoztatták a taktikájukat is, Haine passzolhatott underneath, ebből kiszabadult Knox és Bennett, 14 pont. Megint változtattak, próbálták Hainét összezavarni, például Raji hátralépett zónázni (egy duci maci pick-six, az mindig nagyon ott van). Cutlernek rossz napja volt. Ha meccs előtt leigazoljuk a Jets falat, akkor is rossz napja lett volna. De 16 passzkísérlet, abból 2 sack, szerény számításaim szerint 7 pressure, az kibaszott szánalmas. A második negyedben 7-8 ember maradt megvédeni, 3 vagy 4 man rush, és így igy odaértek. Betenném Angelot emögé a fal mögé. Mikor 3 elkapó próbál elszakadni 7 védőtől, és jön a nyomás, kissé nehéz is jól teljesíteni. Hester meglóg az emberétól, de a testcsel után megtorpan?????? Martz keze alatt büdös életbe nem fognak mégegyszer ilyen passzokat rábízni. Knox végre nemcsak az én szememet szúrja. Egy 230-240 fontos LB elnyomja Garzát? J'Marcus Webb, akinek neve héberül annyit tesz, az Ember, Akinek Ötvennyolcas lába van. Kicsit lassú a lelkem, de legalább gyenge is. Kreutz.... egyedül a Vikings elleni meccsen láttam, hogy ott lett volna a futóknak az A-gap. Nem az a csoda, hogy kikaptunk, az remek teljesítmény, hogy eljutottunk idáig. Csak legyen szezon jövőre.füligjimmy
A főnöknő dolog kivételével írhattam volna mindezt magam is! 😀
Mindenesetre borzaszóan óriási gratu a csapatnak. Lehet "szerencsézni", "azTDvoltozni" meg "okosítani". Winning season az winning season, conf döntőt játszani nagy dolog, főleg annak tükrében, hogy mennyire kételkedett benne... gyakorlatilag mindenki!
Szerintem most még örüljön mindenki, mert egy ilyen klassz szezonnak mindig lehet örülni!
Aztán majd pár hét múlva el lehet kezdeni sorolni, hogy kell egy jó Corner, kell a vérfrissítés a falba... stb, stb!
😊 😊
több mint 13 éve
Nem volt csalódás a meccs, csak azt sajnálom - kívülállóként - hogy későn jött meg az ihlete a Bears offense-nek. Urlacher továbbra is a kedvenc védőm, és ha rám lenne bízva, Ő lenne az első, akit vinnék a Pats-be 😊 . Hanie harmadik cserének fantasztikus húzás volt, a jövőre nézve van benne fantázia. Tudom, hogy vacak érzés, ha kiesik a csapat, de lesz még PO, ahol revansot lehet venni a Packersen!
több mint 13 éve
Először is szeretném leszögezni, nekem baszhatnékom van. Aki látta, a főnököm ma is mlyen ruhában jött dolgozni.... dögös női főnök, ó sors, miért kínzol és üldözöl. Ráadásul ő nem az a típus, aki segítő kezet (minimum egy balost) nyújtana az ilyen problémák megoldásához.Na, voltak olyan játékosok, akik felhasított herezacskóval nemcsak játszotta, de fogtak egy marék sót, azt jól beledörzsölték a sebbe, és így mentek vissza a pályára. Ehhez persze kell egy olyan vezetőedző, aki ezt megendegi. Nálunk, aki esetleg nem tudná, mióta Big Love itt van, ha sérült vagy, és RÁSÉRÜLHETSZ, akkor nem játszol. A rásérülés rész nagyon fontos. Nem mindegy, hogy az a szalag részlegesen szakadt el, vagy teljesen. Cutlert félájultra verték aginats védők. Visszatért, megint simára pofozták. És egy büdös szót nem szólt sose. Én inkább úgy kérdezném, amíg Cutler meccsben volt, a többiek mi a faszt csináltak, miután kidőlt, a fal elkezdett blokkolni. :/ Szépen dőltek a GB védők jobbra-balra, addig leginkább Cutlerre. Megváltoztatták a taktikájukat is, Haine passzolhatott underneath, ebből kiszabadult Knox és Bennett, 14 pont. Megint változtattak, próbálták Hainét összezavarni, például Raji hátralépett zónázni (egy duci maci pick-six, az mindig nagyon ott van). Cutlernek rossz napja volt. Ha meccs előtt leigazoljuk a Jets falat, akkor is rossz napja lett volna. De 16 passzkísérlet, abból 2 sack, szerény számításaim szerint 7 pressure, az kibaszott szánalmas. A második negyedben 7-8 ember maradt megvédeni, 3 vagy 4 man rush, és így igy odaértek. Betenném Angelot emögé a fal mögé. Mikor 3 elkapó próbál elszakadni 7 védőtől, és jön a nyomás, kissé nehéz is jól teljesíteni. Hester meglóg az emberétól, de a testcsel után megtorpan?????? Martz keze alatt büdös életbe nem fognak mégegyszer ilyen passzokat rábízni. Knox végre nemcsak az én szememet szúrja. Egy 230-240 fontos LB elnyomja Garzát? J'Marcus Webb, akinek neve héberül annyit tesz, az Ember, Akinek Ötvennyolcas lába van. Kicsit lassú a lelkem, de legalább gyenge is. Kreutz.... egyedül a Vikings elleni meccsen láttam, hogy ott lett volna a futóknak az A-gap. Nem az a csoda, hogy kikaptunk, az remek teljesítmény, hogy eljutottunk idáig. Csak legyen szezon jövőre.
- Abe Simpson