Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Van, csak meg kell fordítanod hozzá a monitort 😉Jajóoké. 🤔😁
nasheem
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Vote for Roland!!!!az ilyen hsz-ek kapcsán mindig elgondolkozom, miért nincs 👎🏻 gomb.
nasheem
több mint 8 éve
Vote for Roland!!!!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Na de kérlek! Szarban a haza, de azért ne reagáljuk túl! 😀😀😀Andre Smith => IRTudtam, hogy egyszer el fog jönni az idő, amikor tényleg örülnénk még Dennis Rolandnek is. 😀
Elmondhatjuk, hogy nem jött be az ő visszaigazolása sem.
Helyére Justin Murray érkezett a Saints practice squadból. Róla se hallottam még.
Valamint a practice squadba érkezett a LB Connor Harris, ő a Bucsnál szerepelt legutóbb.
Mikey
megyerikrisz
több mint 8 éve
Andre Smith => IRTudtam, hogy egyszer el fog jönni az idő, amikor tényleg örülnénk még Dennis Rolandnek is. 😀
Elmondhatjuk, hogy nem jött be az ő visszaigazolása sem.
Helyére Justin Murray érkezett a Saints practice squadból. Róla se hallottam még.
Valamint a practice squadba érkezett a LB Connor Harris, ő a Bucsnál szerepelt legutóbb.
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Andre Smith => IRElmondhatjuk, hogy nem jött be az ő visszaigazolása sem.
több mint 8 éve
Green és Atkins pro bowler lett. Bár az én szememben ennek már roppant kicsi az értéke, de ők azért megérdemlik.Ajjaj, Ramsey is az lett. Na akkor minden bizonnyal* lesz ott egy enyhén érdekes találkozás/beszélgetés. Remélem lesz a közelben security...
Mikey
*Egyikük sem sérül meg, egyikük sem mondja le vagy nem kerül a jags a Superbowlba
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Ez van.Most nagyot csalodtam!Practice Squadba érkezett két OL, Javarius Leamon és Oni Omoile. Utóbbiról várom @iktriad elemzését, azt írják megfordult Jacksonville-ben.Semmi extrát nem tudok róla mondani sajna.
Mikey
iktriad
ulpianus
több mint 8 éve
Green és Atkins pro bowler lett. Bár az én szememben ennek már roppant kicsi az értéke, de ők azért megérdemlik.
több mint 8 éve
😀😀Annyi bíztatót tudok mondani, hogy a Jagsből történő igazolások(főleg a tradek) itt be szoktak válni lásd még Nelson, Reggie és Smith, Chrispedig azt hittem valami future HOFer játékost igazoltunk. | Csak viccelek. |Practice Squadba érkezett két OL, Javarius Leamon és Oni Omoile. Utóbbiról várom @iktriad elemzését, azt írják megfordult Jacksonville-ben.Semmi extrát nem tudok róla mondani sajna.
Mikey
iktriad
Mikey
iktriad
több mint 8 éve
Annyi bíztatót tudok mondani, hogy a Jagsből történő igazolások(főleg a tradek) itt be szoktak válni lásd még Nelson, Reggie és Smith, Chrispedig azt hittem valami future HOFer játékost igazoltunk. | Csak viccelek. |Practice Squadba érkezett két OL, Javarius Leamon és Oni Omoile. Utóbbiról várom @iktriad elemzését, azt írják megfordult Jacksonville-ben.Semmi extrát nem tudok róla mondani sajna.
Mikey
iktriad
Mikey
több mint 8 éve
pedig azt hittem valami future HOFer játékost igazoltunk. | Csak viccelek. |Practice Squadba érkezett két OL, Javarius Leamon és Oni Omoile. Utóbbiról várom @iktriad elemzését, azt írják megfordult Jacksonville-ben.Semmi extrát nem tudok róla mondani sajna.
Mikey
iktriad
több mint 8 éve
Practice Squadba érkezett két OL, Javarius Leamon és Oni Omoile. Utóbbiról várom @iktriad elemzését, azt írják megfordult Jacksonville-ben.Kent Perkins pedig felkészül arra, hogy hétvégén kezdeni fog.
több mint 8 éve
Téged én is leigazolnálak látatlanba is. Igaz, már láttalak, úgyhogy csaltam.... 😀Jelentkezem OT-nek, hátha.Én is, énis! 😀
Mikey
Mennyi pénzt kapnék udfa-ként? Ugyan már 12 éve hogy úgy döntöttem, nem megyek vissza végzős évre a kollidzsbe, de soha nem adtam fel, hogy leigazolnak. 😀
megyerikrisz
több mint 8 éve
Alexander preferálja a dagadt OTket. Kötözzétek össze magatokat leukoplaszttal. Az jelentősen növeli az esélyeiteket.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Jelentkezem OT-nek, hátha.Én is, énis! 😀
Mikey
Mennyi pénzt kapnék udfa-ként? Ugyan már 12 éve hogy úgy döntöttem, nem megyek vissza végzős évre a kollidzsbe, de soha nem adtam fel, hogy leigazolnak. 😀
több mint 8 éve
Ogbuehi és Smith kihagyja az utolsó két meccset.Amit nem tudom minek játszik le a csapat egyáltalán.
Jelentkezem OT-nek, hátha.
több mint 8 éve
twitter.com/PFF/status/942798369856147456Nem került rossz társaságba. Így még érthetetlenebb, hogy miért játszott megint csak tizenvalahány snapet. Nem vagyok telhetetlen, nem feltétlenül akarok zsenit új HC-nek, csak ezek a nonszensz baromságok tűnjenek el.
több mint 8 éve
Annak inkább ne. 😊HCja hoztam témát is - Gruden visszatérhet?OC-nak?
sutianap
Mikey
sutianap
több mint 8 éve
Örömmel beszélgetnék a tegnapi meccsről: kár, hogy olyan kiábrándultság van bennem, mintha nem is játszottunk volna. Ez a szezon már így pereg le, minden bizodalmam az új edzőben lesz, aki látja hogy KELL FAL, mert alapvetően a játékosalapanyag egyáltalán nem rossz ezt leszámítva.Reagálnék én is a vasas TD ünneplésre: senki nem vonta kétségbe anno, hogy kijárt már Burfictnek, arra sem tudtam haragudni, hogy a Steelersnél emiatt félisten lett, tett érte a játékosunk, hogy valóban utálják odaát
De egy ilyen ünneplés ország-világ előtt nem más, mint felhívás keringőre: ha nekem, mezei magyar Bengals szurkolóként összehúzódik erre a szemöldököm, és igen, kifejezetten dühítőnek tartom, akkor el sem merem gondolni, hogy a csapatnál mennyire forrhatnak az indulatok
És ha a következő meccsen bosszútól csaholva akarja majd a csapat egy emberként megbüntetni JJ-t, nem fogok tudni haragudni rájuk
...
ami viszont nyilván rossz, jó lenne ha végre a fociról szólna az NFL egyik "legszebb" rivalizálása
több mint 8 éve
HCja hoztam témát is - Gruden visszatérhet?OC-nak?
sutianap
Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak