Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Bears announce Gabe Carimi will undergo knee surgery Friday. Carimi will have an arthroscopic debridement procedure.

Hester engem sem zavar, ha nem játszik, azért Knox is elég klassz visszahordó srác. Pepperst kell összetoldozni, foltozni valahogy, azért Staffordra nélküle elég nehéz lesz nyomást gyakorolni...
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Nagyon jó ez az Eagles oldal, már felmerült a kobakomban a kérdés, hogy nem kéne összehozni nekünk is végre egy magyar Bears szurkolói oldalt? Lennénk rá egy páran szerintem csak összefögás kérdése szerintem. Vélemények esetleg?Gabez
felőlem mehet, segíteni ebben nem nagyon tudok de látogatnám az tuti 😀davemayer
Gondolkodtam rajta én is...bár elég sok időd elmegy rá az elején...haveromék csinálnak Arsenal blogot,de ahogy látom a facebook oldaluk jobban megy mint a rendes blog...

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nagyon jó ez az Eagles oldal, már felmerült a kobakomban a kérdés, hogy nem kéne összehozni nekünk is végre egy magyar Bears szurkolói oldalt? Lennénk rá egy páran szerintem csak összefögás kérdése szerintem. Vélemények esetleg?Gabez
felőlem mehet, segíteni ebben nem nagyon tudok de látogatnám az tuti 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
Nagyon jó ez az Eagles oldal, már felmerült a kobakomban a kérdés, hogy nem kéne összehozni nekünk is végre egy magyar Bears szurkolói oldalt? Lennénk rá egy páran szerintem csak összefögás kérdése szerintem. Vélemények esetleg?
több mint 13 éve
kutya23c 223
http://www.youtube.com/watch?v=DL_zkg85l1o&feature=youtu.be

Ez a gyerek tavaly úgy téblébolt a pályán, mint töketlen kamasz egy kántorjánosi topogóban. Úgy néz ki RT a posztja, eggyel beljebb ugyanúgy használhatatlan volt a szezon elején.
füligjimmy
Hát az hibátlan, ahogy a végén beletolja a földbe a def sisakját!!! 😀

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hester különösebben nem zavar, ha nem játszik legalább nem húzom fel magam a WRként nyújtott teljesítményén. ESPN statjai szerint 22/49 a elkapott/ felé dobott labdák aránya. Akárhogy is nézem ez 45%.

Pepperst összekaparják a meccsre ez 100%, Minny ellen doubtful volt egész héten és játszott, szerintem most sincs nagyobb gáz.

Carimi out, de ahogy elnézem idén nem is fog kezdeni. Sőt lehet én se tenném be. Spencerrel és Louis-al elég jól muzsikál a jobb oldal. Futások is főként erre jönnek és a látottak alapján vélhetően jobb átlaggal is futunk erre. Tribunen írták, hogy Cutler 32 dropbackjéből csak 3 alkalommal volt 5 emberes protection. Többinél vagy TE vagy HB besegített.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
http://www.youtube.com/watch?v=DL_zkg85l1o&feature=youtu.be

Ez a gyerek tavaly úgy téblébolt a pályán, mint töketlen kamasz egy kántorjánosi topogóban. Úgy néz ki RT a posztja, eggyel beljebb ugyanúgy használhatatlan volt a szezon elején.

Peppers eléggé zúzott a sérülése után... remélem csak elterelés. Eddig nem volt szokás, de idén már eljátszották.

http://www.nationalfootballpost.com/Breaking-down-the-Bears-Spot-route.html
Az ilyen cikkekből kellene több, nem fantázia fociból, meg petykarovatból

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Eddig úgy néz ki hogy Hester és Peppers sem fog játszani vasárnap... Carimi pedig biztosan nem.

több mint 13 éve
Bennett mókás twitteren😊

"Wife trip to Philly $1,000 Fined for cleats $5,000 Beating Philly on the road priceless!"
"I should of just bought the Nike MAGs 2011 lol they were cheaper lol"

Nike mag az a vissza a jővőbe Marty McFly cipő nem kicsit drágán.

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
[b még Peter King is,muszáj volt írnia a monday morning qb tuesday editionben,és csak pozitívum,itt vmi nagyon nincs rendben.
Jay is mintha nem önmaga lenne,twitter,mókázás a médiával,úgy néz ki megint együtt Cavallarival...és bevállalta tegnap a rádióban h állja Bennett 5000 dolcsis büntijét a narancssárga cipő miatt😊
Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc beképzelt köcsög Cutler kép úgy néz ki.anfernee
Jah, szerintem is újra gyűri a lepedőt a szőke hölggyel. Már csak a sajtótájékoztatón viselt ruháiból is látszik, mikor szakítottak, előkerült mackófelső, meg az a kötött garbó, hogy gyújtaná fel egyszer valaki a szekrényét, úgy néz ki, mint egy csöves. Most megint fasza háromrészes öltönyökben nyilatkozik, a kislány gondolom ügyel az ilyesmire. Ha idén meglesz a rájátszás (miért ne lenne meg), akkor azért már vége lesz ennek a hacacárénak körülötte. Mondjuk nem lehet mondani, hogy érdektelen lenne a csapat, megint valami nézettségi rekordot döntöttek főműsoridőben.

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ha esetleg valakit érdekelne magyar nyelven Jay Cutler és Lovie Smith szavai hétfői meccs utánról, itt elolvashatja: http://philly.blog.hu/2011/11/10/merkozes_utan_bears_r_by_kandramarDeny
Köszönjük Deny,nagyon komoly ez a blogotok,nézegettem már párszor...

Más:Cutlert imádja most a média persze,mindenhol istenítik,ami a legkeményebb még Peter King is,muszáj volt írnia a monday morning qb tuesday editionben,és csak pozitívum,itt vmi nagyon nincs rendben.
Jay is mintha nem önmaga lenne,twitter,mókázás a médiával,úgy néz ki megint együtt Cavallarival...és bevállalta tegnap a rádióban h állja Bennett 5000 dolcsis büntijét a narancssárga cipő miatt😊
Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc Cutler kép úgy néz ki.anfernee
Pedig pont valamelyik nap derült ki, hogy Ő az 5. legutáltabb játékos amerikában. 😊vandeminek
Jaja ezért írtam...mondjuk az a forbes lista nekem elég fura volt,se Finnegan,se Ward,se Rivers...

több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Ha esetleg valakit érdekelne magyar nyelven Jay Cutler és Lovie Smith szavai hétfői meccs utánról, itt elolvashatja: http://philly.blog.hu/2011/11/10/merkozes_utan_bears_r_by_kandramarDeny

Más:Cutlert imádja most a média persze,mindenhol istenítik,ami a legkeményebb még Peter King is,muszáj volt írnia a monday morning qb tuesday editionben,és csak pozitívum,itt vmi nagyon nincs rendben.
Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc Cutler kép úgy néz ki.anfernee
Pedig pont valamelyik nap derült ki, hogy Ő az 5. legutáltabb játékos amerikában. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve

Persze ez csak a következő interception vagy vereségig fog tartani,de azért fejlődik a mufurc beképzelt köcsög Cutler kép úgy néz ki.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ha esetleg valakit érdekelne magyar nyelven Jay Cutler és Lovie Smith szavai hétfői meccs utánról, itt elolvashatja: http://philly.blog.hu/2011/11/10/merkozes_utan_bears_r_by_kandramar
több mint 13 éve
Kyle Adams IR-en, Andre Smith-t aktiváltuk PS-ből a helyére.

több mint 13 éve
6, 22, 54, 80, 90

Ezeket teszem meg szombaton a lottón. Ötletet, számokat nem ellopni! 😊norris21
Rég mezszámokkal játszom,csak NBA😊

több mint 13 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
6, 22, 54, 80, 90

Ezeket teszem meg szombaton a lottón. Ötletet, számokat nem ellopni! 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
levették az ESPN Americán a Bears meccset mivel nem 19.00tól lesz hanem 4.15től. Tökre örülök hogy mindkét csatorna ami közvetít Mo-n ugyanazt a meccset fogja adni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Antman Chicago Bears 401
Teljesen off:

DE EZ MEKKORA!!!! 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂 😂
http://cdn.cosbysweaters.com/wp-content/uploads/2011/11/SanchezJump.gif

több mint 13 éve
full kamu, hogy Ward nincs a top10ben semSzobi22
Nem a játékosokat kérdezték meg, hanem randomban embereket az utcáról. De attól még szerintem is egy kamu top10.vandeminek
tudom, de akkor se hihető valóban. és egyébként én sem értem ezt a nagy Cutler-utálatot. az nyilván egy dolog, hogy Packers-fanként mit gondolok, de azon túl tényleg nem értem.

a kép viszont priceless 😂Szobi22
Divat Őt útálni, aztán ennyi... pedig szerintem egyáltalán nem szolgált rá.

több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
az ifjú Michael Corleonéra emlékeztet ez a cicás-garbós kép, olyan kis ártatlannak néz ki 😊
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Update-Most-people-still-hate-Michael-Vick?urn=nfl-wp11407
Cutler az 5. legutáltabb játékos... LOLDelete
Nem a játékosokat kérdezték meg, hanem randomban embereket az utcáról. De attól még szerintem is egy kamu top10.vandeminek
tudom, de akkor se hihető valóban. és egyébként én sem értem ezt a nagy Cutler-utálatot. az nyilván egy dolog, hogy Packers-fanként mit gondolok, de azon túl tényleg nem értem.

a kép viszont priceless 😂

több mint 13 éve
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Update-Most-people-still-hate-Michael-Vick?urn=nfl-wp11407
"Cutler's the most puzzling name on the list to me. As far as I can tell, he's the fifth-most disliked player in the league because of the look on his face. He might look aloof and arrogant, but he certainly doesn't play that way. He doesn't shy away from contact, he takes a beating and keeps getting up, and he doesn't show up receivers who don't make plays they should make (and he is certainly provided that opportunity often)."vandeminek
Delete
WTF😀

több mint 13 éve
"Cutler's the most puzzling name on the list to me. As far as I can tell, he's the fifth-most disliked player in the league because of the look on his face. He might look aloof and arrogant, but he certainly doesn't play that way. He doesn't shy away from contact, he takes a beating and keeps getting up, and he doesn't show up receivers who don't make plays they should make (and he is certainly provided that opportunity often)."vandeminek

több mint 13 éve
Nem a játékosokat kérdezték meg, hanem randomban embereket az utcáról. De attól még szerintem is egy kamu top10.