Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én két évről olvastam....bár milliót nem láttam hozzá...többre azért nem is kéne, csak ha rendesen droppol...különben nem illik bele a rendszerbe.... :d Ide olyan nem kell, aki nem tud droppolni...azt kinézzük...(azért Roy nem analfabéta a labdaelejtésben... 😊 )

Magyarul Blalock, mert Dahl a Ramsbe tart (vagy marad Falcon), Clabot már elintézték...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na ja...de még neki is örülünk...elég szomorú...Edwards is kiesett a szabad DE-k közül....Bear
Mondjuk ez a kép kicsit szemét dolog volt a részemről (minő meglepetés 😀 ), hogy azon a meccsen egy elkapás után asszem Harristól kapott egy akkorát, hogy sokan nem álltak volna fel belőle, ebben a szituban meg küzdött a first downért, de addig-addig araszolt emberrel a hátán, míg csak elvesztette a lasztit. Nem biztos, hogy igaz, valami 4 év / 12 millió körül rebesgetnek vele kapcsolatban.

No, hátha a Falcons kifut a pénzből, mi lecsapunk az egyik falemberükre. Éjfél körül indul majd be a móka, ma éjszakázni fogok.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Na ja...de még neki is örülünk...elég szomorú...Edwards is kiesett a szabad DE-k közül....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Hehe, barátságosan megölelgették már szeptemberben. De pocsék volt az elmúlt három évben ez a srác, te jó ég......

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
MSW azt írja a twitteren, hogy leszűkítette a listáját 3 csapatra, és oda megy, ahol szerinte a leginkább megmutathatja a tehetségét. Na, ez vajon mit jelent? Itt az irányítókérdés megoldott, elit futó is van, a védelem nagyjából rendben, stabil edzői stáb, és komoly célok. Kérdés, hogy a Roy Williams igazolás, - amit még mindig nem jelentettek be - hatással lesz e a döntésére? Nem hinném, hogy megijed egy kis versenytől (főleg, ha Knoxot kell kiszorítania). De lehet, hogy csak vár egy még jobb ajánlatra.füligjimmy
Túl sok lenne már nektek a jóból nem?
Ki a másik két csapat?Bazzani
Akinél egy bizonyos Megatron felé hajigál az aktuális irányító az ne szóljon 😀.
Williams - MSW - Knox - Bennett - Hester (több return lehetőség) azért nem lenne rossz sor.tüsi91
Ez itt a baj.
Hetente változik az aktualitás sajnos...
Most szólok,hogy Titus Young brutál lesz.

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
MSW azt írja a twitteren, hogy leszűkítette a listáját 3 csapatra, és oda megy, ahol szerinte a leginkább megmutathatja a tehetségét. Na, ez vajon mit jelent? Itt az irányítókérdés megoldott, elit futó is van, a védelem nagyjából rendben, stabil edzői stáb, és komoly célok. Kérdés, hogy a Roy Williams igazolás, - amit még mindig nem jelentettek be - hatással lesz e a döntésére? Nem hinném, hogy megijed egy kis versenytől (főleg, ha Knoxot kell kiszorítania). De lehet, hogy csak vár egy még jobb ajánlatra.füligjimmy
Ki a másik két csapat?Bazzani
Akinél egy bizonyos Megatron felé hajigál az aktuális irányító az ne szóljon 😀.
Williams - MSW - Knox - Bennett - Hester (több return lehetőség) azért nem lenne rossz sor.
több mint 13 éve
Ki a másik két csapat?

több mint 13 éve
MSW azt írja a twitteren, hogy leszűkítette a listáját 3 csapatra, és oda megy, ahol szerinte a leginkább megmutathatja a tehetségét. Na, ez vajon mit jelent? Itt az irányítókérdés megoldott, elit futó is van, a védelem nagyjából rendben, stabil edzői stáb, és komoly célok. Kérdés, hogy a Roy Williams igazolás, - amit még mindig nem jelentettek be - hatással lesz e a döntésére? Nem hinném, hogy megijed egy kis versenytől (főleg, ha Knoxot kell kiszorítania). De lehet, hogy csak vár egy még jobb ajánlatra.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bears also signed WR Sam Hurd.Bazzani
Azon kívül, hogy ő is káboj volt, sokat nem tudok róla. Próbálkoznak ez is valami. Ő is magas. 😀.tüsi91
Gondlom lesz egy 5. számú WR, meg ST.

A védőfalba szerintem valaki még jön, de nem lehet összeszedni egy Allen-Suh-Ngata-Trent Cole négyest tartaléknak. Wottonból jó játékos lesz, halljátok szavam. Első évében DE poszton, ahol azért kell minimum kettő, térdsérülésből érkezve, bizony mutatott hibákat, de sok jó megmozdulása volt, amit nem feltétlenül lehet kapásból észrevenni.

RW szerződésére nagyon kíváncsi vagyok, hatalmas pofáraesés és az évtized üzlete, vagy bármi a kettő között is lehet ebből.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bears also signed WR Sam Hurd.Bazzani
Azon kívül, hogy ő is káboj volt, sokat nem tudok róla. Próbálkoznak ez is valami. Ő is magas. 😀.
több mint 13 éve
Bears also signed WR Sam Hurd.

több mint 13 éve
Én sem érzem rossznak a DL helyzetét, sőt. Tavaly TOP egység volt, még ha a számok nem mutatják ezt annyira. A gond sztem is annyi, hogy 3 DE kevés. Középre Adamset visszakellene hozni, és ott van Paea, Toe, Melton nickel rusher és elvileg Harrison is, bár hozzá én nem fűzök sok reményt. Ezért sem értem, hogy pár hírben megjelent, hogy Izzyt visszamozgatják középre. Felesleges és értelmetlen. SLBbe kellene vkit találni, Roachot igazán megkínálhatnák vmi szerződéssel. S poszt na az karcsú lesz. Harris ok, Wright franc tudja, Conte rookie, meg a másik szőke herceg Steltz. Bullocksot inkább ne hozzuk vissza. CB poszt meg olyan amilyen. Tillman ok, Jennings meg szar, de ha van nyomás kibírjuk, hogy ő játszik. Bowman... DJ ott van nickelbe, meg van a másik Moore, akit tavaly draftoltunk. Róla nem tudunk semmit. Vannak lyukak, de azért jó lesz a D#.

Williamsről meg az az érzésem nagy király lesz itt. Kreutzal sztem megegyeznek, bármennyire is szar. Nem tudom, hogy Edwin Williams vagy Linnenkohl jobb lenne-e. Sztem nem. Bár Garza helyén Williams simán játszatna. Webb szar, cWill guardba elmegy, Carimi tuti kezdő. Omi az áldozata a tavalyi horrornak, pedig közel sem ő volt a leggyengébb láncszem.

ST meg vhogy összeáll, ahogy szokott.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
#Bears signed DT Stephen Paea to a four-year contract and agree to terms with S Chris Conte on a four-year contract

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Remélem hozzuk még MSW-t, és máris van értelme a tradenek.
Forte meg holdoutol ha nem kap ma szerződést...Delete
Hét elején pont azt olvastam, h ő nem fog holdoutolni, mert nem az a típusú játékos.... én azért bízok benne, h nem lépi meg ezt...
több mint 13 éve
Forte meg holdoutol ha nem kap ma szerződést...Delete
Őt is tudnánk használni....
Én jobban várok már vmi épkézláb falembert....
DE-ben pedig lassan tényleg nem marad senki....nem is lesz vicc az a Gholston-dolog....
Forténak meg nem kéne hülyéskedni...úgyis megkapja a buznyát...persze, nehogy megsérüljön, stb, de jó lenne kicsit a pályán is szédelegni...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Forte meg holdoutol ha nem kap ma szerződést...

több mint 13 éve
Roy Williams megvanStez
Legalább vmi...mik a részletek? Hol olvastad...még nem találom...Bear
részletet nem találtam, csak Schefter írta, hogy megint Martz lesz az OC-ja, akinek köszönhetően már ment pro bowlraStez
Azért köszi...a szerződésre nagyon kíváncsi vagyok...remélem, h nem fizettük túl....ha vkit, akkor pont őt nem kell...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Roy Williams megvanStez
részletet nem találtam, csak Schefter írta, hogy megint Martz lesz az OC-ja, akinek köszönhetően már ment pro bowlra

több mint 13 éve
Roy Williams megvanStez
Ejj, a mai első hozzászólásomban írtam 😀 . Amúgy ott most reggel 6 óra van, miért nem jelentették be tegnap este? Mindegy, egy poszt kihúzva a lsitáról. RW-n lehet újra vitatkozni, pörögjön a fórum. 😀 Szerintem kell még egy elkapó mindenképpen.

DL: oké, melyik domináns zsebroppantó UT elérhető? Mebane, Patterson a legjobbak..... jelenleg a ligában Suh ilyen kaliber, aztán több nem is jut eszembe hirtelen. Nehéz egy posztra jobb játékost igazolni, ha nem nagyon van jobb, pláne elérhető. DE poszton elérhető Edwards, aki szerintem masszívan túlértékelt, aztán már csak Avril, mint 3rd down DE. Biztos jön még ide is valaki, állítólag ajánlatot tettünk bizonyos Bowennek (Cowboys).

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Roy Williams megvanStez
Legalább vmi...mik a részletek? Hol olvastad...még nem találom...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Roy Williams megvan

több mint 13 éve
A komoly baj ott van a DL-ben, hogy van összvissz 3 DE-nk....annyival röhej nekimenni a szezonnak...tavaly is a tűzzel játszottunk, szerencsére nem dőlt ki senki, de ha idén megsérül vki, még helyettese sincs...akkor visszamegy a DT-nek felfújt Melton De-nek? Ne vicceljünk...lassan már mindegy, h ki jön, csak legyen vki, aki már járt a pályán, akár karbantartóként...
Egy sorral hátrébb pedig jó lenne, ha Roach visszaigazolna, mert ha elviszik, újabb szopás...
A sec-be én nem nagyon várok senkit...komoly mostohagyerek az az egység....Graham elmegy, az UDFA Jones pedig majd átveszi a helyét a specben...nagyjából ilyen megoldást várok...Tillman tán még rendben lesz, de a Jennings-Bowman párosra gondolni sem merek...bár Jennings meglepően jó volt tavaly...ki gondolta volna, h azért kell szorítanunk, h Jennings legyen a kezdő CB-nk...basszus...

Pont a DT-sor az szerintem, ahová nem kell nyúlkálni...Paea lesz a 3-T....azért hozták...mindkét posztot tudja a gyerek, csak ne törje darabokra a lábát megint...ha meg Adams megy, akkor átfigyel NT-be, Big Toe pedig a 3-T....tán pont ezen a poszton van a legnagyobb nyugalom...
Nincsenek ászok, de elég stabil a belseje....persze azért nem fakadnék sírva, ha lenne egy egészséges T. Harrisünk...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát, én csak egy szösziért gyújtanám meg a gyertyámat, és az Claudia Schiffer.

A DL miért lenne szar? Az egyik legjobb egység volt tavaly a ligában. Peppers-Paea-Toe-Izzy, szerintem aláír Adams, Meltonból tisztességes nickel rusher lett, Wottonból használtható DE válik, sőt, egyelőre a határ nála a csillagos ég.

Kip: a Tribune újságíróinak a szavára ezzel kapcsolatban ne sokat adj, ők mindig is utálják, ha egy olyan játékos megy, aki szivárogtat némi infót, és mindig szívesen nyilatkozik. Olvasom Pompei cikkét, hát röhej.... köré kellett volna sémát tenni, asszongya. Turner alatt 5 éven keresztül TE buzi csapat voltunk, az a fene nagy tálentuma valahogy sose manifesztálódott egy 1000 yardos szezonban. Persze az, hogy egy játékos kezébe nem tudod odatenni a labdát, az soha nem egyedül a játékos hibája, ezt el kell ismerni.

Amúgy Aroma és Davis már a Vikingek, illetve az Oroszlánok csapatát, fogalmazzunk úgy, hogy erősíti.füligjimmy
DL...hát én máshogy látom...a tavaly valóban nem muzsikáltak rosszul...
Izzy annak ellenére, hogy tavaly magához képest is kimagasló teljesítményt nyújtott nem tartozik az elit pass rusherek közé...persze nem lehet mindenki Peppers, de azt mi sem várhatjuk el, hogy Pep maga ntézzen mindent...én Wootonban nem láttam semmi fantáziát, szerintem Ő is egy tipikus high risk- high reward pick volt aki eddig óvatosan szólva is nem érte el a benne-elméletileg -rejlő potenciált...
Paea-nek nem ismerem az NCAA munkásságát így Angelo draft lévén kétkedve fogadom
Toeina nekem már azóta kedvencem mióta 2 éve a századik DT sérülés után bekeveredett a csapatba és küzdött mint kaukázusi majom a tetű ellen...
Mindamellett, hogy a kezdőben egyik játékosra sem merném rásütni a zsákutca bélyeget, nem hinném, hogy a D-Line közepéből bárki is double teamet kapna...
Adams-szel együtt is hiányzik egy komolyabb 3 technique DT, aki valós veszélyt jelentene az irányítóra...tudom, hogy a fiatalabbak már nem is emlékeznek azokra a 2006-2007-es időkre amikor T. Harris egészséges volt de valami olyami lenne ami komolyabban nyugtatná az idegrendszeremet....mert hát a jelenlegi Secondarynek esélye sem lesz, ha hagyjuk az irányítókat megöregedni a pocketban....

Olsen elvesztése nem azért fáj mert kurva jó volt, hanem mert Kellen Davis biztosan olcsóbb, de nem biztos hogy elég atlétikus utódja marad majd...mert Olsen nem volt egy szép látvány meg puha is volt, de Te-hez képest gyorsnak mondható és egész biztoskezű volt...

Mellesleg nincs arról hír, hogy hoznánk valakit a Sec-be?
több mint 13 éve
Hát, én csak egy szösziért gyújtanám meg a gyertyámat, és az Claudia Schiffer.

A DL miért lenne szar? Az egyik legjobb egység volt tavaly a ligában. Peppers-Paea-Toe-Izzy, szerintem aláír Adams, Meltonból tisztességes nickel rusher lett, Wottonból használtható DE válik, sőt, egyelőre a határ nála a csillagos ég.

Kip: a Tribune újságíróinak a szavára ezzel kapcsolatban ne sokat adj, ők mindig is utálják, ha egy olyan játékos megy, aki szivárogtat némi infót, és mindig szívesen nyilatkozik. Olvasom Pompei cikkét, hát röhej.... köré kellett volna sémát tenni, asszongya. Turner alatt 5 éven keresztül TE buzi csapat voltunk, az a fene nagy tálentuma valahogy sose manifesztálódott egy 1000 yardos szezonban. Persze az, hogy egy játékos kezébe nem tudod odatenni a labdát, az soha nem egyedül a játékos hibája, ezt el kell ismerni.

Amúgy Aroma és Davis már a Vikingek, illetve az Oroszlánok csapatát, fogalmazzunk úgy, hogy erősíti.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c 223
Na felébredtem a sok hatásból én is. Olsent nem kellett volna elengedni, nem kulcsjátékos, de jó munkás ember volt tette a dolgát.
Az O-line meg a Def line egyen lőre nagy nulla.Kérdés mi lesz szezonra. D.Clark mint TE-jó vicc...remélem annak szánták.
A Seconderyvel most mi lesz D line nélkül nincs nyomás jöhetnek a hosszúpasszok azt visz hall.
Ja és abban igaza van Kipnek hogy ha nem védik meg Cutlert akkor lehet 4sztár elkapónk is de a labda kurvára nem fog odáig eljutni. Na hirtelen ennyi. Most megyek gyújtok egy gyertyát a SZÖSZIÉRT.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."