Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Fiúk nem tudom mennyire vigasztal ez titeket, de a Bearsnél csak épp a Philly-t utálja jobban Ricsi, meg a Sport TV-s társaság tán épp K Sanyit kivéve, hogy miért nem tudom. Úgyhogy nagy belelkesedő TD kommentektől meg micsoda játék felkiáltásoktól egyikünknek sem kel tartani legfeljebb ha bénázás van valamelyik oldalon 😛 Én azért vagyok annyira kényelmes, hogy nem szenvedek végre a gép előtt legfeljebb lehalkítom őket.
több mint 13 éve
http://yourfriendandy.files.wordpress.com/2009/06/superpro1.jpg?w=195&h=298ÁÁÁ de igazad van.Igen a stream gyerekkorom kedvencét :a diavetítőt idézi néha, csak hiányzika felirat vagy a mesélő, mondjuk szerencsés esetben a kommentátort hallod és 5 kocka/perc gyorsasággal követheted az eseményeket 😀kutya23cMindebben a legjobb, amikor a reklám és a huddle tökéletes simasággal megy, a QB kiabálásai is még faszák, és akkor jön az indító kiáltás, és a következő kép amit látok, hogy huddle-ben állnak 😀fetomy
Én múltkor képregény verzióban néztem a Lions meccset. 😀Bazzani
ilyenben?😀
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
ÁÁÁ de igazad van.Mindebben a legjobb, amikor a reklám és a huddle tökéletes simasággal megy, a QB kiabálásai is még faszák, és akkor jön az indító kiáltás, és a következő kép amit látok, hogy huddle-ben állnak 😀fetomyÉn meg streamen nézem és nincs is jobb érzés annál, mikor 10 perc idegtépés után találsz egy olyat, ahol elfogadható a képminőség és még nem is akad. Ez az érzés felbecsülhetetlen. 😀.tüsi91Igen a stream gyerekkorom kedvencét :a diavetítőt idézi néha, csak hiányzika felirat vagy a mesélő, mondjuk szerencsés esetben a kommentátort hallod és 5 kocka/perc gyorsasággal követheted az eseményeket 😀kutya23c
Én múltkor képregény verzióban néztem a Lions meccset. 😀
több mint 13 éve
Mindebben a legjobb, amikor a reklám és a huddle tökéletes simasággal megy, a QB kiabálásai is még faszák, és akkor jön az indító kiáltás, és a következő kép amit látok, hogy huddle-ben állnak 😀Én meg streamen nézem és nincs is jobb érzés annál, mikor 10 perc idegtépés után találsz egy olyat, ahol elfogadható a képminőség és még nem is akad. Ez az érzés felbecsülhetetlen. 😀.tüsi91Igen a stream gyerekkorom kedvencét :a diavetítőt idézi néha, csak hiányzika felirat vagy a mesélő, mondjuk szerencsés esetben a kommentátort hallod és 5 kocka/perc gyorsasággal követheted az eseményeket 😀kutya23c
több mint 13 éve
kutya23c
223
Én meg streamen nézem és nincs is jobb érzés annál, mikor 10 perc idegtépés után találsz egy olyat, ahol elfogadható a képminőség és még nem is akad. Ez az érzés felbecsülhetetlen. 😀.tüsi91Igen a stream gyerekkorom kedvencét :a diavetítőt idézi néha, csak hiányzika felirat vagy a mesélő, mondjuk szerencsés esetben a kommentátort hallod és 5 kocka/perc gyorsasággal követheted az eseményeket 😀
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Én meg streamen nézem és nincs is jobb érzés annál, mikor 10 perc idegtépés után találsz egy olyat, ahol elfogadható a képminőség és még nem is akad. Ez az érzés felbecsülhetetlen. 😀.
több mint 13 éve
Én is egyetértek afernee-vel mégis néha szeretem ha a mi meccsünk megy mert ha nyerünk akkor néha Ricsinek muszáj dicsérnie Cutlert és annyira jókat szoktam nevetni ahogy erőlködik 😀 amúgy én is ESPN Americán nézem már mindegyik meccset, a HD azért üt mindent...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nem vagyunk Pecc hála Istennek.tudom hogy te nem szereted, nekem most már szinte mindegy, de vsz a frisco giants elleni párharca könnyen lehet állóháború míg a lions at bears semleges nézők szemszögéből is jobb meccsnek ígérkezik, de ez csak az én véleményem. Az meg hogy előtte való héten is van bears meccs a sport tv-nél nem tényező (pats).davemayeraz idióták inkább a Frisco-Giants-et adják jövő héten... Nem baj, ESPN America FOR THE WIN! 😀davemayerOtt is 2 jó csapat játszik. Minket holnap adnak. Meg idén már volt Lions vs. Bears. Nem is volt az év meccse. Meg őszintén nem is szeretem, ha Bears meccset ad a TV.tüsi91
Amúgy egyetértek maximálisan anfernee-vel, és én is emiatt nem szeretem, ha Bears meccs van. Sanyi nálunk ugye nem lehet, Márk múltkor elég jól kontrollálta Ricsit, megvédte Cutlert rengeteg dologban, bár közre játszott, hogy Cutler volt az egyetlen, aki dícsérhető volt azon a meccsen. Gyula pedig szerintem az első meccsét leszámítva (ami pont Bears meccs volt a Steelers ellen (Cutler azon is jó volt)) nem is kommentált minket. Persze ha Olivér van, amire nagy az esély, akkor vége van mindennek. Mert Jay akkor dobhat 787 yardot 17 TDvel, akkor is milyen kétarcú, s ha van egy pontatlanabb/rosszabb passza, akkor "nézd meg, majdnem eladta, smicsoda kettősség stb. Bele se merek gondolni mit nyomnak, ha olyan homály INTeket dobál, mint tegnap Brady. Jah ő is tud ilyeneket.
Ma Márk vagy Olivér. Nem szívesen pattanok géphez hajnalok, hajnalán, de ha Olivér lesz mindenképp jövök.
Rátérve a meccsre, mindenki a Philly győzelmét várja, aminek személy szerint örülök is. Forte bőven villoghat, ha az OL run supportja olyan lesz, mint mostanában. Húzni jól tudnak, az open fielden jól mozognak, Martz pedig erre rendesen rá játszik. Más mondjuk nem megy, de ennek is örülni lehet. Pass protba úgy is kell +1/2 ember. S a legnagyobb baj ez, mert 3 WRs felállásoknál a 2 szélsőre ott van Asante, meg Aso. Cutlernek nagyon pontosan kell játszania, mert elszakadni nagyon nem fognak tőlük. Bennett visszatér, ő az egyetlen normális WR.
A defense meg ki tudja. Legutóbbi 2zer normális teljesítményt tudtak hozni, most egy komolyabb erőpróba jön. Minden csapatrésznek maximumot kell adnia, hogy nyerjünk. Tavaly a DL szenzációs volt, az LB sor meg rossz. Ma nem fér bele. Vick ellenünk azért nem szokott villogni.
Összességében ők az esélyesek és akkor sincs tragédia ha L lesz belőle, de úgy már elég nehéz helyzetbe kerülünk.
több mint 13 éve
kutya23c
223
Megtettem Tippmix-en a Chicagot győztesnek, 3,4-en volt a szorzó, szóval ha nyernek kaszálok 😀Én ennyire bízom a fiúkban!
A Sport Tv-hez meg annyit, hogy anferneevel egyetértek, a Sanyi kivételével mindegyik ellenünk drukkol függetlenül attól, hogy kivel játszunk,u.h már én se nézem ott a meccseket.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Sport tv uramatyám,ott Sanyi kivételével amit összehordanak,főleg az antiCutlerlklubb vezető Ricsi...ne is adják egy meccsünket se inkább ott...tavaly 1et elkezdtünk nézni magyarul,10perc után váltottam streamre😊tudom hogy te nem szereted, nekem most már szinte mindegy, de vsz a frisco giants elleni párharca könnyen lehet állóháború míg a lions at bears semleges nézők szemszögéből is jobb meccsnek ígérkezik, de ez csak az én véleményem. Az meg hogy előtte való héten is van bears meccs a sport tv-nél nem tényező (pats).davemayeraz idióták inkább a Frisco-Giants-et adják jövő héten... Nem baj, ESPN America FOR THE WIN! 😀davemayerOtt is 2 jó csapat játszik. Minket holnap adnak. Meg idén már volt Lions vs. Bears. Nem is volt az év meccse. Meg őszintén nem is szeretem, ha Bears meccset ad a TV.tüsi91
Amúgy szerintem azért a frisco meccs jóval jobb semleges szempontból...de ez szubjektív persze.
több mint 13 éve
tudom hogy te nem szereted, nekem most már szinte mindegy, de vsz a frisco giants elleni párharca könnyen lehet állóháború míg a lions at bears semleges nézők szemszögéből is jobb meccsnek ígérkezik, de ez csak az én véleményem. Az meg hogy előtte való héten is van bears meccs a sport tv-nél nem tényező (pats).az idióták inkább a Frisco-Giants-et adják jövő héten... Nem baj, ESPN America FOR THE WIN! 😀davemayerOtt is 2 jó csapat játszik. Minket holnap adnak. Meg idén már volt Lions vs. Bears. Nem is volt az év meccse. Meg őszintén nem is szeretem, ha Bears meccset ad a TV.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
az idióták inkább a Frisco-Giants-et adják jövő héten... Nem baj, ESPN America FOR THE WIN! 😀davemayerOtt is 2 jó csapat játszik. Minket holnap adnak. Meg idén már volt Lions vs. Bears. Nem is volt az év meccse. Meg őszintén nem is szeretem, ha Bears meccset ad a TV.
több mint 13 éve
az idióták inkább a Frisco-Giants-et adják jövő héten... Nem baj, ESPN America FOR THE WIN! 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
T Azért a bírók megérnének egy misét, sokszor tévednek ide, aztán oda, ez benne van. Nem nézem eleget a többi csapat meccseit, nem tudom, melyik védő ellen hogyan bíráskodnak. De főleg Peppers, és zusammen a védőfal ellen elkövetett szabálytalanságokat folyamatosan figyelmen kívűl hagyják.nézd meg Woodsont...
füligjimmy
szerk.: Carimi kihagyta a péntekit a térde miatt.
több mint 13 éve
Tegnap végre mindenki edzett. Biztos volt, aki csak limitáltan, de elvileg mindenki bevethető az Eagles ellen. Bennett nyilatkozta, hogy legnagyobb meglepetésére Harper nem kapott semmilyen büntetést. Se a meccsen, se a meccsen után. Azért a bírók megérnének egy misét, sokszor tévednek ide, aztán oda, ez benne van. Nem nézem eleget a többi csapat meccseit, nem tudom, melyik védő ellen hogyan bíráskodnak. De főleg Peppers, és zusammen a védőfal ellen elkövetett szabálytalanságokat folyamatosan figyelmen kívűl hagyják. Holdingok, sisakra ütések, képernyőn keresztül is jól látható, 10-15 yardos büntetések. Azért így nem nehéz valakit megfogni. Nem mondom, hogy a bírók miatt kaptunk ki háromszor, félreértés ne essék. De ez a "bírói felfogás" gyakorlatilag kihat az egész védelemre. Megmondom őszintén, néhány játékos ellen behoznék valami rostertölteék izomagyat, tökönrúgatnám vele, aztán még beletérdeltetnék a fejébe is.
Michael Vick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én sem szeretném, ha $40m/5 éves szerződést adnának neki. Ebben igazad van, hogy a mai ligában egy RB-nek nem lehet ennyi pénzt adni, bár biztosan lenne olyan csapat aki kifizetné neki amit akar. Ezért is akarják elvileg taggelni, ha nincs megegyezés. Remélem nem fajulnak el a dolgok, és hogy a pályán a játékán ez nem fog meglátszani.Az ügynöke mindig csak többet és többet fog kérni, és lássuk be azért van oka mire fel kérni. Nekem inkább az piszkálja a csőröm, hogy Vödör annyit keres amennyit. Ott van Barber, akinek csak a garantáltja ($2,250,000) duplája Forte fizetésének. Ez alapján persze, hogy sokat kérnek. Ha a védelemben Urlacher vagy Peppers rossz napot fog ki, akkor nincs védelem, ha a támadóknál Forte nem hozza az eddigi formáját, akkor nagyon nehéz lesz. Abban nem bízhatunk, hogy majd Cutlert megvédi a fal és lesz ideje passzolgatni. No meg még az elkapóknak is el kell kapni azt a fránya csúszós lasztit.Ha jól megnézed, ő az egyetlen alulfizetett játékos. Szerintem 5 éve nem fordult elő, hogy valakit ennyire alulfizessenek. Ehhez képest lojalitásról, meg ilyenekról ugatni, nemcsak neki, hanem még jónéhány mackónak, holott például a 2009-es szezont azt teljesen nyilvánvalóan feladták.... vaskos. Forte nem egészen négy évvel ezelőtt aláírt egy szerződést. Azt ő írta alá. Jött a CBA-tárgyalás, a játékosok végül lemondtak a teljes garantáltról (jó, ha nem tették volna, valszeg elmarad a szezon). Forte elé volt téve egy új szerződés, ami szerintem arányos volt a teljesítményével, de kevesellte. Megpörgette a kockát. Eddig bejött. Ha nem running back lenne, szerintem már elétoltak volna egy nagyobbat. De ha én GM lennék, én se feccölnék egy futóba 50 millió dollárt. Mert ha ebbe a posztba beleölöd a lóvét, ahol azért draftolatlan játékosok szoktak 1000 yardokat futkosni néha, akkor azt a lóvét máshonnan el kell venned. Martz marad egyáltalán a koordinátor? Mert ugye Cutler vajúdik a keze alatt, de Forte kivirágzott. OC váltás hogy hat majd a teljesítményére? Támadófal közepe hogyan néz ki jövőre? Elkapóposzton lesz valami masszívabb befektetés? Izzy újraigazol, vagy egy nagynevű szabadügynök pass rusher (ha lesz egyáltalán), ami évi 8-10 millánál kezdődik? Legalább az ember tudná, hogy még három szezont le tud tolni 1500-1800 összesített yarddal. De egy lábujjsérülés kiherélheti a karrierjét. Matt Forte így, vagy úgy, de meg lesz fizetve, gazdag emberként fog visszavonulni. Ez biztos. Ha nem a Bears fizeti meg, akkor valaki más. A telejsítménye lesz nagy kérdés.
Én ezeket találtam hirtelen felindulásból:
http://www.sportscity.com/NFL/Chicago-Bears-Salaries
http://www.dabears.com/chicago_bears/35840-2011_official_chicago_bears_salary_cap.html
http://www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/yearly/
Szerk.: Azt pedig ki ne hagyjuk, hogy ha szakításra kerül a sor, mert Forte túl sokat kér, Angelo pedig nem adja meg neki, akkor egész Illinois fellázad. A szurkolóknak ez biztosan nem fog tetszeni!vandeminek
Michael Vickfüligjimmy
Szerk.: Szerintem Izzy annyit pénzt akar majd kérni, hogy azt már nem fogják neki megadni.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Azt értem, hogy mindenki rookie szerződéssel kezdi, de mondjatok még egy rookie szeződéssel rendelkező Medvét, aki jobban megérdemelné, mint Forte. Sok olyan játékos lett már (és lesz is) megfizetve, aki nem szolgálta meg a pénzét nálunk. Most itt van egy hasznos játékos, aki eddig keményen dolgozott a csapatért, nem rinyált.Az ügynöke mindig csak többet és többet fog kérni, és lássuk be azért van oka mire fel kérni. Nekem inkább az piszkálja a csőröm, hogy Vödör annyit keres amennyit. Ott van Barber, akinek csak a garantáltja ($2,250,000) duplája Forte fizetésének. Ez alapján persze, hogy sokat kérnek. Ha a védelemben Urlacher vagy Peppers rossz napot fog ki, akkor nincs védelem, ha a támadóknál Forte nem hozza az eddigi formáját, akkor nagyon nehéz lesz. Abban nem bízhatunk, hogy majd Cutlert megvédi a fal és lesz ideje passzolgatni. No meg még az elkapóknak is el kell kapni azt a fránya csúszós lasztit.Jó ez Forténak még a rookie szerződése,ezen mindenki átmegy,és most van az h hozzáfér a mézesbödönhöz...anfernee
http://www.dabears.com/chicago_bears/35840-2011_official_chicago_bears_salary_cap.html
Szerk.: Azt pedig ki ne hagyjuk, hogy ha szakításra kerül a sor, mert Forte túl sokat kér, Angelo pedig nem adja meg neki, akkor egész Illinois fellázad. A szurkolóknak ez biztosan nem fog tetszeni!vandeminek
több mint 13 éve
Az ügynöke mindig csak többet és többet fog kérni, és lássuk be azért van oka mire fel kérni. Nekem inkább az piszkálja a csőröm, hogy Vödör annyit keres amennyit. Ott van Barber, akinek csak a garantáltja ($2,250,000) duplája Forte fizetésének. Ez alapján persze, hogy sokat kérnek. Ha a védelemben Urlacher vagy Peppers rossz napot fog ki, akkor nincs védelem, ha a támadóknál Forte nem hozza az eddigi formáját, akkor nagyon nehéz lesz. Abban nem bízhatunk, hogy majd Cutlert megvédi a fal és lesz ideje passzolgatni. No meg még az elkapóknak is el kell kapni azt a fránya csúszós lasztit.Ha jól megnézed, ő az egyetlen alulfizetett játékos. Szerintem 5 éve nem fordult elő, hogy valakit ennyire alulfizessenek. Ehhez képest lojalitásról, meg ilyenekról ugatni, nemcsak neki, hanem még jónéhány mackónak, holott például a 2009-es szezont azt teljesen nyilvánvalóan feladták.... vaskos. Forte nem egészen négy évvel ezelőtt aláírt egy szerződést. Azt ő írta alá. Jött a CBA-tárgyalás, a játékosok végül lemondtak a teljes garantáltról (jó, ha nem tették volna, valszeg elmarad a szezon). Forte elé volt téve egy új szerződés, ami szerintem arányos volt a teljesítményével, de kevesellte. Megpörgette a kockát. Eddig bejött. Ha nem running back lenne, szerintem már elétoltak volna egy nagyobbat. De ha én GM lennék, én se feccölnék egy futóba 50 millió dollárt. Mert ha ebbe a posztba beleölöd a lóvét, ahol azért draftolatlan játékosok szoktak 1000 yardokat futkosni néha, akkor azt a lóvét máshonnan el kell venned. Martz marad egyáltalán a koordinátor? Mert ugye Cutler vajúdik a keze alatt, de Forte kivirágzott. OC váltás hogy hat majd a teljesítményére? Támadófal közepe hogyan néz ki jövőre? Elkapóposzton lesz valami masszívabb befektetés? Izzy újraigazol, vagy egy nagynevű szabadügynök pass rusher (ha lesz egyáltalán), ami évi 8-10 millánál kezdődik? Legalább az ember tudná, hogy még három szezont le tud tolni 1500-1800 összesített yarddal. De egy lábujjsérülés kiherélheti a karrierjét. Matt Forte így, vagy úgy, de meg lesz fizetve, gazdag emberként fog visszavonulni. Ez biztos. Ha nem a Bears fizeti meg, akkor valaki más. A telejsítménye lesz nagy kérdés.
Michael Vick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Az ügynöke mindig csak többet és többet fog kérni, és lássuk be azért van oka mire fel kérni. Nekem inkább az piszkálja a csőröm, hogy Vödör annyit keres amennyit. Ott van Barber, akinek csak a garantáltja ($2,250,000) duplája Forte fizetésének. Ez alapján persze, hogy sokat kérnek. Ha a védelemben Urlacher vagy Peppers rossz napot fog ki, akkor nincs védelem, ha a támadóknál Forte nem hozza az eddigi formáját, akkor nagyon nehéz lesz. Abban nem bízhatunk, hogy majd Cutlert megvédi a fal és lesz ideje passzolgatni. No meg még az elkapóknak is el kell kapni azt a fránya csúszós lasztit.Jó ez Forténak még a rookie szerződése,ezen mindenki átmegy,és most van az h hozzáfér a mézesbödönhöz...
több mint 13 éve
Az ügynöke mindig csak többet és többet fog kérni, és lássuk be azért van oka mire fel kérni. Nekem inkább az piszkálja a csőröm, hogy Vödör annyit keres amennyit. Ott van Barber, akinek csak a garantáltja ($2,250,000) duplája Forte fizetésének. Ez alapján persze, hogy sokat kérnek. Ha a védelemben Urlacher vagy Peppers rossz napot fog ki, akkor nincs védelem, ha a támadóknál Forte nem hozza az eddigi formáját, akkor nagyon nehéz lesz. Abban nem bízhatunk, hogy majd Cutlert megvédi a fal és lesz ideje passzolgatni. No meg még az elkapóknak is el kell kapni azt a fránya csúszós lasztit.Én ezeket találtam hirtelen felindulásból:
Szerk.: Azt pedig ki ne hagyjuk, hogy ha szakításra kerül a sor, mert Forte túl sokat kér, Angelo pedig nem adja meg neki, akkor egész Illinois fellázad. A szurkolóknak ez biztosan nem fog tetszeni!
több mint 13 éve
Szerintem az ügynöke eléggé felüllőte, hogy ki mennyit is ér. Árazza be a piac egészen nyugodtan. CJ kapott egy 30 milliós garantáltat, amit ki is pengetnek neki az első három évben nagyjából. Ő egymás után futott 2000 yardos szezonokat. Jammal Charles kapott előtte egy 25-30 millás ötéveset (vagy hat?, a garantáltat se tudom). Nagyjából Forte ezen a szinten van, ha a lőlapot nézzük, persze Charles egészen durva átlagokkal hozza a yardokat, de ez most mindegy. Elé is volt téve a szezon előtt egy 16 milliós garantált. Az nem kellett, mert DeAngelo Williams többet kapott. Akkor lehet nézni, melyik csapat még olyan értelmes, mint a Panthers. Sok minden múlik azon, hogy lesz e rájátszás. Ha így folytatja, és a blokkolók is így takarítanak előtte, akkor túl nagy gond nem lehet. De ekkora lóvét egy 5. szezonját kezdő futóba beleölni, miközben a csapat erős középszer..... az szerintem hülyeség. Akkor újra kell kezdeni, mindenképpen egy új vezetőedzővel.
The Bears have more than $19.4 million of the cap — nearly one-sixth — invested in the linebackers.
The top eight cap figures for 2011:
Brian Urlacher, $11.825 million
Jay Cutler, $9.5 million
Charles Tillman, $6,466,666
Lance Briggs, $4,766,666
Julius Peppers, $4,383,333
Brandon Meriweather, $3.25 million
Adam Podlesh, $2.9 million
Israel Idonije, $2,833,334
Matt Forte's cap number for this season is $983,334.
Dead money for running back Chester Taylor and tight end Brandon Manumaleua represents only $2.2 million for 2012. They count $975,000 vs. the cap this season.
Michael Vick
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Végülis az elmúlt pár évben fizettek ki úgy évi több milliót több be nem vált játékosnak is. Pont Forte nem érdemli meg ezt a hercehurcát...jimmy, ha év végén elküldjük Fortét mégis ki lesz az első számú futónk? Barber? vagy te kinézel ezekből egy jó draftot vagy egy jó trade-t? mert én nem, és nagyon nem szeretném ha azt kéne néznem hogy egy másik csapat látva az értékét lerakja elé a pénzt mi meg nézhetjük egy másik mezben ellenünk például. Senki sem mondta azt h playmaker, ő a csapatnak a legfontosabb jelenleg és ezt azt hiszem honorálni is kell valahol, nem azt mondom hogy horribilis összeggel, de nem is kéne rugózni számukra aprópénzen. Ő nem egy kiöregedett, kiégett center, vsz rá lehetne építeni a jövőben is és az hogy volt egy igen jó első éve, egy szar második, majd az eddigi legjobb harmadik (ugye 3 éve van nálunk? 😀 ) nem feltétlenül jelenti azt hogy le kéne sajnálni a teljesítményét az előző év miatt! Ha az offseasonben még ezt a posztot is meg kéne oldani abba beletörhet a csapat vsz.Szó sincs arról h elküldenék év végén...tuti h franchise tag lesz ha nem fogadja el mégis.Mondanak olyanokat h Angeloék arra játszhatnak,h utána még egy év franchise tag,és mivel most 26,akkor lesz 28 éves,azért egy ennyit "használt" 28 éves running back ára már nem az lesz mint most lenne...ha meg akkor elmegy,addigra lesz backup plan...
+ anélkül hogy bárminek is utánanéznék egy nála nagyobb kvalitású playmaker ugyan mennyibe fájhat? mennyivel lenne több mint az amit ő kér most?davemayer
Nah most ettől én hányok,ha vki hát ő odatette magát az első perctől kezdve...pay him.De hát ilyen ez a popszakma...anfernee
Most elkezdett érdekelni, hogy ki mennyit keres a csapatnál, tud nekem ebben segíteni valaki információval, linkkel, iránymutatással?
több mint 13 éve
jimmy, ha év végén elküldjük Fortét mégis ki lesz az első számú futónk? Barber? vagy te kinézel ezekből egy jó draftot vagy egy jó trade-t? mert én nem, és nagyon nem szeretném ha azt kéne néznem hogy egy másik csapat látva az értékét lerakja elé a pénzt mi meg nézhetjük egy másik mezben ellenünk például. Senki sem mondta azt h playmaker, ő a csapatnak a legfontosabb jelenleg és ezt azt hiszem honorálni is kell valahol, nem azt mondom hogy horribilis összeggel, de nem is kéne rugózni számukra aprópénzen. Ő nem egy kiöregedett, kiégett center, vsz rá lehetne építeni a jövőben is és az hogy volt egy igen jó első éve, egy szar második, majd az eddigi legjobb harmadik (ugye 3 éve van nálunk? 😀 ) nem feltétlenül jelenti azt hogy le kéne sajnálni a teljesítményét az előző év miatt! Ha az offseasonben még ezt a posztot is meg kéne oldani abba beletörhet a csapat vsz.Szó sincs arról h elküldenék év végén...tuti h franchise tag lesz ha nem fogadja el mégis.Mondanak olyanokat h Angeloék arra játszhatnak,h utána még egy év franchise tag,és mivel most 26,akkor lesz 28 éves,azért egy ennyit "használt" 28 éves running back ára már nem az lesz mint most lenne...ha meg akkor elmegy,addigra lesz backup plan...
+ anélkül hogy bárminek is utánanéznék egy nála nagyobb kvalitású playmaker ugyan mennyibe fájhat? mennyivel lenne több mint az amit ő kér most?davemayer
Nah most ettől én hányok,ha vki hát ő odatette magát az első perctől kezdve...pay him.De hát ilyen ez a popszakma...
több mint 13 éve
Melehov
119
Szerintem ennek a Forte-szerződésnek az aktualitása akkor fog eljönni, amikor eljön számunkra az offseason. Ez lehet korábban is, ha nem jutunk be a playoffba, ha meg bejutunk, akkor örömtüzek és az már egy másik történet.... 😊 Viszont Forte hozza csak szépen a yardokat, mint egy jó sztahanovista, ez jó a csapatnak is, jönnek a Wk és jó neki is, ha le kell ülni tárgyalni a vezetőséggel a szezon végén, jöjjön bármikor. (Esetleges sérülésbe nem is akarok belegondolni, nem is szabad, nem is fog történni, nem is írtam ilyet....)Én a vezetőség oldalán állok ebben a témában, nyilván ők is látják Forte teljesítményét és jelentőségét, és bízom benne, hogy nem olyan fogyatékosok, hogy egy ilyen fontos és jó játékost elszúrnak és hagyják, hogy eligazoljon. Ha igen, basszák meg! :mad:
Sztem jelenleg a legjobb rb az AP (mióta a ligában van), magasan, viszont a következő szintbe mindenképpen besorolnám Fortet. Mindkettő iszonyat komplett, bár más a stílusuk, mindkettőnek élvezet nézni a játékát. AP is megérdemelte a pénzét, Forte sztem meg meg fogja érdemelni! 😊
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
jimmy, ha év végén elküldjük Fortét mégis ki lesz az első számú futónk? Barber? vagy te kinézel ezekből egy jó draftot vagy egy jó trade-t? mert én nem, és nagyon nem szeretném ha azt kéne néznem hogy egy másik csapat látva az értékét lerakja elé a pénzt mi meg nézhetjük egy másik mezben ellenünk például. Senki sem mondta azt h playmaker, ő a csapatnak a legfontosabb jelenleg és ezt azt hiszem honorálni is kell valahol, nem azt mondom hogy horribilis összeggel, de nem is kéne rugózni számukra aprópénzen. Ő nem egy kiöregedett, kiégett center, vsz rá lehetne építeni a jövőben is és az hogy volt egy igen jó első éve, egy szar második, majd az eddigi legjobb harmadik (ugye 3 éve van nálunk? 😀 ) nem feltétlenül jelenti azt hogy le kéne sajnálni a teljesítményét az előző év miatt! Ha az offseasonben még ezt a posztot is meg kéne oldani abba beletörhet a csapat vsz.+ anélkül hogy bárminek is utánanéznék egy nála nagyobb kvalitású playmaker ugyan mennyibe fájhat? mennyivel lenne több mint az amit ő kér most?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal