Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.
megyerikrisz
Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
Rush
Győzelmet nem szokás mentegetni. Nem is kell. Nekem speciel tetszett, hogy olyan trauma után felállt a csapat és küzdött becsülettel.
Soldados
Gratulálok hozzá. Ment a futás, a mindig sportszerű Williams kiszedte Mixont. Burfict volt az egyetlen épkézláb LB, a legújabb titán Juju kiszedte. És ezek után még mindig a vasast dicséred. Van amihez már nekem sincs gyomrom, az ünneplést ne itt, ne kelljen már leiratkoznom a saját csapatom fórumáról.
megyerikrisz
Szerintem meg nem kell senkinek sem mártírkodni. Minden egymás elleni meccsünkön van valami kirívó szabálytalanság sajnos. Most Juju és Iloka. Most Burfict és Ab kapta. egyszerűen a közös meccseink mindig erről szólnak sajnos. Valahogy komolyabban kellene büntetni ezeket(akár 3 meccses eltiltás) a szabálytalanságokat. A bírók is hozzá teszik a magukét amikor nem zárják ki a játékosokat(Gronk, Juju, Iloka, stb.).

Steelers fan
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
megyerikrisz
Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
Rush
Győzelmet nem szokás mentegetni. Nem is kell. Nekem speciel tetszett, hogy olyan trauma után felállt a csapat és küzdött becsülettel.
Soldados
Gratulálok hozzá. Ment a futás, a mindig sportszerű Williams kiszedte Mixont. Burfict volt az egyetlen épkézláb LB, a legújabb titán Juju kiszedte. És ezek után még mindig a vasast dicséred. Van amihez már nekem sincs gyomrom, az ünneplést ne itt, ne kelljen már leiratkoznom a saját csapatom fórumáról.
megyerikrisz
Meg lettünk szólítva:

"Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset.."

több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
megyerikrisz
Rush
Soldados

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
megyerikrisz
Rush

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Sztem jobbak voltunk...

Green harmadik TD-jének visszavonása volt a kulcs!
(én nyilván nem értek hozzá, de gondolom Gruden látott már pár meccset!)

WhoDey!
nhm
Nem is kell Grudennek lenni, hogy lássa ill. ne lássa meg azt a holdingot. Ha ez lenne a neve ennek a mozdulatnak.
Ettől függetlenül még akkor is a Ti kezetekben volt szerintem a meccs.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
Sztem jobbak voltunk...

Green harmadik TD-jének visszavonása volt a kulcs!
(én nyilván nem értek hozzá, de gondolom Gruden látott már pár meccset!)

WhoDey!
több mint 8 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
megyerikrisz

Tippelde 25
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sok mindenről nem lesz emlékezetes az idei év, de a leolvadások éve jelzőt szerintem ráaggathatjuk. egy percig nem volt kétséges számomra hogy nyerni fog a Steelers.

S tök jó lenne, ha kevesebb suttyóság jellemezné mindkét csapatot.
Mikey
Szerintem itt mindenki ezt szeretné. JuJu-t nem mentegette senki, és nem is fogja. Egyértelmű paraszt volt, ráadásul ha kap 2 meccset akkor a PO helyünket is nagyban befolyásolja.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 218
Sok mindenről nem lesz emlékezetes az idei év, de a leolvadások éve jelzőt szerintem ráaggathatjuk. egy percig nem volt kétséges számomra hogy nyerni fog a Steelers.

S tök jó lenne, ha kevesebb suttyóság jellemezné mindkét csapatot.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
megyerikrisz
Semmivel. Olvass bele az eredménykövetőbe. Suttyó, gyökér volt. És utána a taunting volt a leggusztustalanabb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
#fucklogic
 twitter.com/pauldehnerjr/status/937833908225355777

több mint 8 éve
Nemcsak érzésre van hatalmas szezonja Lawsonnak, a számok is azt mutatják. 😊
 twitter.com/Dan_Hoard/status/937715729939468290

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Azért ne adjuk már fel előre. Tudjátok a labda gömbölyű. Oh wait...

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Hát nem tudom, marhára nincs jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban. Simán benne van egy kiadós verés. Magunk mellett viszont olyan brutális érveket tudok felsorakoztatni, mint az esélytelenek nyugalma, minden sorozat megszakad egyszer, csoporton belül bármi megtörténhet, stb...
megyerikrisz
+ Dalton nem szarja össze magát, Lewisnak visszajött az esze, a támadófalat kicserélték, Vigil mégis játszhat, Dunlap jó napot fog ki, nem folytatom én sem. 😊

több mint 8 éve
Hát nem tudom, marhára nincs jó előérzetem a mai meccsel kapcsolatban. Simán benne van egy kiadós verés. Magunk mellett viszont olyan brutális érveket tudok felsorakoztatni, mint az esélytelenek nyugalma, minden sorozat megszakad egyszer, csoporton belül bármi megtörténhet, stb...

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 695
Végre egy vasárnap, amelyen nem játszott kiábrándítóan a csapat. 😊
Mikey
végre lehetne egy olyan hétfő is!!! 😉
nhm
Te kis telhetetlen. Az ev legtobb Hetfojen kivaloan teljesit a csapat 😊
több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
Mikey
végre lehetne egy olyan hétfő is!!! 😉
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Vigil hiánya odabasz 😕
nasheem
Az a baj, hogy egyszerre estek ki Rey-jel, így base-ben Evans lesz a harmadik kezdő. Nickerson pedig az első csere. Mondjuk sokat nem fogjuk ezt a felállást látni, sok lesz a nickel CB.
megyerikrisz
Eddig is kevés három LB-s felállást használt Guenther, szóval azzal nem lesz sok probléma. A probléma ott kezdődik, hogy most Minter lesz a második kezdő Burfict mellett. Bár az igaz, hogy Evans és Nickerson keveset lesz pályán a védelemben.
Mikey
Ez viszont annyira nem kapcsolódik Vigilhez, hiszen alapvetően Burfict mellett Minter van, Vigil a cover LB.

több mint 8 éve
Vigil hiánya odabasz 😕
nasheem
Az a baj, hogy egyszerre estek ki Rey-jel, így base-ben Evans lesz a harmadik kezdő. Nickerson pedig az első csere. Mondjuk sokat nem fogjuk ezt a felállást látni, sok lesz a nickel CB.
megyerikrisz
Eddig is kevés három LB-s felállást használt Guenther, szóval azzal nem lesz sok probléma. A probléma ott kezdődik, hogy most Minter lesz a második kezdő Burfict mellett. Bár az igaz, hogy Evans és Nickerson keveset lesz pályán a védelemben.

több mint 8 éve
Vigil hiánya odabasz 😕
nasheem

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Vigil hiánya odabasz 😕

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Vigil, Williams és Rey biztosan nem játszanak hétfőn, Michael Johnson kérdéses.

Nagyon jól hangzik.

több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 045
AB nem edzett odaát. Lehet féltik és inkább pihentetik ellenünk?😉 Mondjuk a Green féle fojtogatásos TD örömködésük nem volt szép, de remélm nem lesz genyázás, csak csodával határos módon lefocizzuk őket. Ha a jelenlegi állapotunkban MNF en nyernénk a PIT ellen azt én beírnám egy tiszteletbeli PO győzelemnek.