Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
3 órája
Nekem az tűnt fel, hogy utána ünnepelt és amikor jött a zászló, akkor széttárta a kezét értetlenül, hogy mi volt ebben (a két) esetben a szabálytalan.
4 órája
Igen, Pont az jutott nekem is eszembe. Burfict egy közutálatnak örvendő őidióta volt, akit aztán ki is vetett a liga magából. Miller lazán és büszkén folytatja majd.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
5 órája
Egy full kiszolgáltatott játékost fejelt sisakkal telibe. Látta, hogy épp megreccsntik a nyakát a facemask-kal, azt is látta, hogy mögötte már repül a záaszló, azaz vége a játéknak. ezután telibeverni valakit akkora türhőség, hogy igen. valóban én sem kívánok sérülést senkinek, csak az ilyen gyökereknek.olyan V. Burfict-es megmozdulás volt. Utoljára tőle láttam ezt a Steelers ellen. Se az egyik, se a másik nem való pályára.
Szerencsétlen Chase épp rántja vissza a fejét a kitekert helyzetből, amikor nem is perifériából, hanem teljesen a látómezején kívülről jön az ütés úgy, hogy a két mozgási energia még össze is adódik. És Miller pontosan tudta, hogy Chase az. Egy halvány pipllanatig sem látszódik, hogy visszafogná áa mozgását. Annyi energiát akart beletenni, amennyit tudott. Akkorát akart pusztítani, amekkorát csak lehet. Baszott ez mindenre. Tudta, hogy sérülést fog okozni. Ilyen embernek nincs helye a pályán. De biztos nagyon fog fájni neki az 50ezer dolláros bünti.
nasheem
Mielőbbi jobbulást Chase-nek
6 órája
Egy full kiszolgáltatott játékost fejelt sisakkal telibe. Látta, hogy épp megreccsntik a nyakát a facemask-kal, azt is látta, hogy mögötte már repül a záaszló, azaz vége a játéknak. ezután telibeverni valakit akkora türhőség, hogy igen. valóban én sem kívánok sérülést senkinek, csak az ilyen gyökereknek. Szerencsétlen Chase épp rántja vissza a fejét a kitekert helyzetből, amikor nem is perifériából, hanem teljesen a látómezején kívülről jön az ütés úgy, hogy a két mozgási energia még össze is adódik. És Miller pontosan tudta, hogy Chase az. Egy halvány pipllanatig sem látszódik, hogy visszafogná áa mozgását. Annyi energiát akart beletenni, amennyit tudott. Akkorát akart pusztítani, amekkorát csak lehet. Baszott ez mindenre. Tudta, hogy sérülést fog okozni. Ilyen embernek nincs helye a pályán. De biztos nagyon fog fájni neki az 50ezer dolláros bünti.
6 órája
Sérülést nem kívánok senkinek, de valóban alattomosnak tűnt.Ettől függetlenül ismét csak magunkat hibáztathatjuk.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
18 órája
Szopacs.De legalább őszintén tudok majd szurkolni annak, ez a faszparaszt Miller mihamarabb összeszedjen egy karrier ending gerincsérülés. Ritka gyökér egy fejes volt. Totál kiszámított, tudatos.
18 órája
Na csak majdnem visszajöttetek a végén. Chasenek remélebb nem lesz nagyobb baja.Sok sikert a szezon további részében!
1 napja
KöszönömSrácok! Hol lehet lemondani a 7 napos free dazn előfizut? Mi a módja?Belépsz gépen-Nekem G betű van jobb felső sarokba neked nem tudom milyen a nevedből- Manage account-Átrak egy oldalra a fiókod adatai vannak - Cancel subrisciption
meme
KeyG
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
1 napja
Srácok! Hol lehet lemondani a 7 napos free dazn előfizut? Mi a módja?Belépsz gépen-Nekem G betű van jobb felső sarokba neked nem tudom milyen a nevedből- Manage account-Átrak egy oldalra a fiókod adatai vannak - Cancel subrisciption
meme
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Srácok! Hol lehet lemondani a 7 napos free dazn előfizut? Mi a módja?
2 napja
Na és hétvégén mi lesz? Treworka még nem nyert ellenünk, 0/3 neki eddig (az egyik meccset nem ő fejezte be). Nem túl jó előjel, előbb-utóbb sikerülni fog neki.Konkrétan a Bengals az egyetlen AFC csapat, amit Trevor még nem győzőtt le.
SirPub
3 napja
Sziasztok Madridi téma most kértem ajánlatot a focitourtól várom még az ajánlatot de úgy írták 240000/fő amiben benne van a szállás repjegy meccsjegy! Esetleg ha érdekel valakit írjatok mivel én egyedül vagyok mehetnénk együtt is!
Welcome To The Jungle
4 napja
Igen, a 7 órás sávban minden jött. Meccsetek után még Rams nem kap ki 5.5 pontnál többel és a Ravens nem kap ki 3.5 pontnál többel volt vissza. Elmehettek volna ezek is de itt már biztos lett volna a nyeremény a tippek bevédésévelÉs csak a mienk ment el? Affranc 😕Nem buktam sokat pár ezer forintot de egy több meccses kombit raktam és közel fél misi jött volna pár ezer forintból. Ezért volt a kifakadás. Mégegyszer sajnálom!Hétvégén egy utolsó tahó voltam a meccsetek alatt. Mindenkitől elnézést kérek! Nem is keresek kifogásokat.Bocsánatkérés részemről elfogadva!
remontada
Mi volt a baj? Úgy értettem némi pénzt buktál, vagy nem?
SirPub
remontada
Mondjuk előbb megkérdezhettél volna minket, tuti lebeszélünk róla!
SirPub
4 napja
És csak a mienk ment el? Affranc 😕Nem buktam sokat pár ezer forintot de egy több meccses kombit raktam és közel fél misi jött volna pár ezer forintból. Ezért volt a kifakadás. Mégegyszer sajnálom!Hétvégén egy utolsó tahó voltam a meccsetek alatt. Mindenkitől elnézést kérek! Nem is keresek kifogásokat.Bocsánatkérés részemről elfogadva!
remontada
SirPub
remontada
Mondjuk előbb megkérdezhettél volna minket, tuti lebeszélünk róla!
4 napja
Nem buktam sokat pár ezer forintot de egy több meccses kombit raktam és közel fél misi jött volna pár ezer forintból. Ezért volt a kifakadás. Mégegyszer sajnálom!Hétvégén egy utolsó tahó voltam a meccsetek alatt. Mindenkitől elnézést kérek! Nem is keresek kifogásokat.Bocsánatkérés részemről elfogadva!
remontada
SirPub
4 napja
Hétvégén egy utolsó tahó voltam a meccsetek alatt. Mindenkitől elnézést kérek! Nem is keresek kifogásokat.Bocsánatkérés részemről elfogadva!
remontada
5 napja
A hazai pálya segít majd. Nem izzadós lesz.
5 napja
Na és hétvégén mi lesz? Treworka még nem nyert ellenünk, 0/3 neki eddig (az egyik meccset nem ő fejezte be). Nem túl jó előjel, előbb-utóbb sikerülni fog neki.
6 napja
Rohadtul fáj ez a vereség, de végül is 2:1 vel lehozzuk a szeptembert, Joe nem sérült le, és a védelem is mutatott életjeleket. Bengáliként ennél többet remélni naivitás. 😀. Most jön egy kemény hazai a Jags ellen, ha az is bukta, akkor lehet kongatni a vészharangot, addig én ezt úgy könyvelem el, hogy már a gyűrűt nézegették a kezükön, nagy lett az arc, ettől a fergeteges D teljesítménytől és a lesajnált Vasas ahogy kell az arcunkba röhögve alázott minket.Az alázás túlzás...... Itt nem ők, hanem mi vertük meg magunkat! Ezért is fájó nagyon! Mert ha jobb csapat lenne.....de itt nagyon nem ez volt!
Szipeter
6 napja
Rohadtul fáj ez a vereség, de végül is 2:1 vel lehozzuk a szeptembert, Joe nem sérült le, és a védelem is mutatott életjeleket. Bengáliként ennél többet remélni naivitás. 😀. Most jön egy kemény hazai a Jags ellen, ha az is bukta, akkor lehet kongatni a vészharangot, addig én ezt úgy könyvelem el, hogy már a gyűrűt nézegették a kezükön, nagy lett az arc, ettől a fergeteges D teljesítménytől és a lesajnált Vasas ahogy kell az arcunkba röhögve alázott minket.
7 napja
Dühös vagyok, mert az elején a D semmit nem tudott megállítani, így a Pit O belelkesült. Aztán mikor esély lett volna elhúzni két ordas ST hiba. A végén meg egyszer odaértek Joera. Ez van, grat nekik.Ez egy kihagyott ziccer volt, mindenki hozzátette a magáét. Reméljük kijózanító pofonként fog hatni mindenkire.
7 napja
Megy a rinya hogy az ST miatt buktunk. Nézhetjük persze így, de csóri Warrennek visszafújtak egy majdnem TD futását egy vicc holding miatt, aztán meg elesett egy nem létező vakodtúrásban, így lett TD helyett FG az utolsó támadásuk. Ha ez valamin elment, akkor az a kétségtelen ST baszakodáson kívül a kishitűségünk. Egyik odalon sem hittük el, hogy a tervezett gameplan jó lesz. Variáltunk össze vissza, amit egy játék nem sikerült. Pedig most jobb csapat vagyunk a Vasasnál. Csinálni kellett volna a dolgunkat és a meccs végére kijött volna a különbség. Egy dolgon mehetett volna el a meccs, ha Watték dominálják az OLt. De ez nem történt meg. Tényleg idegesítő, hogy ilyen töketlen a stáb, mert ez húz be egy vasbeton plafont a csapat fölé.
De nagy gond azért nincs, csak kimaradt egy ziccer. Általában dühít a "a követlező meccsre koncentrálunk... kijavítjuk a hibákat... jobbak leszünk" bullshit, de most tényleg van idő és lehetőség javulni. Potenciál is bőven. Mondjuk a két legyőzött ellenfél nem úgy tűnik, hogy idén a liga krémjéhez fog tartozni 😀
Szerkesztette: nasheem
7 napja
Frissen izibe! Mi a szájbabaszott szar volt ez? Csődöt mondott az egész csapat....Kivétel nélkül mindenki vastagon! D... Pasruss sehol! Sec sehol! Basszus duplázzák bent a falat és nem küldünk blitzet? Edzői meglátás 0. Futás elleni védelem....ennél nincs lejjebb! O...... Mérhetetlen sok zászló amiből pontokat buktunk firstdown helyett punt, majd kapott Td-k. Burow utolsó playe is ....... De az még benne is van ok. De hogy miért is kellett időt kérni az utolsó sorozatban? Idióta edzői hívás ...... ST team..... Mit is mondhatnék..... Bassza meg! Egyed Mcp nem hibázott! Ilyenkor felvetődik bennem miért ennek a nyomorék csapatnak szurkolok? 20 éve nem volt elvárásom, mert egy fos volt a csapat! Úgy szerettem Őket! De ilyenkor belebasszák az emberbe az ideget, mert a tudásunk 10%-a kevés! És kapják be! Ha így végezném a melóm kibasznának lendületből!