Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-nfl-cutler-cant-pay-fine-for-bennetts-orange-cleats-20111114,0,7905737.story

Cutler ki akarta ugye fizetni Bennett számára kirótt büntetést a narancssárga ügy miatt, na most leszóltak fentről, h ez esetben megbüntetik Cutlert is, mert szabályellenes más játékos büntetését kifizetni... röhejes.

Stafford leszedheti következmény nélkül Moore fejét "blokkolás" címén, majd mivel ezt zokon véve neki ront Moore, még őt zárják ki a játékból...

Az egész egy komédia...
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jaja, mi bezzeg jók voltunk tegnap és úgy győztetek. Vagy mit is akartál mondani?
MacPhisto
S mi lett volna akkor, ha a Bears O jól játszik? 40 közte?
Bunyónál Moore paraszt volt ez egyértelmű. Teljesen felesleges önbíráskodás, keménykedés. Az más kérdés, hogy Stafford tett érte. Lions topikban írtad, hogy arról senki nem beszél, hogy CJ kapott 2 nagy hitet. Jah, és melyik volt szabálytalan? Nem alkaros, hátulról leütöm stílus volt egyik sem. Peppers leütötte labdástól szemből/oldalról. S a második? Briggs vállal megbüntette. Ugyan kérem...tüsi91
Akár, nem sok hiányzott. Mondjuk nyilván nem lett volna ennyire konzervatív Martz, ha szorosabb a meccs.
Nyilván nem fogunk egyetérteni, de mindkét hit high volt. Utóbbi Briggs gesztusaiból kiolvashatóan is bosszú volt a Fairley hitért. Kizártnak tartom, hogy más meccsen 30 pont előnynél ilyet odatesz valakinek.

Szerk: amúgy ha a Bears O jobb, többet van fenn, Stafford meg kevesebbet, lehet hogy jobban megússzuk 😛MacPhisto
Utolsó mondattal egyetértek. Bosszú, nem bosszú nem kell sokat visszamenni az időben, hogy az ilyen teljesen szabályos hit legyen. Elkapta a labdát, még nem igazán volt egyensúlyban, szemből, vállal kapott egy ütést fejre. Kemény volt? Az. Bosszú volt? Valószínű. ALattomos volt? Nem.
több mint 13 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
Jaja, mi bezzeg jók voltunk tegnap és úgy győztetek. Vagy mit is akartál mondani?
MacPhisto
Bunyónál Moore paraszt volt ez egyértelmű. Teljesen felesleges önbíráskodás, keménykedés. Az más kérdés, hogy Stafford tett érte. Lions topikban írtad, hogy arról senki nem beszél, hogy CJ kapott 2 nagy hitet. Jah, és melyik volt szabálytalan? Nem alkaros, hátulról leütöm stílus volt egyik sem. Peppers leütötte labdástól szemből/oldalról. S a második? Briggs vállal megbüntette. Ugyan kérem...tüsi91
Akár, nem sok hiányzott. Mondjuk nyilván nem lett volna ennyire konzervatív Martz, ha szorosabb a meccs.
Nyilván nem fogunk egyetérteni, de mindkét hit high volt. Utóbbi Briggs gesztusaiból kiolvashatóan is bosszú volt a Fairley hitért. Kizártnak tartom, hogy más meccsen 30 pont előnynél ilyet odatesz valakinek.

Szerk: amúgy ha a Bears O jobb, többet van fenn, Stafford meg kevesebbet, lehet hogy jobban megússzuk 😛

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 13 éve
MacPhisto
Bunyónál Moore paraszt volt ez egyértelmű. Teljesen felesleges önbíráskodás, keménykedés. Az más kérdés, hogy Stafford tett érte. Lions topikban írtad, hogy arról senki nem beszél, hogy CJ kapott 2 nagy hitet. Jah, és melyik volt szabálytalan? Nem alkaros, hátulról leütöm stílus volt egyik sem. Peppers leütötte labdástól szemből/oldalról. S a második? Briggs vállal megbüntette. Ugyan kérem...
több mint 13 éve
Hja mert nálunk nem kántálta azt a stadion, hogy Chicago sucks...MacPhisto
sztem ezt most már be lehet fejezni, tegnap meg ma reggel még talán vicces is volt de már nem az. Mindenki törődjön a saját csapata előtt álló feladatokkal, nem történt semmi olyan amire hetek múlva is emlékezni kéne akkor meg ne rugózzatok rajta. davemayer
Na most álljunk már meg, nem én kötekedek, hallottad a kántálást a meccsen? pusztán erre hívtam fel a figyelmet, még mielőtt szentté avatjuk valamelyik oldalt.

DET UM
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Hja mert nálunk nem kántálta azt a stadion, hogy Chicago sucks...MacPhisto
sztem ezt most már be lehet fejezni, tegnap meg ma reggel még talán vicces is volt de már nem az. Mindenki törődjön a saját csapata előtt álló feladatokkal, nem történt semmi olyan amire hetek múlva is emlékezni kéne akkor meg ne rugózzatok rajta.

Engem az sokkal jobban érdekel hogy a Chargers vajon pont ellenük kezdi-e meg a hajrát vagy sikerül löknünk rajtuk egyet a szakadék felé. Jimmy remélem beleadsz mindent... 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hja mert nálunk nem kántálta azt a stadion, hogy Chicago sucks...

DET UM
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
első meccsen mikor megvertek minket 1az1 ben,egyszerű volt,mi szarok voltunk,megérdemelték
Schwarz meg mondhat bárki bármit,ahogy a Harbaugh kézfogásnál is mutatta,egy rossz vesztes.anfernee

A S-H esetről meg nézd meg légy szíves a TELJES videót, ne a 49ers special editiont, amit mindenki látott.MacPhisto
Nem de mi nem fogtuk a szélre meg más bóvlira,nah meg nem akartunk atomot dobni detroitra,sőt azt sem h szopjon le egész detroit robotzsarustól.Ez a George Lucas féle rendezői változat szöveg is unalmas😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
első meccsen mikor megvertek minket 1az1 ben,egyszerű volt,mi szarok voltunk,megérdemelték
Schwarz meg mondhat bárki bármit,ahogy a Harbaugh kézfogásnál is mutatta,egy rossz vesztes.anfernee

A S-H esetről meg nézd meg légy szíves a TELJES videót, ne a 49ers special editiont, amit mindenki látott.

DET UM
több mint 13 éve
A Lions is csak addig volt szimpatikus csoportellenfél, míg mélyen voltak, a szimpátia alapból elszáll, mivl komoly vetélytársak, az ilyen meccsek után, pedig egyre inkább a gyűlölet fogja el az embert. Mi is tettünk érte, ők is.tüsi91
Ebben valahol igazad van,de első meccsen mikor megvertek minket 1az1 ben,egyszerű volt,mi szarok voltunk,megérdemelték.Még írtam is ott mikor számolgatták a schedule-t hogy alábecsülik magukat,ez az,semmi bajom sem volt a Lionssal,tavaly Scwartzra is ment a sav,én azt sem értettem akkor annyira.Esküszöm szimpatikus volt ahogy megfordították azt a szép mérleget amit Marinéni ott összehozott,a Lions szurkolókat meg tiszteltem azért hogy így is kiálltak a csapatuk mellett.
Erre a Lionsnak nálam ezt sikerült leépítenie úgy pár hét alatt h még a tegnapit is keveslem.
Schwarz meg mondhat bárki bármit,ahogy a Harbaugh kézfogásnál is mutatta,egy rossz vesztes.Olvassátok el a tegnapi meccs utáni nyilatkozatokat,mindent elmond.Így úgy kemény a Lions, és erre büszkék vagyunk ahogy Delmas is mondta...attól nem vagy kemény ha 1.88al 100 kilóva lerántasz sisaknál fogva egy srácot aki 20 kilóval könnyebb nálad,aztán embriópózban várod h leszedjék rólad.Úgy h te vagy a franchise arca,sorolhatnám.Jah meg fújt a szél.Szegény Staffordnak az ujja is bibis volt.Igazi kemény csapat,gratulálok.

több mint 13 éve
Martzel a faszkivan kicsit, tlg nonstop 3rd & long,második félidőre is úgy jöttek ki h 1perc alatt 3&out.Vicc milyen playeket hívott,főleg az a 3rd & 1,amire hoztuk ugye Barbert.Remélem Hester és Pepps jól vannak.anfernee
baszki én azt hittem (meg is kérdeztem az eredménykövetőben) hogy Barber sérült mert annyira nem hoztuk fel olyan szituban amiben jó. Aztán a meccs végén amikor már nem számít bejött pár playre. Bennett remélem megőrzi a formát, már csak Delete kell a secondary-be és tuti a SB 😂davemayer
Jaja,főleg ha Moore tlg nem játszhat majd...Delete is nyomhatná narancssárga shoesban,Jay úgyis állja😊anfernee
Már értem miért spórolnak a szerződésekkel. Delete megkapja a nagy lóvét és nem férnénk be a cap alá, ha mindenkit megfizetnének. 😀
Martz playei is jobban néztek volna ki, ha az OL nem rontja el még az alapdolgokat is. Fortenak volt egy 40 yardos, ahol Louis húzott jól és meg is tudta blokkolni a fellépő LBt. Talán az volt az egyetlen olyan play, amiben minden klappolt. Ennél csak jobb jöhet. A defense és a speciel team meccset nyert, nem ilyenkor kell jól játszani offense részről.

A Lions is csak addig volt szimpatikus csoportellenfél, míg mélyen voltak, a szimpátia alapból elszáll, mivl komoly vetélytársak, az ilyen meccsek után, pedig egyre inkább a gyűlölet fogja el az embert. Mi is tettünk érte, ők is.

Amúgy fasza hét volt ez. Saints W (ők viszik az NFC Southot), Frisco W a Giants ellen tökéletes. Atlanta is meccs hátrányba, NFC Eastben is a Cowboys meccs hátrányba. Ha ők kikaptak volna 100%ig perfect weekend, így csak 99,8.
több mint 13 éve
Martzel a faszkivan kicsit, tlg nonstop 3rd & long,második félidőre is úgy jöttek ki h 1perc alatt 3&out.Vicc milyen playeket hívott,főleg az a 3rd & 1,amire hoztuk ugye Barbert.Remélem Hester és Pepps jól vannak.anfernee
baszki én azt hittem (meg is kérdeztem az eredménykövetőben) hogy Barber sérült mert annyira nem hoztuk fel olyan szituban amiben jó. Aztán a meccs végén amikor már nem számít bejött pár playre. Bennett remélem megőrzi a formát, már csak Delete kell a secondary-be és tuti a SB 😂davemayer
Jaja,főleg ha Moore tlg nem játszhat majd...Delete is nyomhatná narancssárga shoesban,Jay úgyis állja😊

több mint 13 éve
baszki én azt hittem (meg is kérdeztem az eredménykövetőben) hogy Barber sérült mert annyira nem hoztuk fel olyan szituban amiben jó. Aztán a meccs végén amikor már nem számít bejött pár playre. Bennett remélem megőrzi a formát, már csak Delete kell a secondary-be és tuti a SB 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Martzel a faszkivan kicsit, tlg nonstop 3rd & long,második félidőre is úgy jöttek ki h 1perc alatt 3&out.Vicc milyen playeket hívott,főleg az a 3rd & 1,amire hoztuk ugye Barbert.Remélem Hester és Pepps jól vannak.

több mint 13 éve
Talán nem tiltják el. Azt hiszem 2 éve volt, mikor Tommie Harris a földön fekvő Cincy off. lineman fejét ütötte, és kizárták, utána játszott a következő meccsen.
OK, hogy a Chargers offense stílusa nem kedvez a D#-nek, meg nekik nagyon kell most a győzelem, meg nálunk hajlamosak felvenni a mellényt, de fontos lenne egy újabb WIN.
Az offense nem fogott ki jó napot, nem ment a futás (furcsa leírni 😀), nagyon nem is erőltettük a pontszerzést. Igazi Bear game volt. Bennett 11/11 mióta visszatért.
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
A Lions edző bája most is valahol ott ténfereg a pályán és fogja a fejét, hogy akkor ez most hogy is volt? Mi a Chargers-t kapjuk, de a Lions se lesz boldog a Panthers-el, legfeljebb 6-4-el állunk majd mindketten. Viszont a következő héten a Lions a Green-bay-el játszik és bele fog mászni egy rohadt nagy zakóba és akkor mi lépünk előrébb egyel. Legalább is remélem. Jimmy, mit súg a varázsgömböd erre?
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A második félidő elejét átszundiztam, le is maradtam a lényegről. 😀 Egye fene. CW kiesett az idényre, hát a legjobbkor. Jól láttam, hogy EW került vaalhogy a pályára, nemcsak a szemem volt csipás. Szarok voltak a blokkolók nagyon, nem tudom, miért. Martz pedig kezdhet idegeskedni, hogy ez csak egy rossz meccs, vagy ismét elfelejtettek játszani a fiúk. Annyira nem volt gáz, megvolt a vezetés, attól szokás szerint nulla kockázat, futójáték, rúgjunk FG-t, vagy adjunk át rossz pozíciót. Ehhez képest Cutler azt a néhány sikerest passzt kegyetlenül odapörkölte, főleg 3&long szitukban voltak ezek kellemesek. Mivel a melóban vagyok, majd később írom, miért várok zakót a Chargers ellen.

DJ esetéről még. Már az Eagles ellen se tetszett, hogy felvették ezt a cigány stílust. Ahol paraszt az edző, ott paraszt a csapat, nem sípszó után kell izmosnak lenni velük szemben. Stafford a sisakjánál fogva rántotta le. Szar ügy. Belegyalulta ezért a földbe. Gratulálok. Kidobták a meccsből, éljen. Aztán lenyilatkozza, hogy az irányítóké a liga. Okos. Én ezt évek óta tudom, egy számítógép előtt görnyedve. Sisakrántásért senkit nem dobtak ki még meccsből. MS kap majd egy tízezres büntit, mert ez ennyit ér. DJ szerintem el lesz tiltva. Ki járt jobban?

Philip Rivers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c 223
Ez jó kis W volt, köszönet a Defnek, meg Hester Papának annyira örültem mikor láttam, hogy játszik, és még TD-t is vitt, hát ez priceless!
Tényleg Staffordnak nem szóltak meccs elején, hogy ők játszanak fehérben, ennyi eladott labdát!mondjuk volt nyomás rendesen.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gabe Carimi-vel mi a helyzet?
Most van időm statokat böngészgetni, és látom, hogy az első 2 meccsen kezdett, azóta semmi.
Sérülés, vagy ergya, vagy egyéb?Sobri Jóska
kiugrott a térdkalácsa

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Gabe Carimi-vel mi a helyzet?
Most van időm statokat böngészgetni, és látom, hogy az első 2 meccsen kezdett, azóta semmi.
Sérülés, vagy ergya, vagy egyéb?

több mint 13 éve
Nem tudom mit izgultok, országos 1-es lesz ez a Soldier-en. Forte vs runD, Peppers vs Dombrowski és már vége is.szaba
elfelejted hogy valahogy amikor nagyon kell a regular season vége felé mindig feltámadtok és most ugye nektek nagyon kell a W...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Nem tudom mit izgultok, országos 1-es lesz ez a Soldier-en. Forte vs runD, Peppers vs Dombrowski és már vége is.
több mint 13 éve
asszem ez egy W volt, ellenünk ünnepelték az 5-0át a MNF-on, ennyi kijárt 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A Chargers meccs pedig zakó.füligjimmy
Nemá jimmy 😀 Tekintve hogy Rivers micsoda fenegyerek idén, ott is előfordulhat egy pickparádé.Delete
A zakót sztem (tudom h nem) nekünk értette 😛szaba
jimmy kezdheted a voodoot...

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
A Chargers meccs pedig zakó.füligjimmy
Nemá jimmy 😀 Tekintve hogy Rivers micsoda fenegyerek idén, ott is előfordulhat egy pickparádé.Delete
A zakót sztem (tudom h nem) nekünk értette 😛