Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
10 órája
Nekem tetszett, amit láttam. A D feljebb jött a béka segge alól, sokan csináltak nagy játékokat, megitták a vért. Mást nem is szeretnék.Jaja, ugyanez. A D szerencsére mutat életjeleket, az O pedig ennél csak jobb lehet. A Tampa elvileg egy erős középcsapat kell, hogy legyen, úgyhogy még azt sem mondhatjuk, hogy az ellenfél miatt nagyon lefelé kellene súlyozni a látottakat. Kezdésnek jó volt ez.
Az O eléggé rozsdás még, de ezt megszoktuk. Ja’marr halvány volt, ez se marad így.
SirPub
Meyerst imádom. Hihetetlen mozgása van a faszinak. Remélem csinálunk rá még játékokat.
Allból láttunk keveset. Sample helyett inkább rá kellene dobálni, ha mindenképp a blokkoló TEt akarjuk meglőni 2-3 labdával.
Howell nagyon sokszor verte meg az emberét. Pedig ez a Wirfs-Goedeke páros bőven a jobb trackle duókhoz tartozik. Szóval biztató volt ő is.
Alegmeglepőbb persze Carter volt. Oké, hogy minden negyedikre elmegy tök vakon, de kb ugyanennyiszer csinált nagy játékokat is. Ő nagyon sokat lépett előre.
Davis is jó volt, Cook pedig mint egy falat kenyér, úgy kellett nekünk. HA hozzáadjuk a Lawrence, Mafe, Allen hármast is, elmondhatjuk, hogy az újak sokat adtak a Dhez. Működni látszik a koncepció.
A másik serpenyőben Chase van elsősorban. Gondolom sérült, mert nagyon könnyen adta meg magát. Knight még mindig el van veszve és Battlenek sem volt jó meccse.
Volt bőven under center is, nem kamu, hogy Joe rászánta magát. A meleg helyzeteknél viszont nem hajolt be. Mondjuk 3. és soknál amúgy is tök felesleges lenne, úgyis mindeki tudja mi jön.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
10 órája
Bocs, én nem vettem észre 😕alul a táblázaton belül, munkalap sávon van egy külön 'fül'a mostani meccsre, külön kérdésekkel, és majd minden egyes meccsnek lesznek külön kérdéseine felejtsétek el hogy a tippeldében TB meccsre (és majd minden egyes meccsre) külön munkalap van!!! eddig csak én töltöttem ki!!!Hol mi?
HOW DEY!
Rush
meme
szoval első fül maga a tippelde 26, és mellette a 'week1 vs tb'
sajna csak én töltöttem ki 😕
Gondoltam heti plusz pár kérdés még játékosabb, izgalmasabb lehet, de ha nem akarjátok akkor kivehetem, vaaagy megtartom csak magamnak 😀
Rush
15 órája
Nekem tetszett, amit láttam. A D feljebb jött a béka segge alól, sokan csináltak nagy játékokat, megitták a vért. Mást nem is szeretnék.Az O eléggé rozsdás még, de ezt megszoktuk. Ja’marr halvány volt, ez se marad így.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
23 órája
Félidőben csaltam 😂🤣alul a táblázaton belül, munkalap sávon van egy külön 'fül'a mostani meccsre, külön kérdésekkel, és majd minden egyes meccsnek lesznek külön kérdéseine felejtsétek el hogy a tippeldében TB meccsre (és majd minden egyes meccsre) külön munkalap van!!! eddig csak én töltöttem ki!!!Hol mi?
HOW DEY!
Rush
meme
Gondoltam heti plusz pár kérdés még játékosabb, izgalmasabb lehet, de ha nem akarjátok akkor kivehetem, vaaagy megtartom csak magamnak 😀
Rush
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
23 órája
alul a táblázaton belül, munkalap sávon van egy külön 'fül'a mostani meccsre, külön kérdésekkel, és majd minden egyes meccsnek lesznek külön kérdéseine felejtsétek el hogy a tippeldében TB meccsre (és majd minden egyes meccsre) külön munkalap van!!! eddig csak én töltöttem ki!!!Hol mi?
HOW DEY!
Rush
meme
1 napja
ne felejtsétek el hogy a tippeldében TB meccsre (és majd minden egyes meccsre) külön munkalap van!!! eddig csak én töltöttem ki!!!Hol mi?
HOW DEY!
Rush
1 napja
ne felejtsétek el hogy a tippeldében TB meccsre (és majd minden egyes meccsre) külön munkalap van!!! eddig csak én töltöttem ki!!!HOW DEY!
Szerkesztette: Rush
2 napja
megcsináltam az idei Tippeldétkis változtatással, első munkalapon az egész év összegezve és a többin majd heti bontással minden egyes forduló saját kérdésekkel. így bármikor bárki tud szavazni.
3 napja
Hűha srácok! Az év eleji tippelde a szezonra elmaradt.... Vagy csak az én figyelmem kerűlte el?gyorsan összedobhatok egyet a tavalyi alapján ha van rá igény, de még a tavalyit se zártuk le/beszéltük meg 😀
meme
írtam anno, hogy szavazzuk meg az egyéni dijazottakat, de annyiban is maradt.
3 napja
Hűha srácok! Az év eleji tippelde a szezonra elmaradt.... Vagy csak az én figyelmem kerűlte el?
12 napja
Hudson és Josh Johnson is ment a PSbe. Ennél jobb hír, hogy a volt Colts kezdő OT, Blake Freeland is aláírt. Ő egész használhatónak tűnik.De ennél nagyságrendekkel fontosabb, hogy Chase limitált lesz végig a héten. Meh...
13 napja
Emlékezzünk meg a keretszűkítésről. A legmeglepőbb talán az volt, hogy Daijahn Anthony bukott PJ Juice-szal szemben, illetve csak 6 WRt tartottunk rosteren, ezért Charlie Jones és Tinsley nem fért be. Várható volt, hogy Meyers és KeShawn Will előttük vannak. Meyersre baromi kíváncsi leszek. Nagyon ígéretes, amit mutatott. Főleg a fejlődése. Ehhez hozzátéve Young villanásait, lesz melója a hawaii románunknak, hogy megtartsa a szerepét. Fasza a WR szobánk. Talán amióta nézem, most a legmélyebb. Az OLben Rivers, Foster és Bayer került be a 3 picit billegő helyre, illetve Hintont kaptuk fel az Eagles waiverről (Hudsont dobtuk miatta). Úgy tűnik a mi stábunkat jobban meggyőzte az utolsó pre meccsen és a közös edzéseken, mint a sajátját. De addig jó, amíg az ő tudásukról nem kell komolyabb tapasztalatokat gyűjtenünk.
A nevesebb cutoltak: Josh Johnson, Cody Ford, Heyward, Foskey (pedig ő jó volt a pre meccseken) és a tavaly draftolt Jackson.
Brian Parker és JaSir Taylor került visszatérős IR-re.
PSbe Foskeyt és Gill-Harrist vissza tudtuk hozni, Tinsleyt és Jonest is vissza akarjuk, ha minden igaz, de nekik simán lehetnek kérőik. Pletyó volt, hogy próbáltuk elhozni Kaleb Johnsont a Vasas waiverről, de ha nagyon akartuk volna akkor most nálunk lenne, mert sorrendben a GB messze mögöttünk volt, mégis ott landolt. De nyilván ebben szerepet játszhatott a játékos igénye is. Dotsont meg állítólag nem is akartuk, mert olyan zseni a két másodévesünk a pálya közepén. Legyen így.
Szóval ennyi történt az alvégen. Jöhet a szezon!
19 napja
Kb. 1 órával az eset után már jöttek a hírek, hogy semmi komoly. Akár tovább is tudott volna edzeni.
19 napja
Ja’Marr Chase on the radio with @tony_pike15 and @MoEgger @espn1530 said he’s good and said it was a little “hyperextension”Bengals.com-on is ezt írják, vissza akart menni edzeni. Az orvosok mondták, hogy no-no!
Said he could have kept going if he needed
KeyG
Huhhhhhh…..
19 napja
A grill még csak-csak. De ki tud annyi sört venni? 😨😃Gondolom ritkán rendezel nekik grillpartyt 😊Bengals releasing OL Cody Ford. (via Mike Garafolo)Ideje volt. Csak a közeli ismerőseim között minimum három ember van, aki veri a 300 fontot és kb ugyan ennyit hozzá tudott volna tenni a mindenkori QB megvédéséhez. Annyiért meg pláne 😀
KeyG
Pici túlzással…
SirPub
somoskovig
19 napja
Ja’Marr Chase on the radio with @tony_pike15 and @MoEgger @espn1530 said he’s good and said it was a little “hyperextension” Said he could have kept going if he needed
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 napja
ACL így tippre.
19 napja
Sima útvonal futásnál, egy felugrásba lesérülni elég para. Nem nézett ki jól ahogy levánszorgott a pályáról. Ezután Higgins is levette a szerkót és kiállt az edzésből. 😱
19 napja
Chase bal térd, ne nézzetek meg a videót, az a baj bármi lehet.Saját lábán ment le a pályáról, ott azt írják nem volt semmilyen limp.
KeyG
19 napja
Chase bal térd, ne nézzetek meg a videót, az a baj bármi lehet.
20 napja
Gondolom ritkán rendezel nekik grillpartyt 😊Bengals releasing OL Cody Ford. (via Mike Garafolo)Ideje volt. Csak a közeli ismerőseim között minimum három ember van, aki veri a 300 fontot és kb ugyan ennyit hozzá tudott volna tenni a mindenkori QB megvédéséhez. Annyiért meg pláne 😀
KeyG
Pici túlzással…
SirPub
20 napja
Bengals releasing OL Cody Ford. (via Mike Garafolo)Ideje volt. Csak a közeli ismerőseim között minimum három ember van, aki veri a 300 fontot és kb ugyan ennyit hozzá tudott volna tenni a mindenkori QB megvédéséhez. Annyiért meg pláne 😀
KeyG
Pici túlzással…
21 napja
Bengals releasing OL Cody Ford. (via Mike Garafolo)
1 hónapja
Sziasztok, van egy eladó narancssárga Ocho Cinco mezem amit szívem szerint itt passzolnék el valakinek mert akkor tudom hogy jó helyre kerül!szia,
Reebok, eredeti, 48-as méret, szuper állapotú, párszor hordtam meccsnézéshez.
Irányár 8000 forint ami alkudható vagy licitálható. Nem tudom hogy kell saját fotót hozzáadni itt úgyhogy betettem egy ebayes képet hogy kb erről lenne szó és akit érdekel küldök képeket.
- helyileg Budapesten a 14 kerületben van kb Zugló vasútállomásnál
85
ha megvan még, megveszem! köszi