Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
kutya23c
223
Nem nyugtattál meg! 😀Remélem ez a hétvégi meccs is olyan sima lesz mint a Vikingek elleni!!!kutya23cMegnyugtatlak, nem lesz az. Két hasonló erősségű csapat meccse lesz. Mindenképp szoros csatát várok. Hasonló helyzetben is vagyunk velük. Must win meccs mindkét gárdának. Szerintem nüanszok döntenek, remélem ide.tüsi91
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
remélem Hester megint pörgeti, kellenek a fantasy pontok 😀Remélem ez a hétvégi meccs is olyan sima lesz mint a Vikingek elleni!!!kutya23cMegnyugtatlak, nem lesz az. Két hasonló erősségű csapat meccse lesz. Mindenképp szoros csatát várok. Hasonló helyzetben is vagyunk velük. Must win meccs mindkét gárdának. Szerintem nüanszok döntenek, remélem ide.tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Remélem ez a hétvégi meccs is olyan sima lesz mint a Vikingek elleni!!!kutya23cMegnyugtatlak, nem lesz az. Két hasonló erősségű csapat meccse lesz. Mindenképp szoros csatát várok. Hasonló helyzetben is vagyunk velük. Must win meccs mindkét gárdának. Szerintem nüanszok döntenek, remélem ide.
szerk.: Kreutz elhagyta a Saintst. Nem érzi a szenvedélyt.... De jó, hogy nem fizettük meg. 😀
http://www.nola.com/saints/index.ssf/2011/10/new_orleans_saints_center_olin_1.html
több mint 13 éve
kutya23c
223
Jó arc ez a Jay fiú😊Én is a londoni túrázóknak jó utat jó szórakozást kívánok !Briant üdvözlöm,aki tudja adja át! 😀
Remélem ez a hétvégi meccs is olyan sima lesz mint a Vikingek elleni!!!
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Melehov
119
A meccset helyszínen megnézőknek jó utat, és biztonságos hazaérkezést!! 😉Csatlakozom Jimmyhez! Biztosan felejthetetlen élmény lesz...! :cool:
Josh Freemanfüligjimmy
A W-t pedig szurkoljátok ki, ha esetleg azon múlna! 😊
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
A meccset helyszínen megnézőknek jó utat, és biztonságos hazaérkezést!! 😉 Josh Freeman
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Holnap indulok Londonba, nem nagyon lesz sztem lehetőségem követni a bowl.hu-t úgyhogy most kívánok mindenkinek nagyon jó meccsnézést és egy izgalmas W-t 😉Dave beszámolót...holnap meg Arsenal vs Stoke van Emiratesben ha unatkoztok😀
Remélem megmarad vmi abból amit a SNF-on láttunk bár nem lehet igazán mérvadó mert nem tanúsított túl nagy ellenállást a Vikes. Hasonló D kell mert anélkül nem hiszem hogy nyerhetünk, a safety-ken sok múlhat...
Én ugyan nem viszek fényképezőgépet de lesz nálunk 2 és egy HD-kamera is, szóval remélem sikerül megörökíteni a pillanatokat 😊
Ha láttok egy idiótát aki folyamatosan ugrál és fülig ér a szája az én volnék 😂
LONDON BABY!!!davemayer
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Bennett, ahogy várható volt csak a bye után tér vissza. Hesternek is van vmi kínja a mellkasával. STből hiányozna, WRként nem tudom elképzelni, hogy 2 elfogadható meccset produkáljon egymás után.Nem fika,inkább azt írják h jogos,és inkább Martz era végét jelzi😊
Amúgy a hét kérdése: Vajon a defense Minny elleni játéka csak kisiklás volt és visszatér a korábbi magas szintű asszisztáláshoz vagy végre valahára elindultak felfele?
Paea vagy geci nagy meccsspíler és edzéseken egy kalap f.s vagy egyszerűen hülyék a stábnál. Ez a srác, amikor fenn volt szinte mindig odaért az irányítóhoz.
Jah igen, nem volt időm olvasgatni az elmúlt 3-4 napban, megint mi ez a Cutler fika ami megy?tüsi91
Meccs közben huddle után közölte Jay h "Tell him I said fuck you",amit találgattak h 1ik társnak ment de a legvaloszinübb az h mivel Jay Day-el van összeköttetésben a sidelineon és ő van Martz-el,ezért Martznek mehetett ez Dayen keresztül...Jay nem kért bocsánatot,közölte h egy csapatban vannak és csak nyerni akarnak,de Martz is jól reagált,azt mondta ha ez neki ment a amire nem is emlékszik,az az egyik legszebb dolog amit mondtak neki meccs alatt,és semmiség,meg hogy csak azért akadnak ki ezen mert nem hallják végig meccs alatt a párbeszédeket...ami nem finom vszinü,adrenalin ez az..röviden ennyi...elemezték még h melyik playnél volt,és 3rd down 1yardos futás lett,asszem itt rúgta Gould az 50 yardost ez után...Jay gondolom meg akarta csinálni és nem tetszett a konzervativ play,futás középre.Vicces mert tlg commentek meg minden alapján ez nem sav Jaynek,sőt...én is csak jobban bírom😊 Nah ez röviden😀
több mint 13 éve
Holnap indulok Londonba, nem nagyon lesz sztem lehetőségem követni a bowl.hu-t úgyhogy most kívánok mindenkinek nagyon jó meccsnézést és egy izgalmas W-t 😉 Remélem megmarad vmi abból amit a SNF-on láttunk bár nem lehet igazán mérvadó mert nem tanúsított túl nagy ellenállást a Vikes. Hasonló D kell mert anélkül nem hiszem hogy nyerhetünk, a safety-ken sok múlhat...
Én ugyan nem viszek fényképezőgépet de lesz nálunk 2 és egy HD-kamera is, szóval remélem sikerül megörökíteni a pillanatokat 😊
Ha láttok egy idiótát aki folyamatosan ugrál és fülig ér a szája az én volnék 😂
LONDON BABY!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Bennett, ahogy várható volt csak a bye után tér vissza. Hesternek is van vmi kínja a mellkasával. STből hiányozna, WRként nem tudom elképzelni, hogy 2 elfogadható meccset produkáljon egymás után. Amúgy a hét kérdése: Vajon a defense Minny elleni játéka csak kisiklás volt és visszatér a korábbi magas szintű asszisztáláshoz vagy végre valahára elindultak felfele?
Paea vagy geci nagy meccsspíler és edzéseken egy kalap f.s vagy egyszerűen hülyék a stábnál. Ez a srác, amikor fenn volt szinte mindig odaért az irányítóhoz.
Jah igen, nem volt időm olvasgatni az elmúlt 3-4 napban, megint mi ez a Cutler fika ami megy?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam tudnánk találkozni a meccs előtt ha nem bánod,mivel én egyedül megyek ,mert hát egy ilyen meccs többen jobban lehet élvezni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
IgenrgabyHelló minenkinek!Igen.ChesterPapa
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy valaki jön közületek a Londoni meccsre?ledekings
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
IgenHelló minenkinek!Igen.ChesterPapa
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy valaki jön közületek a Londoni meccsre?ledekings
több mint 13 éve
Helló minenkinek!Igen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Helló minenkinek!Csak azt szeretném megkérdezni,hogy valaki jön közületek a Londoni meccsre?
több mint 13 éve
Antman
401
Preszezonban volt róla itt polemizálás annó. De szerintem is megérne 1 - 2 kört az agentúrája felé.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nem tudom nm hiszem, hogy aki tavaly jó játékos volt, az hirtelen rossz lett. Egy telefont mindenesetre felemelnék érte. RW sem lesz itt sokáig sztem, abszolút nem lett alapember. Hesternek most volt egy jó meccse WRként, hanyatt nem esek tőle. AZ ő helyén kezdhetne. Deep passzokra Knox is jó. Sanzi teljesen korrekt. Hurd meg ST ember. Bennett visszatértét mindenesetre várom. MSWel csak nyerni lehetne, de nem hiszem, hogy bevállaják.
több mint 13 éve
Sims-Walkert kitette a Rams. Szerintetek nem lenne jó nekünk? / a kérdés lehet, hogy naivnak tűnik a mostani Wr helyzetben/ 😀 😀AntmanAz a Rams akiknél Wr hiány van?😊 Ez nem túl jó előjel...mondjuk tradelrek Lloydért...de ha Ramstől elküldték ott baj van sztem...
több mint 13 éve
Antman
401
Sims-Walkert kitette a Rams. Szerintetek nem lenne jó nekünk? / a kérdés lehet, hogy naivnak tűnik a mostani Wr helyzetben/ 😀 😀
több mint 13 éve
Ha visszahordja Londonban is bemegyek a labdáért 😀 (ez csak abban az esetben fog meghiúsulni ha a túlsó oldali end zoneba érkezik mert nem bírom átfutni a pályát egyszerre 😂 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Azért a Vikes még így is sokkal gyengébb mint a Falcons...a Tampa meg a Saints-t verte meg,néztem a meccset,elég jól játszottak végig,bár a New Orleans kicsit zavartnak tűnt Sean Payton nélkül,nem lesz egyszerű...Hát ezt a hírzárlatos dolgot máskor is be fogom tartani ha ilyen teljesítményt látok utána 😀Hová szól a jegyed, Dave?
Kibírtam a mai napot és nem néztem meg az eredményt, így utólag bőven megérte. Akkorát ugrottam amikor Cutler a saját 43ról elengedte és Hester elkapta hogy a csillárt is majdnem levertem a tesóméknál, óriási play volt! (itt is ajánlom mindenkinek aki teheti a mérkőzések HD-ban való megtekintését, priceless)
Így kell elkezdeni egy meccset hazai pályán, aztán lendületből végigvinni. Kedvenc meccseim között lesz ez a derbi bár az igazsághoz hozzátartozik hogy a Vikes hihetetlen gyenge volt... Az OL-unk szinte dominálta a DL-jukat, nyitották a folyosókat a futásnak, többször még pass protection is volt, szégyen és gyalázat 😂 nem hiszem hogy a szezonban lesz még egy ilyen, becsüljük meg.
Volt pár durva drop de most még ez is belefért. Hester return TD-jénél unokatesóm megjegyezte hogy ha most vasárnap is lesz egy ilyen tutira el fog menni a hangom :cool:
Jó kedvel akartam felülni a repülőre, ezt sikerült elérniük, köszönöm nekik innen is (+ a Vikesnak is... 😉 ) !davemayer
Szerintem egyértelműen most játszottunk a legjobban a szezonban. Ugyebár a Falcons ellen is minden klappolt, de az OL most jobbnak tűnt. Ami nekem tetszett, hogy használtuk támadásban azokat akiket a nyáron hoztunk. pl: RW
A vasárnapi meccstől én tartok, nem is kicsit.
1: Nem szokasunk kétszer egymás után így játszani,
2: A Tampa nagyon nem szar. Most is egy icipicit szétkapták az atlantát.
Ha meg tudjuk ismételni ezt a produkciót, akkor rendben leszünk. A meccs biztos nagy élmény lesz, de jobb lenne egy győzelmet látni. 😊
szerk: látod Tüsi tudok írni. 😀ChesterPapa
Dave irigylés van, szerezzétek meg Hester kesztyűjét😊
több mint 13 éve
Hát ezt a hírzárlatos dolgot máskor is be fogom tartani ha ilyen teljesítményt látok utána 😀Hová szól a jegyed, Dave?
Kibírtam a mai napot és nem néztem meg az eredményt, így utólag bőven megérte. Akkorát ugrottam amikor Cutler a saját 43ról elengedte és Hester elkapta hogy a csillárt is majdnem levertem a tesóméknál, óriási play volt! (itt is ajánlom mindenkinek aki teheti a mérkőzések HD-ban való megtekintését, priceless)
Így kell elkezdeni egy meccset hazai pályán, aztán lendületből végigvinni. Kedvenc meccseim között lesz ez a derbi bár az igazsághoz hozzátartozik hogy a Vikes hihetetlen gyenge volt... Az OL-unk szinte dominálta a DL-jukat, nyitották a folyosókat a futásnak, többször még pass protection is volt, szégyen és gyalázat 😂 nem hiszem hogy a szezonban lesz még egy ilyen, becsüljük meg.
Volt pár durva drop de most még ez is belefért. Hester return TD-jénél unokatesóm megjegyezte hogy ha most vasárnap is lesz egy ilyen tutira el fog menni a hangom :cool:
Jó kedvel akartam felülni a repülőre, ezt sikerült elérniük, köszönöm nekik innen is (+ a Vikesnak is... 😉 ) !davemayer
Szerintem egyértelműen most játszottunk a legjobban a szezonban. Ugyebár a Falcons ellen is minden klappolt, de az OL most jobbnak tűnt. Ami nekem tetszett, hogy használtuk támadásban azokat akiket a nyáron hoztunk. pl: RW
A vasárnapi meccstől én tartok, nem is kicsit.
1: Nem szokasunk kétszer egymás után így játszani,
2: A Tampa nagyon nem szar. Most is egy icipicit szétkapták az atlantát.
Ha meg tudjuk ismételni ezt a produkciót, akkor rendben leszünk. A meccs biztos nagy élmény lesz, de jobb lenne egy győzelmet látni. 😊
szerk: látod Tüsi tudok írni. 😀
több mint 13 éve
Hát ezt a hírzárlatos dolgot máskor is be fogom tartani ha ilyen teljesítményt látok utána 😀 Kibírtam a mai napot és nem néztem meg az eredményt, így utólag bőven megérte. Akkorát ugrottam amikor Cutler a saját 43ról elengedte és Hester elkapta hogy a csillárt is majdnem levertem a tesóméknál, óriási play volt! (itt is ajánlom mindenkinek aki teheti a mérkőzések HD-ban való megtekintését, priceless)
Jó kedvel akartam felülni a repülőre, ezt sikerült elérniük, köszönöm nekik innen is (+ a Vikesnak is... 😉 ) !
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Harris nem tudom, mi az istennyilát gondol magáról, de kurva gyaús, hogy a Panthers is elengedte gyakorlatilag a semmiért, most megint mi tesszük lapátra. 2006 után a pia, meg a kurvázás miatt, most vajon mi a fenével húzta ki a gyufát? Holnap este megnézem a meccset, de az összefoglalók alapján annyi változott, hogy az elkapók elkapnak. Josh Freeman
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=CJtPjkSTZyEJah ez vicces,kurvára érdekelne ezt mire mondta😊 Sztem mondjuk Knoxnak vagy másik wr-nek inkább...
Amúgy nem hiszem hogy Martznak üzent 😀Delete
"I bet it was because of the playcall. It was right before half, and Martz called that draw play that sucked. If true, Jay went up even more in my book."