Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Akárhogyan is nézzük az egyik legfontosabb láncszeme a támadósornak, és jelenleg még a rookie szerződése van életben. Nem azt mondom, hogy a RB-k között top 5-ös fizetése legyen, de azt a pénzt, amit eddig kapott azt nagyon megszolgálta, és ezt Angelo draftoljai közül kevesen mondhatják el.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823b4832/article/forte-playing-for-teammates-self-amid-stalled-contract-talks?module=HP11_headline_stack

ha tényleg azért nem fizetik ki mert félnek hogy olyan lesz mint a Titanses Johnson akkor kis csomókban elkezdem kitépkedni a hajam... Van egy olyan játékosunk aki ennél a falnál is képes villogni + nem is sérülékeny (ahogy én eddig észrevettem), lehetne rá komolyabban építeni, erre megvárjuk amíg tényleg el akar majd menni és lesznek csapatok akik leteszik elé a zsírosabb szerződést. Nagyon rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban 😕davemayer
Nem vagy egyedül. 😕vandeminek
Hát azért na. Az első három évét megnézed Forténak, olyan statokat produkált, vagy kicsit rosszabbakat, mint például a pekörszös Grant. A tavalyi év első felében voltak nagyon homály meccsei, a második felében nagyot villantott, idén folytatja. De nem CJ, vagy AP kaliber, mert ők labdával a kezükben bármikor összehoznhatnak hat pontot. Komplettebb játékos náluk, de nem akkora playmaker. Nagyon ki van rá helyezve az offense, mindig is mondtam, hogy egy zone blocking sémában ő inkább villogna, mostmár nem hibázik pass protnál, jó route futó is. Elé volt téve egy szerződés, szerintem korrekt is volt, nem fogadta el, akkor ez van. Az megint más tészta, hogy az ő szerződését használva ürügyül Briggs, meg Harris is elkezdte verni a nyálát, utóbbi már nincs a csapatnál, előbbi lehe, hogy szezon végén el lesz cserélve, bár kétlem, hogy bárki adna valami masszívabb ellenértéket, neki meg egy új szerződést.

Michael Vick.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823b4832/article/forte-playing-for-teammates-self-amid-stalled-contract-talks?module=HP11_headline_stack

ha tényleg azért nem fizetik ki mert félnek hogy olyan lesz mint a Titanses Johnson akkor kis csomókban elkezdem kitépkedni a hajam... Van egy olyan játékosunk aki ennél a falnál is képes villogni + nem is sérülékeny (ahogy én eddig észrevettem), lehetne rá komolyabban építeni, erre megvárjuk amíg tényleg el akar majd menni és lesznek csapatok akik leteszik elé a zsírosabb szerződést. Nagyon rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban 😕davemayer
Nem vagy egyedül. 😕

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

ha tényleg azért nem fizetik ki mert félnek hogy olyan lesz mint a Titanses Johnson akkor kis csomókban elkezdem kitépkedni a hajam... Van egy olyan játékosunk aki ennél a falnál is képes villogni + nem is sérülékeny (ahogy én eddig észrevettem), lehetne rá komolyabban építeni, erre megvárjuk amíg tényleg el akar majd menni és lesznek csapatok akik leteszik elé a zsírosabb szerződést. Nagyon rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Asszongyák az okosok, hogy Carimi nem veszi át egyből a kezdőposztot, Bennettet egy kicsit belelógatják a mélyvízbe, persze elkapóknál ez más. Ha Webb ilyen ütemben fejlődik, akkor még kellemes meglepetés is lehet, az elmúlt két hétben jó teljesítményt nyújtott, el kell ismerni, akárcsak Chris Williams. Persze erőből semmi nem megy még most se, és nem lehet 4 elkapóval felállni, de azért van némi előrelépés. Most Babin (csak meg kellett volna neki adni a lóvét, bár szerintem nem ide vágyott), Trent Cole (hatalmas kedvencem, underrated), Jenkins nagy kihívás. A másik oldalon a két safety először néz szembe két olyan robbanékony elkapóval, mint Jackson és Maclin. Aztán McCoy, Avant is jó játékos, és persze Vick. Ebből már le lehet szűrni, hogy mire lesznek képesek. Nagyon sok múlik ezen a három fiatal játékoson idén.

Michael Vick

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Tököm tele van, hogy nem tudunk normális időpontban játszani. Amúgy itthon miért is égnénk le a Lions ellen? OK, jó csapat meg minden, de nehogy már egy csoportrangadón így álljunk hozzá. Mivel lennénk esélytelenebbek? MNF meccsen ők abszte fel voltak spanolva, nagy formában voltak, mi meg a rossz meccses szériánkba. A defense hibát-hibára halmozott, a fal nem tudta megvédeni Cutlert, büntetések tömkelegét szedték be (Lions is), az elkapók elejtettek minden necces labdát. Pár dologban tudtunk fejlődni, s bízom benne, ahogy tavaly is a bye után elkapjuk a fonalat.

Előtte még ittvan a Philly meccs, s szerintem ott kisebb az esélyünk a győzelemre, mint itthon a Lions ellen. S ez nem jelenti azt, hogy nem nyerhetünk hétfőn.tüsi91
Megatront megfogjuk rendesen+pass rush és simán jók vagyunk, ja és futni futni futni kell ellenük mert a Sec. elég jól szedi a pickeket, az Off falnak kell takarítania Forte előtt és hozzuk a meccset.kutya23c
Jah, egyszerű játék ez 😀

Azon a meccsen láthattuk, mennyit ér egy irányító, mert Cutler tartotta meccsben a csapatot. Ha többet van a védelem a pályán, nem hiszem, hogy 30 pont alatt megússzuk.

Rivers szar formája remélem még tart leglább három hétig, bár hazai pályán, kellemes mínusz tíz fokban talán nem fog villgoni. A stílusuk nagyon nem fekszik a védelemnek.

Michael Vick

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c 223
Tököm tele van, hogy nem tudunk normális időpontban játszani. Amúgy itthon miért is égnénk le a Lions ellen? OK, jó csapat meg minden, de nehogy már egy csoportrangadón így álljunk hozzá. Mivel lennénk esélytelenebbek? MNF meccsen ők abszte fel voltak spanolva, nagy formában voltak, mi meg a rossz meccses szériánkba. A defense hibát-hibára halmozott, a fal nem tudta megvédeni Cutlert, büntetések tömkelegét szedték be (Lions is), az elkapók elejtettek minden necces labdát. Pár dologban tudtunk fejlődni, s bízom benne, ahogy tavaly is a bye után elkapjuk a fonalat.

Előtte még ittvan a Philly meccs, s szerintem ott kisebb az esélyünk a győzelemre, mint itthon a Lions ellen. S ez nem jelenti azt, hogy nem nyerhetünk hétfőn.tüsi91
Megatront megfogjuk rendesen+pass rush és simán jók vagyunk, ja és futni futni futni kell ellenük mert a Sec. elég jól szedi a pickeket, az Off falnak kell takarítania Forte előtt és hozzuk a meccset.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Előtte még ittvan a Philly meccs, s szerintem ott kisebb az esélyünk a győzelemre, mint itthon a Lions ellen. S ez nem jelenti azt, hogy nem nyerhetünk hétfőn.
több mint 13 éve
Bears-Lions game Nov. 13 at Soldier Field has been moved to 3:15 p.m. (CT).

De tudom utálni amikor a 7 órai meccseket hátrébb pakolják...Delete
Hülye kérdés lesz,de hogy lehet 3.15kor?
A meccsidőpontok kinti idő szerint 1.00 , 4,05, 4.15 és 8.20.
Ez magyar idő szerint 21.15 lenne. :oBazzani
Ott van hogy CT=Central Time. Vagyis 4:15 ET-ban.Delete
így legalább Ricsiék is kommentálhatják ahogy ország-világ előtt leégünk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

Ott van hogy CT=Central Time. Vagyis 4:15 ET-ban.Delete
Uhh elnéztem sorry.

több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)

Ott van hogy CT=Central Time. Vagyis 4:15 ET-ban.

több mint 13 éve

Ez magyar idő szerint 21.15 lenne. :o

több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)

De tudom utálni amikor a 7 órai meccseket hátrébb pakolják...

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Sziasztok! Én láttam a tegnapi SNF első felét, kemény volt. Tavaly is pont ugyanilyen jók voltak, Vick elképesztően játszott, aztán alászaladtak, mikor velünk találkoztak. Ebben lehet bízni, meg a védelemben..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
kutya23c 223
Nézted a tegnapi sunday nightot?😊
Csak mert legyalulták a liga legjobb futás elleni defense-ét,első negyedben voltak 100 yard felett az ellen a cowgirls ellen akik eddig kaptak 67 et meccsenként...Vick is kurvajó volt,Maclin,Shady detto,az offense-ük nagyon rendben volt,defense-re sem volt panasz,2. win nekik zsinorban,szval ez minden csak nem leszállóág...én abban reménykedem h eddig általában mumusok voltunk és Vick nem fickándozott ellenünk, a defenseük meg nem egy dream team...mondjuk a mi offense-ünk sem.anfernee
Igen néztem, ezért raktam ki az idéző jeleket,illetve azért kéne a mi részünkről jó passz játék, mert tuti hogy erős futás elleni defre fognak felállni Forte miatt, és bíznak a "fantáziadús" play hívásainkban. A D line lesz a kulcs, ha nincs ideje Vicknek dobni, akkor futni fog(nak) az ellen meg viszonylag jó a defünk, de ha elkezd dobálni akkor beszoptuk mert ez a Sec. nem fog sok vizet zavarni.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Nem lehet nagyon sokat leszűrni az Eagles-Cowboys meccsből, két elrontott blitz, gyakorlatilag 14 pont, feküdtem is le szunyálni. A front four kiváló teljesítménye nélkül azt a meccset nem nyerjük meg.

Michael Vickfüligjimmy
Van egy olyan érzésem,hogy nem a legjobbkor találkoztok az Eagles-el.
Mondjuk nekünk olyan szempontból jó,hogy a két WC vetélytársból az egyik biztos bukik. 😉Bazzani
Jah, mindig jobb a szezon elején találkozni olyan csapattal, amelyik sok kulcsjátékost próbál beépíteni.

Michael Vick

- Abe Simpson
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Az egyik drága cimborám azzal szívta a hétvégén a vérem, hogy T.O-t megkereste a Chicago!?
Ez most kacsa vagy tényleg gondolkodnak a szerződtetésén, mert én sehol nem olvastam erről.
Valaki érdemben tud valamit???mondjuk kéne valaki jó kezű elkapó

A sasok most eléggé leszálló ágban vannak és hál isten sok hibával játszanak-mondjuk mi is😊- szóval szerintem meg lehet az a meccs, főleg ha az elkapók beragasztózzák a kesztyűiket. A D-line meg remélhetőleg hozza a formát, akkor Vick bácsi megszívja.

Ha marad ez a fejlődő tendencia-és a Lions-nál a romló- akkor a Detroit-ot is verjük.kutya23c
Nézted a tegnapi sunday nightot?😊
Csak mert legyalulták a liga legjobb futás elleni defense-ét,első negyedben voltak 100 yard felett az ellen a cowgirls ellen akik eddig kaptak 67 et meccsenként...Vick is kurvajó volt,Maclin,Shady detto,az offense-ük nagyon rendben volt,defense-re sem volt panasz,2. win nekik zsinorban,szval ez minden csak nem leszállóág...én abban reménykedem h eddig általában mumusok voltunk és Vick nem fickándozott ellenünk, a defenseük meg nem egy dream team...mondjuk a mi offense-ünk sem.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
kutya23c 223
Az egyik drága cimborám azzal szívta a hétvégén a vérem, hogy T.O-t megkereste a Chicago!?
Ez most kacsa vagy tényleg gondolkodnak a szerződtetésén, mert én sehol nem olvastam erről.
Valaki érdemben tud valamit???mondjuk kéne valaki jó kezű elkapó

A sasok most "eléggé leszálló ágban" vannak és hál isten "sok" hibával játszanak-nem úgy mint mi😊- szóval szerintem meg lehet az a meccs, főleg ha az elkapók beragasztózzák a kesztyűiket. A D-line meg remélhetőleg hozza a formát, akkor Vick bácsi talán megszívja.

Ha marad ez a fejlődő tendencia-és a Lions-nál a romló nem a Broncos meccsre gondolok😊- akkor a Detroit-ot is verjük.

több mint 13 éve
Tavaly is mindenki ezt mondta és relatíve sima meccsen (amit a végén izgalmassá tettünk) nyertünk. Bár most azért más a helyzet és idegenben játszunk. Tavaly a bye után kapta el a csapat igazán a fonalat, idén is ebben bízok. Tavaly a DL parádésan játszott Vick ellen, ellenben az LB sor rosszul.
Nem láttam a Boys elleni meccsét a Philly defnek, de nem tűnnek egy verhetetlen egységnek.tüsi91
Én nem mondtam,hogy verhetetlenek. Csak annyit jeleztem,hogy kijöttek a gödörből és ezt a meccset mindenképpen meg kell nyerniük,ha PO-t akarnak.Bazzani
Én se mondtam, hogy nincs igazad. 😛
Ha kikapnánk még azzal sem dőlne össze a világ, bár lényegesen rosszabb helyzetbe kerülnénk. Van hátra 4 olyan meccs, ahol elvileg gyengébb csapat ellen játszunk (Broncos, Chiefs, Seahawks, Vikings (utóbbit kicsit félve írom le). 4 nagyon nehéz (Philly (A), Lions (H), Raiders (A), Chargers (H)) és egy Packers elleni valószínűsíthető vereség. Nos ebből kellene kihozni egy 6-3at (úgyhogy a Lionst verjük), bár a 10-6os mérleg sem garancia a play off helyre.
több mint 13 éve
Tavaly is mindenki ezt mondta és relatíve sima meccsen (amit a végén izgalmassá tettünk) nyertünk. Bár most azért más a helyzet és idegenben játszunk. Tavaly a bye után kapta el a csapat igazán a fonalat, idén is ebben bízok. Tavaly a DL parádésan játszott Vick ellen, ellenben az LB sor rosszul.
Nem láttam a Boys elleni meccsét a Philly defnek, de nem tűnnek egy verhetetlen egységnek.tüsi91
Én nem mondtam,hogy verhetetlenek. Csak annyit jeleztem,hogy kijöttek a gödörből és ezt a meccset mindenképpen meg kell nyerniük,ha PO-t akarnak.

több mint 13 éve
Nem lehet nagyon sokat leszűrni az Eagles-Cowboys meccsből, két elrontott blitz, gyakorlatilag 14 pont, feküdtem is le szunyálni. A front four kiváló teljesítménye nélkül azt a meccset nem nyerjük meg.

Michael Vickfüligjimmy
Mondjuk nekünk olyan szempontból jó,hogy a két WC vetélytársból az egyik biztos bukik. 😉Bazzani
Nem láttam a Boys elleni meccsét a Philly defnek, de nem tűnnek egy verhetetlen egységnek.
több mint 13 éve

Michael Vickfüligjimmy
Mondjuk nekünk olyan szempontból jó,hogy a két WC vetélytársból az egyik biztos bukik. 😉

több mint 13 éve
ne szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayer
Icipicin múlt csak.
Két hét múlva találkozunk.Bazzani
legalább ne írtad volna ezt be azután a sírás után amit 2 hete nyomtok a topicotokban 😀 persze, tudom h W-t jósoltál mára de mindig odateszed a kis pesszimizmusodat. Mi lenne ha egyszer komolyan odatennéd magad..?! 😛

mindig az a mondatotok jut eszembe rólad amit még a 0-16nál írt be vki: "ha egyszer a Lions bejut a SB-ba tuti lezuhan a repülő az odaúton"...

2 hét múlva találkozik a 2 csapat, vicces leszdavemayer
Igazából nem ideillő téma,de sajnos történt velem az életben pár olyan dolog,amikor minden szépnek indult és nagy baj lett a vége. Innen van ez a pesszimizmus. Amúgy nem szeretem szívni az ellenfél vérét,én a meccs utáni baráti sörözésnek vagyok a híve.
2hét múlva nyernünk kell. Ha megfogjuk Forte-t akkor nem lehet baj.

több mint 13 éve

Michael Vick

- Abe Simpson
több mint 13 éve
bye week...fck uanfernee
ne szidd ha kikap a Lions olyan mintha nyertünk volna 😀davemayer
Icipicin múlt csak.
Két hét múlva találkozunk.Bazzani
legalább ne írtad volna ezt be azután a sírás után amit 2 hete nyomtok a topicotokban 😀 persze, tudom h W-t jósoltál mára de mindig odateszed a kis pesszimizmusodat. Mi lenne ha egyszer komolyan odatennéd magad..?! 😛

mindig az a mondatotok jut eszembe rólad amit még a 0-16nál írt be vki: "ha egyszer a Lions bejut a SB-ba tuti lezuhan a repülő az odaúton"...

2 hét múlva találkozik a 2 csapat, vicces lesz

BEARS BABY!

Sir Alex immortal