Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 139
Egyébként az általam bemasolt módszer sem tökéletes, rosszabb esetben a bills és a bengals is pihi nélkül tolja (egyik sem szerzi meg az első kiemelést) pihent ellenfelekkel szemben, illetve az NFC-ből kevesebb csapat pihenne ugyebár.
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 842 — Víí veeer dö cseempjönsz.
.@ProFootballTalk says on @937theFan he got wind from high level NFL people that the following NFL schedule could happen:

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
És csúszik a Superbowl, vagy az AFC egy héttel kevesebb időt kap?
ender1112
utana folytatodik a mindket ag ugyanonnan a Div korrel
no
Ez nekem nem jön ki anélkül, hogy az AFC-nek ne lenne egy héttel kevesebbje, bármi is történik. Mondjuk ez még elfogadható. Esetleg a Bills-Bengals opciós meccs lesz jövő hét közepén, a két csapat eldönti, hogy megéri e nekik lejátszani, oszt kész.
több mint 3 éve
Van olyan lehetőség, hogy a week 18-on úgy alakuljanak az eredmények, hogy ne számítson a Bills@Bengals eredménye semmibe? Ha nincs, akkor mindenképpen le kell játszani, úgy lenne fair.
Proki_
Nincs, ha úgy alakulna hogy a meccs nem befolyásolná az első kiemelést (buf W, KC bengals L) akkor az afc north elsőség miatt mindenképp lekéne játszani
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 866 — laoce68@freemail.hu
SB csuszas nem lehet opcio szerintem. A vilag legnagyobb egy estes sportesemenyet nem lehet csak ugy tologatni egy honappal a datum elott. Annyi szerzodeses kotelezettseg es logisztika van mogotte.
undisputedly
a probowl kerülne a superbowlt mögé

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 105
Van olyan lehetőség, hogy a week 18-on úgy alakuljanak az eredmények, hogy ne számítson a Bills@Bengals eredménye semmibe? Ha nincs, akkor mindenképpen le kell játszani, úgy lenne fair.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
SB csuszas nem lehet opcio szerintem. A vilag legnagyobb egy estes sportesemenyet nem lehet csak ugy tologatni egy honappal a datum elott. Annyi szerzodeses kotelezettseg es logisztika van mogotte.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 885
.@ProFootballTalk says on @937theFan he got wind from high level NFL people that the following NFL schedule could happen:

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
ender1112
utana folytatodik a mindket ag ugyanonnan a Div korrel
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 754

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
ender1112
Vagy elmarad a ProBowl
SirPub
Az nem változtat azon, hogy 1 hét csúszás lesz a két főcsoport között
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 828

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
ender1112
Vagy elmarad a ProBowl

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 842 — Víí veeer dö cseempjönsz.

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 828

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
Eddig ez a legkorrektebb. Olvastam. Jobb megoldást nem láttam
laoce
Ezt már tegnap is emlegették, szerintem is ez lenne a legmegfelelőbb.
megyerikrisz
Ez nekem is tetszene.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
laoce
Ezt már tegnap is emlegették, szerintem is ez lenne a legmegfelelőbb.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul

több mint 3 éve

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
több mint 3 éve
Velunk nem lett kitolva az biztos. Szerintem mindenki a ravensel akar majd jatszani. Huntley-val kar kimenni a gyepre, LJ meg nem edzett egy honapja es sajnos az O-unk egyetlen igazan nagy fegyvere a hihetetlen atletikussaga serult meg es nem az ujja tort el. Andrews duplazni akar triplazni es aki a maradekot nem tudja levedekezni D reszerol es tuldobni a tamadok reszerol az ne akarjon semmit.

Ez nem trap game es ugyan barmi tortenhet barmikor de az lenne a 1 a szazbol eset.

Viszont a Pats-Vasas-Miami sem ellenfel meg ha komolyabb is egy picit mint a Ravens igy marad ki jatszon a kovetkezo forduloban otthon. Errol fog donteni a Bills

Ez meg szinte jelentektelen elony a PO-ban. Bar a szurkoloknak akik ki tudnanak menni azert nem mindegy, de gondolom aki innen megy annak idegenben is nagy elmeny lesz.
no
Szerinted jelentéktelen hogy a Buffaloi fagyott tundrán játszol vagy otthon 73000 szurkoló elött. Szerintem nem. És a tulajnak sem szerintem

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 885
Velunk nem lett kitolva az biztos. Szerintem mindenki a ravensel akar majd jatszani. Huntley-val kar kimenni a gyepre, LJ meg nem edzett egy honapja es sajnos az O-unk egyetlen igazan nagy fegyvere a hihetetlen atletikussaga serult meg es nem az ujja tort el. Andrews duplazni akar triplazni es aki a maradekot nem tudja levedekezni D reszerol es tuldobni a tamadok reszerol az ne akarjon semmit.

Ez nem trap game es ugyan barmi tortenhet barmikor de az lenne a 1 a szazbol eset.

Viszont a Pats-Vasas-Miami sem ellenfel meg ha komolyabb is egy picit mint a Ravens igy marad ki jatszon a kovetkezo forduloban otthon. Errol fog donteni a Bills

Ez meg szinte jelentektelen elony a PO-ban. Bar a szurkoloknak akik ki tudnanak menni azert nem mindegy, de gondolom aki innen megy annak idegenben is nagy elmeny lesz.
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 052
Tegnap lementek az első sajtóesemények, mind Zac-re, mind Joe-ra hihetetlenül büszkék lehetünk. Ilyen fiatalon ilyen érett vezetői erényeket hozni, nem semmi. Rohadt nehéz lesz most vasárnap játszani, de ha ilyen emberek állnak a csapat élén, akkor biztos túl leszünk ezen, és bármilyen úton is, de kihozzuk a maxot a szezonból.
Mivel mi 100%-ig támogatjuk a Billst a döntésében, így most az tűnik legvalószínűbbnek, hogy nem lesz pótlás, mindenki elfogadja a 18 forduló eredményét döntésnek és ezt még szombat előtt ki fogja hirdetni. Hozni kell két idegenbeli W-t az SB ért, de képesek vagyunk erre!!
LJ továbbra sem edz, és ha kijön a döntés, biztosan nem játszik, a rákövetkező héten pedig meglátjuk mennyire lesz rozsdás..
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez egy teljesen szerencsétlen ütközés volt, amelyben pont úgy találta el a szívénél Hamlint hogy azt leálította. Ez nem is kérdés.

Amin esetleg el lehet gondolkodni a jövőre nézve, hogy mind a támadóknak mind a védőknek tilos legyen fejjel előre menni/ütközni/szerelni. De ezt meg marha nehéz kontrollálni. Újra írná az egész játékot.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 717
A Bills topicban már mindent leírtam veletek és az edzői stábotokkal kapcsolatban, from top to bottom büszkék lehettek a csapatotokra!

Olvastam én is, hogy pár nemnormális ekézi Higginst az ütközés miatt. Fogalmam nincs, mi szükség erre. A srácon látszott, hogy már így is indokolatlanul bűntudata van. Remélem, hogy sikerül mentálisan rendbehozni, mert értékes tagja ennek a franchise-nak.

Ezt pedig itthagyom, mert ez a kép többet mond bárminél. Ha idén nem is biztos, de remélem, hogy hamarosan találkozunk újra, és az a meccs tényleg arról lesz emlékezetes, amiről ennek is annak kellett volna lennie; két fantasztikus csapat pályán mutatott teljesítményéről.

Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 3 éve
Our game at Cincinnati Sunday will be at 1 p.m. ET.

Vas 19
KeyG
Ez jó hír! Így minden AFC PO run-ban lévő csapat egyszerre játszik.

Ha nem lesz pótlás, akkor a Ravens szempontjából teljesen felesleges ez a meccs, mert nem tudnak úgy sem elénk kerülni, ha nyernek, és a wc körbe újra ez a meccs tűnik a legvalószínűbbnek.
Azaz potlás nélkül megnyertük a csoportot, bármi is lesz vasárnap.
Szipeter
A ravensnél csak velünk nagyobb kitolás ez így. ha a KC kikap felmetélem az ereim

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 052

Vas 19
KeyG
Ez jó hír! Így minden AFC PO run-ban lévő csapat egyszerre játszik.

Ha nem lesz pótlás, akkor a Ravens szempontjából teljesen felesleges ez a meccs, mert nem tudnak úgy sem elénk kerülni, ha nyernek, és a wc körbe újra ez a meccs tűnik a legvalószínűbbnek.
Azaz potlás nélkül megnyertük a csoportot, bármi is lesz vasárnap.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 646

Vas 19

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
Szerintem ezt túlbeszéltük. Viszont ez a Bart Scott egy undorító féreg. Higgins szándékosan okozta, és büntesse meg a liga ?? Hogy képes valaki ezzel kampányolni a jelenlegi helyzetben.
 bengalswire.usatoday.com/lists/bart-scott-tee-higgins-comments-bills-bengals-reactions/
Szipeter
Ez azért fura, mert Scott abban az időben játszott a Ravensben, amikor a legkeményebb volt a liga: bár már szabályozottabb volt a játék, mint a 70-es években, de már voltak sportgépek.

Nem tudom emlékeztem-e abból az időkből a safetynkre, Ryan Clarkra. Nem az a csoda, hogy nem ölt meg senkit a pályán, hanem, hogy magát nem csinálta ki.

Vélemény alátámasztó, szemléltető videó:

Na most ezt hasonlítsátok össze Hamlin ütközésével. Utóbbi picsafüst volt ehhez képest, ellenben rém peches. Ez van sajnos.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 483 — Invisible man
Ez is elég szimpatikus:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 137
A magas láb is lehet ebben az esetben ösztönös, mert az első félfordulat után már Josh lábán volt(,ebbe sérült bele), és csak ekkor emelte fel. Számomra inkább ez annak szólt, hogy ne rá essenek esetleg! Nem védeni akarom, Burfict lenne egy szót sem szólnék, csak szégyelném magam. De nem emlékszem soha egy sportszerűtlen megmozdulására Trey-nek. Ő inkább harcos típus, nem az a csibész, alattomos.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...