Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Nehogy kapjon Tez +2 meccset azért is mert kiült a FedEx Field lelátójára ünnepeltetni magát az INT TD után...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Sztem akkor is vicc, hogy lassan életműdíj lesz az eltiltás, bármit csinál, nyolcszorosat kap. Na mindegy, kedden meghallgatás, sok reményt nem fűzök hozzá.Burfict vs Rey. Ha ezen elmegy 1-2 meccs az ötből, akkor bukjuk a home fieldet. Márpedig mi hazai főcsoportdöntővel akarjuk ünnepelni az 50es évfordulót. Ha ez nem jön össze, bukó a szezon. Kemény az élet a dzsungelben 😕Hát ez a play tényleg nem volt 5 meccses eltiltás, az más kérdés, hogy Burfict korábban is rázogatta a pofonfát, most meg úgy nézki kamatostúl kapta a dolgot. Sajnálom mert egy tök jó játékos, de közben meg egy idióta... pontosan tudja hogy ha WC-re menet felökne valakit akkor is kap eltiltást, akkor legalább előszezonban visszafogná magát, érted ... előszezon ... hogy lehet valakinek ennyi esze ???
nasheem
malkav
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Burfict vs Rey. Ha ezen elmegy 1-2 meccs az ötből, akkor bukjuk a home fieldet. Márpedig mi hazai főcsoportdöntővel akarjuk ünnepelni az 50es évfordulót. Ha ez nem jön össze, bukó a szezon. Kemény az élet a dzsungelben 😕Hát ez a play tényleg nem volt 5 meccses eltiltás, az más kérdés, hogy Burfict korábban is rázogatta a pofonfát, most meg úgy nézki kamatostúl kapta a dolgot. Sajnálom mert egy tök jó játékos, de közben meg egy idióta... pontosan tudja hogy ha WC-re menet felökne valakit akkor is kap eltiltást, akkor legalább előszezonban visszafogná magát, érted ... előszezon ... hogy lehet valakinek ennyi esze ???
nasheem
több mint 8 éve
Burfict vs Rey. Ha ezen elmegy 1-2 meccs az ötből, akkor bukjuk a home fieldet. Márpedig mi hazai főcsoportdöntővel akarjuk ünnepelni az 50es évfordulót. Ha ez nem jön össze, bukó a szezon. Kemény az élet a dzsungelben 😕
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Tudom, hogy Burfict esetében megmosolyogtató kijelentés, a szellemi vezér, de tényleg így van. Rey el fog karistolni a helyén, de sem fizikailag, sem mentálisan nem tudja azt adni a csapatnak, amit Burfict.Burfict 5 meccsével kb ki is nyíródik a szezonunk. Nélküle ez a védelem sokkal gyengébb, hiába adott életjeleket magáról a passrush-unk tegnap. Goodell vajon ki mer menni egyedül az utcára? Előbb-utóbb valaki meglátogatja.Miért 10en állnak majd fel a védelemben?
nasheem
Értem én, hogy Burfict top játékos de azért csak nem írnám le a szezont egy 5 meccses eltiltás miatt...
gordon
több mint 8 éve
Burfict 5 meccsével kb ki is nyíródik a szezonunk. Nélküle ez a védelem sokkal gyengébb, hiába adott életjeleket magáról a passrush-unk tegnap. Goodell vajon ki mer menni egyedül az utcára? Előbb-utóbb valaki meglátogatja.Aztán ki? 😀 Minek..Majd jól elvenné a látogató 1-2. körös pickjét plusz 10 meccses eltiltás lenne belőle 😀
nasheem
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Ross nem játszott a meccsen vagy csak elkapása nem volt?Egy end around és egy mélységi indításban vállalt szerepet, előbbi 8 yard lett, utóbbit meg túldobta dalton.
ervinator
Szipetert meg sokszor nem értem. Minter jó, MJ-nek meg kábé a tegnapi volt a legjobb meccse. Utóbbinál így is érik a cut, de a most szerződtetett, 1 éves prove it dealt kapó Mintert cutolni? Hmmm....
Kicker poszton se Bullockot akartuk szopatni, hogy ő kapja a távoliakat, a pre meccseken végig felváltva rúgtak.
Ross nem találja a helyét? Naná, hiszen új csapatnál van, sérülés miatt alig edzett, első meccse volt. Ezt még talán nem kéne a fejére olvasni.
A Burfict 5 meccs meg nonszensz, a mértéke legalábbis mindenképp.
több mint 8 éve
Burfict 5 meccsével kb ki is nyíródik a szezonunk. Nélküle ez a védelem sokkal gyengébb, hiába adott életjeleket magáról a passrush-unk tegnap. Goodell vajon ki mer menni egyedül az utcára? Előbb-utóbb valaki meglátogatja.Miért 10en állnak majd fel a védelemben?
nasheem
Értem én, hogy Burfict top játékos de azért csak nem írnám le a szezont egy 5 meccses eltiltás miatt...
több mint 8 éve
Ross nem játszott a meccsen vagy csak elkapása nem volt?Egy futása volt, de nem volt fent túl sok snapben.
ervinator
több mint 8 éve
Godell a kisebb ellenállás felé mozdul mindig, egy ilyen kis csapaton meg csak röhög. Most azt kell mutatni, hogy a liga felelősen viselkedik megvédi a játékosokat, hát kell egy bűnbak, akinek a fejét fel lehet mutatni. Ha a Dallas esetében, ami nagy piac, minden szempontból, és rendre kimagasló tévés ratingeket hoznak a meccseik nem szívbajoskodtak eltiltani Zeket, akkor Burfict miatt tutira nem lesznek álmatlan éjszakái.
Az viszont tény, hogy az O-nak a szezon első felében valami frenetikusat kellene nyújtania, hogy átvészeljük az eltiltást, mert tényleg rámehet a szezon.
több mint 8 éve
Ross nem játszott a meccsen vagy csak elkapása nem volt?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Burfict 5 meccsével kb ki is nyíródik a szezonunk. Nélküle ez a védelem sokkal gyengébb, hiába adott életjeleket magáról a passrush-unk tegnap. Goodell vajon ki mer menni egyedül az utcára? Előbb-utóbb valaki meglátogatja.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Nem néztem meccset csak az itteni hsz mennyiségből gondoltam ezt.(Szipeter)Vigil miért nem játszik ? Főleg Minter játéka után...Kezdő SLB.
Janek
Mikey
több mint 8 éve
Vigil miért nem játszik ? Főleg Minter játéka után...Ezeket honnan veszed? Minter egyáltalán nem játszott rosszul az eddigi meccseken, Vigil pedig Minter és Burfict mellett kezdő az LB sorban.
Janek
több mint 8 éve
Vigil miért nem játszik ? Főleg Minter játéka után...Kezdő SLB.
Janek
több mint 8 éve
Vigil miért nem játszik ? Főleg Minter játéka után...
több mint 8 éve
Ilyen a világon nincs, ha tényleg 5 meccsre eltiltják ezért az ütésért, akkor az egész NFL mondjon le! Esetleg egy zászlót dobhattak volna rá, de eltiltani???? Elliott 6 meccse is felháborító, és Goodellt 2024 -ig poziban akarják tartani?Tegnap a def nagyon jól nézett ki, MJ és Minter az, akiket ki kellene szórni és pusztítani fog ez a védelem. (Burfict nagyon kell, az az int amit tegnap mutatott parádés volt). Támadásban meglepően jól működött a fal, de Dalton továbbra is csak Greent keresi, és a TE helyzet aggasztó. Mixon remélhetőleg letudta a rooke mistake-ét, ezt leszámítva a futás is rendben volt. Ross még nagyon nem találta a helyét, talán Green-vel nem is volt közös játékban. Nála is a szokásos bengalsos lassú csapatba építés várható.
A K poszton folyton Bullockot teszteltük az 50+ os rugásokra, hátha ront és akkor végre ki tudjuk hirdetni Elliottot kezdőnek, nem jött be. Aguayo példája is mutatja, hogy az évek ezen a poszton nagyon sokat számítanak.
több mint 8 éve
Nem tudom volt e már, de Burfict (Schefter szerint) 5 meccses eltiltással néz szembe.Meg is kapta. Hihetetlen. (Az esetet nem láttam, így a jogosságát nem tudom megítélni.)
twitter.com/AdamSchefter/status/902002456829329408
Klaci79
Ami miatt viszont elkezdtem aggódni:
twitter.com/JayMorrisonCMG/status/901953071424655360
Akármekkora zseni az ember, ha ez az éve is rámegy a sérülésekre, akkor ideje lesz továbblépni és keresni másik kezdő TE-t.
p.s.: Huber nagyon nagy király. 😊
több mint 8 éve
Mit csináltatok Chris Smithszel? A mindenkori Jax GM helyében többé nem engedném, hogy nagyon hátsó körös kondíciós pickért tradeljetek kukának tűnő játékos tőlünk. Hanem minimum 3. köröst kell adnotok a jövőben, mert biztos főnixként támad itt fel a karrierje. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
Nem tudom volt e már, de Burfict (Schefter szerint) 5 meccses eltiltással néz szembe.twitter.com/AdamSchefter/status/902002456829329408
több mint 8 éve
Ross végre bemutatkozik a mai meccsen. 😊Eifert viszont nem játszik. Nem tudni miért. 😮
több mint 8 éve
Lewis azt mondja, Shawn Williams válla nagyon gyorsan gyógyul, és Williams már szeptemberben játszani akar.Huh. :sóhajt:
több mint 8 éve
Thomson sajnos az örök ígéret kategória lett. Voltak jó meccsei, de amikor úgy tűnt, hogy stabil kezdő lehet, akkor mindig lesérült.
több mint 8 éve
twitter.com/Bengals/status/899353107100028928Eh, Thompsont nagyon sajnálom. 😕
megyerikrisz
több mint 8 éve
MJ katasztrófa volt tegnap is, de Willis mellett ott van még C. Smith, aki nagyon teper a kezdőért. Megint hozott egy sacket, és még kb 8 szor érte el a QBt. Vigil, Erickson, Malone is jól tolta. A fő probléma az, hogy a két meccs alatt nem volt egy végigvitt támadásunk, Dalton folyton csak Greent keresi, mind ha másban nem bízna, a TE-eket kizárólag a OL kisegítésére használjuk, és egy normális védelem ellen a fal képtelen elősegíteni a hatékony futójátékot. Mixon hiába várja türelmesen a réseket, ha nincs, akkor ő is csak a 2 yardra képes.