Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Update-Most-people-still-hate-Michael-Vick?urn=nfl-wp11407full kamu, hogy Ward nincs a top10ben sem
Cutler az 5. legutáltabb játékos... LOLDelete
több mint 13 éve
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Update-Most-people-still-hate-Michael-Vick?urn=nfl-wp11407"Cutler's the most puzzling name on the list to me. As far as I can tell, he's the fifth-most disliked player in the league because of the look on his face. He might look aloof and arrogant, but he certainly doesn't play that way. He doesn't shy away from contact, he takes a beating and keeps getting up, and he doesn't show up receivers who don't make plays they should make (and he is certainly provided that opportunity often)."
Cutler az 5. legutáltabb játékos... LOLDelete
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Sanzikát ne szidjátok, a Lions ellen lesz 2 TD elkapása, figyeljétek csak meg! 😊Most pedig megnézem még egyszer a meccset, most már figyelve az apróságokra is, amik élőben az izgalomtól, azért nem annyira észrevehetőek.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Favre és Rice játéka azon a jó kis MNFen 4. downra volt 22vel a vége előtt, ami ost így hirtelen eszembe jut. Aztán 08ban, igaz az nem TD lett, de a Falconsnak 11 sec ideje volt és elért egy FG távig. Az égő volt. Amúgy jah.Erre mondom azt, hogy bízz a védelemben. Tavaly is lehetett, talán most már idén is lehet. FG előtt Cutlerre rátolta Babin Spaethet, pedig azt hiszem Hurd volt az, aki egy rövid quick slantet routen volt és verte is az emberét, abból sima TD lett volna. De zsebre raktuk a 3at. Az uccsó drivenál meg ugye futni kell... Élénken élnek bennem azok a képek, mikor hasonló szituknál sorban -2, -1, incomplete pass játékok voltak, pedig egy nyamvadt 1st down kellett volna. Ma 4,4,1. Nézzük pozitívan. Utána Podlesh kilőtte, maradt 3 sec. Az alatt meg nem tudsz csinálni semmit.tüsi91Ja, az nekem is feltűnt, szerintem is Hurd volt töküresen. Mondjuk én mindig elcseszett blokkolási sémának tartom azt, amikot a red zone-ban egy DE ellen egy TE van egy az egyben. Meg a wildcat és az end around amitől még falramászok.
A védelem meg végre azt játssza, amit tud, hamár ennyi lóvé és draftcetli van beleölve. Ha 4 perccel a vége előtt TD kell, az majdhogynem lehetetlen a Bears D ellen. 😀 Még a botrányos években se emlékszek ilyenekre.füligjimmy
több mint 13 éve
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Update-Most-people-still-hate-Michael-Vick?urn=nfl-wp11407Cutler az 5. legutáltabb játékos... LOL
több mint 13 éve
Erre mondom azt, hogy bízz a védelemben. Tavaly is lehetett, talán most már idén is lehet. FG előtt Cutlerre rátolta Babin Spaethet, pedig azt hiszem Hurd volt az, aki egy rövid quick slantet routen volt és verte is az emberét, abból sima TD lett volna. De zsebre raktuk a 3at. Az uccsó drivenál meg ugye futni kell... Élénken élnek bennem azok a képek, mikor hasonló szituknál sorban -2, -1, incomplete pass játékok voltak, pedig egy nyamvadt 1st down kellett volna. Ma 4,4,1. Nézzük pozitívan. Utána Podlesh kilőtte, maradt 3 sec. Az alatt meg nem tudsz csinálni semmit.tüsi91Ja, az nekem is feltűnt, szerintem is Hurd volt töküresen. Mondjuk én mindig elcseszett blokkolási sémának tartom azt, amikot a red zone-ban egy DE ellen egy TE van egy az egyben. Meg a wildcat és az end around amitől még falramászok.
A védelem meg végre azt játssza, amit tud, hamár ennyi lóvé és draftcetli van beleölve. Ha 4 perccel a vége előtt TD kell, az majdhogynem lehetetlen a Bears D ellen. 😀 Még a botrányos években se emlékszek ilyenekre.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Erre mondom azt, hogy bízz a védelemben. Tavaly is lehetett, talán most már idén is lehet. FG előtt Cutlerre rátolta Babin Spaethet, pedig azt hiszem Hurd volt az, aki egy rövid quick slantet routen volt és verte is az emberét, abból sima TD lett volna. De zsebre raktuk a 3at. Az uccsó drivenál meg ugye futni kell... Élénken élnek bennem azok a képek, mikor hasonló szituknál sorban -2, -1, incomplete pass játékok voltak, pedig egy nyamvadt 1st down kellett volna. Ma 4,4,1. Nézzük pozitívan. Utána Podlesh kilőtte, maradt 3 sec. Az alatt meg nem tudsz csinálni semmit....tüsi91+1 ahogy fentebb írtam én is kb erre a következtetésre jutottam, viszont nem tudom hogyan vélekedsz az utolsó 2 driveról (egyik fg td helyett, a másiknál csak a first down hiányzott a térdeléshez, szerencsére nem maradt idő). Ezek azért élőben elég idegtépőek, én személy szerint eléggé ideges voltam...... Egy Lions ellen ez nem biztos, hogy belefér.csi77
több mint 13 éve
Most jövök én, a fikázó. Erre a meccsre mondhatjuk, hogy iram volt, színvonal nem annyira. A támadófaltól nem voltam elájulva, produkáltak egy átlagos teljesítményt, a béka segge alól nézve persze elképesztő magasra törtek. Garza nem játszott jól, legalább 4 pressure érkezett róla. Nagyon reménykedtem, hogy jövőre Spencer átveszi a helyét, és egy új G-vel stabilizáljuk a fal közepét. Mondjuk ez még mindig nem egy istentelenül nagy lóvé nfl szinten. A playbook felét ismét ki kellett dobni az ablakon, mert nincs védőfal, akit egy az egyben meg tudnak tartani, mindig jönnie kell a besegítésnek (Clutts és Spaeth jó igazolás volt), és általában 3, és quick 5 passzokon kívűl nem tudnak időt adni semmire. Cutler teljesítménye se volt egy kiváló kvóterbekking, főleg a meccs közepén dobálta a rigókat, de a nyomást jól elkerülte, a végén jó volt. Barber nagyot zúzott, Forte ismét hozta a yardokat, két labdavesztés, na bumm. 150+ futott yard, akárki ellen aláírom. Az elkapókról annyit, hogy Hester nem az (ha nem lenne ekkora returner, a ligában se lenne), RW a pálya kellős közepén tud elkapni, máshol nem (biztos zavarja a vonal), Knox meccsekre el tud tűnni (őt gyakrabban kellene játékba hozni), Bennett végre annyit van játékban, amennyit kell (péj dö men!!). Hurd ST (és semmi más, pedig egy kétméteres villámgyors cula), Sanzi alig van a pályán, mert egyszerűen nem tud a csapat felállni 3, pláne 4 elkapóval (ennyit a támadófalról), abból a minimális lehetőségből ha ennyit tud kihozni, akkor jövőre viszlát (minden meccsen elejt egy fontos labdát, azért ez túl sok a jóból). De mindenki kőkeményen odateszi magát, és ezt Turner alatt elképesztően hiányoltuk. Martz végre felismerni (????), hogy mi a keret erőssége. Tice is elég jól feledzette a srácokat, ennyit tudnak, de azt legalább úgy néz ki, immár üzembiztosan. Marinelli nem tudom, miért nem tud ilyen fasza gameplant összetákolni minden hétre, ezt öröm volt nézni. A védőfaltől még mindig többet várok, főleg a kiegésztő meberektől (azaz Peppersen kívűl mindenki). Briggs és Lach a nevükhez méltóan kezdtek el játszani. Conte/Wright még zöldfülü, nem rajtuk múlott, hogy nem szerzett az Eagles még 100 yardot.
Meg kell verni a Lionst, az AFC West ellen kell minimum 3-1. Nem lehetetlen küldetés, egészséges a csapat (le is kell kopogni), végre minden elkezdett klappolni. A Falcons ellen benyögtem, hogy a Bears egy Top10 csapat, kellemesen rámcáfoltak. Úgyhogy most nem mondom.
Matthew Stafford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Off: csi77 de jó hogy frissítetted az avatarod. Az a 2009-es Cutler kép valami borzalmasan sikerült róla. Rossz volt ránézni is 😂DeleteA poén az, hogy nem én frissítettem, legalábbis nem szándékosan.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Off: csi77 de jó hogy frissítetted az avatarod. Az a 2009-es Cutler kép valami borzalmasan sikerült róla. Rossz volt ránézni is 😂
több mint 13 éve
Bennett az egyik legunderratedebb receiver a ligában. 5ször kereste Cutler 5 elkapás, 90 yard, TD. Volt könnyű elkapás, volt nehezebb, ami után kibrusztolt még vagy 10 yardot. Volt olyan elkapás, ami bárki másnál drop, a TD főleg Cutler dícsérete, mert a labda tökéletes volt, persze lekell húzni, de az komoly hiba lett volna, ha nincs meg. Hester elkapóként nagyon tré, nem értem minek erőltetik, biztos vagyok benne, hogy a felé dobott labdák 50%ából nincs elkapás, amiből 25% drop. Knox nem rossz, de ő se segíti Cutlert túl hatékonyan, RW meg a Cowboysban dropirály volt, itt is csinálja rendesen, de legalább van egy fizikális, magas WRünk. Sanzi teljesen korrekt teljesítményt nyújt eddig. Jóval nagyobb szerepet kapott bennett sérülése után, és végül is nagy panasz nem lehet rá. Bennett az első évében 7(!) offense snapnél volt fenn, a 2. évében is főleg azért láthattuk sokat, mert Cutler nagyon bízott benne, tavaly is előrelépett, idén meg jött az a fránya hit. Mindenesetre ma oroszlán részt vállalt a győzelemben.+1 ahogy fentebb írtam én is kb erre a következtetésre jutottam, viszont nem tudom hogyan vélekedsz az utolsó 2 driveról (egyik fg td helyett, a másiknál csak a first down hiányzott a térdeléshez, szerencsére nem maradt idő). Ezek azért élőben elég idegtépőek, én személy szerint eléggé ideges voltam...... Egy Lions ellen ez nem biztos, hogy belefér.
Érzek némi összefüggést Cutler teljesítménye és a között, hogy nem csapták meg minden 3. dropbacknél. Az OL korrekt melót csinált, amiben jók, azt maximálisan kihasználják, pass protban igaz extra embert kell tartani, de legalább a 4 man rush ellen nincs gond. Cutlernek volt ideje bőven, nagyon okosan játszott, 1 homály passza volt, amit Asomougha könnyedén megfoghatott volna. Ez mindig benne lesz Jayben, de ma jobbnál-jobb megoldások jellemezték. Fortet elérte a végzet, 2 fumble formájában, benne van. Barber hozza azt, amiért sztem idehozták.
A defense jó munkát végzett hellyel-közzel. 1-2 komolyabb hiba be-be csúszott, és talán sokszor túl pörögték, emiatt voltak azok, hogy McCoy kis testcselére elmentek gyufáért. Főleg a 3. negyed elején. A DL tavaly jobban játszott, Peppers az utolsó centet is megéri, nem tudom hogy a rákba lehet őt majd pótolni, ha abbahagyja. Briggs a TDben azért benne volt, ettől független ha minden meccsen ezt a szintet hozná, megérteném mire veri magát. A secondary is teljesen rendben volt.
Gould 3/3, labdaszerzés. Az ST megint hozzátett. Annak örültem, hogy megemlítették legalább Toub nevét, méltatlanul kevés figyelmet kap.
S nem utolsó sorban grat Márknak a közvetítésért. Amikor megláttam, hogy ő van megnyugodtam és élvezetes volt. Hétvégén jöjjön, aminek jönnie kell.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Bennett az egyik legunderratedebb receiver a ligában. 5ször kereste Cutler 5 elkapás, 90 yard, TD. Volt könnyű elkapás, volt nehezebb, ami után kibrusztolt még vagy 10 yardot. Volt olyan elkapás, ami bárki másnál drop, a TD főleg Cutler dícsérete, mert a labda tökéletes volt, persze lekell húzni, de az komoly hiba lett volna, ha nincs meg. Hester elkapóként nagyon tré, nem értem minek erőltetik, biztos vagyok benne, hogy a felé dobott labdák 50%ából nincs elkapás, amiből 25% drop. Knox nem rossz, de ő se segíti Cutlert túl hatékonyan, RW meg a Cowboysban dropirály volt, itt is csinálja rendesen, de legalább van egy fizikális, magas WRünk. Sanzi teljesen korrekt teljesítményt nyújt eddig. Jóval nagyobb szerepet kapott bennett sérülése után, és végül is nagy panasz nem lehet rá. Bennett az első évében 7(!) offense snapnél volt fenn, a 2. évében is főleg azért láthattuk sokat, mert Cutler nagyon bízott benne, tavaly is előrelépett, idén meg jött az a fránya hit. Mindenesetre ma oroszlán részt vállalt a győzelemben.Érzek némi összefüggést Cutler teljesítménye és a között, hogy nem csapták meg minden 3. dropbacknél. Az OL korrekt melót csinált, amiben jók, azt maximálisan kihasználják, pass protban igaz extra embert kell tartani, de legalább a 4 man rush ellen nincs gond. Cutlernek volt ideje bőven, nagyon okosan játszott, 1 homály passza volt, amit Asomougha könnyedén megfoghatott volna. Ez mindig benne lesz Jayben, de ma jobbnál-jobb megoldások jellemezték. Fortet elérte a végzet, 2 fumble formájában, benne van. Barber hozza azt, amiért sztem idehozták.
A defense jó munkát végzett hellyel-közzel. 1-2 komolyabb hiba be-be csúszott, és talán sokszor túl pörögték, emiatt voltak azok, hogy McCoy kis testcselére elmentek gyufáért. Főleg a 3. negyed elején. A DL tavaly jobban játszott, Peppers az utolsó centet is megéri, nem tudom hogy a rákba lehet őt majd pótolni, ha abbahagyja. Briggs a TDben azért benne volt, ettől független ha minden meccsen ezt a szintet hozná, megérteném mire veri magát. A secondary is teljesen rendben volt.
Gould 3/3, labdaszerzés. Az ST megint hozzátett. Annak örültem, hogy megemlítették legalább Toub nevét, méltatlanul kevés figyelmet kap.
S nem utolsó sorban grat Márknak a közvetítésért. Amikor megláttam, hogy ő van megnyugodtam és élvezetes volt. Hétvégén jöjjön, aminek jönnie kell.
több mint 13 éve
Gratula a csapatnak, hajnalban bevették Phillyt, jó volt nézni! 😊 Vasárnap pedig verni kell a Lionst, és teljesen nyílt lesz a WC esélyünk.GO BEARS!
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Azt hittem nehezebb lesz, túl sokat lógtok ti is a twitteren 😀Igen Hanie az, és Jay rakta fel, csak gondoltam megosztom hátha valaki nem látta, eszembe jutott a Sanzi-Jay-Hanie barátság hsz.el kapcsolatban 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Garza kapott is egy 2 éves új szerződést, mert szezon után lejárt volna neki.Höri
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
A hangulatom fenomenális még most délután is, engedjétek hát meg ezt a kis Off-ot is.Hanie nem?😊Vmelyik srác rakta fel twitterre ha jól emlékszem,lehet Jay...
Tipp, ki van a képen? 😊 Nagyon érdekelte London úgy látom 😀
kovi470
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
kovi470
1 343
A hangulatom fenomenális még most délután is, engedjétek hát meg ezt a kis Off-ot is.Tipp, ki van a képen? 😊 Nagyon érdekelte London úgy látom 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Sanzival kapcsolatban,ahhoz képest amit eddig mutatott,undrafted free agentként eddig még ha volt is azért neve,le a kalappal,nekem abszolut 1ik kedvenc lett,a gond most h ő is a slotban jó ahova ugye most visszajött Bennett,a Vandy conenction meg azért még erősebb mint a Jay-Sanzi...bár ahogy olvastam Jay magával viszi Sanzit mindenhova,Hanie mellett vele lóg sokat,ami azért sokat elmond mennyire bízik benne,csak jót mondott róla mindig.Azért amikor a 2. negyed végén Sanzenbacher nem tudta elkapni Cutler passzát, hát anyáztam rendesen.Kap egy halálpontos passzt és képtelen megfogni, lehet túl gyorsan vagy túl erősen jött szegénynek...ráadásul a következő passzból lett a Forte fumble.aztecSanzi védelmében, direkt figyeltem hány playben van fent, és hát kb. semennyiben. Talán az volt az első elkapási lehetősége, azért annyira szvsz nem könnyű fél meccs után beállva rögtön teljesíteni (ez egyébként az NFL játékosokban számomra lenyűgöző. Soccerben általában kell idő egy cserének, hogy beleszokjon a ritmusba, itt meg sokkal nagyobb ritmusnál is ha beraknak azonnal kell 100%-on pörögni...). Szóval kétségkívül nagy hiba volt, de azért ne legyetek kemények vele, fiatal még 😀
Btw grat a csapatnak, amellett hogy Vick fan vagyok, élvezet volt nézni, hogy mennyire megbénítják. Nem tudom milyen lett végül a statja, de hát semmit nem tudott kezdeni. És tényleg amit Ricsiék is mondtak a meccs első felében, nagyon komoly iramot diktált a védelem (Briggset nem futja le Vick WTF?!?) és nagy szó, hogy bírták is. Szeretem az ilyen csapatokat, amik ha nem is a legjobb csapatok, de azért nagy dolgokat tudnak csinálni 😊 GO Bears! 😊fetomy
Örülök h Bennett visszajött de sajnálom kicsit igy h kevesebbet lesz fent,mondjuk kérdés Hester sérülése,Martz szerint mindenhol jó edzéseken Sanzi,kérdés h ezt komolyan is gonodolta e és be is vetjük.Eddig 19 receptionből 3 td...
Én nagyon remélem h sokáig lesz Bears Receiver.
több mint 13 éve
Sziasztok! Végül csak sikerült élőben megnéznem a meccset és nem bántam meg! Bár szívbetegeknek receptnek biztos nem írják fel! 😊 Pár gondolat a meccsről, a csapatról.
Cutler a jobbik arcát mutatta a meccs nagyobbik részében és végre igazi vezéregyéniségként viselkedett több drive-ban is. Bennett elkapásai hoztak fényt az éjszakában, legtöbbször kiélezett helyzetben sikerült megfogni a lasztit. Forte újra nagyot játszott, különösen az első driveban (52 yard) , aztán a két fumble sokat rontott a megítélésén. Az elsőnél 2 perccel a félidő vége előtt, 10-0-nál mi a bánatért kellett háromszor passzolni, amikor addig mentek a futások?? :o Ez nem menti fel Fortét, ráadásul nem sokkal később a Philly szerencsére visszadta a kölcsönt, bár bírói segítség nélkül nem lett volna Td, csak Fg.
A védelem viszonylag a helyén volt, elég Vick teljesítményét nézni 213 y 0td, 1 int, 34 y futás. A második félidő elején azonban a td drive-jukat meg lehetett volna állítani, ott egy kicsit mérges voltam rájuk.
Aztán jött a második fumbli, ott egy kicsit tele volt a gatya mindenkinél, nem találták a ritmust.
Na de ezután Cutler rohadt nagyot játszott, a defense is magára talált, szerencse is velünk volt egy kicsit (fake punt). Mondjuk megspórolhattak volna nekünk egy kis izgalmat, ha az utolsó nagy drive-ból td születik, de mindegy... 😊
Összességében régen láttam ilyen magabiztos Cutlert, a végére minden a helyére került és rohadt fontos győzelmet arattunk.
Nem tudom, hogy ez mire lesz elég a Lions ellen, de ezt az 5-3-at pár hete simán aláírtuk volna, nem?
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Azért amikor a 2. negyed végén Sanzenbacher nem tudta elkapni Cutler passzát, hát anyáztam rendesen.Kap egy halálpontos passzt és képtelen megfogni, lehet túl gyorsan vagy túl erősen jött szegénynek...ráadásul a következő passzból lett a Forte fumble.aztecSanzi védelmében, direkt figyeltem hány playben van fent, és hát kb. semennyiben. Talán az volt az első elkapási lehetősége, azért annyira szvsz nem könnyű fél meccs után beállva rögtön teljesíteni (ez egyébként az NFL játékosokban számomra lenyűgöző. Soccerben általában kell idő egy cserének, hogy beleszokjon a ritmusba, itt meg sokkal nagyobb ritmusnál is ha beraknak azonnal kell 100%-on pörögni...). Szóval kétségkívül nagy hiba volt, de azért ne legyetek kemények vele, fiatal még 😀
Btw grat a csapatnak, amellett hogy Vick fan vagyok, élvezet volt nézni, hogy mennyire megbénítják. Nem tudom milyen lett végül a statja, de hát semmit nem tudott kezdeni. És tényleg amit Ricsiék is mondtak a meccs első felében, nagyon komoly iramot diktált a védelem (Briggset nem futja le Vick WTF?!?) és nagy szó, hogy bírták is. Szeretem az ilyen csapatokat, amik ha nem is a legjobb csapatok, de azért nagy dolgokat tudnak csinálni 😊 GO Bears! 😊
több mint 13 éve
Garza kapott is egy 2 éves új szerződést, mert szezon után lejárt volna neki.Höri$6.55 millió, $2.6 millió garantálttal.
több mint 13 éve
Garza kapott is egy 2 éves új szerződést, mert szezon után lejárt volna neki.
több mint 13 éve
faszt,jővőre nézhetnénk már együtt😀Jól látom, meccset nyert a csapat a 4. negyedben? Mióta Cutler itt van, volt egy OT siker a Vikings ellen, aztán szerintem annyi. Amúgy ha megvan az előny arra ráülünk, aztán lecsorog a meccs, de hátrányból fordítanásra nem emlékszek. Nem egy fourth quarter hero JC, ezért se tartják túl sokra (és ebben van igazság). Szegény szakértők, pedig egyöntetűen milyen szépen megszakértették. A Lions elleni győzelem nagyon kell, de előbb a Chargers.Ismerve a mi utolsó negyedbeli teljesítményeinket ebben semmi meglepő sincs.
Philip Riversfüligjimmy
Megérdemelt volt a Bears győzelem.Vmiért megremegünk ellenetek.Remélem jövőre elkerülünk titeket már. 😊Greengo
több mint 13 éve
WWW! ennél jobb kedvre már csak az deríthetne, ha a Lions fejét is lenyomnánk a víz alá 😊 Egyébként jól látom, hogy Cutler sokkal inkább koncentráltan játszik, mnint tavaly? Mindenesetre reményt keltően fejlődünk.Gabeznem verik 7/24ben
és a 0 INT és (ha jól emlékszem) 0 sack azért sokat mondó adat bárki ellen játszunk is a ligában.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Azért amikor a 2. negyed végén Sanzenbacher nem tudta elkapni Cutler passzát, hát anyáztam rendesen.Kap egy halálpontos passzt és képtelen megfogni, lehet túl gyorsan vagy túl erősen jött szegénynek...ráadásul a következő passzból lett a Forte fumble.aztechát az Benny Hill jelenet volt... De nálam az összes többi WR Bennett-et kivéve kritikán aluli volt, Williams-t is 50 yardos passznál hason dobja Cutler és a noob nem tudja elkapni :/
hosszú távon nagyon nem lesz ez így jó de a mai napot semmi sem árnyékolhatja be 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal